به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 5 , از مجموع 5
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 21 فروردین 91 [ 17:04]
    سطح
    60
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 120
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    730

تشکرشده 755 در 381 پست

Array

چگونه شاد باشیم !

چگونه شاد باشيم

1- خوش بين باشيد: به زندگى با ديدى مثبت نگاه كنيد تا خود را به دليل احساس انرژى و خوشحالى بسيار زيادى كه نصيبتان خواهد شد، شگفتزده کنيد.

۲- ديد گسترده ای داشته باشيد: اجازه ندهيد مشکلات كوچك شما را آشفته نمايد.

۳- سپاسگزار باشيد: از ديگران قدردانى كنيد. از همكار خود به خاطر كمكش سپاسگزاری كرده و به دليل پيروزی در انجام كارش به او شادباش بگوييد.

۴- كارهايى انجام دهيد كه از انجام دادن آنها لذت مى بريد: اتومبيلتان را بشوييد، به برخى تعميرات کوچک در منزل بپردازيد، تلويزيون تماشا كنيد، خريد برويد.

۵- از جسم خود مراقبت كنيد: خوب بخوريد و خوب ورزش و استراحت كنيد. به باشگاه رفته و كمى بدويد يا در يك بازى ورزشى شركت كنيد.

۶- برنامه هاى روزانه خود را عوض كرده تا انرژى جديدى پيدا كنيد.

۷- با مردم در تماس باشيد: آيا به خاطر مى آوريد زمانى كه يك دوست قديمى به طور غيرمنتظره با شما تماس گرفت چه احساسى داشتيد؟ با افراد فاميل و يا دوستان قديمى خود تماس گرفته و از حال آنها باخبر شويد.

۸- خلاق باشيد: روزنه اى براى انرژى خلاق خود بيابيد. اين ممكن است شامل كاردستى، بازسازى، نقاشى، ترسيم كاريكاتور، نويسندگى و يا حتى باغدارى باشد. مهم نيست كه چقدر مشغله داشته باشيد و يا تا چه اندازه در آخر هفته احساس بى حالى مى كنيد، اگر زمانى را براى انجام فعاليت هاى خلاق اختصاص دهيد، احساسى شادتر و سالم تر خواهيد كرد.

۹- تخيل كنيد: آرزوها و بلندپروازى هاى خود را يادداشت كرده و به تدريج آنها را واقعيت بخشيد آنگاه هميشه چيزهايى براى انتظار كشيدن، و جايى براى متمركز كردن انرژى خود خواهيد داشت.

۱۰- بخشنده باشيد: شايد زمان آن فرا رسيده باشد كه كسى (يا خودتان) را به خاطر چيزى كه اتفاق افتاده و يا گفته شده مورد بخشايش قرار دهيد. اتفاقات و اشتباهات گذشته را پذيرفته و فراموش كنيد. بدانيد كه نمى توانيد زمان را به عقب برگردانيد. شادمانى خود را با از ياد بردن نااميدى ها و شكست هاى گذشته دوباره به دست آوريد.

برگرفته از روزنامه ی شرق

*دو نکته را هم خودم اضافه کنم
    اولا حزن و غم از شیطان است یعنی خدا همیشه صحبت از امید میکند . موقعی که شما غمگین هستید شیطان در گوش مشغول به نجوای غم[/color] است .
    دوماً وقتی ناراحت هستید فیلم شاد یا کمدی و آهنگهای شاد گوش کنید، برعکس بعضی انتظار دارند زمانی که غمگین هستند باید آهنگهای آرام و غمگین گوش کنند باید بدانند که این کار اشتباه است و آنها را بمرور غمگینتر میکند .

2. 4 کاربر از پست مفید آرزو تشکرکرده اند .

آرزو (سه شنبه 03 اردیبهشت 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 مهر 87 [ 14:29]
    سطح
    38
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 23 در 16 پست

Array

RE: چگونه شاد باشیم !

ضمن عرض سلام خدمت جویندگان آرامش و شادی.

دوستانی که مرا میشناسند گاهی با اسم مستعار (الکی خوش )صدایم می کنند ولی من اوائل منظورشان را متوجه نمی شدم. ؟

ولی سالها بعد وقتی که ازدواج کردم این مسئله را به خوبی با گوشت وپوست و استخوان درک کردم ؟از کجا ؟

خوب معلوم است .چون از شانس خوبم با کسی ازدواج کردم که استاد بود در دیدن ((کمبودها،مشکلات،عیبهای اطرافیان و و و))که البته شما دوستان مطمئنا بهتر از من میدانید که این دنیا مالا مال شده از این گونه مقوله ها .

