به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 08 اردیبهشت 90 [ 18:20]
    سطح
    21
    Level completed: 51%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 5 پست

Array

زیاد حرف زدن دختر 6 ساله من

ببخشید که من این تاپیک رو اینجا گذاشتم چاره ای نداشتم.خارج از کشور هستم و امکان واریز پول به حساب شما رو ندارم ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.
    دختر 6 ساله من بچه باهوشیه خیلی خوب تمام کتابهای مدرسه شو میخونه و معلم ازش راضیه .ریاضیش هم خوبه فقط مشکل اینجاست که هیچ وقت نمیاد بگه تکلیف مدرسه داره همیشه من باید گوشزد کنم بعد میخواد تند تند انجامش بده که بره بازی کنه تمرکز نمیکنه و دائم در حال تکون دادن دستاش یا پاهاش هست .
    گاهی مجبور میشم برای اینکه آروم نشستن رو یاد بگیره ازش بخوام روی صندلی کنار اتاق بشینه و برای 15 دقیقه ساکت باشه و وول نخوره.
    از صبح که بیدار میشه حرف میزنه از بس بهش تذکر دادم خواهش کردم که ساکت بشه خودم خسته شدم.تنها مشکلش تو مدرسه هم همینه معلمش میگه اگه تمرکز کنه از همه بچه های کلاس سریعتر و بهتر کاراشو انجام میده ولی از بس حرف میزنه از بقیه جا میمونه.حواس هم کلاسیهاشم پرت میکنه تا اونجایی که لازمه معلم اونو کنار دست خودش بنشونه.
    وقتی تلویزیون نگاه میکنه همراه با برنامه تی وی حرف میزنه نظر میده میخواد ادای بزرگترها رو دربیاره.از اینکه دوستاش بهش بگن چه کار کنه بدش میاد همش میخواد این به دیگران بگه چه کار کنن واسه همین دوستای زیادی تو مدرسه نداره و هر روز دوست عوض میکنه من با معلمش صحبت کردم میگه تو این سن طبیعیه ولی از نظر من طبیعی نیست.
    من همکلاسی دخترمو رو دیدم که به موقع حرف میزنه به موقع ساکت میشه
    دخترم خیلی زود گریه میکنه تا بگم نه و از موضوعی ناراحت بشه اشکش سرازیر میشه واقعا خسته شدم احساس میکنم از من میترسه و اعتماد به نفسش پایینه.
    خیلی سعی میکنم باهاش مهربون باشم ولی تا میبینه من باهاش کنار میام شروع به سرکشی میکنه و حرکاتی ازش سر میزنه که باورم نمیشه .
    دکتر بردمش برای بیش فعالی دکتر میگه که این بچه مشکلی نداره اما اگر مشکلی نیست چرا زود حواسش پرت اطراف میشه به نقاشی و نوشتن علاقه داره ولی تی وی نگاه کردن رو ترجیح میده که اونم ساعاتش رو محدود کردم .
    وقتی یه ریز حرف میزنه ازش میخوام ساکت بشه زود خوابش میبره یعنی یا باید بخوابه یا حرف بزنه .تو رو خدا منو راهنمایی کنید

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

RE: زیاد حرف زدن دختر 6 ساله من

سلام دوست خوبم. تاپيكتونو كه خوندم كلي ذوق كردم. به نظر من دختر خانوم خوشگل شما (جووووووونم) يه كوچولو بيش فعال هستند. فقط يه كوچولو! اينو از اشاره اي كه به عدم تمركزشون و فرارشون از درس يادآور شدين اشاره كردم. اما در كل خيالتون راحت، دختر دردسر آفريني نخواهند بود، چون به هيچ وجه غير نرمال نيستند. افرادي كه يه مقدار بيش فعالند، تحملشون خيلي كمه و بايد به نيازهاي روحيشون اهميت زيادي داد. يكي از همين نيازها شيطنته. بايد برنامه ي شيطنت رو هم در برنامه ي روزانه اش جا بدين. اما نه اينكه هميشه اين اجازه رو داشته باشه، چون اگر بخواد هميشه شيطنت كنه، زمينه ي افسردگي اش در آينده فراهم ميشه. بهتره به كلاس هاي آموزشي ورزش ببريدش و اينكه وسايل خاك بازي، آب بازي و... رو در برنامه اش قرار بدين.

