به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 22 مرداد 90 [ 12:11]
    سطح
    35
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 20
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    184

تشکرشده 186 در 103 پست

Array

مشكلي كه خودش برام درست كرد

با سلام به همه ي دوستاي خوبم
    من حدود يكسال و چندماهه كه با همسرم عقد كردم ، بعد از يه چند وقتي كه گذشت همسرم گفتش كه دوست دارم بيني ات رو عمل كني تا خشگل تر بشي اول اينطوري شروع شد ولي كم كم اين بحث جدي شد كاملا جدي ، تا جائيكه حتي چندبار بخاطر اين موضوع دعوامون شد و به همسرم گفتم كه هيچوقت نبايد اين پيشنهاد رو ميدادي چون منو روز اول همينطوري ديدي و قبول كردي و من اصلا علاقه اي به اينكار ندارم و خيلي ميترسم بعد از كلي جروبحث ميگفتم باشه هرجور دوست داري و مجبورت نميكنم ولي چند وقت بعددوباره شروع ميشد و ميگفتش كه حتما تا قبل از عروسي بايد عمل كني،خلاصه بعد از كلي دعوا قرار شد بطور جدي دنبالش باشم بعد از مخالفتهاي زياد خانواده ام و اطرافيان چون همه ميگفتن كه به صورتت مياد و نميخواد عمل كني ولي من بخاطر همسرم رفتم دكتر و به هيچكس نگفتم كه همسرم دوست داره گفتم خودم ميخوام برم و دوست دارم ، اين گذشت رفتم دكتر و بعد از طي مراحل بالاخره 20 روز پيش رفتم عمل كردم بعد از عمل بخاطر خونريزي زياد بيمارستان بستري شدم و فشارم 7 بود ، الان بعد از گذشت 20 روز فكر ميكنم بيني ام اونطوري كه همسرم تصور ميكرد خوب نشده و خيلي خيلي اعصابم بهم ريخته ست و فقط گريه ميكنم بعد از عمل هنوز منو نديده چون توي يه شهر ديگه ست فقط ترسم از اينه كه ببينه خوشش نياد چي ميشه چه حسي داره من بايد چيكار كنم ؟ خيلي داغون شدم خيلي ، چند شب پيش بعد از اينكه اولين بار حمام رفتم و بيني ام رو ديدم خيلي گريه كردم ، وقتي زنگ زد بهش گفتم فكر ميكنم بيني ام خوب نشده ، فقط ميپرسيد چطوريه اينجاش چطوره اونجاش چطوره و از اين حرفا ، روز بعد بهم گفت از ديشب تا حالا اعصابمو خراب كردي گفتي بيني ات خوب نشده و كلي حرفاي ديگه زد ، گفتش كه فكر ميكنم نتونستي خوب به دكترت بگي كه چه مدلي برات عمل كنه بايد بري پيشش شاكي بشي بگي اين چيزي نيست كه ميخواستم بد شده بايد درستش كني و باز بهم گفت كه از مامانت اينا دقيق بپرس و ازشون بخواه بهت واقعيت رو بگن كه واقعا خوب شده يا نه و به مامانت بگو كه اين موضوع به زندگيم بستگي داره و براي همسرم خيلي مهمه كه خوب شده باشه ، بعد از اون بهش گفتم از هز بيني بايد نسبت به نوع و شرايطي كه داره بايد انتظار داشت نبايد از يه بيني گوشتي انتظار داشته باشي كه خيلي خيلي كوچيك شده باشه بيني بايد به صورت بخوره و از اين حرفا ، كه ديدم گفتش كه من پول ندادم بري بدترش كني پول دادم كه بري عمل كني بهتر از قبل بشه ، منم گفتم كه خودت اينقدر اصرار داشتي كه برم عمل كنم از عمل هم بايد انتظار خوب داشت هم بد و تو خودت بايد اين احتمالها رو ميدادي و خودت مقصر بودي كه هميشه باهام دعوا ميكردي كه بايد بري جوابي داد كه اصلا هنوزم باورم نشده كه اون حرف رو زده ، گفتش كه من بگم تو نميرفتي تو مدام ميگفتي نه منم ديگه با اين موضوع كنار ميومدم درصورتيكه واقعا اينطوري نبود كه ميگفت و هميشه باهام دعوا ميكرد بعدشم قهر كرد و از ديروز تا حالا هيچ سراغي ازم نگرفته ، خيلي از خودش نااميدم كرد خيلي زياد .
    ببخشيد زياد نوشتم و خسته تون كردم ، ممنون ميشم راهنمائيم كنين و باهام در مورد اين موضوع صحبت كنين [/b]

