به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 01 خرداد 98 [ 14:08]
    سطح
    63
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 203
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    420

تشکرشده 448 در 136 پست

Array

عدم درک متقابل

سلام به دوستان
    مشکلی دارم که با وجود کوچیکی خیلی بزرگ به نظر میاد. و البته به نظر خودم پایه و اساس تمام مشکلاته. مشکل من درک نشدن و شاید هم درک نکردنه.
    دلم می خواد تا مشکلی که از ناحیه من هست رو درمان کنم تا خودم به آرامش برسم و باعث برهم زدن آرامش دیگران هم نشم و دیگران نیز.
    امروز برای چندمین بار در حضور مهمانانمون بحثمان از سیاست شد. و این سیاست کثیف. و من در جمع کوچیکی بودم که همه حرفشون از یک جنس بود و من از جنس دیگه. و من مثل همیشه نتونستم در آخر بحث نظر متفاوت خودم رو نگم. و باز هم مثل همیشه از طرف خواهر و مادرم متهم به کفر نشم. نتونستم از کسایی نگم که به نظر من بهشون ظلم شده و جور دیگه ای نشون داده شده.
    و بعد از رفتن مهمونها بحث من با خواهرم به جاهای بدی کشیده شد. و من از این ناراحتم که چرا نمی تونیم همو درک کنیم. چرا حتی اجازه حرف زدن ندارم مگر اینکه حرفهای اونا رو تکرار کنم.
    این بحث قبلا هم تکرار شده بود و یک بار باعث شد که من به یک بزرگتر فامیل بی احترامی کنم (البته به نظر دیگرون) و به نظر خودم بی احترامی نبود ولی بهتر بود که به اون صورت باهاشون بحث نمی کردم. ولی بعد به خودم قول دادم که محتاط تر باشم و سعی کنم جلوی خودم رو بگیرم و سکوت کنم و حرف نزنم. مدتی هم این شد. هرچقدر جلوی من از بعضی اشخاص بد گفته شد و تهمت های تکراری تکرار شد چیزی نگفتم تا اینکه امروز دیگه نتونستم جلوی خودم رو بگیرم.
    البته با آرامش بیشتر ولی انگار تا من اسمی از اون اشخاص میارم همین بزرگترین گناهه و هرچقدر هم سعی می کنم به عقیده های اونها توهین نکنم ولی اونا باز هم احساس توهین می کنن.
    شاید هم کلا خصوصیت بحثهای سیاسی همین باشه ولی به نظر خودم مشکل من و همه اینه که طریقه درست بحث کردن رو هنوز یاد نگرفتیم و بهترین راه اینه که سکوت کنیم تا مبادا کسی راجع بهمون فکر بد بکنه. مبادا این فکرهای بد به گوش دیگرون هم برسه و مبادا برای آیندمون بد باشه. مبادا بهمون برچسب ضدیت رو بزنن.
    الان با خواهرم به حالت قهر در اومدیم و مادرم هم بسیار نگران و ناراحتن(ایشون تجربه بیماری قلب رو داشتن و شخصیت نگرانی دارن). کمکم کنید تا این مشکل رو حل کنم.
    [size=medium]هله پیوسته سرت سبز و لبت خندان باد
    هله پیوسته دل عشق ز تو شادان باد
    [/size]

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 22 تیر 94 [ 22:58]
    سطح
    78
    Level completed: 85%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 69.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran10000 Experience PointsOverdrive
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

RE: عدم درک متقابل

دوست عزیزم
    این درک متقابلی که از نبودش ناراحتی
    فقط توی بحثای سیاسیه ؟ فقط از جانب خواهر و مادرتونه ؟
    منظورتون از بحثای سیاسی مسائل بعد از انتخاباته ؟

3. کاربر روبرو از پست مفید meysamm تشکرکرده است .

meysamm (شنبه 10 اردیبهشت 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    420