1. هيچ چيز رو راحت در اختيارش قرار ندين. بهتره از فرمول عمل و پاداش استفاده كنيد. مثلا بازي به ازاي درس!
    2. قوي باشين و در مقابلش ضعف نشون ندين، وگرنه رگ خوابتونو پيدا ميكنه.
    3. به هيچ عنوان سرش داد نكشيد و آروم باهاش رفتار كنيد. حتي اگر بيش از حد شيطنت كنه. چون اينجوري زمينه ي دروغگويش رو فراهم ميكنيد. حتي ممكنه جلوي شما اذيت نكنه ولي دور از چشم شما.....
    4. بهتره dvd هاي دكتر هلاكويي رو تهيه و استفاده كنيد، تا نسبت به كودكتون شناخت بيشتري پيدا كنيد.

3. 2 کاربر از پست مفید shabe barooni تشکرکرده اند .

shabe barooni (پنجشنبه 08 اردیبهشت 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 5 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shabe barooni
    سلام دوست خوبم. تاپيكتونو كه خوندم كلي ذوق كردم. به نظر من دختر خانوم خوشگل شما (جووووووونم) يه كوچولو بيش فعال هستند. فقط يه كوچولو! اينو از اشاره اي كه به عدم تمركزشون و فرارشون از درس يادآور شدين اشاره كردم. اما در كل خيالتون راحت، دختر دردسر آفريني نخواهند بود، چون به هيچ وجه غير نرمال نيستند. افرادي كه يه مقدار بيش فعالند، تحملشون خيلي كمه و بايد به نيازهاي روحيشون اهميت زيادي داد. يكي از همين نيازها شيطنته. بايد برنامه ي شيطنت رو هم در برنامه ي روزانه اش جا بدين. اما نه اينكه هميشه اين اجازه رو داشته باشه، چون اگر بخواد هميشه شيطنت كنه، زمينه ي افسردگي اش در آينده فراهم ميشه. بهتره به كلاس هاي آموزشي ورزش ببريدش و اينكه وسايل خاك بازي، آب بازي و... رو در برنامه اش قرار بدين.

1. هيچ چيز رو راحت در اختيارش قرار ندين. بهتره از فرمول عمل و پاداش استفاده كنيد. مثلا بازي به ازاي درس!
    2. قوي باشين و در مقابلش ضعف نشون ندين، وگرنه رگ خوابتونو پيدا ميكنه.
    3. به هيچ عنوان سرش داد نكشيد و آروم باهاش رفتار كنيد. حتي اگر بيش از حد شيطنت كنه. چون اينجوري زمينه ي دروغگويش رو فراهم ميكنيد. حتي ممكنه جلوي شما اذيت نكنه ولي دور از چشم شما.....
    4. بهتره dvd هاي دكتر هلاكويي رو تهيه و استفاده كنيد، تا نسبت به كودكتون شناخت بيشتري پيدا كنيد.
    ممنون از راهنماییتون من دقیقا هیچ چیزی رو بدون اینکه کار مثبتی انجام بده براش نمیخرم
    ولی زیاد بابت کاراش عصبی میشم و داد میزنم همین باعث شده دروغ بگه که من اصلا دوست ندارم همین امروز مطلبی رو در مورد پدرش به من گفته که به نظر من خیلی واقعی بود ولی همسرم زیر بار نمیره و میگه این تو تخیلاتش این حرفو زده.
    براش ترمپولین خریدم و بر خلاف اینکه ترجیح میده پای تلویزیون باشه مجبورش میکنم بره یکی دو ساعت اونجا بالا پایین بپره میخوام ببرمش کلاس شنا.
    این روزا دختر خوبیه و حرف شنوی داره تو خونه ولی اگه بریم بیرون و یا منزل کسی انگار که من وجود خارجی ندارم و خیلی سرکش میشه.اینجا به خاطر دوری از وطن ما که دوستای زیادی نداریم روابطمون هم مثل تو ایران وسیع نیست در کل با دو سه تا خانواده در تماسیم.
    آیا فکر میکنید که من باید ببرمش پیش متخصص؟
    ممنون از راهنماییتون

