به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 18
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 اسفند 90 [ 19:03]
    سطح
    39
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

Question استرس عذابم می ده

سلام دوستان هم دل

ازتون کمک می خوام

مشکلی دارم که خیلی عذابم می ده
    گاهی بی دلیل و گاهی با حتی کوچکترین دلیلی استرس می افته به جونم و چند باری هم کارم به تشنج رسیده بدنم قفل می کنه, الان هم استرس دارم و دستهام داره می لرزه دلیلی براش نیست, نمی دونم چم شده, چرا اینقدر ضعیف شدم و با هر مشکل کوچیکی اینقدر راحت از پا می افتم و بی تابی می کنم

مثلا وقتی منتظر چیزی هستم, مثلا منتظرم مادرم حاضر بشه که بریم بیرون... یا منتظرم که جواب امتحانا بیاد یا حتی وقتی میام تالار و مشکللات رو می خونم و در حین جواب دادن به تاپیک (بعضی تاپیک ها) استرس می گیرم و بی تاب می شم, واقعا امونم رو بریده.

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 بهمن 00 [ 15:35]
    سطح
    68
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 302
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

RE: استرس عذابم می ده

سلام خواهر خوبم
    ابتدا باید عرض کنم، خوشحالم که توانستی تا حد زیادی مسئله قبلی رو حل کنی
    فقط تا حل کامل مسئله پیش برو و اون رو در وسط رها نکن
    یک سایت فوق العاده برات معرفی می کنم
    روش های روز مدیریت استرس در این بخش سایت مطرح شدن و مقالات روانشناسان بزرگ دنیا در اون ترجمه شدن

با حوصله بشین و همشو بخون
    ابتدا چکیده مقاله رو نوشته و بعد در ادامه مطلب متن کامل نوشته شده است
    http://www.namaava.com/stress-managing.html

3. 3 کاربر از پست مفید eng.aydin تشکرکرده اند .

eng.aydin (دوشنبه 20 تیر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

سلام آیدین عزیز

باز هم ممنونم ازت

سایت رو باز کردم و از الان مشغول مطالعه می شم

واقعا با یه دنیا تشکر هم نمی شه لطف شما دوستان رو پاسخگو بود

واقعا نمی دونم چم شده

خیلی عصبی و رنجورم

خیلی استرسی هستم

دیگه تحمل ندارم.

تمام مطالب در مورد استرس تو اون سایت رو مطالعه کردم آیدین مهربون بیشتر درباره ی اینکه اظطراب چی هست صحبت کرده بود و زیاد راه کار نداده بود مطالبی که برام جالب اومد و یه جورایی خلاصه ی مطالب سایت رو کپی کردم, اطلاعات خوبی بهم داد و یه دنیا ازت خیلی ممنونم

اما می خوام اگه کسی برای از بین بردن استرس مداوم که منجر به گرفتگی عضلات می شه راه کاری داره لطف کنه و برام بنویسه ممنون می شم.

.................................................. ...........

استرس هميشه منفي نيست: فشارهاي كوتاه‌مدت گاه دستگاه ايمني بدن را فعال‌تر مي‌كنند.

ـ بهترين پيشنهاد براي آرام شدن: استرس را به‌حال خود رها كن!

وقتي كه استرس به‌طور مزمن مداوم و تكرار‌شونده باشد، تحت فشارهاي طولاني‌مدت روحي و جسمي، به‌تدريج موجب ضعيف شدن سيستم ايمني بدن شده و يك بيماري جدي يا حداقل پيري زودرس را براي فرد به ارمغان مي‌آورد

كساني كه بي‌خيال هستند، استرس در وجود آنان نقشي ندارد.

«عشق و علاقه، استرس را درمان مي‌كند.» اين تنها به دوست‌داشتن انسان‌هاي ديگر محدود نمي‌شود، بلكه عادات مورد علاقه ما و تمامي چيزهايي را كه باعث نشاط و شادي ما مي‌شود، در برمي‌گيرد

سعي كنيد يك برنامه منظم و مرتب براي هر روز خود طراحي كنيد. عادات آموخته شده خوب، به فرد اطمينان و اعتماد مي‌بخشد و قدرت استقامت را در او افزايش مي‌دهد

فعالیت های تفریحی و دست جمعی برای خانواده

اضطراب، کلید درک بشر و رفتار اوست

تمام انواع اضطراب‌ها یک عامل مشترک دارند: نوع حس نزدیک شدن یک خطر قریب‌الوقوع، یعنی انسان حس می‌کند یک واقعه خطرناک در شرف وقوع است.

