سلام دوستان
بعضی هاتون منو میشناسید و با مشکلاتم آشنا هستید. در این مورد هم میخوام کمکم کنید. دوستان همونطوری که گفته بودم همسر من درآمدی نداره و آدم بدخرجی هم هست که دخل و خرجشو نمیدونه. اوایل ازدواج ما یه طرح گرفتیم که مثلا دونفره روش کار کنیم . اولا من اون زمان حدود یک میلیون روی اون طرح سرمایه گذاری کردم. ثانیا همسرم از همون اول حرف از تقسیم پول بعد از اتمام طرح می کرد و این منو ناراحت میکرد که پول من و تو نداریم در یک حساب مشترک می ذاریم بمونه. ثالثا همسرم منو در این طرح جون به لب کرد. هر موقع با کارفرما دعوا می شد این من بودم باید حل می کردم، کلا بیشتر کارهای طرح رو عملا من کردم و اون فقط دوبار جلسه ها رو رفت . اعصاب خوردکنی زیادی کشیدم و با توجه به بیخیالی همسرم علی رغم فشار پایاننامه و اینی که گفته بودم من نمیتونم همکاری کنم عملا بیشترین قسمت های طرح بارش بر دوش من بود. بماند که همسرم در این طرح ها سابقه ای نداشت و این من بودم که بیشتر کارها رو ارنج می کردم. صد بار هم سرکوفتشو شنیدم که کاش این طرح رو نمی گرفتیم. در این فاصله پدر شوهرم برای محمد یک ماشین خرید و محمد قول داد بعد گرفتن پول طرح بهش پس بده( پدر شوهرم آدم پولدار و خسیسی هست )، ماشین هم به نام محمد هست.
الان بعد از یک و نیم سال ما حدود 8 میلیون از این طرح پول خواهیم گرفت. به علاوه سکه های کادویی عقد که حدود 4 میلیونی میشه دست من هست. الان من موندم چی کار کنیم با این پول و چجوری قسمتش کنیم . محمد میگه تبدیلش می کنیم به دلار و همراه با سکه ها می ذاریم تو صندوق امانات. ولی واقعیتش اولا من برای این طرح خیلی زحمت کشیدم و 1 میلیون سرمایه گذاشتم و خیلی هم سرکوفت شنیدم و اذیت شدم، با توجه به این که آینده زندگی ما مشخص نیست و ممکنه به جدایی ختم بشه من دوست ندارم این پول ها کلا به دست محمد برسه من به حد کافی مغبون شدم اینها هم که مهریه بده نیستن لااقل می خوام یه ده میلیونی پول داشته باشم که اگه رفتم خارج تا حدی به دردم بخوره. بنابراین فرضیه زندگی مشترک پول مشترک درمورد ما صدق نمی کنه چه بسا که ما جدا بشیم از هم. به علاوه شاید محمد بخواد یه قسمت از پولو بده به پدرش !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که در اینصورت میخوام مانع بشم و بگم پدر تو با اینهمه ثروت یه پراید خریده حالا پولشم باید پس بدیم ؟ تازه ماشین به نام خودشه و من دوست ندارم برای ماشینی که مال من نیست پول بدم
دوست دارم نظراتتون رو بدونم که چطوری این پولو تقسیم کنیم بدون دلخوری و دعوا که نه سیخ بسوزه و نه کباب، طوری که فردا اگر من جدا شدم حقم به من برسه نه اینکه چهار تا سکه هم برام نمونه .
علاقه مندی ها (Bookmarks)