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 18 مرداد 90 [ 09:06]
    سطح
    26
    Level completed: 62%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    تشکرها
    42

تشکرشده 42 در 19 پست

Array

خانوم عزیز بچه برادر من هم دقیقا همین جوریه،خیلی حرف میزنه،اروم و قرار نداره،تو مدرسه بس که ریاست طلبه دوستای زیادی نداره،چندبارم بردنش پیش مشاور اما گفته مشکلی نداره و بعضی از بچه ها اینجورین،البته فک کنم به باباش رفته،اخه اونم شیطونه

در مورد دختر شما جنبه ارثی نداره؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 93 [ 15:40]
    سطح
    42
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 89
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    2,177

تشکرشده 2,204 در 465 پست

Array

سلام . عزيزم اصلا نياز به متخصص نيست. فرزند شما اصلا غير نرمال نيست. فقط به مقداري صبر و حوصله ي شما نياز هست. اما در مورد دروغ بايد بگم كودكان قبل از 4 سالگي ذاتا دروغ ميگن. در حقيقت تخيلشون رو به زبون ميارن اما بعد از اون به علت جلب تحسين ديگران يا فرار از تنبيه و ناراحتي والدين متوسل به دروغ ميشن. اما اگر بدون دليلي براي ترس دروغ بگن دليلش اينه كه هنوز نتونستن مرز بين واقعيت و تخيل رو تشخيص بدن كه نياز هست شما اين مرز رو بهشون نشون بدين. براي جلوگيري از دروغگويي لازمه والدين با فرزندانشون دوست باشند. بايد هنگام شنيدن حقيقت خشم نشون ندن و حتي از فرزند تشكر كرد كه راستشو گفته و هنگام دروغگويي شون بايد منطقي باهاشون برخورد كرد و نشون داد كه دروغ اون رو از خواسته هاش دور ميكنه، اونوقت فرزند ياد ميگيره كه نه پنهان كاري كنه و نه دروغ بگه.
    فرزندان در اين سن انتقام جو هستند. عصبانيت شما باعث ميشه فرزند شما از شما انتقام بگيره. پس دقيقا همون كاري رو ميكنه كه باعث بشه لج شما در بياد.

از عصبانيتتون بكاهيد و هيچ وقت نشون ندين عصبي هستين. عصبانيت بدترين الگوي رفتاري براي كودكه. اونا دارن تجربه ميكنند، پس طبيعيه اشتباه كنند. اونا براي رشدشون به انرژي احتياج دارند. قدكشيدن بچه ها و رشدشون به خاطر جنب و جوش ها و حركاتشونه. پس انرژيشون طبيعيه. اونا كنجكاوند . ميخوان عين بزرگترها باشند. ميخوان مثل بزرگتر ها مورد توجه قرار بگيرند و با افراد زيادي در ارتباط باشند. پس بايد باهاشون كنار بياين. دليلي نداره عصبي بشين و داد بزنيد. فرزند شما كه عاقل و بالغ نيست كه خطا نكنه. دانش اون به اندازه ي تصوراتشه. همين. پس داد زدن شما چيزيو حل نميكنه. بهتره دانشش رو افزايش بدين. بهتره هنگام ارتكاب يه خطا دليل خطا بودن كارش رو بهش تذكر بدين. شايد تصور كنيد كه نميفهمه. اما اون اين جمله رو يه جاي ذهنش نگه ميداره تا زماني كه خودش بهش برسه. بنابراين عصبانيت ممنوع!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    21
    دستاوردها:
    تشکرها
    11