تشکرشده 448 در 136 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط خارپشت
    دوست عزیزم
    این درک متقابلی که از نبودش ناراحتی
    فقط توی بحثای سیاسیه ؟ فقط از جانب خواهر و مادرتونه ؟
    منظورتون از بحثای سیاسی مسائل بعد از انتخاباته ؟
    با تشکر از پاسختون
    1- بیشتر توی بحثای سیاسی و مذهبی.
    2- من تا چند ماه پیش به مدت 7 سال ساکن خوابگاه بودم و این مشکل با دوستانم خیلی کمتر پیش می اومد با اینکه عقاید مختلفی تو بچه های خوابگاه بود ولی از وقتی برگشتم خونه احساس می کنم بیشتر اطرافیانم طرفدار محض یک تفکر هستن و شدیدتر از همه این خواهرم. البته مادرم بیشتر به خاطر اعتقادات مذهبیش با من مشکل داره و روی مسائل مذهبی فوق العاده حساسه
    3- بله تو بخش سیاسی بیشتر بحثای بعد از انتخاباته. سالهای قبل از اون هم فکرم خیلی درگیر بود (حتی از دوران راهنمایی) اما هیچ وقت تا اینقدر حساس نبودم. به خاطر همین اصلا نمی تونم جلوی خودم رو بگیرم و تو بحث وارد نشم.
    تقریبا وقتی این بحثا رو می شنوم یک حس جنون میاد سراغم و اگه حرفی هم نزنم توی ذهنم تصور این رو می کنم که می خوام همه جا رو به هم بریزم و همه چیو بشکنم و بگم چرا اینطور فکر می کنید (ببخشید که نمی تونم حسمو درست توصیف کنم)
    [/size]

5. کاربر روبرو از پست مفید جاودان تشکرکرده است .

جاودان (شنبه 10 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

سلام دوست خوبم. من خوب دركتون ميكنم اما يك مطلب رو بايد مد نظر داشته باشين:

عوض كردن ذهنيت ديگران تو اين زمينه كار بسيار دشواريه، يا بهتره بگم غير ممكنه. اگر هم غير ممكن نباشه، با بحث و جدال ميسر نيست.

بنابراين احتياجي نيست شما نظراتتون رو جايي كه مخالفانتون هستن مطرح كنيد. وقتي هم اونها بحث ميكنند بهتره شما سكوت كنيد. من كاري به دين يا سياست ندارم، اما شما همين پرسپوليس و استقلال رو ببينيد كافيه. محاله بتونيد يه پرسپوليسي رو استقلالي يا يه استقلالي رو پرسپوليسي كنيد، چون اينجا ديگه بحث تعصب در ميونه. مثل اينكه شما بريد ورزشگاه آزادي تو جمع طرفداران استقلال داد بزنين: هورا هورا پرسپوليس! خب معلومه باهاتون چه برخوردي ميكنن. كم كمش ميريزن سرتون كلي كتك ميزنن پس بهتره سكوت كنيد.

توجه داشته باشين كه ديگران صاحب اختيارن. پس حق دارند اگر بخوان طرفدار هر جناح سياسي باشند. شما كه نميتونيد ديگران رو از حق خودشون محروم كنيد. همانطور كه ديگران حق ندارند در عقايد شما دخالت كنند.

بهتره خودتون چيزي نگيد و از مادر و خواهرتون هم خواهش كنيد در تصميمات و عقايد شما دخالت نكنند.

ميدونم پيش خودتون گاهي شور ميزنيد كه .... واي مردم چقدر احمقند! (ما عادت داريم افرادي رو كه خلاف ميل ما فكر ميكنند احمق خطاب كنيم) اما با غصه خوردن شما از حماقت ديگران (كه شما تصورش ميكنيد) كم نميشه. بنابراين بهتره رو اين مسائل حساس نباشيد و منطقي برخورد كنيد. بد نيست اين جمله ي گاليله رو در اين مواقع براي خودتون تكرار كنيد: "بر كوردلي بي پايه ي مردم از ته دل بايد خنديد" و اونوقت لبخند بزنيد و بيخيال بشين. اين همه حساسيت واسه چي؟ واسه تغييري كه هيچ وقت نميتونيد در اطرافيانتون به وجود بيارين؟

7. کاربر روبرو از پست مفید shabe barooni تشکرکرده است .

