به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 12
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 05 اسفند 90 [ 19:03]
    سطح
    39
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

دخترها نگاهش می کنند! حسودیم می شه, چه کنم؟

با پسری دوست هستم که (تقریبا) برای ازدواج انتخابش کردم (با توجه به سخت گیر بودنم نسبت به بعضی رفتارهای ریز), وقتی بیرون میریم زل زدن دخترهای دیگه بهش خیلی ناراحتم می کنه چون چهره جذابی داره یا بهتر بگم خوشگله! البته فقط یه بار بصورت غیر مستقیم از زبون من خوش چهره بودنش رو شنیده, به قول خودش تو بهم رو نمی دی! شاید بگید مهم خودشه اون بهشون توجهی نداره و پسر افتاده ای یه و با حیاست و وقتی همچین چیزی پیش میاد سرش رو می ندازه پائین و رد می شه, بعضی ها می گن به هم می یایم یه سری می گن اون چهره ش خوشگلتره و یه سری می گن تو از اون خوش چهره تری اما بیشتر مواقع احساس می کنم اون چهره ش از من بهتره و نگاه خانمها بهش خیلی آزارم می ده, آیا این حسادته؟ چیکار کنم؟ نکنه حاد بشه و تبدیل به جنون بشه (با توجه به اینکه اگه اوضاع خوب پیش بره تا چند ماه دیگه نامزد می کنیم), گاهی هم شک پیدا می کنم که شاید پیش منه سنگینه! اما سعی کردم کنترلش کنم و بندرت بروز دادم و وقتی بهش گفتم حسابی هم ناراحت شده, می ترسم بعدها من از لحاظ ظاهری افت کنم چون هم سن هستیم و احساسم از اینی هم که هست بدتر بشه.

2. کاربر روبرو از پست مفید matin_female_1988 تشکرکرده است .

matin_female_1988 (سه شنبه 10 خرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 06 تیر 90 [ 22:42]
    سطح
    27
    Level completed: 24%, Points required for next Level: 114
    دستاوردها:
    تشکرها
    124

تشکرشده 124 در 41 پست

Array

RE: دخترها نگاهش می کنند! حسودیم می شه, چه کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط tell me

با پسری دوست هستم که (تقریبا) برای ازدواج انتخابش کردم (با توجه به سخت گیر بودنم نسبت به بعضی رفتارهای ریز), وقتی بیرون میریم زل زدن دخترهای دیگه بهش خیلی ناراحتم می کنه چون چهره جذابی داره یا بهتر بگم خوشگله! البته فقط یه بار بصورت غیر مستقیم از زبون من خوش چهره بودنش رو شنیده, به قول خودش تو بهم رو نمی دی! شاید بگید مهم خودشه اون بهشون توجهی نداره و پسر افتاده ای یه و با حیاست و وقتی همچین چیزی پیش میاد سرش رو می ندازه پائین و رد می شه, بعضی ها می گن به هم می یایم یه سری می گن اون چهره ش خوشگلتره و یه سری می گن تو از اون خوش چهره تری اما بیشتر مواقع احساس می کنم اون چهره ش از من بهتره و نگاه خانمها بهش خیلی آزارم می ده, آیا این حسادته؟ چیکار کنم؟ نکنه حاد بشه و تبدیل به جنون بشه (با توجه به اینکه اگه اوضاع خوب پیش بره تا چند ماه دیگه نامزد می کنیم), گاهی هم شک پیدا می کنم که شاید پیش منه سنگینه! اما سعی کردم کنترلش کنم و بندرت بروز دادم و وقتی بهش گفتم حسابی هم ناراحت شده, می ترسم بعدها من از لحاظ ظاهری افت کنم چون هم سن هستیم و احساسم از اینی هم که هست بدتر بشه.

سلام
    احیانا به متغیر های دیگه که در امر ازدواج دخیل هستند هم فکر کردید؟!

