به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 تیر 94 [ 07:29]
    سطح
    42
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    43

تشکرشده 43 در 33 پست

Array

دوستم/مامانم!!!

سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه وتابستون خوبی داشته باشین!!!یه مشکلی برام پیش اومده که اومدم باهاتون مشورت کنم !
    یه دوستی دارم که 5 سال هم کلاسیمه که مسلمون نیست وجزاقلیت های دینی برای هفته دیگه که تولدشه دعوت ام کرده امسال از قراره معلوم تولدش رو توی خونشون میگیره هرسال برای تولدش مارادعوت میکرد رستوران ویاپارسال توی باغ خاله اش واونجاتولدمیگرفت!!!!ولی چون مامسلمون هامعتقدیم اینها نجس اندمامانم امسال نمیذاره من برم خونشون البته این دوستم همیشه برای درس خوندن وتفریح میادخونمون ومامانم چیزی نمیگه ودخترخیلی خوبی ومامانم خیلی از اون خوشش میاد ودوستش داره ومن خیلی باهاش صمیمی ام البته ناگفته نماندمن توی این 5سال چند دفعه برای گرفتن کتاب ویابرای رفتن به جایی تادم در خونشون رفتم دنبالش وفقط توی حیاطموندم وداخل خونشون نرفتم ........:
    ولی الان نمیدونم واقعن سر دو راهی ام از این مامانم واز اون طرف دوستم چکارکنم چون نباید از غذاشوم بخوریم راچکارکنم؟میترسم نرم ناراحت بشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 تیر 94 [ 07:29]
    سطح
    42
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 32
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    43

تشکرشده 43 در 33 پست

Array

RE: دوستم/مامانم!!!

البته ناگفته نماندکه توی رساله خوندم که اینهانجس اند!!!!!!!ومرغ وگوسفند روبه طریقه ای دیگه ذبح میکنند!!!وسگی که ماتوحیاط نگه میدارم راحت توی اتاق خوابشونه ویاروی مبل کنارشون !!!!!!!

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 23 دی 91 [ 19:53]
    سطح
    22
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    127

تشکرشده 126 در 52 پست

Array

دوست عزيزم هيچ ادمي نجس نيست حالا هر دين و هر طرز تفكري كه داشته باشه
    مهم انسانيته شايد پيش خدا اون از خييلي از مسلومن ها سطحش بالاتر باشه
    شايد بشه يه جورايي طرز فكر مادر محترمتونو به خاطر باورهايي كه بهشون زياد تلقين شده قبول كرد ولي اينكه شمام اين فكر رو داريد جاي تعجب داره
    دوست عزيز اگر بريد اونجا و رفتارتون طوري باشه كه از طرز فكر شما اگاه بشه به نظر من يه بهانه بياريد و نريد بهتره

4. 2 کاربر از پست مفید khoda khaili mehrabone تشکرکرده اند .

khoda khaili mehrabone (شنبه 18 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط srr72
    سلام امیدوارم حال همتون خوب باشه وتابستون خوبی داشته باشین!!!یه مشکلی برام پیش اومده که اومدم باهاتون مشورت کنم !
    یه دوستی دارم که 5 سال هم کلاسیمه که مسلمون نیست وجزاقلیت های دینی برای هفته دیگه که تولدشه دعوت ام کرده امسال از قراره معلوم تولدش رو توی خونشون میگیره هرسال برای تولدش مارادعوت میکرد رستوران ویاپارسال توی باغ خاله اش واونجاتولدمیگرفت!!!!ولی چون مامسلمون هامعتقدیم اینها نجس اندمامانم امسال نمیذاره من برم خونشون البته این دوستم همیشه برای درس خوندن وتفریح میادخونمون ومامانم چیزی نمیگه ودخترخیلی خوبی ومامانم خیلی از اون خوشش میاد ودوستش داره ومن خیلی باهاش صمیمی ام البته ناگفته نماندمن توی این 5سال چند دفعه برای گرفتن کتاب ویابرای رفتن به جایی تادم در خونشون رفتم دنبالش وفقط توی حیاطموندم وداخل خونشون نرفتم ........:
    ولی الان نمیدونم واقعن سر دو راهی ام از این مامانم واز اون طرف دوستم چکارکنم چون نباید از غذاشوم بخوریم راچکارکنم؟میترسم نرم ناراحت بشه

دوست عزیز،

از نظر اسلام، مشرکان نجس هستند، یعنی‌ کسانی‌ که هیچگونه اعتقادی به خداوند ندارند یا برای خدا شریک قائلند...که خوب این مساله در مورد برخی‌ از اقلیت‌ها وجود داره...