shabe barooni (شنبه 10 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

دوست عزیز
    همونطور که میدونید بحثای سیاسی جدای از مسائل اعتقادی نیستن اما در مورد اتفاقاتی که در سالهای اخیر افتاد باید بگم همه ما در یک فضای مبهم قرار گرفتیم ومتاسفانه انسانیت واخلاق قربانی های اصلی این حوادث بودن
    من هم مثل شما احساس مسئولیت میکنم من هم نمیتونم در مقابل ادما و حوادثی که در اطرافم اتفاق میفته بی تفاوت باشم این اصلا بد نیست اما باید یادمون باشه که یک سری اصول و مبانی رو برای خودمون در نظر بگیریم به این کلیات ایمان بیاریم وبا اتکای به اونها در مورد دیگران قضاوت کنیم یا با دیگران بحث کنیم
    موضوعات جزئی رو رها کنیم دچار سیاست زدگی نشیم اشخاص رو اصل قرار ندیم و براساس احساساتمون موضع گیری نکنیم
    در یک کلام راجع به مسائل کلان مباحثه کنیم اما در مورد جزئیات مجادله نکنیم
    برای اطرافیانتون توضیح بدین که هدف از مباحثه روشن شدن ذهن و دونستن بهتر وبیشتره نه انتقام گیری و کینه جویی
    هدف این نیست که حرف خودمون رو به کرسی بنشونیم و بقیه رو مردود بدونیم
    اول از خودتون شروع کنید انتقاد پذیر باشید هیجان زده نشید لجبازی نکنید حرف حق رواز طرف مفابل بپذیرید و بعد با ارامش وخونسردی منطق واستدلال خودتون رو بیان کنید
    باور کنیم که انتخابات تموم شده وحالا باید با یک دید روشن به مسایل نگاه کنیم چون دیگه منفعتی در کار نیست
    اگه اینکار رو انجام بدین نا خوداگاه و به تدریج اطرافیانتون هم تاثیر میگیرن و منطق به جای احساس بر روابطتون حکمفرما میشه
    سعی نکنید جبهه گیری کنید و طرف مقابل رو تماما رد کنید چون اون هم واکنش نشون میده و حرفای درست ومعقول شما رو نمیپذیره
    من هم مثل شما و خیلی بیشتر از شما تو این 3 سال به خاطر رفتار وحرکات غلط پیش اومده ضربه خوردم
    شاید افکار وعقاید من خیلی موافق با دیدگاههای شما نباشه اما من همیشه به خودمم همین توصیه هارو میکنم
    ارزش خواهرتون خیلی بیشتر از این حرفاست سعی کنید وقتی بحث از کنترل خارج میشه با شوخی (نه جوری که به طرف بر بخوره ) بحثو عوض کنید
    سرمایه زندگی شما خواهرتونه خانوادتونه اونو به خاطر مجادله های احساسی از دست ندین
    موفق باشین

9. کاربر روبرو از پست مفید meysamm تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    420

تشکرشده 448 در 136 پست

Array

بله خارپشت حق با شماست توی یک بحث نباید وارد جزئیات شد و از شخصیت پرستی هم دوری کرد

به هر حال ممنون
    اگه دوستان نظری در مورد بهبود بحث ها تو هر زمینه ای مخصوصا این زمینه رو دارن بدن. چون فکر نمی کنم با بی تفاوتی به مسائل اطرافمون مشکلات حل بشه.
    یه راهی هم بدین که با خواهرم آشتی کنم. آخه بهش گفتم وقتی برای حرف من ارزش قائل نیست دیگه باهام حرف نزنه
    و حالا می گم کاشکی سکوت می کردم و هیچی نمی گفتم آخه اختلاف سنی اون با من زیاده (حدود 12 سال)

شب بارونی عزیز

[/size]

11. کاربر روبرو از پست مفید جاودان تشکرکرده است .

