ببخشید که من این تاپیک رو اینجا گذاشتم چاره ای نداشتم.خارج از کشور هستم و امکان واریز پول به حساب شما رو ندارم ممنون میشم اگر منو راهنمایی کنید.
دختر 6 ساله من بچه باهوشیه خیلی خوب تمام کتابهای مدرسه شو میخونه و معلم ازش راضیه .ریاضیش هم خوبه فقط مشکل اینجاست که هیچ وقت نمیاد بگه تکلیف مدرسه داره همیشه من باید گوشزد کنم بعد میخواد تند تند انجامش بده که بره بازی کنه تمرکز نمیکنه و دائم در حال تکون دادن دستاش یا پاهاش هست .
گاهی مجبور میشم برای اینکه آروم نشستن رو یاد بگیره ازش بخوام روی صندلی کنار اتاق بشینه و برای 15 دقیقه ساکت باشه و وول نخوره.
از صبح که بیدار میشه حرف میزنه از بس بهش تذکر دادم خواهش کردم که ساکت بشه خودم خسته شدم.تنها مشکلش تو مدرسه هم همینه معلمش میگه اگه تمرکز کنه از همه بچه های کلاس سریعتر و بهتر کاراشو انجام میده ولی از بس حرف میزنه از بقیه جا میمونه.حواس هم کلاسیهاشم پرت میکنه تا اونجایی که لازمه معلم اونو کنار دست خودش بنشونه.
وقتی تلویزیون نگاه میکنه همراه با برنامه تی وی حرف میزنه نظر میده میخواد ادای بزرگترها رو دربیاره.از اینکه دوستاش بهش بگن چه کار کنه بدش میاد همش میخواد این به دیگران بگه چه کار کنن واسه همین دوستای زیادی تو مدرسه نداره و هر روز دوست عوض میکنه من با معلمش صحبت کردم میگه تو این سن طبیعیه ولی از نظر من طبیعی نیست.
من همکلاسی دخترمو رو دیدم که به موقع حرف میزنه به موقع ساکت میشه
دخترم خیلی زود گریه میکنه تا بگم نه و از موضوعی ناراحت بشه اشکش سرازیر میشه واقعا خسته شدم احساس میکنم از من میترسه و اعتماد به نفسش پایینه.
خیلی سعی میکنم باهاش مهربون باشم ولی تا میبینه من باهاش کنار میام شروع به سرکشی میکنه و حرکاتی ازش سر میزنه که باورم نمیشه .
دکتر بردمش برای بیش فعالی دکتر میگه که این بچه مشکلی نداره اما اگر مشکلی نیست چرا زود حواسش پرت اطراف میشه به نقاشی و نوشتن علاقه داره ولی تی وی نگاه کردن رو ترجیح میده که اونم ساعاتش رو محدود کردم .
وقتی یه ریز حرف میزنه ازش میخوام ساکت بشه زود خوابش میبره یعنی یا باید بخوابه یا حرف بزنه .تو رو خدا منو راهنمایی کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)