نوشته اصلی توسط
shabe barooni
سلام. خسته نباشين. شرمنده وقتتون رو ميگيرم. با توجه به اينكه فعاليت در بخش موسيقي سايت خيلي كمرنگ بود، بر آن شدم تا تاپيك درخواست نت و موسيقي رو ايجاد كنم تا فعاليت در اين بخش بيشتر شه و دوستان از افسردگي جو تالار خارج شن. اما چندان از محدوده ي فعاليتم اطلاعي ندارم. يعني اينكه چه جور اهنگ هايي رو ميتونم بذارم، چه خواننده هايي، و چه جور نت هايي. از شما ميخوام اگر واستون مقدور هست اين محدوده رو مشخص كنيد تا من بدونم تا چه مقدار دستم باز هست براي پيشبرد اين تاپيك.
با تشكر.
سلام بر شما و سال نو مبارک
امیدوارم سالی پر خیر و برکت در پیش داشته باشید . ( ان شاء الله )
باید عرض کنم که اهنگهای مجاز و البته محتوایی ( نه کوچه بازاری ) یعنی آهنگهایی که شعر آنها محتوایی مفید متناسب با اهداف تالار را منتقل کند . تأکید بر این است که آهنگهایی که با ایجاد غم یا شادی هیجان محور فرد را دچار سرخوشی های لحظه ای یا غم عمیق ولو کوتاه می کند یا تداعی خاطراتی که بهتره فراموش شود و یا برای جوانان تقویت روابط عشقولانه پیش از ازدواج را در بر دارد و .... نباشد . توصیه می کنم به تاپیک هایی که مدیر محترم در بخش موسیقی ایجاد کرده و آهنگهایی که گذاشته مراجعه کنید تا متد دستتون بیاد یا از خود ایشان نیز در این زمینه کسب تکلیف نمایید .
ممنون از زحمات شما

علاقه مندی ها (Bookmarks)