اضطراب واقعی با خطرهای عینی در ارتباط است، در حالی‌که اضطراب روان‌رنجوری هیچ ارتباطی با خطرات خارجی ندارد و فقط به عوامل درون‌روانی بستگی دارد

ترس نیاز به یک موضوع عینی دارد در‌حالی‌که اضطراب، با موضوع‌های عینی در ارتباط نیست.

«اضطراب» نوعی ترس مبهم و نگرانی است که اساس آن برای فرد روشن نیست، در‌ حالی‌که احساس‌های مشابهی که ممکن است در اثر شنیدن یک خبر تجربه شوند، مثلاً خبر فرار یک جانور وحشی از باغ‌وحش، «ترس» نامیده می‌شود.

اضطراب شدید و مداوم قابلیت تحمل فرد را تحت‌الشعاع قرار می‌دهد و ممکن است تأثیر بسیار مخربی در زندگی او داشته باشد.

اضطراب تنها ما را به فرار کورکورانه از خطر وامی‌دارد. این‌گونه زنگ خطرها گاه واقعاً دردناک هستند، در ساعات بیداری ما را شکنجه می‌دهند و به‌شکل کابوس یا بی‌خوابی، به ساعت خواب نیز سرایت می‌کنند.

مهم‌ترین عاملی که شخصیت افراد را متمایز می‌سازد، نحوه برخورد آنها با اضطراب است

درست همان‌طور كه صحنه‌های ناخوشایند ذهنی می‌توانند تولید استرس كنند، تصاویر آرام‌بخش می‌توانند شخص را در حالت آرامش و آرمیدگی قرار دهند.

بیمار، چشمان خود را می‌بندد و صحنه‌هایی را در ذهن خود تصور می‌كند. صحنه انتخاب شده، صحنه‌ای زیبا و آرام‌بخش است. صحنه‌های طبیعی از آن جهت انتخاب می‌شوند. زیرا اغلب اشخاص در وقت مرخصی و تفریح برای فرار از استرس به این قبیل مكان‌ها می‌روند. صحنه‌هایی از قبیل جزایر و سواحل زیبا، كوهستان و یا جاده‌ای در دل جنگل سبز، اغلب نقاطی هستند كه اشخاص آنها را انتخاب می‌كنند.

با آنكه تصور كردن صحنه‌های زیبای طبیعت، موانع و مشكلات زندگی را از بین نمی‌برد، اما آنها را به‌شكلی ضعیف می‌كند كه قابل تحمل باشد.

پنج صحنه‌ای را كه در آنها احساس آرامش می‌كنید در نظر بگیرید.

در دل آسمان آبی جاری هستم. انگار بال دارم و پرواز می‌كنم. آسمان آبی است، چند پاره ابر در آسمان دیده می‌شود. از درون یك‌پاره‌ابر عبور می‌كنم. سكوتی حاكم است. كاملاً تنها هستم، تنهای تنها. احساس بی‌وزنی می‌كنم. عبور نسیم را بر بدنم احساس می‌كنم. دست‌هایم در هوا تولید موج می‌كنند. می‌توانم خورشید را ببینم، حتی می‌توانم آن را لمس كنم.

يكي از عوامل فشار و استرس در مورد كنكور، ذهنيت منفي ترس از شكست است. اين ذهنيت، يك نوع نگراني و ترس، از برخوردهاي آتي را در پي دارد.

فاجعه‌آميز كردن مسائل، يكي ديگر از تفكرات منفي است كه منجر به بروز اضطراب مي‌شود. كافي است شما قسمتي از درس را فراموش كنيد، آن‌وقت شروع به تلقينات منفي مي‌كنيد: «ديگر حافظه‌ام خراب شده»، «كودنم»، «بدبختم»، «هر چه مي‌خوانم فراموش مي‌كنم.»، «حتماً در جلسه امتحان همه‌چيز از يادم مي‌رود»، و...

