به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 14
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 29 مهر 90 [ 19:48]
    سطح
    33
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    314

تشکرشده 320 در 128 پست

Array

چطور در مصاحبه موفق شوم؟

سلام دوستان
    پیشاپیش از اینکه وقت میگذارید و به حرفام گوش میدید ممنونم
    موضوع کار برای من بسیار اهمیت داره و اون رو جزء ارزش ها برای خودم می دونم
    حدود یک سال و نیم هستش که کار من جور در نمی اومد (نمی گم گره خورده بود چون نمی خوام نگاهم منفی باشه)
    البته تا قبل از اون مشغول به کار بودم که به دلایلی استعفا دادم
    بعد از اون در آزمون ها و مصاحبه های زیادی شرکت کردم (خوشبختانه موردهای کاری م زیاد بوده) اما هر دفعه به دلیلی به آخرین مرحله استخدام که می رسید موضوع منتفی میشد
    این کنسل شدن ها انقدری زیاد بود که باعث شده بود فکر کنم مشکل از منه و خدا نمی خواد من شاغل باشم
    حدود یکی دو ماهه که سعی کردم از فکر کار که انقدر بهش ارزش داده بودم بیرون بیام و به خودم استراحت بدم و ذهنمو آزاد کنم
    از زمان دانشجویی در تلاش بودم توی یه شرکت معتبر که مورد علاقه م بود استخدام بشم و یکبار هم برای مصاحبه اونجا دعوت شدم و مراحل استخدامی رو با موفقیت پشت سر گذاشتم اما اون هم نمیدونم چرا آخر کار منتفی شد
    حالا دوباره امروز از اون شرکت با من تماس گرفتن و گفتن که مایلم باهاشون همکاری داشته باشم یا نه !؟
    ازم پرسیدن که آیا قبلا مصاحبه عمومی و تخصصی رو در مورد من انجام دادن یا خیر و من گفتم که بله این مراحل رو پشت سر گذاشتم و ...
    حالا قرار شده که فردا باهاشون تماس بگیرم تا زمانی رو برای مصاحبه دوباره به من اختصاص بدن
    سوالم از دوستان اینه که چکار کنم که دیگه ایندفعه موفق بشم و مصاحبه رو به خوبی پشت یر بگذارم
    چطور با اعتماد به نفس حرف بزنم که بدونن کار بلد هستم اما اعتماد به نفسم کاذب نیست
    آخه می دونید چیه خیلی از دوستان من رو میشناسن من کمالگرا بودم( میگم بودم چون چندین ماهه دارم رو خودم کار میکنم که دیگه مثل گذشته نباشم و خیلی از رفتار هام بهبود پیدا کرده)و از خودم خیلی انتظار داشتم
    فکر میکردم که اطلاعات تخصصیم کمه و بازار کار بیش از اینها ازم انتظار داره و من باید همه رو بدونم تا استخدام شم (بله فکرم اشتباه بود)
    موضوع منتفی شدن موردهای کاری در آخرین مراحل استخدام هم این فکرم رو بیشتر تقویت می کرد و فکر میکردم که حتما من اشتباه کردم یا بلد نبودم یا از پس اون کار بر نمی اومدم
    من همیشه در حال مطالعه بودم ولی فکر میکردم که حالا خیلی چیزاست که نمیدونم و تا اونا رو یاد نگیرم قبولم نمیکنن
    میدونم اشتباه میکردم
    به اشتباهم پی بردم اما من مدتها با این تفکر زندگی کردم و یه دفعه نتونستم و نمی تونم ازش خلاص شم
    راه حلش رو هم پیدا کردم و مدتیه دارم روش کار میکنم
    اما چون می خوام این دفعه دیگه موفق بشم و مصاحبه رو با موفقیت پشت سر بگذارم از شما دوستان می پرسم که چه کنم موفق شم؟
    شاید در طول این مدت تمام اتفاقات پیش آمده تا حدودی اعتماد به نفسم رو کم کرده باشه
    از دوستانی که تجربه زیادی دارن خواهش میکنم راهکار عملی در اختیارم بگذارن
    احتمالا فردا (چهارشنبه)عصر زمان مصاحبه م باشه
    می خوام خودم باشم با اعتماد به نفس قوی نه اون ستایش کمالگرای گذشته که فکر میکرد باید علامه دهر بود و هر چقدر هم پیش می رفت و به نقطه نهایتی نمی رسید فکر میکرد که هنوز وقتش نشده و باید باز هم به علمش افزوده شه و این اعتماد به نفسش رو پایین می آورد
    یاریم کنید