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 26 اسفند 90 [ 01:46]
    سطح
    41
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 21
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    876

تشکرشده 872 در 206 پست

Array

RE: مشكلي كه خودش برام درست كرد

چرا از پشت تلفن اين صحنه رو براش توصيف كردي ؟‌

بيچاره ذهنش برخلاف انتظارش حسابي شوكه شده .

اولا تعريف و تمجيد بايد ميكردي حتي اگه بد شده باشه .

دوما بايد صبر ميكردي بياد ببينه ! استرس خودت رو هم بهش تقديم كردي حالا نديده استرس شما رو هم داره .

باز هم صبور باش . انشالله خير هست

3. 10 کاربر از پست مفید m25teh تشکرکرده اند .

m25teh (چهارشنبه 25 اسفند 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 11 تیر 90 [ 10:01]
    سطح
    27
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 67
    دستاوردها:
    تشکرها
    90

تشکرشده 90 در 29 پست

Array

من فكر ميكنم شوهرتون از اعتماد بنفس پاييني برخورداره.احتمالا اون از اون آدمهاييه كه حرف ديگران تاثيره خيلي زيادي روش ميذاره واين براي يك مرد خيلي بده.
    حالا كه عمل كردين وكار از كار گذشته .بهتر بود بهش نميگفتين كه دماغتون بد شده.حتي اگه شما رو ميديد وميگفت به نظرش بيني شما بد شده شما بايد ميگفتيد كه همچين چيزي نيست.البته اين كار خيلي سختيه .اما بهتره با بالا بردن اعتمادبنفستون از حالا كه ابتداي زندگيتونه جلوي اين مسايل رو بگيريد.وگرنه چند سال ديگه خودتون رو آدمي تصور ميكنيد كه از همه پايين تره وبايد هر روز به ساز ديگران برقصه

5. 2 کاربر از پست مفید sima3030 تشکرکرده اند .

sima3030 (شنبه 21 اسفند 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    184

تشکرشده 186 در 103 پست

Array

دوستاي خوبم ممنون از راهنمائيتون
    خودش اينقدر گير ميده و ريز مسائل رو ميپرسه كه هيچ حد و حساب نداره كه چه شكلي شده كوچيكه بزرگه بالاست پائينه ، واقعا عصبي ام كرده

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

سلام

به نظر میاد شوهرتون بیشتر از اینکه بینی شما چه جوری باشه، براش مهمه که بقیه تاییدش کنن. به عنوان یه راه حل موضعی و موقتی می تونید در مورد بینی بهش بگید که اولش چون به بینیتون عادت نداشتید براتون قابل پذیرش نبود ولی الان که با عکسای قبلیتون مقایسه می کنید خیلی هم خوب شده و ازش تشکر هم کنید که باعث شده بینیتونو عمل کنید و اینقدر خوب شده. از قول خانوادتون هم بگید که همه می گن خیلی خوب شده و از خانوادتون بخواید که بعداً هم جلوی شوهرتون تعریف کنن که چقدر بینیتون بعد از عمل خوب شده.

اما اگه واقعاً این اخلاقو داشته باشن که نظر بقیه براشون مهمه باید سعی کنید این مسئله رو برای خودتون یا ایشون پایه ای حل کنید.