جاودان (شنبه 10 اردیبهشت 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

دوست عزیزم
    1_راجع به شخص صحبت نکنید بلکه راجع به تفکرات و عقاید مطرح شده از طرف اونها بحث کنید
    2_جبهه گیری نکنید حتی اگر جناح خاصی رو بیشتر قبول دارید سعد نکنید این مسئله رو مطرح کنید
    3_انتقاد پذیر باشید و مستقیما به حرف یا نظر اشتباهتون اعتراف کنید (مخصوصا در مقابل خونوادتون )
    4_سعی کنید مسیر بحث روکنترل کنید وضمن اینکه نظرات مخالف خودتون رو با متانت مطرح میکنید در اخر به نتایج مشترکی با طرف مقابلتون برسید این مسئله خیلی مهمه چون طرف مقابل شما در پایان احساس میکنه با شما تا حدی هم عقیده وهم نظره واین باعث نزدیک شدن قلبهاتون میشه (سعی نکنید قلب خواهر کوچیکتون رو بشکنید ) نقطه مقابل این کار جناح بندیه این که شما همه مواضع مطرح شده از جناح خاصی رو بی برو برگرد بپذیری وجناح مقابل رو مستحق نابودی کامل و جلوه باطل بدونی
    5_اطلاعات خودتون رو در مسائل مختلف به خصوص اعتقادی با مطالعه کتابای معتبرافزایش بدید تا هم موضوعات اساسی تر وبهتری برای بحث داشته باشید وهم مستند حرف بزنید نه بر اساس شنیده ها
    خوندن روزنامه وجستجو در سایتها هم خوبه اما یادتون باشه هیچوقت وهیچوقت برای رسیدن به حرف حق ودرست فقط نظرات و نوشته های یک جناح خاص رو مد نظر قرار ندید همه حرفارو حتی اگه 180 مخالف با دیدگاه شما هستند بشنوید و درسترینش رو تحلیل و بعد بپذیرید
    تاکید من بیشتر روی کتابه از خوندن کتابای خوب غفلت نکنید به جای بحث روی مسائل تموم شده در مورد نظرات مکتوب ومستدل بحث کنید نه تیترای جنجالیه روزنامه ها
    6_این یکی خدایی خیلی سخته سعی کنید همیشه این احتمال رو بدین که شما تا حدی در اشتباهید و حرفای طرف مقابلتون تطابق بیشتری با حقیقت داره اینجوری هیچوقت به خودتون اجازه نمیدین عصبانی بشین داد بزنین و طرف مقابلتون رو به قول دوستمون احمق فرض کنید بلکه اگر عاقل باشین و به دنبال حقیقت مطالعه همه جانبه خودتون رو افزایش میدین تا با دید بازتری به مسائل نگاه کنید این معنای صحیح روشنفکریه
    اگر شما هم بر اطلاعات کم ناقص و احساسی خودتون پافشاری کنید شما هم خشک و متعصب خواهید بود
    قبول داشتن یک جناح خاص لزوما مارو در زمره روشنفکران قرار نمیده
    7_در رفتار واعمال مقید به قیود دینی باشیم اما ازاد و رها فکر کنیم ازاد از منافع و اشخاص و گروهها برای رسیدن به جامعه ای بهتر

خواهری که 12 سال از شما کوچیکتره قطعا خیلی هیجانی تر واحساسی تر از شماست توی این سنی که قرارداره نیاز به محبت وحمایت برادرانه شما داره
    نذارین خونوادتون فکر کنن شما در حال بازگشت از اعتقاداتتون هستین توی مسائل دینی و واجبات باهاشون همراهی کنین و حرفای منطقیشون رو بپذیرید وتمام سعیتون این باشه که باهاشون به نقاط اشتراک در همه مسائل برسین
    همدلی و همفکری با خواهرتون بذارین به شما اعتماد کنه جدای از بحثای فکری توی تمام زندگیتون به همراهی هم نیاز دارین همدیگه رو از این لحظات قشنگ محروم نکنین
    موفق و پیروز باشید

13. کاربر روبرو از پست مفید meysamm تشکرکرده است .

