به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 14 آبان 94 [ 15:10]
    سطح
    59
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 180
    Overall activity: 19.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

چطوز بفهمیم طرفمان مهربان هست

سلام به همه دوستان

همیشه یکی از معیارهام برای انتخاب همسر این بوده که طرف مهربان باشه. نمیتونم دقیقا بگم یعنی چه.
    فکر میکنم یک ترکیب از صبور، خوش اخلاق، با گذشت و دلسوز میشه

به جورایی یه حس هست.

می خواستم ببینم شما هم چنین حسی (معیاری) دارید یا نه؟ اصلا به نظرتون این معیار هست یا نه؟

اگه هست چه جوری میشه سنجید؟

ممنون

2. کاربر روبرو از پست مفید سید1387 تشکرکرده است .

سید1387 (پنجشنبه 05 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آذر 96 [ 15:16]
    سطح
    65
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 258
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,069

تشکرشده 2,080 در 437 پست

Array

RE: چطوز بفهمیم طرفمان مهربان هست

سلام دوست عزيز

آخي! آخي! چه پسر خوبي (آقا هستيد ديگه نه؟! ضايعم نكني)

دوست عزيز اول اينكه "صبور، خوش اخلاق، با گذشت و دلسوز" بودن با مهربون بودن فرق داره! مامان من مهربونه اما اصلا صبور نيست. دقيق بگو تعريفت از مهربوني چيه؟

دوم اينكه دلسوزي رو چي تعريف ميكني؟ كه فقيري رو ببينه و كمكش كنه؟ يا براي بچه هاي بي سرپرست دلسوزي كنه يا براي پدر و مادرش يا شما؟

بعد از اينكه تمام واژه ها رو كامل براي خودت معني كردي متناسب اون معنا سؤال ازش بپرس . البته بايد سؤالات در حد متعارف باشه. نري (مثل يه بنده خدايي تو اين تالار :D) از بچه ي مردم بپرسي اگر من برم اردوي جهادي سه ماه يكبار بيام خونه و نصف حقوقمو بدم به ايتام و ... چيكار ميكني؟ طرف الهه ي مهرباني هم باشه ممكنه بترسه ...

در مورد خوش اخلاقي هم بايد يه مدتي باهاش در ارتباط باشي مثلا نامزدي يا دورادور قبل از خواستگاري و ... تا بفهمي چي جوريه!
    (حالا آقا هستين يا خانم؟)

4. 6 کاربر از پست مفید yasa تشکرکرده اند .

yasa (پنجشنبه 05 خرداد 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط سید1387
    همیشه یکی از معیارهام برای انتخاب همسر این بوده که طرف مهربان باشه. نمیتونم دقیقا بگم یعنی چه.
    فکر میکنم یک ترکیب از صبور، خوش اخلاق، با گذشت و دلسوز میشه

به جورایی یه حس هست.
    عزیزم تا وقتی نتونی این حس رو دقیقا برای خودت تعریف کنی، نمیشه هیچ رتهی هم برای ارزیابیش ارائه داد.

همونطور که یاسا گفت باید دقیقا بدونی و بتونی تعریف کنی که از طرف مقابلت چه انتظاراتی داره که اگه اونها رو انجام بده، میشه مهربون.
    ممکنه پس فردا تو زندگی مشترک یه نیازی تو یه موقعیت جدید پیدا کنی که اگه از طرف همسرت برآورده نشه، بهش بگی نامهربون و همیشه ناراحت بشی که اون کسی نیست که می خواستی!
    برای اینکه با چنین دست مشکلاتی روبرو نشی، اول بشین واژه مهربونی رو کامل برای خودت تعریف کن و بعد اینجا باهم فکرامون رو بذاریم روهم ببینیم چطوری میشه فهمید که طرف مقابل این خصوصیات رو داره.

سعی کن تو امر ازدواج واقع بین باشی و خیلی تو تخیلاتت نباشی که برات دردسرساز میشه.