4. 9 کاربر از پست مفید SENSEI تشکرکرده اند .

SENSEI (سه شنبه 10 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 04 بهمن 91 [ 14:15]
    سطح
    44
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,967

تشکرشده 1,971 در 570 پست

Array

دختر خوب اون دخترهای دیگه هم به احتمال خیلی زیاد از اینکه با توه حسودی میکنند!

خودت میگی" دوست هستید" یعنی هیچ تعهد و نسبتی ندارید بنابراین آزادید هر طور دلتون میخواد رفتار کنید و هیچکدومتون نمیتونید به جهتی به اون یکی گیر بدید یا حساس بشید یا غیرتی بشید یا هرچی.

برای اینکه بیشتر از این اذیت نشی، اتفاقا بهتره کم کم ازش فاصله بگیری تا اگه واقعا قصد ازدواج دارید با خانوادش بیاد سراغت و رسما نامزد کنید بعد میتونید نسبت به همیدگه حساسیت نشون بدید البته اون هم در حد نرمال و عادی نه اینکه محدودش کنی!

موفق باشید

6. 3 کاربر از پست مفید فرانک1389 تشکرکرده اند .

فرانک1389 (چهارشنبه 02 شهریور 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آذر 96 [ 15:16]
    سطح
    65
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 258
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,069

تشکرشده 2,080 در 437 پست

Array

دوست عزيزم
    شما از بس به ظاهر آدمها فكر كردين بويژه در مورد نگاه بقيه ي دخترها به نامزدتون وسواس فكري پيدا كردين وگرنه خيالت تخت دخترها بيكار نيستن پسري كه يه دختر باهاشه رو نگاه كنند و بهش فكر كنند حتي اگر زيباترين پسر باشه (مگه پسر زيبا هم داريم؟ )

در اين مورد زياد فكر نكن تا حساسيت فكريت از بين بره.

از اين جملت ناراحت شدم:

البته فقط یه بار بصورت غیر مستقیم از زبون من خوش چهره بودنش رو شنیده, به قول خودش تو بهم رو نمی دی!
    به نظر شما چون شما زيادي حساسي و بي جهت به يك پسر غيرت نشون ميدي در حاليكه من ابدا از اين كار خوشم نمياد بايد نامزد بيچارت جورشو بكشه؟
    دوست عزيزم پسرها هم مثل ما دخترها نياز دارن كه ازشون تعريف كني. حالا شايد به شوخي گاهي اوقات سربه سرشون ميذاريم و زيبايي اونا رو كمتر از خانمها ميدونيم اما اونها هم نياز دارن كه يه موقعهايي به خاطر زيبايي چهره يا اندام و ... ازشون تعريف كنيم.

8. 2 کاربر از پست مفید yasa تشکرکرده اند .

yasa (چهارشنبه 02 شهریور 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 24 مهر 90 [ 13:59]
    سطح
    25
    Level completed: 78%, Points required for next Level: 22
    دستاوردها:
    تشکرها
    308

تشکرشده 310 در 114 پست

Array

به نظر من هم وسواس فکریست. اما یک راضی رو راجع به پسرهای خوشگل بگم. اگر ایشون شما رو دوست دارند دیگه هیچ غمی نباید داشته باشید. اتفاقا پسرهای خوشگل از بس مورد توجه قرار گرفتم مثل پسرهای دیگه عقده ندارند و خیالتون بیشتر باید راحت باشه. اینکه اون آقا بخواد به کس دیگه ای نگاه کنه است که نگرانی داره و گرنه خوب زیبایی چیزیه که هر ادمی ممکنه بی منظورم شده نگاهش کنه. پس اصلا نگران این موضوع نباشید. چیزی که الآن باید نگرانش باشید نوع رابطتون است. خیلی از دوستی ها فقط به ضرر خانمها تموم میشه یعنی شما دلبستگی پیدا میکنید و قبل از اینکه رابطه رسمی بشه همه چیز تموم میشه. بهتره مرزهاتون رو از الان مشخص کنید و خانواده ها هم در جریان باشند. بنابریاین کامل ملاکهای ازدواجتون رو مشخص کنید و ببینید ایشون مشخصاتی رو که میخواین دارند یا نه. توی همین سایت قشنگ بگردید و مطالب رو بخونید. خیلی مسائل مهمتری توی زندگی پیش خواهد اومد که باید آمادگیشو داشته باشید عزیزم. بعد اگر دیدید شرایطشو داره بهش یک فرصت بدید که خودشو آماده کنه و قاطع باشید که خدای نکرده ضربه نخورید. به امید خدا که همیشه شاد باشید.