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    420

تشکرشده 448 در 136 پست

Array

باز هم تشکر جناب خارپشت
    خواهر بنده 12 سال از من بزرگتر هستند و فکر می کنم با توجه به صحبتهای شما من باید هیجانی و احساسی باشم
    فکر می کنم شما مسئول بخش سیاسی سایت هستید چون دوستان دیگه کمک زیادی نکردن شاید به نظرشون این بحث اهمیت چندانی نداره در حالی که من فکر می کنم مشکل بزرگ فعلی ما همینه چون خانواده ها خیلی بیشتر از گذشته وارد مسائل سیاسی شدن و تا اونجایی که من میبینم در هر محفلی صحبت در مورد مسائل روز سیاسی برپاست و مشکلاتی از این دست فقط مشکل من نیست و اکثرمون هم به جای یاد گرفتن درست بحث کردن، نظر ندادن رو پیش می گیریم.
    حتما سعی می کنم نظرات شما رو اعمال کنم
    در مورد مطالعات هم اینو بگم که سطح مطالعه ام خیلی بد نیست اتفاقا کلی کتاب برای مطالعه در نظر دارم و خوشبختانه این سعی رو هم همیشه داشتم که روشن فکر تهی مغز نباشم و امیدوارم اینطور نشه.
    حتما سعی می کنم نظرات شما رو اعمال کنم

فقط امیدوارم این قهر خیلی طول نکشه و جرات و جسارت درست کردنشو داشته باشم
    باورتون می شه من و اون سر یک موضوع بیهوده چند سال پیش به مدت 1.5 سال با هم صحبت نمی کردیم. نمی خوام دوباره این اشتباه تکرار بشه ولی هم غرورم اجازه منت کشی نمی ده و هم راه دیگه ای بلد نیستم
    [/size]

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    78
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,357

تشکرشده 4,467 در 859 پست

Array

نمیدونم چرا فکر کردم از شما کوچیکتره !!!!!!
    اتفاقا همش داشتم فکر میکردم شما چند سالتونه !!!!!

دوست عزیزم
    این تالار فقط مخصوص مشاوره ازدواج و خانواده است
    پس بحث های سیاسی رو دیگه خیلی باز نکنیم و بریم سراغ خواهر بزرگ خونواده!

احتمالا ایشون ازدواج کردن درسته ؟
    چند سالشونه ؟ با خونواده خواهرتون مثلا شوهرشون هم مشکل دارین ؟
    مادرتون توی روابط شما چه نقشی دارن تاثیرگذار هستند؟پدرتون چطور ؟
    شما بیشتر مشتاق مجادله هستید یا خواهرتون ؟(تا وقتی مباحثه باعث کدورت میشه اسمش مباحثه نیست)
    روابط عاطفی بین شما قبل از این جریانات چجوری بود ؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    63
    دستاوردها:
    تشکرها
    420

تشکرشده 448 در 136 پست

Array

خواهرم سنشون 35 هستش و دبیر هستن و ازدواج هم نکردن. تقریبا ترسوتر از ایشون تو مسئله ازدواج نمی تونید پیدا کنید. یعنی حتی حاضر نمی شد راجع به طرف فکر کنه.
    مادرم هم آدم فوق العاده حساس و نگرانیه کافیه یه چیز کوچیک بگی تا احساس کنه از راه راست منحرف شدی. قلبش هم که حساس تر از خودش(چقدم من ملاحظه شون می کنم). به خاطر همین تا من لب به سخن می گشایم و یه چیز در محدوده ممنوعه می گم اصلا نمی شه حالتش رو توصیفش کرد. البته فوق العاده هم مهربونه و بعد از اذیت کردنش میشه با مهربونی قضیه رو درست کرد ولی همیشه هم نه. و تقریبا همیشه با خواهرم همراهه

هر دومون اهل مجادله ایم. البته خیلی اوقات خواهر جان اصلا به بنده فرصت صحبت نمی ده و تیربارونم می کنه و من مجبورم ناقص حرفم رو بزنم و سوء تفاهم ها بیشتر می شه و ...

کلا روابطمون سینوسیه. من آدم شوخیم. بعضی اوقات خیلی سر به سرش می ذارم. اما متاسفانه از این شوخ طبعیم هیچ وقت نشده تو این بحثا استفاده کنم البته با خواهرم. من حتی تو خوابگاه بعضی اوقات خودم بحثا رو با شوخی تمومم می کردم که مبادا به دوستیهامون لطمه بزنه. ولی انگار خواهرم جنبش از بچه های خوابگاه کمتره. البته در کل خیلی مهربون و صبوره. که الان صبرش کمتر شده و کلا نسبت به من و این حرفا حساس شده.
    جالبه تو خوابگاه به من میگفتن شیخ و تو خونه بهم به چشم یه مرتد نگاه می کنن
    [/size]

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)