سلام دوستان یه سوال داشتم به نظرشما چطور میشه نسبت به بعضی مسایل پیرامونمون بیخیال بود و به بعضی مسایل کوچیک و بی اهمیت حساس نباشیم و فکر خودمونو الکی مشغول نکنینم من از این موضوع خیلی رنج میبرم مدام فکرم مشغوله
تشکرشده 20 در 10 پست
سلام دوستان یه سوال داشتم به نظرشما چطور میشه نسبت به بعضی مسایل پیرامونمون بیخیال بود و به بعضی مسایل کوچیک و بی اهمیت حساس نباشیم و فکر خودمونو الکی مشغول نکنینم من از این موضوع خیلی رنج میبرم مدام فکرم مشغوله
تشکرشده 2,035 در 738 پست
گل رز عزيزم سلام
من فكر مي كنم بهترين راه اين است كه اينقدر كار بريزي سر خودت كه فرصت سر خاراندن هم نداشته باشي.
![]()
تشکرشده 352 در 169 پست
ببین دوست عزیز بستگی داره که واقعا بایدبیخیال بشی یانه بعضی موضوعات هست که اگه ازشون بیخیال رد شی به ضرره بعضی موارد برعکس
ولی برای بیخیال شدن به قول لیلا جان باید خودت مشغول کنی با فعالیتهای اجتماعی یا خونه
بازبستگی به موضوع داره![]()
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
گل رز عزیز، اگه دوست داری مثالی بزن تا دوستان بهتر بتونن راهنمایی کنن![]()
تشکرشده 20 در 10 پست
سلام ازتون ممنونم که به تاپیک من سر زدین مثلا یه مهمونی میریم تا یه هفته با خودم نقدو بررسیش میکنم که فلانی این حرفو زد شاید منظورش به من بوده نکنه من این حرف رو زدم فلانی به خودش گرفته باشه ....اکه مادر شوهر و خواهر شوهرم یواشکی با هم حرف بزنن من به خودم میگیرم نسبت به حرفا و رفتاراشون خیلی حساسم مدام توی ذهنم دارن مانور میدن باور کنین هرچی میخوام بخرم اول عکس العمل اونا میاد توذهنم چند وقت دیگه اسباب کشی داریم از الان دارم خودمو میخورم برا اون موقع مهمون که میخواد بیاد خونمون حتی اگه خانواده هامون باشن از یه هفته قبل باید همه چیز رو آماده کنم اینطوری خیالم راحت میشه و................................................ ...............که تمومی نداره
gol_roz558 (چهارشنبه 01 شهریور 91)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)