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

RE: چطور در مصاحبه موفق شوم؟

سلام،

راستش من نسبتا تجربه خوبی‌ در مورد مصاحبه‌ها دارم،

۱- اولین قدم ظاهرتون هست، بهترین لباسی رو که دارین بپوشین و سعی‌ کنین با بهترین ظاهری که میتونین داشته باشین در جلسه مصاحبه حاضر بشین،

دقت کنین، این به این معنا نیست که تا میتونین آرایش کنین یا ...، تنها به این معنی هست که با توجه به اعتقاداتتون، سعی‌ کنین موجه‌ترین ظاهری رو که میتونین ارائه بدین، ارائه بدین!

۲- در مورد شرایط خاص شما، این دومین مصاحبه‌ای هست که با این شرکت خواهید داشت، بنابرین، میدونین چه سوالاتی ممکنه از شما پرسیده بشه، قبل از رفتن به جلسه مصاحبه، سعی‌ کنین برای این سوالات، بهترین و موجه‌ترین جواب رو حاضر کنین و در ذهن داشته باشین، تا آمادگی برای پاسخ به سوال مشابه رو داشته باشین،

۳- در صورتی‌ که در مصاحبه از شما پرسیده شد، چه مقدار درامد مدّ نظرتون هست، سعی‌ کنین از پاسخ دادن طفره برید، بهترین پاسخ به این سوال، عدم پاسخگویی هست!

۴- در یک مصاحبه شغلی‌ که قاعدتاً بین نیم تا یک ساعت هست، مصاحبه گر‌ها به دنبال اطلاعات فنی شما نیستند، و اگر رک بخواهم بگویم، مدرک تحصیلی‌ شما پیش از این راه رو برای ورود به این مرحله برای شما باز کرده و بیش از این کاربردی نداره، چیزی که در این مرحله شما لازم دارید، تنها اعتماد به نفس هست، یعنی‌ نشان دادن اینکه شما در مورد صلاحیت خودتون مطمئن هستین و اگر آنها این شغل را به شما پیشنهاد ندهند، شما به پیشنهادات دیگرتون فکر می‌کنین. دقت کنین لزومی نداره که در واقعیت پیشنهادی داشته باشین! باید محکم و استوار صحبت کنین، بدون تردید، لرزش صدا و ...

۵- سعی‌ کنین تا از هر فرصتی که میتونین استفاده کنین و از تجربیات شغلی‌ قبلیتون که شما در آنها موفق بودین، مثالی ارائه بدین!

برای مثال، ممکنه از شما پرسیده بشه، ما در شرکت خودمان چنین موقعیت‌هایی‌ وجود داره، شما در چنین موقعیت خاصی‌ چطور عمل می‌کنین یا چه تصمیمی می‌‌گیرید؟

پاسخ شما: من هنگامی که برای شرکت x ، کار می‌کردم اتفاقا با چنین موقعیتی مواجه شدم، و تصمیمم این بود که.... و البته نتیجه هم رضایت بخش بود...
    ----------------------
    خوب این تجربه من بود بعد از حدود ۳-۴ تجربه مصاحبه شغلی‌ با ۳-۴ شرکت خیلی‌ معروف دنیا، که در آخر هم از همشون پیشنهاد همکاری داشتم!

امیدوارم برای شما مفید باشه!
    ضمنا رزومه کاریتون شامل سوابق کاری، مدارک تحصیلی‌ و ... حتما همراهتون باشه!

موفق باشین،

کامران

3. 5 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (چهارشنبه 11 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آذر 96 [ 15:16]
    سطح
    65
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 258
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,069

تشکرشده 2,080 در 437 پست

Array

آقا كامران مطلبتون بسيار مفيد بود و ممنون از ستايش باران جان به خاطر اين سؤال چون دغدغه ي منم هست.
    البته من تا حالا زياد مصاحبه نرفتم ولي فردا يكي دارم لطفا براي منم دعا كنيد.
    راستي در مورد ظاهر متاسفانه صورت من زخمي شده و تا سه ماهه ديگه خوب نميشه به نظرتون اگر با باند روشو بپوشونم بده؟ يا چيكار كنم؟ كلا ظاهر چقدر مهمه و ...
    ستايش جان ببخشيد كه من سؤالمو اينجا گفتم چون با شما شرايطم يكي بود گفتم.