6. 4 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (شنبه 07 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 تیر 90 [ 23:16]
    سطح
    45
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    696

تشکرشده 713 در 214 پست

Array

از مثال "یاسا" بسی خندیدم خانم یاسا جهادی معمولا حداکثر دوهفته ای می رن، اونم دانشجوها و طلبه ها، کارمندها خیلی کم پیش میاد برن اگه هم برن عید نوروز می رن
    آقا سید(حالا چرا 1387؟ یعنی سه سالته؟! ) همه خانم ها مهربانی ذاتی را دارند اما در برخی بالقوه است و در برخی بالفعل! یعنی فکر نمی کنم کسی باشد که بالذات نسبت به همسرش و فرزندش مهربان نباشد! اما معمولا مسائل محیطی و پرورشی در برخی زمینه ی بروز این طبیعت را فراهم می کند و در برخی خیر! یعنی مثلا کسی که یاد نگرفته است ابراز احساسات کلامی کند و در خانواده اش چنین چیزی وجود نداشته باید از هوش هیجانی بالایی برخوردار باشد تا بر خلاف تربیت خانوادگی اش این توانایی را کسب کند! و مثال های مشابه

شناخت از خانواده، زیرنظر گرفتن رفتار پدر و مادر با یکدیگر، رفتار فرزند با پدر و مادر و بالعکس و موردهای این چنینی می تواند خیلی در تشخیص تربیت خانوادگی فرند خانواده به شما کمک کند. در حالت کلی چیزی که شما باید درک کنید مهربانی فرد مقابل نیست بلکه مهارت او در ابراز آن است.

8. 4 کاربر از پست مفید مسلمان تشکرکرده اند .

مسلمان (جمعه 06 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

همیشه یکی از معیارهام برای انتخاب همسر این بوده که طرف مهربان باشه. فکر میکنم یک ترکیب از صبور، خوش اخلاق، با گذشت و دلسوز میشه
    به جورایی یه حس هست.
    می خواستم ببینم شما هم چنین حسی (معیاری) دارید یا نه؟ اصلا به نظرتون این معیار هست یا نه؟
    دوست عزیز
    حس یعنی چی ؟
    این همه صفت رو نام بردین بعد میگین حس میکنین این صفات رو دوست دارین ؟!
    بله این ها همگی معیار های اخلاقی محسوب میشن
    اما همونطور که خودتون گفتین سنجش اون ها خیلی مشکله
    با نظر مسلمان در مورد خونواده موافقم بررسی رفتار و یا حتی سابقه رفتاری خونواده میتونه راهگشا باشه
    با خانوم یاسا در مورد اینکه مهربونی با اون صفاتی که نام بردین الزاما همراه نیست هم عقیده ام
    احتمال اینکه یه نفر همه این صفاتو با هم داشته باشه خیلی زیاد نیست
    اصلا مگه خود شما همه اینها رو دارین ؟!
    اما چیزی که مسلمان گفت معیاری غیر قابل چشم پوشیه و میشه دقیق تر اون رو ارزیابی کرد
    داشتن این مهارت ها که تقریبا میشه گفت اکتسابیه برای ازدواجی مطلوب ضروریه

نقل قول نوشته اصلی توسط مسلمان
    همه خانم ها مهربانی ذاتی را دارند اما در برخی بالقوه است و در برخی بالفعل! یعنی فکر نمی کنم کسی باشد که بالذات نسبت به

در حالت کلی چیزی که شما باید درک کنید مهربانی فرد مقابل نیست بلکه مهارت او در ابراز آن است.

10. کاربر روبرو از پست مفید meysamm تشکرکرده است .

meysamm (پنجشنبه 05 خرداد 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 28 شهریور 90 [ 17:41]
    سطح
    25
    Level completed: 9%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    184

تشکرشده 184 در 70 پست

Array

سلام
    نري (مثل يه بنده خدايي تو اين تالار Big Grin) از بچه ي مردم بپرسي اگر من برم اردوي جهادي سه ماه يكبار بيام خونه و نصف حقوقمو بدم به ايتام و ... چيكار ميكني؟ 163 طرف الهه ي مهرباني هم باشه ممكنه بترسه ...

بابا طرف يا بايد خاك هاي نرم كوشك رو تازه خونده باشه يا اينكه خود شهيد برونسي باشه
    توپ ترين رفقاي من هم اين جوري نيستن

سيد بزرگوار
    دوستان درست ميگن
    شما بايد خودت مهربوني رو براي خودت تعريف كني
    يه وقت مهربوني يه چيز كلي هست يه وقت چيز جزئي

ضمنا ملاك و معيار مشخص كردن يك سير منطقيه
    و معمولا در اكثريت موارد شامل موارد عقلاني ميشه

اول اصول و معيار عقلاني رو بايد بررسي كني و بعد ببيني از لحاظ رفتار و ظاهر به دلت ميشينه يا نه

12. 3 کاربر از پست مفید احمد علي تشکرکرده اند .

