سلام من حدودا یک ماهی هستش که به همه بدبین شدم هر وقت از خونه میرم بیرون احساس میکنم دزدکی ازم عکس یا فیلم میگیرن!!!! چیکار کنم؟!!! راه چاره لطفا؟؟؟؟!!!!
تشکرشده 0 در 0 پست
سلام من حدودا یک ماهی هستش که به همه بدبین شدم هر وقت از خونه میرم بیرون احساس میکنم دزدکی ازم عکس یا فیلم میگیرن!!!! چیکار کنم؟!!! راه چاره لطفا؟؟؟؟!!!!
تشکرشده 4,928 در 1,071 پست
سلام گالاکسی جان
به همدردی خوش اومدی
میشه بیشتر توضیح بدی که چی شد که افکار بدبینانه به ذهنت میاد؟ به دنبال اتفاق خاصی بوده؟
صرفا نگران فیلم یا عکس گرفتن دیگران هستی؟
خوب اگه فقط اینه، بزار بگیرن. فیلم و عکسی که بیرون خونه از کسی بگیرن که جای نگرانی نداره.
اگه کمی بیشتر راجع به خودت و نگرانیهات بگی، حتما بهتر می تونیم راهنماییت کنیم.
هستی (یکشنبه 19 تیر 90)
تشکرشده 175 در 96 پست
دوست خوبم اگر بیشتر راجع به مشکلت توضیح بدهی دوستان بهتر می تونن راهنماییت کنن
sara20 (یکشنبه 19 تیر 90)
تشکرشده 0 در 0 پست
نمیدونم چرا اینجوری شدم اصلا دست خودم نیس هر بار که از خونه میرم بیرون هرکی موبایل دستشه رو احساس میکنم داره ازم عکس یا فیلم میگیره اخه طرز گرفتن موبایل تو دستشون جوری هستش که فقط میشه همین نظر رو برداشت کرد شاید به نطر شما احمقانه یا توهم بیاد و یا شاید من زیاد رو این موضوع حساس شدم و وسواسیت نشون میدم اما اگر اینطوری بود هر روز این فکر باید بیاد تو ذهنم؟! واسه هر شخصی که میبینم؟
تشکرشده 0 در 0 پست
نمیدونم چرا اینجوری شدم اصلا دست خودم نیس هر بار که از خونه میرم بیرون هرکی موبایل دستشه رو احساس میکنم داره ازم عکس یا فیلم میگیره اخه طرز گرفتن موبایل تو دستشون جوری هستش که فقط میشه همین نظر رو برداشت کرد شاید به نطر شما احمقانه یا توهم بیاد و یا شاید من زیاد رو این موضوع حساس شدم و وسواسیت نشون میدم اما اگر اینطوری بود هر روز این فکر باید بیاد تو ذهنم؟! واسه هر شخصی که میبینم؟
تشکرشده 146 در 59 پست
سلام به نظرم با یه مشاور حضوری صحبت کنی بهتره.این موضوع باید ریشه یابی بشه واست و یه مشاور بهتر می تونه این کارو بکنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)