ببخشید اشتباهی بجای راز نوشتم راض:)

10. 2 کاربر از پست مفید 100maah تشکرکرده اند .

100maah (چهارشنبه 11 خرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 12 آبان 91 [ 08:57]
    سطح
    23
    Level completed: 59%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    تشکرها
    76

تشکرشده 77 در 40 پست

Array

زیبایی رو همه دوست دارند
    جای تگرانی نیست
    ولی شما هم ازش تعریف کنید
    چرا همیشه خانم ها انتظار دارند مردها ازشون تعریف کنند

12. 2 کاربر از پست مفید mohammad_1369 تشکرکرده اند .

mohammad_1369 (یکشنبه 15 خرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

سلام
    احیانا به متغیر های دیگه که در امر ازدواج دخیل هستند هم فکر کردید؟!

[/quote]

سنسی عزیز بله به چیزای دیگه هم فکر کردم و دارم روشون کار می کنم, این واسم سوال شده و می دونم بالاخره جواب یکی می تونه پاسخگوی سوالات متعدد ذهن کنجکاوم باشه.

نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک1389
    دختر خوب اون دخترهای دیگه هم به احتمال خیلی زیاد از اینکه با توه حسودی میکنند!

خودت میگی" دوست هستید" یعنی هیچ تعهد و نسبتی ندارید بنابراین آزادید هر طور دلتون میخواد رفتار کنید و هیچکدومتون نمیتونید به جهتی به اون یکی گیر بدید یا حساس بشید یا غیرتی بشید یا هرچی.

برای اینکه بیشتر از این اذیت نشی، اتفاقا بهتره کم کم ازش فاصله بگیری تا اگه واقعا قصد ازدواج دارید با خانوادش بیاد سراغت و رسما نامزد کنید بعد میتونید نسبت به همیدگه حساسیت نشون بدید البته اون هم در حد نرمال و عادی نه اینکه محدودش کنی!

موفق باشید

فرانک عزیز دوست هستیم اما دوستی مون دوستی عمیقیه, نمی دونم چطوری احساسم رو بیان کنم اما واسم اون نگاه ها سخته, فاصله گرفتن این رو درمون نمی کنه چون به هر حال بعدا با هم بیشتر بیرون می ریم و دوباره این مسئله ظاهر می شه, نگرانیم هم از اینه که نمی دونم چطور کنترلش کنم وقتی می بینم از چند متری بهش زل می زنن... خودتون حدس بزنید... من اکثرا بروز نمی دم و سعی می کنم اذیتش نکنم اما گاهی دیگه دیوونه می شم, چطور باید حساسیتم رو کم کنم؟

نقل قول نوشته اصلی توسط yasa
    دوست عزيزم
    شما از بس به ظاهر آدمها فكر كردين بويژه در مورد نگاه بقيه ي دخترها به نامزدتون وسواس فكري پيدا كردين وگرنه خيالت تخت دخترها بيكار نيستن پسري كه يه دختر باهاشه رو نگاه كنند و بهش فكر كنند حتي اگر زيباترين پسر باشه (مگه پسر زيبا هم داريم?)

در اين مورد زياد فكر نكن تا حساسيت فكريت از بين بره.

