سلام دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده که نمی تونم تصمیم بگیرم چی درسته! لطفا در اسرع وقت بهم راهنمایی بدین. پیشاپیش ممنون از همگی تون
مدتیه که تصمیم گرفتیم از این خونه پاشیم و لذا صاحبخونه مون سپرده خونه رو برای اجاره مجدد. ناگفته نمونه که مبلغ اجاره رو خیلی بالا گفته، طوری که اغلب مورد پسند واقع نمی شه. (علت پاشدن خودمون هم همین قیمت بالاشه)
خلاصه که خونه مون نزدیکه دو ماهه شده کاروانسرا. مدام ملت می یان و می رن بابت بازدید خونه. خوب هرکی هم یه مدل فرهنگی داره و بعضا من از بعضی برخوردها ناراحت می شم.
صاحبخونه هم می گه من ندارم پول پیشتون رو بدم و باید حتما مستاجر برای خونه پیدا بشه!
حالا مطلب اصلی؛
بین تمام بنگاههای املاک یکی بیشتر از بقیه مستاجر میاره و چندین تا مشاور داره که با مشتری ها میان. بین اینها یه آقایی هست که نسبتا سنش بالاست (در مقایسه با من). این آقا خیلی خوش گفتاره و گنجشک رو رنگ می کنه جای قناری می فروشه (هرچند این خونه رو نتونسته اجاره بده!!!!) گفتارشون بسیار مودبانه و محترم است. ولیکن برعکس رفتارشون اینطور نیست. یکبار که منزلمون اومده بودن متوجه شدم که با غرض طوری رد می شه که تنش یا دستش بهم بخوره. یجوری نشون دادم بدم اومده ولی حرفی هم نزدم و باقی وقتها هر وقت میومد من می نشستم رو مبل تا خودش خونه رو نشون بده تا موردی پیش نیاد که بخواد نزدیکم بشه.
دیروز من یه مهمون داشتم (همسایمون) که از قضا اونم اومد و من حواسم به گذشته نبود، دوباره موقع رد شدن همون حرکت زشت رو انجام داد و من داشتم از درون منفجر می شدم ولی حرفی نزدم و به روم نیوردم.
بنظر شما من با بنگاه املاک تماس بگیرم و به مدیرش بگم که خواهشا این آقا رو هنگام بازدید نفرستن؟ (مدیر اونجا بنطر آدم بدی نمی یاد)
به شوهرم نمی تونم بگم. و اغلب بازدیدها من تنها هستم.
از یه طرف تا چند روز دیگه اگه خدا بخواد ما باید پاشیم. موعد شروع قراردادمون میشه با منزل جدید. هرچند هنوز اینجا اجاره نرفته. و از یه طرف می گم این چند روز رو هم دندون به جگر بزارم و قضیه رو سرپوش بزارم که نکنه عنوان کردنش برای خودم بد شه. البته من به مدیر اونجا اینهمه توضیح نخواهم داد. و ازش می خوام ازم توضیح نخواد.
از یه طرف هم حرص می خورم که کسی وارد حریم زندگیم بشه و بهم جسارت کنه و من سکوت کنم و اون گستاخ تر بشه. شاید اگه اعتراض کنم برای این آقا هم درس عبرتی بشه که دیگه با کسی دیگه تکرار نکنه، شاید از ترس از دست دادن فرصت کاریش و کمیسیونش.
نظر شما چیه؟
علاقه مندی ها (Bookmarks)