به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 12 مهر 92 [ 20:22]
    سطح
    29
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 74
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class1000 Experience Points
    تشکرها
    64

تشکرشده 63 در 30 پست

Array

شک...کتک....تنهایی

سلام. خسته و تنهام. وارد پنجمین سال زندگیمون میشیم و خدا رو شکر بچه ای نداریم. ما عاشقانه با هم ازدواج کردیم. خودمون همدیگه رو خواستیم و با وجود کلی مشکل به هم رسیدیم. همسرم ادم دلسوزی هست و به خاطر همین دلسوزیش به دخترای زیادی مشاوره میدا.د. اینترنتی .تلفنی.مشاوره هایی که باعث میشد اون دخترا بهش وابسته بشن .مثلا مسبج میدادن دلم تنگ شده و این حرفا....سه سال اول زندگیمون سر همین مسائل همش دعوا...دعوا...دعوا.تا اینکه قول داده دیگه این کار رو نکنه. حالا دیگه رو گوشیش مسیجی نمیبینیم. یا دیگه نمیکنه یا پاک میکنه.....................
    سر همین مسائل و چند مورد دیگه بهش کلی مشکوک شدم. یه بار با نرم افزار جاسوسی فهمیدم که آی دی دخترونه میسازه ، عکس دخترای فیس بوکی رو جمع میکنه ،دخترا رو سر کار میذاره،چت س.ک....س...ی میکنه.حتی برخی اوقات دوستای پسر خودشم سر کار میذاشت....شبا هم تا دیر وقت پای اینترنته....هر چی التماسش هم کنم زود بیا بخواب فایده نداره.میگه نیم ساعت کار دارم.و نیم ساعت به چندین ساعت میکشه.برخی اوقات تا 3 بیداره....صبحم باید زود بره سرکار...
    دیشب یه وبلاگ زیر دستش باز بود وقتی رفتم بستش اما من عنوان وبلاگ رو دیدم . امرز سرچ کردم و پیداش کردم.دو نفر نویسنده داره. به اسمای احتمالا مستعار....شک کردم نکنه همسرم باشه مینویسه.وبلاگ عاشقانه است و برای هم دیگه مینویسن....
    خسته ام از این زندگی که توش نه پاکی هست نه صداقت....دیروز USBشو برداشتم و دوباره دیدم عکس دخترای فیس بوکی رو جمع کرده و باز دیدم عکس های س.ک...س..ی داره توش...به دفعه از خواب بیدار شد و دید من USB شو برداشتم....دعوامون شد. من از اینکه چرا این کارای ناپاک رو میکنه...اون از اینکه چرا رفتم سر وسایلش....تو یه خانواده فوق مذهبی بزرگ شده....جدیدا هم انقدر عصبی شدیم جفتمون ، سر هر بحثی کار به جاهای باریک میکشه و دستمون رو هم بلند میشه...هنوز چند جای بدنم کبوده
    چی کار باید بکنم............خسته شدم.

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 17 اسفند 93 [ 14:25]
    سطح
    63
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 122
    Overall activity: 33.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,038

تشکرشده 2,035 در 738 پست

Array

RE: شک...کتک....تنهایی

سلام باران تنها
    به تالار خوش اومديد

ميشه بيشتر از خودتون و همسرتون بگيد؟

سن؟
    تحصيلات؟
    موقعيت شغلي؟
    موقعيت فرهنگي؟
    موقعيت فرهنگي؟
    مذهب؟
    اخلاق؟
    ظاهر؟
    رابطه دوستي بين زن و شوهر؟
    سرگرمي هاي شما و همسرتون؟
    تفريحات شما و همسرتون؟
    راضي كننده بودن روابط زناشويي؟
    آيا فكر مي كنين شما كاملا از نظر عاطفي ايشان را راضي مي كنين؟
    آيا احساس نميكنين شوهر شما خلاء عاطفي دارند؟
    و...........................................
    آيا شوهرتون از ابتدا اينطوري بودن؟
    از چه زماني علاقه به اينطور رابطه ها پيدا كردن؟
    فكر مي كنين دليل اين رفتارهاي شوهرتون چيه؟

خواهش مي كنم سوال ها را با دقت و حوصله پاسخ دهيد.