5. کاربر روبرو از پست مفید yasa تشکرکرده است .

yasa (چهارشنبه 11 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط yasa
    آقا كامران مطلبتون بسيار مفيد بود و ممنون از ستايش باران جان به خاطر اين سؤال چون دغدغه ي منم هست.
    البته من تا حالا زياد مصاحبه نرفتم ولي فردا يكي دارم لطفا براي منم دعا كنيد.
    راستي در مورد ظاهر متاسفانه صورت من زخمي شده و تا سه ماهه ديگه خوب نميشه به نظرتون اگر با باند روشو بپوشونم بده؟ يا چيكار كنم؟ كلا ظاهر چقدر مهمه و ...
    ستايش جان ببخشيد كه من سؤالمو اينجا گفتم چون با شما شرايطم يكي بود گفتم.
    سلام یاسا،

پاسخ به سوال شما این هست: ظاهر خیلی‌ مهم هست، اما ...

منظورم این نبود که چهرتون اینطور باشه یا ...، دقت کن، صورت زخمی شما در صورتی‌ مشکل ساز بود که برای کار مدلینگ جایی‌ میرفتین!

یا مثلا شرکتی به دنبال یک منشی‌ خوش آب و رنگ بود، که در اون صورت همان بهتر که در مصاحبه رّد بشین!

منظورم این بود که برای مثال اگر مانتویی هستین، بهترین مانتوی خودتون رو بپوشین، اگر چادری هستین، با یک چادر چروک یا کثیف به مصاحبه نرید!

در کًل مرتب و شیک باشین!

یک سری قوانین هست که همه جا روتین هست و جا افتاده، مثلا اگر من بدون کراوات به یک مصاحبه بروم، میدونم که رّد خواهم شد!

چون اولین چیزی که به ذهن فرد مصاحبه گر خواهد اومد این هست که این فرد حتی نمیدونه چطور باید در یک مصاحبه حساس حاضر بشه!

ضمنا نکته‌ای که یادم رفت اشاره کنم و بسیار مهم هست،

۶- افتضاح‌ترین کاری که برای یک مصاحبه میتونین انجام بدین، دیر حاضر شدن در جلسه مصاحبه هست! و از آن بدتر، سعی‌ در توجیه علت این تاخیر!

پس سعی‌ کنین، حتما بطور دقیق سر زمان در جلسه مصاحبه حاضر بشین!

شب خوش،

کامران

7. 2 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (چهارشنبه 11 اسفند 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,600 در 1,498 پست

Array

راستش بنده هم چند سال پیش برای مصاحبه به جایی رفتم که صدها نفر دیگه غیر از من کاندیدا بودند و اونها فقط دو نفر رو میخواستند. البته من قبل از رفتن با مسولشون تلفنی صحبت کردم و گفتم که چنین تواناییهایی دارم اما با شرایطی ... که خیلی استقبال کردند و گفتند بیایید انشا الله که در مصاحبه موفق بشوید.
    خلاصه روز مصاحبه رفتم و دیدم واااااااااااااااااااااای! چه کسانی با چه ظاهر هایی قبل از من اونجا بودند و یکی یکی دارن میان بیرون. من تقریبا آخرین نفر بودم و خیلی با احترام بدرقه شدم داخل و طوری پذیرایی شدم که انگار دیگه من قبولم! دقیقا یادم نیست چی ازم پرسیدن اما همون روز اوکی قبولی را دادند و مشغول شدیم. من و یک خانوم دیگه ای که قبل از من اومده بود.
    تنها چیزی که میتوانم بگویم این است که اعتماد به نفس بالایی داشتم اصلا برام مهم نبود که رد بشم! برای همین هم قبول شدم. تازه طوری باهاشون صحبت میکردم که اونقدر منو باور کرده بودند که بعد از قبولی خودم یه خورده ترس ورم داشت!
    چند سال بعد هم برای یک مصاحبه به یک ارگان مهم دولتی رفتم. با ظاهر مناسب و اعتماد بنفس بالا. و بازهم قبول شدم و ازم میپرسیدن که کدام بخش ترجیح میدهم کار کنم!
    البته زیاد تو هر کدوم از این کارها نموندم چون دغدغه کار نداشتم. اما نکته ای که برداشت کردم تایید صحبت کامران گرامی بود که: اعتماد بنفس و ریلکس بودن، به اضافه مدرک تحصیلی نکته مهمی است.
    پارتی مارتی هم نداشتم ها!