تشکرشده 11 در 5 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط shabe barooni
    سلام . عزيزم اصلا نياز به متخصص نيست. فرزند شما اصلا غير نرمال نيست. فقط به مقداري صبر و حوصله ي شما نياز هست. اما در مورد دروغ بايد بگم كودكان قبل از 4 سالگي ذاتا دروغ ميگن. در حقيقت تخيلشون رو به زبون ميارن اما بعد از اون به علت جلب تحسين ديگران يا فرار از تنبيه و ناراحتي والدين متوسل به دروغ ميشن. اما اگر بدون دليلي براي ترس دروغ بگن دليلش اينه كه هنوز نتونستن مرز بين واقعيت و تخيل رو تشخيص بدن كه نياز هست شما اين مرز رو بهشون نشون بدين. براي جلوگيري از دروغگويي لازمه والدين با فرزندانشون دوست باشند. بايد هنگام شنيدن حقيقت خشم نشون ندن و حتي از فرزند تشكر كرد كه راستشو گفته و هنگام دروغگويي شون بايد منطقي باهاشون برخورد كرد و نشون داد كه دروغ اون رو از خواسته هاش دور ميكنه، اونوقت فرزند ياد ميگيره كه نه پنهان كاري كنه و نه دروغ بگه.
    فرزندان در اين سن انتقام جو هستند. عصبانيت شما باعث ميشه فرزند شما از شما انتقام بگيره. پس دقيقا همون كاري رو ميكنه كه باعث بشه لج شما در بياد.

از عصبانيتتون بكاهيد و هيچ وقت نشون ندين عصبي هستين. عصبانيت بدترين الگوي رفتاري براي كودكه. اونا دارن تجربه ميكنند، پس طبيعيه اشتباه كنند. اونا براي رشدشون به انرژي احتياج دارند. قدكشيدن بچه ها و رشدشون به خاطر جنب و جوش ها و حركاتشونه. پس انرژيشون طبيعيه. اونا كنجكاوند . ميخوان عين بزرگترها باشند. ميخوان مثل بزرگتر ها مورد توجه قرار بگيرند و با افراد زيادي در ارتباط باشند. پس بايد باهاشون كنار بياين. دليلي نداره عصبي بشين و داد بزنيد. فرزند شما كه عاقل و بالغ نيست كه خطا نكنه. دانش اون به اندازه ي تصوراتشه. همين. پس داد زدن شما چيزيو حل نميكنه. بهتره دانشش رو افزايش بدين. بهتره هنگام ارتكاب يه خطا دليل خطا بودن كارش رو بهش تذكر بدين. شايد تصور كنيد كه نميفهمه. اما اون اين جمله رو يه جاي ذهنش نگه ميداره تا زماني كه خودش بهش برسه. بنابراين عصبانيت ممنوع!
    بازم ممنونم از راهنماییتون چشم از این به بعد بیشتر سعی میکنم آروم باشم .بیشتر اوقات همسرم میگه که بعضی از حرکات دخترم شبیه بچه گیهای همسرمه .من دقیقا برعکس بودم و همیشه بهترین شاگرد کلاس بودم و اخیلی دلم میخواست که دخترم هم مثل خودم باشه.
    خوب باید واقعیت رو قبول کرد.بیشتر موارد مربوط به ای دی اچ دی رو دخترم داره فقط خراب کن و شر و شیطون نیست .زیاد دست و پاهاشو تکون میده زمانی که تی وی نگاه میکنه روی یه مبل برای مدت طولانی نمینشینه و دائم جای نشستنش رو عوض میکنه.حرف من و با دیگران رو زود قطع میکنه و در مورد موضوعات بی ربط زیاد حرف میزنه . گاهی هیجان زیادی داره.
    امروز عزمم رو جزم کردم و تا نیم ساعت دیگه میرم پیش پزشک خانواده مون تا ببینم نظر دکتر اینجا چیه .حتما نتیجه رو مینویسم براتون.فکر کنم اگر بتونم یه اسپیشالیست رو ببینم که اون هم منو مطمئن کنه خیلی بهتره.بازم ازتون ممنونم

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)