از اين جملت ناراحت شدم:

البته فقط یه بار بصورت غیر مستقیم از زبون من خوش چهره بودنش رو شنیده, به قول خودش تو بهم رو نمی دی!
    به نظر شما چون شما زيادي حساسي و بي جهت به يك پسر غيرت نشون ميدي در حاليكه من ابدا از اين كار خوشم نمياد بايد نامزد بيچارت جورشو بكشه؟
    دوست عزيزم پسرها هم مثل ما دخترها نياز دارن كه ازشون تعريف كني. حالا شايد به شوخي گاهي اوقات سربه سرشون ميذاريم و زيبايي اونا رو كمتر از خانمها ميدونيم اما اونها هم نياز دارن كه يه موقعهايي به خاطر زيبايي چهره يا اندام و ... ازشون تعريف كنيم.

یسا جان اتفاقا خیلی دیدم واسشون مهم نیست طرف با کسی هست یا نه, مثل استاد خودم که زن داشت و داشت طلاق می گرفت و با اینکه می دونست من دوست پسر دارم می گفت با هم دوست شیم و براش مهم نیست من با کسی هستم! خیلی از دخترا هم اینطورین... شاید من و شما اینطور نباشیم اما همه اینطوری نیستن, واسه خیلی ها فرقی نداره, من سعی می کنم تعادل ایجاد کنم و اصلا اونطوری نیست که ازش تعریف نکنم کلی هم قربون صدقش می رم اما نه جوری که بخواد سوء استفاده کنه و واسم کلاس بذاره کما اینکه این صفت تو وجود آدما هست.

[quote=100maah]
    به نظر من هم وسواس فکریست. اما یک راضی رو راجع به پسرهای خوشگل بگم. اگر ایشون شما رو دوست دارند دیگه هیچ غمی نباید داشته باشید. اتفاقا پسرهای خوشگل از بس مورد توجه قرار گرفتم مثل پسرهای دیگه عقده ندارند و خیالتون بیشتر باید راحت باشه. اینکه اون آقا بخواد به کس دیگه ای نگاه کنه است که نگرانی داره و گرنه خوب زیبایی چیزیه که هر ادمی ممکنه بی منظورم شده نگاهش کنه. پس اصلا نگران این موضوع نباشید. چیزی که الآن باید نگرانش باشید نوع رابطتون است. خیلی از دوستی ها فقط به ضرر خانمها تموم میشه یعنی شما دلبستگی پیدا میکنید و قبل از اینکه رابطه رسمی بشه همه چیز تموم میشه. بهتره مرزهاتون رو از الان مشخص کنید و خانواده ها هم در جریان باشند. بنابریاین کامل ملاکهای ازدواجتون رو مشخص کنید و ببینید ایشون مشخصاتی رو که میخواین دارند یا نه. توی همین سایت قشنگ بگردید و مطالب رو بخونید. خیلی مسائل مهمتری توی زندگی پیش خواهد اومد که باید آمادگیشو داشته باشید عزیزم. بعد اگر دیدید شرایطشو داره بهش یک فرصت بدید که خودشو آماده کنه و قاطع باشید که خدای نکرده ضربه نخورید. به امید خدا که همیشه شاد باشید
    img]http://www.hamdardi.net/images/www.hamdardi.com_2.net.jpg[/img][/align]
    ببخشید اشتباهی بجای راز نوشتم راض:)

صد ماه عزیز رابطه ما در چهارچوب خانوادست و مادرامون می دونن کی میریم بیرون و کی میایم و کل خانوادش... فقط پدر من نمی دونه یا بهتر بگم به روی خودش نمیاره اما می شناستش چون بحث ازدواجمون تو خونه مطرح شده و می دونه من دوستش دارم گرچه گفته یا من یا اون! اونم به دلایلی مثل کار و ... که الان 70 درصدش حله و به امید خدا تا 4 ماه دیگه احتمالا نامزد کنیم و حتی اگه رابطمون قطع شه با منطقم خودم رو روشن می کنم و شاید تا 1 ماه بی تابی کنم اما نمی ذارم ضربه شه.