9. 4 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (چهارشنبه 11 اسفند 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 18 مرداد 94 [ 14:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 10.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    11,614

تشکرشده 12,542 در 2,269 پست

Array

ستایش بارن ویاسای عزیز
    1-رفتار و برخورد شما در طول مصاحبه تحت نظر فرد مصاحبه کننده هست.
    2- ضمن تائید صحبت دوستان مبنی بر اعتماد بنفس و ریلکس بودن ، مقداری شوق و علاقه به استخدام در آنشزکت را هم چاشنی کنید.
    3- موفقیت را در استخدام ندانید بلکه شما در صورتی موفق هستید که بتوانید آنچه می خواهید در پاسخ ها بگوئید حضور ذهن داشته باشید و به درستی و زیبائی بیان کنید. (بهرحال مصاحبه کننده هم یک انسان هست )
    4- بهترین کار در مصاحبه اینست که خودتان باشید. اگر نظرتان را در خصوص مطلبی پرسیدند ، واقعا آنگونه که هستید پاسخ دهید. نگران تضاد و تخالف با نظرمصاحبه کننده نباشید.

4- تجربه بالاي يه نفر بهترين فاكتور براي قبولي در مصاحبه هستش.
    5- اطلاعات كاري خصوصاً با كامپيوتر باعث ميشه كه یه پله از بقیه بالاتر باشي. کلا مزیتها رو بشناس ، شاید زبان مثلا فرانسه برا یه عنوان کاری جز مزیتها باشه.
    6- تمام تلاشتون رو براي نشون دادن شخصيت و كارائي بالاتون انجام بدين.بايد به مصاحبه كننده اثبات شه كه مي ارزه كه شما رو حتي با حقوق بيشتر استخدام كنه.
    7- هميشه پيشنهاد حقوق پايين دادن نشانه خوب و مثبتي براتوننيست بلكه شايد نشانه ضعف شما باشه. با اقتدار حقوقي كه لياقت كار شما رو داره پيشنهاد بدين. (اگه می ترسید که حقوق تون رو عنوان کنید بی پاسخ نذارید و بگید بر اساس اشل شرکت )-
    8- از كار و حرفه منحصر به فردتون دفاع و پشتيباني كنين
    9- شركت و كارفرما رو از خودتون بدونين و جوري حرف بزنين و عمل كنين كه كارفرما احساس كنه با اومدن شما مشكلاتش حل ميشه و يه دلسوز و ناجي استخدام ميكنه
    10- دوست داشتم چند سوال که احتمالا از شما پرسیده می شه رو بیارم ولی فرصتتون محدوده و باید بدون استرس باشید.

11- شما مامور به وظیفه اید نه نتیجه. سعی کنید فکرتون رو از اینکه آیا حالا استخدام میشم ، اگه نشم ، وای خدا ، و... آزاد کنید.

12- بعد از اتمام مصاحبه سوال و جوابهائی رو که دادید ، در برگه ای ثبت کنید. من اوائل که تجربه کمتری داشتم تمام این سوال و جوابها رو ثبت می کردم و الان لابلای کاغذهام تعدادی از اونها رو دارم.

به خدا توکل کنید.
    جالبه که من هم امروز بعد ازظهر مصاحبه دارم ، جائی که قبلا مشغول بودم مدتی قبل تماس گرفته بود و امروز رو برا مصاحبه تعیین کردیم. البته من فقط برا کسب موقعیت بهتر دارم میرم . شاید فقط 20% تمایل به جابجائی داشته باشم.

نکته دیگه بدونید که پیش چه فردی می رید برا مصاحبه ، آیا او مدیر کارگزینی هست.
    آیا مسول مستقیم شماست؟
    آیا مصاحبه کننده مسئول بخش هست .

شاید اگه رشته هاتون رو بگید ، و یا عنوان شغلی که قراره برا مصاحبه برید بشه تخصص تر هم مطالبی رو بیان کرد

موفق باشید

11. 3 کاربر از پست مفید baby تشکرکرده اند .

baby (چهارشنبه 11 اسفند 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    314

تشکرشده 320 در 128 پست

Array

سلام دوستان عزیز
    ممنونم از صحبت همه شما
    یاسای عزیز اختیار داری خوشحال میشم که از طریق این تاپیک دغدغه شما هم رفع بشه
    baby , kamran 2007 عزیز
    از اینکه بسیار جزئی و دقیق راهنماییم کردید ممنونم
    من رشته م کامپیوتر با گرایش نرم افزار هستش
    و شخص مدیر عامل شرکت با من تماس گرفتن
    شرکت مورد بحث، شرکتیه که در زمینه شبکه های کامپیوتری ، فروش محصولات شبکه ای و نوت بوک و ...، تولید نرم افزار(البته من نمونه بازی هایی که برای مسابقات صدا وسیما طراحی کرده رو دیدم) فعالیت میکنه
    و من مایلم در بخش فنی (شبکه ) فعالیت داشته باشم