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 63 در 30 پست

Array

لیلا عزیزم یعنی همه رو باید جواب بدم!!
    من 29 سالمه و همسرم 28 سالشه.اون فوق لیسانسه و من لیسانس. دو جا همزمان کار میکنه که سمت های مدیریتی بالای سازمانی هم داره.فوق العاده سرش شلوغه.خانوده فوق مذهبی داره . اما خودش انقدر شدید مذهبی نیست. نماز میخونه. اما نماز صبح ها قضاست.اخلاقش عالیه مگه وقتی که عصبانی میشه. مهربونه. هر روز هم هزار بار بهم میگه دوست دارم.ظاهرش هم خوبه.آره قبلش هم دوست بودیم.جدیدا که یه ذره وضع مالیمون بهتر شد بتشتر به گردش میریم .البته من هم دیگه سرکار نمیرم و باعث شده که بتونم برنامه ریزی کنم برای تفریحامون. مسافرت و گردش هامون داره کم کم زیاد میشه.
    من چون تو خونم و سرم خلوت تره بیشتر دوست دارم رابطه داشته باشیم اما واقعا وقتی شبا ساعت 9 یا 10 میرسه خونه خسته است. اما برخی اوقات شده که تا دیروقت پای کامپیوتر بوده و چون اون روزا دعوا نداشتیم مثلا 3 نیمه شب هم بوده و من خواب بودم اما چون خودم دوست داشتم و اون میخواست اون موقع رابطه داشتیم. در مجموع خوبه
    عاطفی اره.اگه دعوامون نشه. همیشه میگه اگه دعوامون بشه من تا چندین روز حس رابطه در وجودم ایجاد نمیشه.آره از قبل میدید. از اوایل آشناییمون. چون برام ایمیل هم میکرد.برخی اوقات احساس میکنم انقدر خانواده اش مذهبی بودن از نظر خیلی چیزا تحت فشار بوده. کافی بود!؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 اسفند 91 [ 19:52]
    سطح
    47
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 105
    دستاوردها:
    1 year registered5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    3,495

تشکرشده 3,519 در 509 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
    آریاناng عزیز

تجاهل اصل مهمی در زندگی زناشویی هست که اگر خانمها هنرمندانه از آن در کنار مهارتهای دیگر استفاده کنند ، همسرانشون را نه تنها جذب که مثل موم در دست خود خواهند داشت ، متأسفانه من موارد زیادی را مشاهده کرده ام که نه تنها خانمها به این اصل اصلاً توجه ندارند که عکس آنرا در پیش می گیرند ، یعنی تجسس و سوء ظن

باور کنید حتی آنجا که شواهدی دیدید نزدیک به یقین مبنی بر خطای همسر ، راهش نه تجسسه نه متهم کردن مطلق .

شما هم تجسس به خرج داده ای هم متهم کردی . و این اشتباهه و غرور همسرت رو جریحه دار کردی

در این مواقع باید وقتی مطمئن نیستی مثبت اندیشی کنی ، اگر شواهدی احساس کردی ، بدور از ذهن خوانی و یقینی کردن خطا در ذهن خود ضمن تردید به ذهنیتهای خود ،راه جذب برای دفع خطر را در پیش بگیرید که خانمها پتانسیل این جذب را دارند ، از جمله عشوه گریهایی که تشنه می کند و آب می بخشد ، با دست پس می زند و با پا پیش می کشد و ....

اکنون راه شما این است :

از او عذر خواهی کن ، بگو چون خیلی دوستت دارم و تحمل رقیب برام خیلی سخته ، و از روی ترس اشتباه کردم ، من به تو اعتماد دارم و حرفهایت را قبول کردم ، و خیالم راحت شد از اینکه می گویی چیزی نیست . و خدا رو شکر می کنم که اشتباه کردم .

بعد ها در موقعیت هایی که با هم گل و بلبل هستید از برنامه های زندگیتون بگو و لابه لای آن حریمها و خطوط قرمز را مطرح کنید با هم ، و بخواهید او بیان کند .
    مثلاً بگو به نظرت چه چیزی میتونه عشق ما رو به هم از بین ببره ، نظر او را بپرس و خودت هم نظر خودت را بگو که موضوع رقیب و خیانت حتی در حد عاطفی پنهان را می توانی مطرح کنی و بعد بگویی پس اینها خطوط قرمز زندگیمون باشه ( اونچه او مطرح کرده و اینی که شما می گویی ) تأکید می کنم این حرفها را در موقعیت گل و بلبل بگویید نه وقت ناراحتی و ....

موفق باشی

.

5. 4 کاربر از پست مفید داملا تشکرکرده اند .

