سلام!اگه یه آقاپسری یه دخترخانمی را اذیت کنه یه چیزهایی توماییه تیکه انداختن به کسی!یااذیت کردن یااینکه به کاراش گیربده یعنی دوستش داره....ممنون میشم کمکم کنید!
تشکرشده 43 در 33 پست
سلام!اگه یه آقاپسری یه دخترخانمی را اذیت کنه یه چیزهایی توماییه تیکه انداختن به کسی!یااذیت کردن یااینکه به کاراش گیربده یعنی دوستش داره....ممنون میشم کمکم کنید!
تشکرشده 4,928 در 1,071 پست
نه عزیزم اینها نشونه دوست داشتن نیست.
سعی کن بی توجه باشی و اگه زیادی مزاحمت هست با خانوادت در میون بگذار.![]()
هستی (سه شنبه 30 فروردین 90)
تشکرشده 254 در 122 پست
دوست خوبم بستگی داره به نوع کارهاش ولی نمی تونی ازشون استنباط کنی که دوستت داره. شاید تنهاست و سرگرمی میخواد. شاید دنبال دوست دختر می گرده و یا شایدم قصدش ازدواجه که احتمالش خیلی کمه و باید چهره طرف رو دید تا نظر داد.
برای این مورد شما بی توجهی بهترین راه حله.
هر چی بیشتر فکر کنی و بیشتر واکنش بدی داری تشویقش می کنی تا بیشتر سربه سرت بذاره![]()
جویای نیمه گمشده (پنجشنبه 22 اردیبهشت 90)
تشکرشده 2,204 در 465 پست
سلام دوست خوبم. پسرها خيلي از اين كارا ميكنند. تنها يك راه براي اينكه منظورشونو از اين حركات بفهميد هست، اونم اينكه باهاشون قاطعانه و جدي برخورد كنيد و ازشون بخواين مزاحمتون نشن و در صورت عدم توجه با خانوادتون در ميون بذاريد. در اينصورت اگر واقعا دوستتون داشته باشه براي اينكه از دستتون نده حتما چاره جويي ميكنه. در غير اينصورت هم ديگه الكي فكرتون مشغول نميشه.
توجه: فكر نكنم اين ادا اطفالا كار يه شخص عاقل و با صلاحيت باشه. پس اگر حتي بهتون ثابت شد كاراشون از روي علاقه است، (كه احتمالش هم خيلي كمه)، در موردشون با احتياط تر عمل كنيد.
shabe barooni (پنجشنبه 22 اردیبهشت 90)
تشکرشده 43 در 33 پست
سلام لازمه بگم این مشکل برای یکی ازدوستام پیش آمده نه من!!!وازمن خواسته بود تاکمکش کنم ومن گفتم این مشکل روبااعضای تالارمطرح کنم وببینم نظرشون چیه!در ضمن من اونقدر باپسرها مغرورم همه ای پسرهای فامیل وآشنامون هم میدونن!!!!!!
دوستم میگفت:پسره دو سه بار یه چیزی بهش گفته اونم نمیدونست چکارش کنه ومنظورش چیه !!در ضمن پسره پسرعمه ای دوستم میشه وغریبه نبوده یاتوخیابون مزاحمش بشه@@!!
تشکرشده 51 در 28 پست
احتمالا دوسش داره.اما اینکه هدفش ازدواجه یا نه معلوم نیست
mahraveh (چهارشنبه 21 اردیبهشت 90)
تشکرشده 87 در 28 پست
پسرا با این کارا میخوان توجه دخترارو به خودشون جلب کنن و خودشونو بامزه و باحال جلوه بدن و احتمالا" از اون دختره خوشش اومده و دوست داره باهاش دوست شه همین!
تشکرشده 77 در 40 پست
نوشته اصلی توسط srr72
من فک کنم طرف سوالت بیشتر پسر ها هستن
بستگی به فردش داره
من خودم به دوستم تیکه میندازم شوخی می کنم اذیتش می کنم و اون هم میدونه که من باهاش شوخی میکنم و ناراحت هم نمیشه اگه بشه هم به من میگه ، فرق می کنه که طرف ندونه بعدش شوخی ها هم از همه لحاظ استاندارد شده است کلاً خیلی چیزها رو باید در نظر گرفت، به نظرم اگه خیابونی نیست و آشنا هستش و عقده ای نداشته باشه مثلاً ضایعش کرده باشند، پس دوسش داره شک نکن
بازم![]()
mohammad_1369 (چهارشنبه 21 اردیبهشت 90)
تشکرشده 40 در 19 پست
آدم با شخصیت هیچوقت اینجوری نه ارتباط برقرار میکنه نه ابراز علاقه میکنه
مهم نیست دوستش داره یا نه
مهم اینه که تربیت نداره ایشون و همچنین بیشتری قصد ازدواج نداره و دوستی هست
و مهم تر اینه که ارتباط دوستی یا ازدواج خوبی با کسی که بچست نمیتونید داشته باشید
bugatti (پنجشنبه 22 اردیبهشت 90)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)