در مصاحبه دفعه قبل خود این آقای مدیر سولات عمومی وشخصیتی پرسیدن و از فعالیت های گذشته م سوالات تخصصی پرسیدن و بعدش منو فرستادن به بخش فنی و مدیر فنی شرکت مصاحبه تخصصی با من داشتن که هر چی پرسیدن جواب دادم
    اما حالا که فکر میکنم میبینم در مصاحبه با خود آقای مدیر یه کم ضعیف عمل کردم و شاید اعتماد به نفسم رو خوب نشون ندادم و من و من داشتم
    بعدها مدیر فنی شرکت با من تماس گرفتن و گفتن که آیا حاضرم در بخش فروش فعالیت کنم یا خیر من هم گفتم نه ، من فقط بخش فنی رو میپذیرم

13. کاربر روبرو از پست مفید ستایش بارن تشکرکرده است .

ستایش بارن (چهارشنبه 11 اسفند 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    314

تشکرشده 320 در 128 پست

Array

من امروز یه سفر خارج از شهر برام پیش اومده که تا حدودی مهمه و از طرفی می خوام بیشتر مطالعه کنم
    از صبح دارم مطالعه میکنم اما هنوز تمومشون نکردم با توجه به اینکه مدتی همه چیزو گذاشته بودم کنار و به خودم استراحت داده بودم بعضی چیزا فراموشم شده
    چون احتمال میدم از اون مطالب ازم سوال بپرسن می خوام وقت بیشتری برای مطالعه داشته باشم تا با خیال راحت و آماده در مصاحبه حاضر بشم
    به نظرتون به آقای مدیر چطوری بگم که قرار ملاقات رو بندازه به فردا!؟
    بگم: آقای ... من یه سفر خارج از شهر برام پیش اومده اگر امکانش هست قرار رو به فردا بندازید، اگر نه که من سفرم رو کنسل کنم؟!
    به نظرتون اینطوری خوبه؟
    اصلا من حق دارم چنین کاری بکنم؟
    برداشت اشتباهی از کارم نخواهد کرد؟!
    20 دقیقه پیش زنگ زدم گوشی رو جواب ندادن

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آذر 96 [ 15:16]
    سطح
    65
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 258
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,069

تشکرشده 2,080 در 437 پست

Array

ستايش جون فكر نكنم كار بدي باشه كه بخواي ساعتشو تغيير بده به هرحال براي تو هم ممكنه كار پيش بياد اعتمادبه نفس داشته باش و فكر نكن هر ساعتي اونا بخوان تو بايد بپذيري محترمانه ازشون سؤال كن "آيا براتون مقدور هست كه ساعتش رو تغيير بدين يا نه؟ اگر نه من كار شخصي خودم رو شايد بتونم بعدا انجام بدم." من خودم هم قرارم رو به شنبه موكول كردم چون منم خيلي چيزا يادم رفته ميخوام يه كوچولو مرور كنم.

راستي ستايش جان بيا با هم بريم دنبال كار چون منم مهندسي كامپيوتر نرم افزار خوندم
    واي دوست جونم تو رو خدا بيا يه ذره با هم درددل كنيم
    براي ما كار پيدا كردن از همه سخت تره. كي گفته برق و ... سختند باور كنين اينجوري نيست. بعضي رشته ها و درسا از صد سال پيش تا حالا هيچ تغييري نكردن چه تو منابع چه نحوه ي استخدام و ...
    اما من هرجا رفتم (دو جا قبلا رفتم) يه سري چيزاي تازه و جديد ازم ميخواستن
    يه جا ميرم ميگه WPF بلدي دروغ چرا؟ ميگم نه تا حالا كار نكردم ولي خوب يادگيريش دور از دسترس نيست بعد ميبينم رد ميشم. با اين پشتكار كمي كه دارم ولي بازم ميرم ياد ميگيرم بعد ميبينم پس فرداش توقعشون بالاتر رفته و ميگن wf و wcf هم بهش اضافه شد ميرم يه جا ديگه ميگن LINQ ميرم در موردش يه چيزايي سرچ ميكنم و ياد ميگيرم بعد مي بينم AJAX هم بهش اضافه شد ...
    تازه از همه ي اينا بگذريم خونمون ADSLش كند ميشه داداشم ميگه پس تو چه مهندس كامپيوتري هستي؟ يا رفيقم ميخواد لينوكس نصب كنه مياد ميگه برام نصب كن ...
    ميگم بابا آخه من يك مدرك ...كي گرفتم دوتا دونه برنامه ي ساده و بيخودم تو دانشگاه ارائه دادم آخه من كه وزير ارتباطات نيستم كه اينترنت چرا درست كار نميكنه يا همه ي عيباي كامپيوترو رفع كنم و لينوكس نصب كنم و ...