8. 7 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (شنبه 21 اسفند 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 شهریور 95 [ 14:20]
    سطح
    54
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    372

تشکرشده 369 در 128 پست

Array

عزیزم نباید تا یکسال (حداقل )دیگه انتظار داشته باشی بینیت شکل واقعی خودشه نشون بده.اولش ورم داره دوورچشمت کبوده فاصله لب و بینیت ناجوره و به چشم زیبا نمیاد و 20 روز خیلی خیلی خیلی زوده که نتیجه نهایی و مشخص کنه
    عجله نکن .
    در ضمن شما مقصر خودت بودی نباید اجازه میدادی برای ظاهرت که خدا آفریده تصمیم بگیرن.البته عمل زیبایی بد نیست اما اگه آدم خودش بخواد و در صورتی که واقعا نیاز باشه
    الانم غصه نخور تا تابستون یکمی فرم خودشو نشون میده اما واقعا یک سال تا دوسال باید صبر کنی تا زیبایی و تغییرشو کامل ببینی
    من اول که عمل کردم اصلا خوشم نیومد اما الان شدم کارت پخش کن پزشکم

در ضمن باید خیلی ازش مراقبت کنی و سعی کنی سرتو خیلی کم پایین بگیری.یه مدت صدات بد میشه اما طبیعی
    سعی کن در تماس مداوم (حداقل هفتگی)با پزشکت باشی و چسب بینیتو خودت عوض نکنی اجازه بدی پزشکت اینکارو انجام بده چون اون موقع تعویض چسب بینی رو ماساژ لازم میده .خیلی مراقب باش. اصلا هم غصه نخور و اعتماد بنفستو بالا ببر.
    راستی هیچ دکتری و هیچ انسانی حتی نمیتونه ادای خدارو هم در بیاره .به من یکی ثابت شده .خیلی دوسش دارم خدارو میگم

10. 6 کاربر از پست مفید پرناز تشکرکرده اند .

پرناز (شنبه 21 اسفند 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    35
    دستاوردها:
    تشکرها
    184

تشکرشده 186 در 103 پست

Array

ممنون از گرين و پرناز عزيزم
    ميدونين از چي ناراحتم ؟ خونواده ي همسرم مادرشوهر و خواهرشوهرم اينا بيني هاشون قشنگه و مشكلي نداره قبلا شنيدم چندبار كه داره از من و شكل بيني ام پيش مامان و خواهراش صحبت ميكنه خيلي ناراحتم كرد ،‌الانم همش ميگه يعني بيني ات مثل فلان خواهرمه مثل اينه مثل اونه ، خيلي نااميد شدم اصلا فكر نميكردم اينطوري باشه ، الان فكر ميكنم شكل بيني من براش از خودم و وجودم با ارزشتره
    پرناز جون اگه بدوني چيكار ميكرد چي ميگفت ، حتما بايد بري تا قبل از عروسي ، اگه بدوني چه حسه بديه چقدر زجرآوره

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 29 شهریور 96 [ 22:02]
    سطح
    77
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 245
    Overall activity: 1.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsTagger Second ClassVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,300