حدود شست سال قبل يك فرانسوي به نام «اميل كوءه» براي درك مفهوم اضطراب، آن را به راه‌ رفتن روي الوار چوب تشبيه كرد. تصور كنيد در كف اتاق، يك الوار چوبي دراز با پهناي كم قرار دارد. حال اگر از شما بخواهند كه روي الوار حركت كنيد، خيلي راحت روي اين الوار حركت مي‌كنيد. اكنون اين الوار را در ارتفاع 40 متري قرار دهيد، آيا به‌راحتي روي آن حركت خواهيد كرد؟
    مي‌توانيد حركات اضافي داشته باشيد؟ جوابتان چيست؟ شما درگير چه نوع تهديدي هستيد؟ تهديد از نوع شخصي و يا تهديد از نوع مركز و زندگي؟ بله، درست حدس زده‌ايد. مورد دوم صحيح است.
    شما در مورد تجسم افتادن خود، موهاي بدنتان سيخ مي‌شود و دچار التهاب و اضطراب خواهيد شد، چون حتي تصور آن نيز بسيار وحشتناك است، چه برسد به اينكه بخواهيد دست به عمل بزنيد.
    كساني كه دچار اضطراب بيش از حد در امتحان و كنكور مي‌شوند، دقيقاً مثل اين است كه خودشان الوار را بر بلندي قرار داده‌اند و خودشان هم مي‌ترسند كه از روي آن حركت كنند. زيرا اعتماد به نفس آنها كاهش مي‌يابد و آنها به جاي تمركز بر روي راه رفتن از روي چوب، فقط به فكر سقوط هستند.
    شخص به جاي اينكه به فكر موفقيت در امتحان باشد، در انديشه بعد از امتحان و تصورهاي پيش‌بيني نشده منفي است.
    حال متوجه مي‌شويد كه تور نجات در زير الواري كه در بلندي است، وجود دارد، چه احساسي به شما دست مي‌دهد؟
    آيا فكر مي‌كنيد كه راحت‌تر مي‌توانيد حركت كنيد؟ آيا اعتماد به نفس‌تان افزايش نمي‌يابد؟ جواب مثبت است. به فرض اينكه شما هم سقوط كنيد، تورهاي نجات، زندگي‌تان را تضمين مي‌كنند.

پيدا كردن اين تورهاي نجات، به خلاقيت‌هاي فردي و تلاش شما بستگي دارد.
    درصدي از واكنش‌هاي بدني در برابر اضطراب، واكنش‌ستيز بدني است كه نشانة سلامت جسمي شماست. چون پيامي كه به مغز رسيده، اين است كه «من در معرض تهديد قرار گرفته‌ام.» سپس مغز با ترشح هورمون‌هاي خاص، به كنترل بدن در برابر اين تهديد مي‌پردازد. بنابراين نبايد فكر كنيد كه بدن شما دچار واكنش منفي شده است، بلكه بدن، درصدد حفظ بقاي شماست و بهتر است اين نيروي اضافي و بدون استفاده را به سوي كاري هدايت كنيد. اما اگر اضطراب بيش از اندازه زياد شود و حالت غيرطبيعي پيدا كند، آن‌وقت مضر است.

عضلات بدن نسبت به افكاري كه تهديدي را تصور مي‌كنند با تنش يا انقباض واكنش نشان مي‌دهند. به نظر مي‌رسد كه تنش عضلاني، بارزترين نشانه استرس است
    در حالات شديد مي‌تواند بدن را از حالت بيندازد و روي مفاصل و پيوندها، تأثير نامطلوب بگذارد. مواد شيميايي ناشي از نرون‌ها به بافت‌هاي عضلاني مي‌رسند، انتقال‌دهنده‌هاي عصبي اپين‌فرين، نورپين‌فرين ترشح مي‌كنند تا انقباض عضله را كنترل نمايند.