داملا (جمعه 31 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 20 شهریور 90 [ 11:00]
    سطح
    20
    Level completed: 48%, Points required for next Level: 52
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    37

تشکرشده 32 در 16 پست

Array

به نظر منم خیلی کارآگاه بازی درآوردی این مدت:D .نمیخوام بگم شوهرتون کارش عادیه یا منطقیه ولی این نوع برخورد شما باایشون پرده های حرمت و اعتماد رو روز به روز بیشتر پاره می کنه.سعی کن بهش دوستانه نزدیک بشی و محیطی رو فراهم کنی که باهات راحت در این مورد صحبت کنه .اونوقت از ورای حرفاش و کاراش خود به خود متوجه میشی چه کمبودایی توی خودش یا زندگیش حس میکنه که یه همچین کارهای مضحکی براش جالب شده و براش وقت میذاره..باش دوست باش مطمین باش از اسرارش سر در میاری.خودتم نگران نکن عزیزم اکثر مردا اوایل زندگیشون خیلی بچه بازی در میارن .بعد از یه دورانی یه دفعه خیلی عاقل میشن!! البته با معذرت از آقایون تالار

7. 4 کاربر از پست مفید sogand تشکرکرده اند .

sogand (یکشنبه 02 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 63 در 30 پست

Array

سوگند عزیز ممنونم. آره خودم هم فکر میکنم خیلی کارگاه بازی در میارم. اما میدونی خیلی می ترسم. از اینکه نکنه خیانت کنه. میدونین که چقدر هم زیاد شده .میترسم چند روز تنها برم مسافرت با خانواده ام و تنهاش بذارم. میترسم نکنه بخواد به دختری مشاوره بده و وابسته بشن. من اگه اون روزا موبایلش رو چک نمیکردم نمی فهمیدم داره مشاوره میده. گرچه خودش همیشه میگفت اونا از نظر من آشغالن و من فقط چون کمکی ازم برمیاد میخوام کمک کنم. می فهمین منظورمو؟مدام میام مقاله های + اینجا رو میخونم تا تجسس نکنم ، اعتماد کنم بهش، اما به محض اینکه یکی میاد میگه همسرش حیانت کرده یا تو موبایلش اینو دیده دوباره شک میاد طرفم. چی ککار باید بکنم؟همیشه میگه منو خیلی دوست داره و تو همین یکیش هم مونده!!!!ما خیلی با هم سر این مساله بی اعتمادی بحث میکنیم . سر اینکه چرا به موبایلش دست میزنم یا به جیباش سرک میکشم!!!

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

سلام،

پاسخ فرشته مهربان که داملا برایتون گذاشت خیلی خوب بود.

از این شرایطی که در آن قرار دارید، متاسفم.
    من به شما حق می دهم که عصبانی بشوید.
    ولی ببینید، با دعوا فقط همه چیز بدتر می شود.

به خصوص حالا که این جریان از حد عکس و اینترنت فراتر نرفته، اگر هدفتون این است که زندگی رو حفظ کنید، باید اولاً دیگر در کار او تجسس نکنید و اگر هم چیزی فهمیدید به رویش نیاورید.
    اگر بخواهید به رویش بیاورید، ممکن است یکروز برگردد بگوید، من همینم که هستم و دلم می خواهد. آن وقت دیگر کار خیلی سخت می شود!

سعی کنید که مهر و محبت رو در زندگی زیاد کنید و کمبود ها رو جبران کنید.
    باید کاری کنید که چیزی که در جاهای دیگر دنبالش می گردد را در شما پیدا کند.

شاید بشود با زور و دعوا و گریه او رو از این کارها منصرف کرد، ولی دل او رو تنها با محبت می توانید به دست بیاورید.

یک نگاهی هم به این لینکها بیاندازید:

نقل قول نوشته اصلی توسط فرشته مهربان

لطفاً به این لینکهای مرتبط مراجعه کنید :

http://www.hamdardi.net/thread-14423.html

http://www.hamdardi.net/thread-7944.html

http://www.hamdardi.net/thread-2654.html

http://www.hamdardi.net/thread-15003.html

http://www.hamdardi.net/thread-14685.html

http://www.hamdardi.net/thread-14144.html

http://www.hamdardi.net/thread-4464.html

http://www.hamdardi.net/thread-11643.html

http://www.hamdardi.net/thread-8901.html

http://www.hamdardi.net/thread-13874.html

و اگر سرچ کنی در تالار لینکهای دیگری نیز پیدا می کنی که پاسخ گوی سئوالات شما خواهد یود .