احمد علي (شنبه 07 خرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    59
    دستاوردها:
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

سلام به همه دوستان

ممنون که لطف کردید و پاسخ دادید

یاسا جان نمیدونم از کجا فهمیدی من پسر خوبی هستم!!(آره پسرم خوشحالم ضایع نشدی!) ولی لهرحال ممنون از لطفت

اول از همه که من خودم گفتم نمیدونم چه جوری میشه مهربانی را تعریف کرد. قبول دارم که مهربانی با صفاتی که من گفتم ممکنه لزوما همراه نباشه. من هم اون صفات را برای مثال گفتم.

من را اصلا چه به اردوی جهادی و این حرفها ....

دلسوزی یعنی اگر دید کسی دچار مشکلی هست براش کاری انجام بده که مشکلش حل بشه (حالا تا جایی که میتونه) که شامل همه اون چیزهایی که تو گفتی میشه!!! البته و صد البته من بیشتر دوست دارم دلسوز من باشه
    یعنی شناخت خوش اخلاقی راهی غیر نامزدی نداره؟ اگه طرف توی دوران نامزدی فیلم بازی کنه چی؟ چقدر باید این دوران طولانی باشه تا بشه مطمئن شد؟

نقل قول نوشته اصلی توسط خارپشت

همیشه یکی از معیارهام برای انتخاب همسر این بوده که طرف مهربان باشه. فکر میکنم یک ترکیب از صبور، خوش اخلاق، با گذشت و دلسوز میشه
    به جورایی یه حس هست.
    دوست عزیز
    حس یعنی چی ؟
    این همه صفت رو نام بردین بعد میگین حس میکنین این صفات رو دوست دارین ؟!
    بله این ها همگی معیار های اخلاقی محسوب میشن
    اما همونطور که خودتون گفتین سنجش اون ها خیلی مشکله
    با نظر مسلمان در مورد خونواده موافقم بررسی رفتار و یا حتی سابقه رفتاری خونواده میتونه راهگشا باشه
    با خانوم یاسا در مورد اینکه مهربونی با اون صفاتی که نام بردین الزاما همراه نیست هم عقیده ام
    احتمال اینکه یه نفر همه این صفاتو با هم داشته باشه خیلی زیاد نیست
    اصلا مگه خود شما همه اینها رو دارین ؟!
    اما چیزی که مسلمان گفت معیاری غیر قابل چشم پوشیه و میشه دقیق تر اون رو ارزیابی کرد
    داشتن این مهارت ها که تقریبا میشه گفت اکتسابیه برای ازدواجی مطلوب ضروریه

همه خانم ها مهربانی ذاتی را دارند اما در برخی بالقوه است و در برخی بالفعل! یعنی فکر نمی کنم کسی باشد که بالذات نسبت به

در حالت کلی چیزی که شما باید درک کنید مهربانی فرد مقابل نیست بلکه مهارت او در ابراز آن است.
    خارپشت جان نمیدونم شما چه جوری از یک جمله من این همه نتیجه گیری کرده و سوال پرسیدی!
    من کی گفتم حس میکنم این صفات را دوست دارم؟ من گفتم مهربانی برام یک حس هست چون تعریف دقیقی ازش ندارم. برای همین هم این تاپیک را باز کردم. من همه این صفات را دوست دارم و جزء معیارهام هستند اگر چه هنوز خیلی راهکار دقیقی برای ارزیابشون ندارم

من نگفتم باید فرد مقابل همه این معیارها را داشته باشه اگر چه هم میگفتم حرف غیر معقولی نزده بودم. ما هممون درجه ای از صبر، خوش اخلاقی، گذشت و دلسوزی را داریم. بنابراین خیلی راحت و با اطمینان به شما میگم بله من همه این صفات را دارم!!! اما صبر من به اندازه ایوب (ع) نیست گذشتم به اندازه خدا نیست، اخلاقم به خوبی پیامبر نیست و .... فکر میکنم شما هم با من موافقید که بد اخلاقترین افراد هم یک بار در زندگی خندیدند!!!