تنها انسانهایی در این دنیا خوشبخت زندگی میکنند که بجای دیدن و فکر کردن به اینگونه نا ملایمات جنبه های مثبت زندگی را ببینند و حتی بزرگنمایی کنند.

حال اگر روزی توانستید به چنین آرامشی در زندگی برسید می توانید برای خوشی آن دنیا هم برنامه بریزید که البته رابطه بسیار عجیبی بین خوشی این دنیا و دنیای بعد از مرگ وجود دارد.

و در واقع اگر بخواهید خوشی آخرت را برای خود تامین کنید باید به استقبال همین ناملایات رفته و برای آسایش و راحتی دیگر همنو عانمان تمامی این ناملایمات را در آغوش بگیریم که به نظر من در این صورت این مقوله ها لذت بخش میشود .
    مگویید نه.
    پس خوهش می کنم امتحان کنید.

4. کاربر روبرو از پست مفید yaser تشکرکرده است .

yaser (یکشنبه 01 اردیبهشت 87)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    60
    دستاوردها:
    تشکرها
    730

تشکرشده 755 در 381 پست

Array

یاسر عزیز سلام

چقدر ناراحت میشم وقتی یکی از برادری من اینطور از صبر و تحملش در زندگی صحبت میکنه شما بدونید که تو این محله وقتی حرفی زده میشه کلی آدمها هستند که حرفهای شما رو میخونن و متوجه نمونه ای از مشکلات موجود میشوند و اگر جنس مونث باشند و خودشون اشتباهاتی مانند خانم شما داشته باشند سعی میکنند دیگه تکرار نکنند یا حداقل کمترش بکنند و اگر قصد انجام این کارها رو دارند صرف نظر کنند و یا حداقل تو جمع زنانه ای که هستند به هم گوشزد کنند که این عمل به دلایل مختلف درست نیست و خود و دیگران را از این اعمال پرهیز میدهند و به اصطلاح افکار درست در جامعه شیوع پیدا میکنه ، پس من از شما خواهش میکنم مشکلاتتون را به جای اینکه تنهایی حل کنید یا درون خودتون بریزید با ماها که مثل خواهران و برادران شما هستیم در میان بگذارید که حداقلش اینکه
    1. قدرت تحملتان با مطرح کردن آنها افزایش پیدا میکند مسئله در وجودتان کمرنگ میشود.
    2. دیگران درس میگیرند که کار درست چیست .
    3.اینکه شاید کسی با کلام گرمش مشکل شما را حل کند.
    پس مرتاض نشوید و همه غصه هایتان را بیان کنید تا خدای نکرده مریض نشوید

6. کاربر روبرو از پست مفید آرزو تشکرکرده است .

آرزو (سه شنبه 03 اردیبهشت 87)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 13 مهر 87 [ 14:29]
    سطح
    38
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 5
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    21

تشکرشده 23 در 16 پست

Array

ضمن عرض سلام خمت دوست دلسوزم آرزو

البته آرزو جان من فکر میکنم شما با آدمهای الکی خوش از نزدیک برخورد نداشتید تا بفهمید اینگونه انسانها کمتر موضوعی در دنیا وجود دارد که آنها را غمگین کند. بصورتی که از همنشین بودن با یک آدم مقرراتی و مقید به اصلاح امور اطرافش تنها یک برایند برایش در بر دارد آن هم باز شدن افق دیدش است .
    لذا از اینکه برای شما سوء تفاهم بوجود آوردم متاسفم

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    60
    دستاوردها:
    تشکرها
    730

تشکرشده 755 در 381 پست

Array

سلام و خدارا شکر

من فکر میکردم شما ظاهرا الکی خوش هستید ولی متوجه شدم که شما باطناً هم همینطور هستید . راستش این سوء تفاهم را شما بوجود آوردید چون اصطلاح الکی خوش بودن تا اندازهای به دروغ گویی آنهم به خود نزدیک است بیایید یک اصطلاح بهتر پیدا کنیم
    بهر حال موفق باشید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)