به مرور و با تكرار انقباض، اين شرايط مي‌تواند به سفت شدن و حركت ضعيف پيوندها و رباط‌هايي كه عضلات به آنها متصل هستند، منجر گردد. معمولاً انقباض ايزومتريك است كه با دردهاي تنشي ناشي از استرس سروكار دارد. اين تنش‌هاي عضلاني مي‌تواند به اشكال مختلف و از جمله سردردهاي تنشي، سخت‌شدن عضلات گردن، درد در ناحيه پشت تحتاني، گرفتگي عضلات معده و بد عملكردي پيوندها و مفاصل منتهي گردد. اغلب اوقات، تنش عضلاني توليد شده از ناحية افكار در ذهن ناهوشيار به هنگام خواب رخ مي‌دهد كه مي‌تواند به سخت شدن مفاصل و حتي به آسيب ديدن بافت‌هاي پيوند دهنده در آرواره‌ها، گردن، شانه‌ها و پشت تحتاني، منجر شود. آرميدگي تدريجي عضلات روشي است كه براي كاستن از تنش عضلاني از آن استفاده مي‌شود

بدن انسان نمي‌تواند در آن واحد هم گرفته و هم در آرامش قرار داشته باشد.

مراحل اوليه و اصلي آرميدگي تدريجي عضلات جاكوبسون به قرار زير است:
    1. تمرين بايد با عضلات تحتاني بدن (پاها) شروع و به تدريج به ناحية سر برسد.
    2. گروه‌هاي عضلات بايد در جريان انقباض از هم تفكيك شوند. به هنگام انقباض هر گروه از عضلات، ساير گروه‌ها در شرايط آرامش قرار دارند.
    3. گروه‌هاي عضلاني مشابه و قرينه در دو سمت بدن بايد به طور هم‌زمان مورد توجه قرار بگيرند.
    4. انقباض بايد 5 تا 10 ثانيه طول بكشد. مرحلة رها كردن و در آرامش قرار دادن عضله حدود 45 ثانيه وقت مي‌گيرد.
    5. شخص بايد توجه خود را به شدت انقباض جلب كند و احساس تنش به وجود آمده را تجربه كند.
    6. در جريان مرحله در آرميدگي قرار دادن هر گروه از عضلات بايد به احساس آرامش ايجاد شده توجه شود. بايد اين حالت با حالت عضله وقتي در شرايط انقباض قرار داشت، مقايسه گردد.
    روان‌شناسان نيز معتقدند كه اين روش براي كنترل تنش‌هاي در ارتباط با خشم، مفيد واقع مي‌شود.
    وقتي بدن به حالت تعادل عصبي و عضلاني مي‌رسد، ذهن مي‌تواند در حالت آرامش كامل قرار بگيرد.
    اخيراً از اين روش، براي درمان بي‌خوابي، فشار خون، سردرد، ناراحتي‌هاي پشت تحتاتي و ناراحتي‌هاي مفصلي استفاده شده است.

استرس (به‌خصوص، خشم و هراس فيصله نيافته) مي‌تواند مشكلاتي در برابر حال خوش معنوي ايجاد كند و اينكه روح و روان قدرتمند انسان مي‌تواند سرمايه‌اي حياتي براي از ميان برداشتن موانع، رفع استرس و رسيدن به آرامش دروني بيشتر باشد.

5. کاربر روبرو از پست مفید matin_female_1988 تشکرکرده است .

matin_female_1988 (یکشنبه 19 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 09 اسفند 97 [ 15:39]
    سطح
    57
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 196
    Overall activity: 28.0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    209

تشکرشده 280 در 139 پست

Array

درود
    با این روش ها نمیتونید کمش کنید.
    به یک روانپزشک مراجعه کنید برای مدت محدودی دارویی تجویز میکنه وضعیتتون بهتر میشه.
    موفق باشید

7. کاربر روبرو از پست مفید footer تشکرکرده است .

footer (شنبه 18 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

سلام مجدد
    خواهر عزیزم من قبلا در مورد استرس و راه های مدیریت اون مطالعه کردم
    یافته هام رو در اختیار شما می زارم
    استرس یک عکس العمل کاملا طبیعی بدن هست
    اگر استرس از حدی فراتر برود باعث مختل شدن فعالیت انسان می شود. پس استرس در مقدار طبیعیش بسیار مفید هست ولی اگر از حدی بالاتر رود باعث ناراحتی انسان می شود
    عوامل مهمی در استرس نقش دارند:
    1- تغذیه
    2-ورزش
    3-تنفس( نفس کشیدن)
    4-تلقینات
    5-ساعات خواب و بیداری
    6-شیوه زندگی

سعی کنید هر کدام از موارد بالا رو در گوگل سرچ کنید . مطالب مفید رو بخونید و ببینید منشا این استرس علاوه بر تلقینات ( که در اثر زندگی انسان هست) در چه موارد دیگری نشات داره؟