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad_1369
    زیبایی رو همه دوست دارند
    جای تگرانی نیست
    ولی شما هم ازش تعریف کنید
    چرا همیشه خانم ها انتظار دارند مردها ازشون تعریف کنند
    آقا محمد باورکن ازش تعریف میکنم فقط احتیاط هم می کنم که سوء استفاده نکنه چون نمی دونم در این مورد خاص این اخلاق رو داره یا نه.

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

دوستان خوبم من هنوز تو این تاپیک به هیچ نتیجه ای نرسیدم... فقط توضیح دادم اما کسی بهم راهکار اساسی نداد ازتون ممنون بابت اینکه برام وقت گذاشتید اما یه مرجع کتاب یا سایت بهم معرفی کنید تا حساسیتم رو کم کنم و محو کنم.
    مرسی

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 تیر 90 [ 01:27]
    سطح
    24
    Level completed: 7%, Points required for next Level: 93
    دستاوردها:
    تشکرها
    72

تشکرشده 74 در 26 پست

Array

به نظر من شما نباید به این فکر کنید که چطوری نگاه دیگران به نامزدتون رو از بین ببرید چون دست شما نیست نگاه دیگران!
    شما بهتره بیشتر روی خودتون کار کنید تا از همه لحاظ اخلاقی +معنوی+جسمی نامزد خودتون رو شیفته خودتون بکنید.مطمئن باشید اگر بتونید این کار رو بکنید زیبا تر از شما در زندگی نامزتون وجود نخواهد داشت و این باعث میشه که اگر روزانه 1000 بار هم به نامزدتون نگاه کننند باز هم شما تک ستاره او باشید!
    پس به جای تمرکز روی دیگران ،روی خود تمرکز کنید

16. کاربر روبرو از پست مفید bidard تشکرکرده است .

bidard (یکشنبه 15 خرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    39
    دستاوردها:
    تشکرها
    783

تشکرشده 794 در 331 پست

Array

بیداری عزیز

اون خیلی من رو دوست داره و من هم همینطور و این دوست داشتن ناشی از شناخته و تو آخرین مراحل اصلی شناخت هستیم گرچه خیلی چیزها وقتی بریم زیر یه سقف معلوم می شه
    دیروز بهش گفتم قول می دم جوری باشم که دلت بخواد زودتر بیای خونه پیشم
    گفت تو الانشم فوق العاده ای
    اما می ترسم بعد یه مدت براش عادی شم, خودش می گه خب شاید یکم بعد ازدواج رابطه مون خودمونی تر و رفاقتی تر و عادی تر بشه اما اونموقع دوست داشتنمون هم عمیق تر میشه
    می گه از لحاظ ظاهری اگه تو معیارهام 10 درصد زیبایی رو بذارم تو کامل داری و همونی هستی که می خوام اما 90 درصد بقیه مهم تره که اونم با هم کنار میایم من یه بدی هایی دارم و تو گوش زد می کنی و تو هم همینطور اگه اینطوری پیش بریم مشکلی نخواهیم داشت
    خیلی دلگرمم می کنه اما می ترسم دخترا با تیپای عجیب غریب و آرایشاشون مخشو بزنن, تو محیط کار یه مدت با هم بودیم و یه زن بیوه که یه بچه هم داشت همچین می چسبید بهش که دوست داشتم خفش کنم ولی یه کار کردم خودشو جمع کنه اما همیشه که من پیشش نیستم
    می دونم که باید روی خودم کار کنم اما چه جوری خودم رو تغییر بدم, آیا مقاله ای یا چیزی در این مورد هست که بهم معرفی کنید؟
    چه جوری نترسم؟

مرسی از نوشته هات عزیزم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)