از مثال "یاسا" بسی خندیدم خانم یاسا جهادی معمولا حداکثر دوهفته ای می رن، اونم دانشجوها و طلبه ها، کارمندها خیلی کم پیش میاد برن اگه هم برن عید نوروز می رن
    آقا سید(حالا چرا 1387؟ یعنی سه سالته؟! ) همه خانم ها مهربانی ذاتی را دارند اما در برخی بالقوه است و در برخی بالفعل! یعنی فکر نمی کنم کسی باشد که بالذات نسبت به همسرش و فرزندش مهربان نباشد! اما معمولا مسائل محیطی و پرورشی در برخی زمینه ی بروز این طبیعت را فراهم می کند و در برخی خیر! یعنی مثلا کسی که یاد نگرفته است ابراز احساسات کلامی کند و در خانواده اش چنین چیزی وجود نداشته باید از هوش هیجانی بالایی برخوردار باشد تا بر خلاف تربیت خانوادگی اش این توانایی را کسب کند! و مثال های مشابه

شناخت از خانواده، زیرنظر گرفتن رفتار پدر و مادر با یکدیگر، رفتار فرزند با پدر و مادر و بالعکس و موردهای این چنینی می تواند خیلی در تشخیص تربیت خانوادگی فرند خانواده به شما کمک کند. در حالت کلی چیزی که شما باید درک کنید مهربانی فرد مقابل نیست بلکه مهارت او در ابراز آن است.
    اگه سن را به معرفت و شناخت و عمر مفید بگیرید شاید سه سال هم بی ربط نباشه اما اون 1387 سالی هست که من عضو این تالار شدم و در واقع اولین سالی بود که خارج از ایران بودم

ببینید دوستان من فکر کنم منظورم از مهربانی یک نوع خون گرمی و محبت هست. مثلا من خودم (و یا مجموعه خانوادام کم و بیش) خیلی خونگرم نیستیم. یعنی هیچ کدام از دوستان من در برخوردهای اول جذب من نشدند اما به مرور که بیشتر با من آشنا شدند دوستس هامون شکل گرفته.
    اما بعضی ادمها یک مهر و محبتی در حرف زدنشون، نگاه کردنشون وجود داره. شاید مهربانی اینه.

حرف شما را قبول دارم که باید به جای تکیه بر مهربانی به ابراز مهربانی اشاره کنم و بر آن تاکید کنم.

موافقم که بعضی ها یاد نگرفتند ابراز احساسات کنند. من همونظور که گفتم خودم یکی از همین آدمها هستم. یکی به خاطر تربیت خانوادگی و یکی هم به خاطر مسائل مذهبی و روحی. یعنی همیشه حذر کردم از اینکه به خانمها ابراز محبت کنم چون ترسیدم دچار احساسات بشه(عاشق بشم) و عقلم همراهی نکنه و.... ولی از وقتی آمدم اینجا به خاطر اینکه این فرهنگ اینجا خیلی رایج هست (توی فیلمهاو گفتارها و رفتارها) برام عادی تر شده و احساس میکنم بهتر شدم.

من خودم احساس میکنم ما توی فرهنگمون یک چیز غلطی هست که میگیم اگه به کسی محبت کردی پررو میشه ! شاید براساس تجربه هم این بهمون ثابت شده بنابراین میترسیم (یا بعضی وقتها هم به لحاظ حقارتهای درونی مون نمی خواهیم) به یک نفر دیگه(حالا همسر، فرزند، همکار و...) بگیم که اون چقدر برامون عزیزه و مهمه و بهش بگیم چه نکات خوبی توی اون هست که ما دوست داریم و ....

شاید براتون جالب باشه که اینجا شما جمله "I love you" را به کرات میشنوید و جالبتر اینکه نه تنها بین دو عاشق شیفته (شیرین و فرهادی یا لیلی و مجنونی) بلکه بین یک بچه 3-4 ساله و پدر و مادرش. اینه که میگم فرهنگ...

شما ها بگید مهربانی را چی تعریف می کنید؟ به کی میگید مهربان؟ به هر حال این لغت فارسی هست و خیلی هم هممون به کار می بریم نه؟
    چه جوری میشه فهمید طرف محبتش را ابراز میکنه یا نه؟ تفاوت بین خانمها و آقایون در ابراز محبت چی میشه؟

ممنون و منظر جوابتون هستم

14. کاربر روبرو از پست مفید سید1387 تشکرکرده است .