برای مثال من دو مثال ساده می زنم. خوردن شیر قبل خوابیدن استرس رو در طول روز کاهش میده و انسان ارامتر میشه
    یا نوع تنفس نوزاد را دیده اید؟ با شکمش نفس می کشد! تنفس درست همین هست! بیشتر افراد بالغ سعی می کنند با قفسه سینه نفس یکشند ! این یعنی بالای 50% حجم ریه مورد استفاده قرار نمی گیرد و این یعنی بالا رفتن ضربان قلب و به دنبال ان افزایش فشار خون و به دنبال ان افزایش استرس
    پس تنفستان را عمیق کنید و سعی کنید از شکم خود نیز کمک بگیرید

یا ساعات خواب و بیداری.
    شیوه زندگی هم مهمه. مثلا شما می تونید از روش های خود هیپنوتیزمی برای کم رنگ کردن خاطرات تلخ گذشته استفاده کنید. می توانید تمام عاداتی که باعث استرس می شود در ضمیر ناخوداگاهتون کمرنگ کنید

من نظر مساعدی برای استفاده از دارو های شیمیایی برای استرس ندارم! دارو هایی مثل پروپرانونول و... عواقب و عوارض بدی دارند

اگر دید شما به مسئله ای عمیق و منطقی باشه و به اصطلاح اگاهی کافی رو داشته باشید استرس بسیار کمرنگ خواهد بود
    راستی این جملاتی که نوشته بودید خیلی راهکار هایی خوبی هستند ... فقط باید دقت کنید

9. کاربر روبرو از پست مفید eng.aydin تشکرکرده است .

eng.aydin (دوشنبه 20 تیر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

[size=medium]آقا آیدین خیلی خیلی ازت ممنونم و عذر می خوام دیر اومدم برای تشکر زراه کارهاتون خوب بود و من پیش روانپزشک هم نمی خوام برم چون چند تا قرص می نویسن که آدم صبح تا شب می گیره می خوابه مثل این معتادها
    و یک باری که مراجعه کردم طرف به بهانه ی درمان دستشو کشید رو صورتم و رفتارهاش بدتر عصبی م کرد... احمق با بیماراش طوری رفتار می کرد انگار...! خیلی عصبی می شم وقتی یکی یه جور دیگه نگام کنه

اما راه کارهاتون خیلی خوبه...

به نظرتون استرس می تونه از گذشته باشه و یکدفعه بعد از مدتی ظاهر بشه؟[/size]

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 تیر 95 [ 23:32]
    سطح
    43
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 64
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second Class1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    148

تشکرشده 152 در 74 پست

Array

سلام
    خوشحالم که دغدغه هاتون حل شده
    منم بعضی موقع ها نه همیشه اینطورم طوری که اطرافیانم به من می گن ترسو ولی در اصل اینطور نیست من نمیگم خیلی خیلی شجاعم(قولدر) ولی ترسوم نیستم نمی دونم چه کار کنم

12. کاربر روبرو از پست مفید hooty تشکرکرده است .

hooty (دوشنبه 20 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    68
    دستاوردها:
    تشکرها
    811

تشکرشده 815 در 286 پست

Array

استرس ریشه در خیلی چیز ها داره...
    مثلا وقتی پدر و مادر یک پسر بچه یا دختر بچه سر او داد می زنند یا در خانه با هم در جنگ و جدال هستند ، فرزند را از لحاظ روحی و روانی نابود می کنند ...
    این کودک وقتی بزرگ میشه ممکنه زود رنج بشه... یا استرس گاه و بیگاه در او ظاهر بشه...
    ولی با این همه، میشه استرس رو مدیریت کرد و اثار مخربش رو کم کرد
    در مورد شیوه زندگی میشه گفت یکی از عامیانه ترین مثال ها ، دانش اموزی هست که امتحان داره
    اگر با امادگی نسبی سر جلسه امتحان بره استرسش تا حد کامل رفع میشه
    بعبارتی اگاهی در مورد موضوع خاص ، استرس در مورد ان موضوع خاص را کاهش میده