10. کاربر روبرو از پست مفید hamed65 تشکرکرده است .

hamed65 (چهارشنبه 29 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    37

تشکرشده 32 در 16 پست

Array

شوهرت حق داره عزیزم .مردا با زنا خیلی متفاوتن .من زیاد دیدم خانم هایی رو که اگه شوهراشون موبایلاشونو چک کنند یا دنباله کارهاشونو بگیرن اینو نشونه علاقه می دونند و باهاش برخورد متفاوتی دارند اما در مورد مردا اصلا اینطور نیست .دوستی دارم که شوهرش توی بحث هاشون همیشه با لحن غم انگیزی می گفت نمی دونم تو چرا منو هیچوقت باور نداری؟این برای مردا یکی از نکات غرور آمیز و افتخار آمیز توی زندگی همینه که بدونند خانمهاشون بهشون اعتماد دارند و بهشون تکیه می کنند.این براشون خیلی مهمه و برعکسش هم خیلی بهشون ضربه می زنه.درک می کنم که نگرانی که بهت خیانت نکنه اما به من بگو آیا نگرانی تو و حساسیت های تو جلوی خیانت کردن شوهرت و یا هر مرد دیگه ای رو می گیره؟؟
    حساسیتت به جاست چون نگران زندگیت هستی و زندگیت رو دوست داری این خیلی قشنگه اما روشت درست نیست .من مشاور نیستم روش مناسب رو باید دوستای خوب تالار بهت بگن..روش مقابله با خیانت شوهرت رو عوض کن .شک نکن نتیجه میگیری .بذار شوهرت فکر کنه باورش داری .
    امیدوارم بتونی روی خودت خوب کار کنی.

12. 2 کاربر از پست مفید sogand تشکرکرده اند .

sogand (یکشنبه 02 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    29
    دستاوردها:
    تشکرها
    64

تشکرشده 63 در 30 پست

Array

حامد عزیز خیلی ممنون از جواب زیباتون.وممنون از لینک هایی که گذاشتین :
    "شاید بشود با زور و دعوا و گریه او رو از این کارها منصرف کرد، ولی دل او رو تنها با محبت می توانید به دست بیاورید."
    این جملتون خیلی زیبا بود.ممنونم.
    و سوگند عزیزم حرفات واقعا آرومم کرد.همسر منم خیلی وقتا میگه چرا منو باور نداری و بهم اعتماد نمیکنی.جالبه .نمیدونستم مردا همه همین طورن.راست میگی.واقعا براش مهمه بهش اعتماد کنم. میدونی وقتی میره سر موبایلش و شروع میکنه به مسیج زدن هزار تا فکر می افته تو سرم یا وقتی میشینه پای نت و شروع میکنه به تایپ کردن....دارم رو خودم کار میکنم. بازم از این حرفای زیبا برام بزن.میدونی ،میدونم کارم اشتباهه و باید خودم رو درست کنم اما یه تلنگر میخوام. یکی که دعوام کنه و بگه این اشتباهه

14. کاربر روبرو از پست مفید baran-tanha تشکرکرده است .

baran-tanha (شنبه 01 مرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    37

تشکرشده 32 در 16 پست

Array

باران عزیز خوشحالم که متوجه شدی که این کارت درست نیست .تا همینجاشم اولین قدم رو برای درست کردن مشکلت برداشتی .فکرت که اصلاح بشه عملت هم کم کم تغییر میکنه.من اینو بهت اطمینان میدم که هر چی جستجو گر بیشتری باشی فاصله خودت رو با شوهرت بیشتر و بیشتر کردی .حتی اگه به نتیجه جستجوت هم مطمین باشی باز هم به همین نتیجه می رسی .این در حالیه که می خوای به شوهرت نزدیک تر بشی اما می بینی که داری نتیجه عکی می گیری .خیلی با شوهرت محترمانه رفتار کن .و سعی کن از راههای دوستانه بهش نزدیک بشی .وقتی خودت احساست میگه که الان توی حالت بازجویی هستی سعی کن خودتو کلا استاپ کنی و اصلا سوال نپرسی ازش اینکه کجا رفتی و با کی صحبت می کنی و مجموعه این قبیل سوالات مال زمان هایی هست که روابط خیلی صمیمانه و دوستانه هست و شوهرت حس نمیکنه که الان بردنش توی اتاق بازجو نشسته!!
    مطمین باش اعتماد شوهرت رو که بدست بیاری همه چی توی زندگیت بدست آوردی ..امیدوارم موفق باشی.

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)