سید1387 (شنبه 07 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 04 بهمن 91 [ 14:15]
    سطح
    44
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    1,967

تشکرشده 1,971 در 570 پست

Array

سلام
    چه جالب! اردوی جهادی،خیلی هم خوب و عالیه

چرا فکر میکنید اردوی جهادی انقدر سخت یا یه کار غیر عادیه ؟!
    اتفاقا خیلی خوبه و در خودسازی انسان نقش موثری داره و در مهربونی هم نقش داره!
    آدم وقتی میتونه بره شمال یا کیش اما نمیره و درعوض میره ادروی جهادی و به خودش زحمت بدون اجر مادی میده(اجر معنوی رو که داره) ایا نشونه داشتن مهر و محبت و انسن دوستی و گذاشت و فداکاری و ...نیست ؟
    چه اشکال داره از سالی 12 ماه یکی دو هفته رو در خدمت نیازمندان باشیم؟

سی که میره برای کمک به فقرا و نیازمندان وقت میذاره و کار میکنه ایا برای خانواده اش اینکارو نمیکنه ؟
    البته هستند کسانی که ریاکارند و فقط جلوی دیگران از این کارهای میکنند و تو خونه خدای نکرده زندگی رو به کم همسر زهر میکنند اما این افراد خیلی کم هستند خوشبختانه

آقا سید گرامی!
    اگه خواستی میزان مهربونی طرف رو بسنجی، میتونی رابطه اش با دیگران رو مورد بررسی قرار بدی و ببینی چقدر مقبول دیگران هست.
    دیدید یا شنیدید که وقتی در مورد کسی صحبت میکنیم میگین" دیدی فلانی چقدر مهربونه ؟ "

مثلا ًدر مورد خود من خدا رو شکر اطرافیان همینو میگن و خودم میدونم چرا ؟

چون همیشه سعی میکنم برای هر کسی هر کاری از دستم بر میاد دیغ نکنم.
    زبانم خوش باشه و بد خلقی نکنم
    حس همدلی و همدردی خیلی خیلی مهمه!
    راز دار بودن! که اکثر دوستانم منو رازدار خودشون میدونند و هرچزی که به مادرشون هم نمیگن رو به من میگن.
    و ...
    من کارهایی از این دست انجام میدم و دیگران میگن " من مهربونم"

16. کاربر روبرو از پست مفید فرانک1389 تشکرکرده است .

فرانک1389 (شنبه 07 خرداد 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 تیر 90 [ 23:16]
    سطح
    45
    Level completed: 79%, Points required for next Level: 43
    دستاوردها:
    تشکرها
    696

تشکرشده 713 در 214 پست

Array

ببخشید که بی ربط به موضوع می نویسم!
    خانم فرانک من جهادی رفته ام و می دونم در مورد چی صحبت می کنم. جهادی رفتن خیلی چیز عالی ایه اما دقیقا هیچ ربطی به مهربانی ندارد! یعنی ربط مستقیم ندارد. یعنی همه ی افرادی که جهادی می روند نقطه ی اشتراکشان مهربانی نیست.
    از طرف دیگر مهربانی در مورد اجتماع و یا مسئولیت پذیری در مورد اجتماع هم نتیجه ی مستقیمش به مسئولیت پذیری و مهربانی در قبال خانواده منجر نمی شود. کم نیستند کسانی که همه ی انرژی شان را در قبال اجتماع خرج می کنند و خستگی و بلدخلقی شان به خانواده می رسد!

18. 2 کاربر از پست مفید مسلمان تشکرکرده اند .

مسلمان (شنبه 07 خرداد 90)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    59
    دستاوردها:
    تشکرها
    527

تشکرشده 528 در 161 پست

Array

خ

نقل قول نوشته اصلی توسط فرانک1389
    سلام

مثلا ًدر مورد خود من خدا رو شکر اطرافیان همینو میگن و خودم میدونم چرا ؟

چون همیشه سعی میکنم برای هر کسی هر کاری از دستم بر میاد دیغ نکنم.
    زبانم خوش باشه و بد خلقی نکنم
    حس همدلی و همدردی خیلی خیلی مهمه!
    راز دار بودن! که اکثر دوستانم منو رازدار خودشون میدونند و هرچزی که به مادرشون هم نمیگن رو به من میگن.
    و ...
    من کارهایی از این دست انجام میدم و دیگران میگن " من مهربونم"
    سلام

خوش به حالت فرانک خانم بهت تبریک میگم برای این صفت خوب

من هم خیلی دوست داشتم این جوری بودم اما نیستم.... البته انصافا هرکاری از دستم بر بیاد برای دیگران انجام میدهم

20. کاربر روبرو از پست مفید سید1387 تشکرکرده است .

سید1387 (شنبه 07 خرداد 90)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)