مسئله مهم بعدی که در مورد دامن زدن به استرس به ذهنم میرسه کمال گرایی هست
    باید زندگی بزرگان را مطالعه کنید تا متوجه بشید که چقدر در زندگی شکست خورده اند تا در نهایت پیروز شده اند

اگاهی اگاهی اگاهی .... توکل به خدا،توکل بخدا ،توکل بخدا .... تلاش در حهت حل مساله
    این رمز رفع همه مشکلات بشر هست
    -----------------
    hotty عزیز، لطف کنید بیشتر توضیح بدید

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 00:02]
    سطح
    31
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 42
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    85

تشکرشده 85 در 46 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط tell me
    [size=medium]آقا آیدین خیلی خیلی ازت ممنونم و عذر می خوام دیر اومدم برای تشکر زراه کارهاتون خوب بود و من پیش روانپزشک هم نمی خوام برم چون چند تا قرص می نویسن که آدم صبح تا شب می گیره می خوابه مثل این معتادها
    و یک باری که مراجعه کردم طرف به بهانه ی درمان دستشو کشید رو صورتم و رفتارهاش بدتر عصبی م کرد... احمق با بیماراش طوری رفتار می کرد انگار...! خیلی عصبی می شم وقتی یکی یه جور دیگه نگام کنه

اما راه کارهاتون خیلی خوبه...

به نظرتون استرس می تونه از گذشته باشه و یکدفعه بعد از مدتی ظاهر بشه؟[/size]
    tell me،دوست عزیزم

من هم این مشکل رو دارم...اما دست خودم نیست،اما تقریبا یک کارهایی کردم

که دیگه این مشکل برام پیش نیاد...استرس من ناشی از گذشته مه!

شما هم درگذشته اتفاق خاصی براتون نیفتاده؟

15. کاربر روبرو از پست مفید starpen تشکرکرده است .

starpen (سه شنبه 21 تیر 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

آیدین عزیز

من اصلا آدم استرسی نبودم و خیلی مقاوم بودم...

تا حدودی با شرایط من آشنا هستی, تازگی فکرم می ره به گذشته م, مثلا دیشب به محض اینکه دراز کشید که بخوابم فکرای بچگی م اومد تو سرم...

یاد اون تجاوز افتادم و همش گریه می کردم و می گفتم اون یارو واسه خودش زن و زندگی داره من حتی نمی دونم سالم هستم یا نه!!!...وقتی می یاد خونمون دوست دارم بندازمش از خونمون بیرون, 7 سال بهم تجاوز کرد! خانواده ی من بهش اعتماد داشتند! من رو تهدید می کرد و می زد, خیلی کوچیک بودم, یه دختر بچه ی 7 ساله تو یه خانواده ی داغون که اعتماد به نفسی نداشت که از خودش دفاع کنه... یه ترسوی به تمام معنا! بعد از اون هم افسردگی و ... زندگی عذاب آورم رو برام عذاب آور تر کرد... دیشب داشتم دیوونه می شدم, یکی دو ساعت وول خوردم بعد بلند شدم نقاشی کشیدم...

متاسفانه از وقتی برای مشاور گذشته م رو گفتم جرقه ش دوباره زده شده و احساس می کنم قبلش خیلی راحت تر بودم (البته خیلی از مشکلات شخصیتی م داره حل می شه مثل قضاوت لحظه ای و ...) اما از یه سری لحاظ ها بد شدم قبلا حداقل وقتی به گذشته م نگاه می کردم خیلی بهش دامن نمی زدم یا کوچیک می دیدمش اما الان دلم واسه خودم می سوزه!!!... تازه یادم افتاده من چقدر بدبخت بودم و نمی دیدم

می خوام قوی باشم اما نمی تونم, پاهام خیلی سستن, خیلی خسته ام, هر روز هم یه مشکل جدید پیش می یاد... باز هم می گم مشکلاتم نسبت به قدیم هیچه و می دونم این منم که ضعیف شدم, کاش برای چند ماه هیچ اتفاق بدی پیش نمی یومد و خودم رو جمع و جور می کنم اما تا میام خودم رو درست کنم باز یه اتفاقی میاد و وجودم رو پر از استرس می کنه... تازگی هم که شبانه روزی شده استرس هام.

17. کاربر روبرو از پست مفید matin_female_1988 تشکرکرده است .

matin_female_1988 (سه شنبه 21 تیر 90)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)