نوشته اصلی توسط
Parishoon
سلام،
از جوابتون ممنونم
بله شما درست میگین خیلی کلی بود
درجوب سوالتون من یه خانم ۲۹ ساله هستم و منظورم از راه دور اینه که پیش هم زندگی نمیکنیم،
البته اینطور هم نیست که اینترنتی همدیگرو پیدا کرده باشیمو اصلا هم هدیگرو ندیده باشیم.
ایشون دوست یکی از آشناهای من بوده و من ط یه سفر بهاشون آشنا شدم، چند بر هم برای دیدنش رفتم.
تقریبا هر روز باهم تلفنی حرف میزنیم.
من احساس میکنم که اگه من قدمهای که برمیدارم بر ندارم این رابطه خشک میشئو از بین میره... من هر روز بهش تلفن میزنم، البته میدونم اون امکان اینو نداره که بهم زنگ بزنه، اما بعضی وقتا که اونلاین اه من انتظار دارم که باهم حرف بزنه بجای اینکه هی انتظار داشته باشه فقط بهش تلفن بزنم،
من تو اون چند بریام که رفتم پیشش، اگه کاری داشته باشه یا حوصله نداشته باشه به من کم محلی میکنه و من باید بفهمم،که الان حوصله نداره طرفش نرم.
اون میدون من خیلی دوسش دارم،.. احساس میکنم دیگه نیزی در قدم برداشتن نمیبینه... خیلی احساس میکنم که همه کارارو دارم یه تن میکنم.... دوست دارم بتونم مطمئن بگم که اگه من ۱ هفته بهش زنگ نزنم اون یه راهی پیدا میکنه که با من تماس بگیر اما واقعا احساس درونیم میگه اصلا مطمئن نباش، تازه اگه بده یه هفته خودم زنگ بزنم دعوا میکنه که این یه هفته کجا بودی ....
به نظرتون طبیعیه؟ کجای کارم اشتباس؟
آیا باید ولن کنمو قدمی بر ندارم ببینم چی میشه؟
آیا اگه واقعا اینطوره باید بذارم این رابطه بهم بخور ؟
ممنون میشم از جوابتون
علاقه مندی ها (Bookmarks)