سلام دوستان
پیشاپیش از اینکه وقت میگذارید و به حرفام گوش میدید ممنونم
موضوع کار برای من بسیار اهمیت داره و اون رو جزء ارزش ها برای خودم می دونم
حدود یک سال و نیم هستش که کار من جور در نمی اومد (نمی گم گره خورده بود چون نمی خوام نگاهم منفی باشه)
البته تا قبل از اون مشغول به کار بودم که به دلایلی استعفا دادم
بعد از اون در آزمون ها و مصاحبه های زیادی شرکت کردم (خوشبختانه موردهای کاری م زیاد بوده) اما هر دفعه به دلیلی به آخرین مرحله استخدام که می رسید موضوع منتفی میشد
این کنسل شدن ها انقدری زیاد بود که باعث شده بود فکر کنم مشکل از منه و خدا نمی خواد من شاغل باشم
حدود یکی دو ماهه که سعی کردم از فکر کار که انقدر بهش ارزش داده بودم بیرون بیام و به خودم استراحت بدم و ذهنمو آزاد کنم
از زمان دانشجویی در تلاش بودم توی یه شرکت معتبر که مورد علاقه م بود استخدام بشم و یکبار هم برای مصاحبه اونجا دعوت شدم و مراحل استخدامی رو با موفقیت پشت سر گذاشتم اما اون هم نمیدونم چرا آخر کار منتفی شد
حالا دوباره امروز از اون شرکت با من تماس گرفتن و گفتن که مایلم باهاشون همکاری داشته باشم یا نه !؟
ازم پرسیدن که آیا قبلا مصاحبه عمومی و تخصصی رو در مورد من انجام دادن یا خیر و من گفتم که بله این مراحل رو پشت سر گذاشتم و ...
حالا قرار شده که فردا باهاشون تماس بگیرم تا زمانی رو برای مصاحبه دوباره به من اختصاص بدن
سوالم از دوستان اینه که چکار کنم که دیگه ایندفعه موفق بشم و مصاحبه رو به خوبی پشت یر بگذارم
چطور با اعتماد به نفس حرف بزنم که بدونن کار بلد هستم اما اعتماد به نفسم کاذب نیست
آخه می دونید چیه خیلی از دوستان من رو میشناسن من کمالگرا بودم( میگم بودم چون چندین ماهه دارم رو خودم کار میکنم که دیگه مثل گذشته نباشم و خیلی از رفتار هام بهبود پیدا کرده)و از خودم خیلی انتظار داشتم
فکر میکردم که اطلاعات تخصصیم کمه و بازار کار بیش از اینها ازم انتظار داره و من باید همه رو بدونم تا استخدام شم (بله فکرم اشتباه بود)
موضوع منتفی شدن موردهای کاری در آخرین مراحل استخدام هم این فکرم رو بیشتر تقویت می کرد و فکر میکردم که حتما من اشتباه کردم یا بلد نبودم یا از پس اون کار بر نمی اومدم
من همیشه در حال مطالعه بودم ولی فکر میکردم که حالا خیلی چیزاست که نمیدونم و تا اونا رو یاد نگیرم قبولم نمیکنن
میدونم اشتباه میکردم
به اشتباهم پی بردم اما من مدتها با این تفکر زندگی کردم و یه دفعه نتونستم و نمی تونم ازش خلاص شم
راه حلش رو هم پیدا کردم و مدتیه دارم روش کار میکنم
اما چون می خوام این دفعه دیگه موفق بشم و مصاحبه رو با موفقیت پشت سر بگذارم از شما دوستان می پرسم که چه کنم موفق شم؟
شاید در طول این مدت تمام اتفاقات پیش آمده تا حدودی اعتماد به نفسم رو کم کرده باشه
از دوستانی که تجربه زیادی دارن خواهش میکنم راهکار عملی در اختیارم بگذارن
احتمالا فردا (چهارشنبه)عصر زمان مصاحبه م باشه
می خوام خودم باشم با اعتماد به نفس قوی نه اون ستایش کمالگرای گذشته که فکر میکرد باید علامه دهر بود و هر چقدر هم پیش می رفت و به نقطه نهایتی نمی رسید فکر میکرد که هنوز وقتش نشده و باید باز هم به علمش افزوده شه و این اعتماد به نفسش رو پایین می آورد
یاریم کنید
علاقه مندی ها (Bookmarks)