به هر حال، ما باید یاد بگیریم تا ضمن عمل به باور‌ها و اعتقاداتمون، در برخورد با مسائل انعطاف داشته باشیم و البته یاد بگیریم تا به عقاید هم احترام بگذاریم...

چرا که جامعه انسانی‌ پر هست از عقاید مختلف و انسان‌های متفاوت که الزاماً همه آنها با ما هم عقیده نیستند، اما میتوانند در رشد انسانی‌ ما نقش به سزایی داشته باشند.

البته قاعدتاً حد و حدود این انعطاف باید تا جایی‌ باشه که اثر سویی برای ما نداشته باشه...

در مورد این دوست، شما میتوانید ارتباطتون رو باهاش حفظ کنید و حتی به جشن تولد او بروید بدون اینکه مشکلی‌ برایتان پیش بیاید...اما در رفتار و نوع غذایی که می‌خورید باید دقت کنید، مثلا اگر گوشت خوک، مشروب یا ...سرو کردند شما نخورید یا اگر به حلال بودن گوشتی که در غذا ی آنها هست شک داشتید از آن میل نکنید...به جای آن از تنقلات یا غذا‌هایی‌ که در آن شکی وجود ندارد میل کنید...
    و اگر همچنان گشنه بودید، استثنائاً آن شب شام کامل را با کمی‌ تاخیر در منزل خودتان میل کنید!
    به این ترتیب ضمن احترام و حفظ رابطه با دوستتان، به عقاید و باور‌های خودتان هم عمل کرده اید...فکر می‌کنم با صحبت با مادرتان و شرح منطقی‌ اینکه در برخی‌ مسائل احتیاط خواهید کرد، مشکل شما حل خواهد شد.

اما اگر فکر می‌کنید، چنین انعطافی ممکن نیست یا رفتن به این مهمانی برای شما مضراتی دارد، ضمن اینکه هدایایی را که برای تولد او در نظر گرفته اید را به او می‌دهید و تولدش را تبریک میگوئید، خیلی‌ محترمانه از دوستتان عذر خواهی‌ کنید که نمیتوانید در مهمانی او حضور یابید...

موفق باشید،

کامران

6. 5 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (شنبه 18 تیر 90)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

srr72 جان

لطفاً در این مورد از سایتهایی که مشاوره مذهبی می دهند مشاوره بگیرید و همچنین از مرجعی که مقلد آن هستید استفتاء کنید . چون در این مورد جزییاتی هست که در اینجا کارشناس فقهی نداریم که پاسخگو باشد . این تاپیک به دلیل اینکه در محدوده موضوعات مشاوره ای همدردی نیست قفل می شود

شما می توانید به سایت تبیان در لینک زیر مراجعه کنید :

http://www.tebyan.net/index.aspx?pid=845&GroupID=865

پاورقی
    ---------

دوستان عزیز . اظهار نظر در مواردی که مربوط به احکام فقهی و شرعی هست آنهم خطاب به مراجعی که مسائل شرعی در خانواده و زندگی شان جایگاهی دارد . کار متخصصین مربوط به آن است . همانطور که در مسائل مشاوره ای توصیه اکید داریم که با مطالعه تاپیک آفت های احتمالی در کار مشاوره مواظب باشید که روند غیر مشاوره ای و مخرب را در راهنمایی دادن نداشته باشید در مسائل دینی و مذهبی نیز تأکید داریم که اظهار نظر بدون آگاهی و تخصص کاری اشتباه و مسئولیت ساز است . و در اینگونه موارد بهتره مراجعین را به سمت سایتهای مطمئنی چون تبیان که مشاوره مذهبی نیز می دهند راهنمایی کنید .

با تشکر

8. 2 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 18 تیر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)