تشکرشده 3,560 در 934 پست

Array

من با گرین موافقم و حق رو به شما میدم ولی کاش قبل از عمل میومدی اینجا که ما بهت میگفتیم به هیچ قیمیتی این کارو نکن چون به قول خودت اون تو رو همونطوری که هستی قبول کرده و وسواس الکیش با عمل بینی رفع بشو نیست
    به قول گرین عزیز شما بهش بگو از همه پرسیدم و همه تایید کردن و دیگه ازش نپرس نظرت چیه ، به حق حرفهای نشنیده آخه شاید خواهر شوهر شما بینیش خوشگل باشه ولی مثلا قد شما از اون بلند تر باشه اونموقع باید شوهر اون بگه برو عمل افزایش قد؟
    به نظر من از این به بعد به این خواسته های نامعقول شوهرت اهمیت نده همیشه آراسته باش ولی یه مقدار مغرور برخورد کن و نظرشو درمورد خودت مستقیما نپرس ولی سعی کن غیر مستقیم سلیقه شو در نظر بیگیری و طوری جلوه بدی که این سلیقه خودت بوده
    من فکر میکنم چون عمل بینی به خواست خودت نبوده الان به نظرت عجیب غریبتر میاد و باعث میشه حس بدی داشته باشی سعی کن بهش عادت کنی و اعتماد به نفستو تقویت کن و خودتو جلوی هسمرت با اعتماد به نفس و قوی نشون بده ...

13. 6 کاربر از پست مفید نیلا تشکرکرده اند .

نیلا (یکشنبه 22 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

aliara77 عزيز...خودتو ناراحت نكن. كاريه كه شده خودته عذاب نده.
    منم بيني ام رو عمل كردم. البته كسي بهم زور نگفت. اما من قبل از عمل با خدا راز و نياز كردم و گفتم خدايا ممكنه فكر كني من دارم كفران نعمتت رو مي كنم اما تو به بزرگواري خودت منو درك كن و همونطور كه مي دوني براي زن مسأله زيبايي خيلي مهمه. اگرچه من تا حالا با بيني ام مشكلي نداشتم ولي تو به لطفت و با دست هاي تواناي خودت اونو دوباره برام بساز!(عجب رويي دارم)
    منم بعد عمل از اينكه انقدر بيني ام گنده شده بود ناراحت بودم. حتي از بيني اولم بزرگتر بود كه همش ورم بود و برطرف شد. به گفته همه كساني كه دوربرم هستن بيني ام الان بعد دوسال خيلي خوب شده و اگرچه باز هم يه ايرادهاي كوچيكي داره اما از قبلي بهتره. بنابراين براي قضاوت در مورد اون دماغ بيچاره خيلي زوده! حتما خوب مي شه. 20 روز خيلي زوده!
    البته من اينارو ننوشتم كه جراحي بيني رو تاييد يا رد كنم. به حرف شوهرتم كاري ندارم و روانشناسي نمي كنم.فقط مي خواستم كه تو زيادي نگران نشي. در ضمن كاملا اعتماد بنفستو حفظ كن. نصف بيشتر ناراحتيت بخاطر اينه كه با رضايت انجامش ندادي. اما ديگه دفعه بعد بخاطر ديگران به ساز اونا نرقص!

15. 2 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (شنبه 21 اسفند 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 02 شهریور 95 [ 14:20]
    سطح
    54
    Level completed: 76%, Points required for next Level: 49
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    372

تشکرشده 369 در 128 پست

Array

عزیزم من که گفتم هیچکس الان به درستی نمیتونه در مورد بینی شما نظر بده الان ورم داره!کاملا جا نیفتاده!
    خواهش میکنم به اعصابت مسلط باش . در ضمن این رفتارت هم طبیعی خیلی ها بعد از عمل زیبایی دچار افسردگی خفیف میشن و اصلا به اطرافیان خیلی مربوط نیست . چون توقع دارن بعد از عمل زیبایی در حد فوق العاده ای زیبا بشن. شما یه کم که حالت بهتر شد خودت میبینی که اصلا هم اونقدرها مهم نیست .
    خواهشا خونسرد باش و به حرفهای دیگران هم اهمیت نده.من خیلی هارو میشناسم بعد از عمل به دلیل ناشی بودن پزشک مجبور به ترمیم شدن که درد وحشتناکی داره و هزینه بالاتری نسبت به عمل اصلی.خداروشکر شما که اینطوری نشدی.
    کمتر هم با کامپیوتر کار کن برات ضرر داره.

17. 2 کاربر از پست مفید پرناز تشکرکرده اند .

پرناز (شنبه 21 اسفند 89)

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)