خلاصه كه شدم دنياي اطلاعات ولي به عمق يك سانتي متر از هر كدوم چون هر چقدر هم كه چيز ياد بگيري بازم چيز براي يادگيري هست و درضمن رشته ي ماهم مرتب نياز داره دانشتو آپ ديت كني و گرنه مدام كم مياري
    با اينكه من تو دانشگاهمون جزء بچه هاي خيلي خلاق و خوب كلاس بودم و همه ي بچه ها هم اينو ميگفتند اما تو مصاحبه كه نميفهمند من خلاقم يه سري سؤال ميپرسن كه من اسم بعضي چيزاشو حتي نشنيدم چه برسه به اينكه بلد باشم

ولي اميدوارم تو موفق باشي ستايش جونم و اين دفعه با روي باز بپذيرنت و حقوقتم رضايت بخش باشه

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    33
    دستاوردها:
    تشکرها
    314

تشکرشده 320 در 128 پست

Array

ممنون یاسای عزیز که درد همه بچه های کامپیوتری رو گفتی
    وااقعا هم همینه از آدم انتظارات خیلی بالا دارن و میخوان هر چیزی گفتن بلد باشی
    من که این همه دویدم و همیشه مطالعه کردم هنوز خیلی چیزارو نمی دونم حتی همین اسم هایی هم که تو گفتی رو تا حالا نشنیده بودم به جز آژاکس
    من توی مبحث شبکه وارد شدم و همیشه دنبال اون بودم و از برنامه نویسی هیچی سرم نمیشه اصلا خوشمم نمیاد

خدارو شکر مصاحبه افتاد به روز شنبه
    دیروز من چندین بار زنگ زدم به آقای مدیرو میخواستم بگم که نمی تونم بیام اما جواب ندادن من هم به سفری که برام پیش اومده بود رفتم
    تا اینکه ساعت شش ونیم خودشون زنگ زدن و گفتم که الان میتونی بیای؟ و من خارج از شهر بودم
    ساعت کار شرکت تا اونجایی که یادمه فکر میکنم ساعت 5 هستش و ایشون به من گفتن که شنبه ساعت 6 ، 6/5 برم و گفتن که نمی خوان هیچ کدوم از پرسنل باشن
    گفتن بالاخره شما یه سری نقاط قوت دارین و یه سری نقاط ضعف و اگر در حضور پرسنل صحبت داشته باشیم احتمال اینکه صحبت ها رو بشنون هستش
    به همین دلیل می خوام که بعد از اتمام کار پرسنل باشه
    نظرتون در مورد این حرف ایشون چیه؟!
    چرا میخوان به این شکل باشه؟
    حالا با این شرایط به نظرتون باز هم مصاحبه تخصصی انجام می دن؟ آخه دفعه قبل مصاحبه کاملا تخصصی رو به عهده مدیر فنی گذاشتن اگرچه خودشون هم یه سری سوالات تخصصی پرسیدن
    به نظرتون حالا که من بار دوم دارم برای مصاحبه میرم چه سوال هایی می پرسن؟
    و یه سوال دیگه:
    اگر درباره حقوق ازم پرسیدن پیشنهادم چیه چطور باید جواب بدم که نه کم باشه نه زیاد
    من سابقه چند ماهه دارم اما علاوه بر مطالعات شخصی که بسیار زیاد هم بوده دوره های تخصصی هم گذروندم و دانشم کم نیست و خرفی برای گفتن دارم
    با این وجود اگر پیشنهاد من رو خواستن بدونن چی بگم؟
    و اگر گفتن که عرف شرکت فلان قیمته مثلا همون حقوق اداره کار که 303 تومنه و بیشتر از این نمیشه چی بگم؟
    باید چونه بزنم؟!!
    نظرتون رو بگید لطفا
    ممنونم

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)