به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 اسفند 89 [ 18:10]
    سطح
    22
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 2 پست

Array

قابل توجه كاربرگرامي خانم بي هويت و ديگرناراضيان از زندگي

سلام

امروزدوشنبه89/12/2 وروز تولد پيامبرص وامام صادق ع هست احساس ميكنم ديگه به آخر خط رسيدم از بي كسي و تنهايي دارم خفه ميشم همش خونه همش چهار ديواري همش تنهايي وغصه و درد ديگه هيچ جايي واسم تو اين دنيا نيس دنيايي كه همه ميگن بزرگ و بي انتهاس واسه من يه قفس تنگ وتاريكه دلم ميخواد هرچه زودتر عزراييل رو ملاقات كنم وبا آغوش باز ازش استقبال كنم كاشكي خودكشي به درگاه خدا گناه نبود نميدونم شايد هم نباشه اينجوري از بچگي تو مخ ما فرو كرده باشن تا يه وقت دست به اين كار نزنيم كاش يه راهي بود از دست اين دنيا و آدمهاي عوضيش كه دم از انسانيت و باخدايي ومردانگي وهرچي كه خودشون فكر ميكنن هستن راحت بشم ديگه نميتونم با آدمايي كه جز دروغ وريا وظلم وخودخواهي وخودپرستي چيز ديگه اي نيستن كنار بيام من تحمل اين همه حيله و ريا ندارم تحمل اينهمه دروغ شنيدن وحاشا كردنشون فقط به خاطر منافع شخصي و خواسته هاشونه ندارم ديگه بريدم ديگه كم آوردم دلم ميخواد هرچه زودتر از اين قفس تنگ تنم ودنيا راحت بشم .تقريبا نزديك 1 ساله كه متوجه درد بي درمونم شدم 1سالي كه زجرش بيشتر از زجرايي بوده كه تمام عمرم تو اين زندگي نكبت بار وپر فلاكت كشيدم اما هنوزهيچ كس به فريادم نرسيده و دست كمكم رو نگرفته در واقع هنوز هم هيچ كس منو نمي بينه اصلا انگار نه انگار كه وجود خارجي دارم تنها وقتي وجودم رو حس ميكنن كه يا غذايي براي خوردنشون نباشه يا نظم ونظافتي تو خونه نباشه چرا هنوز هم بااينكه ميدونن منم مثل خودشونم وفقط از لحاظ جسمي بنا به تقدير و حكمت خدافرق دارم باهام مثل گذشته رفتار ميكنن؟ منم دل دارم احساس دارم آرزوهاي برباد رفته ام غرورم تعصبم تحملم زير پاي روزگار له شد و كسي نفهميد يا فهميد و خودشو به نفهمي زد ديگه حتي نفس كشيدن هم رنجم ميده خدايا خودت بگو كسي از من بيچاره تر و درموند تر آفريدي؟اگه اون روزي رو كه خودت به بنده هات وعده دادي برسه چه جوابي داري كه بمن بدي؟چرا اگه تقديره واسم يه روز خوش توش نذاشتي؟ چرا از هرجا كه دستت رسيد و تونستي واسم از غم و درد كم نذاشتي؟اصلا اگه قرار بود اين همه بلا سرم نازل كني اينهمه درد و رنج بارم كني چرا منو آفريدي؟چرا منو حيوون نيافريدي؟اقلا خرم ميكردي تا عقل بهم نميدادي كه بفهمم و درك كنم لااقل خر بودم وفقط باربري ميكردم و چوب تنبلي و لنگ رفتنم رو ميخوردم ديگه يه دنيا حسرت رو تو دل نداشتم ديگه آرزوهام رو برباد رفته نميديدم ديگه معني عشق و عاشقي رو نميفهميدم از دروغ و ريا و پستي و نامردي مردم عذاب نميكشيدم حق من تو اين زندگي و دنيايي كه بهم دادي چي بوده؟چرا اينقدر حقيرو خوارم كردي كه از كمترين حقوق انساني بي بهره ام؟خداياخودت شاهدي وميبيني كه حتي به اندازه يه حيوون هم تو اين زندگي ارزش ندارم سگ به اون سگيش كه مردم ميگن حرومه وبا آدم زندگي ميكنه يا همون خر يا اسب غذاشون بي منته هرازگاهي دست نوازش صاحبشون رو سرشونه اگه بدحال بشن صاحبشون نگران ميشه ودرمونشون ميكنه حداقل يه آزادي نسبي دارن كه هركاري بخوان بكنن اما من چي؟به اندازه اونا ارزش ندارم اگه بدحال باشم كسي عين خيالش نيس بايد ماهها درد بكشم تا شايد رنگ مطب يه دكتر رو ببينم هميشه هيچكس براي من وقت نداره پول نداره حال نداره گرفتاره خسته هست كار داره به كسي قول داده و هزار بهانه ديگه.اينروزا خيلي فكرم مشغوله دنبال راهي ميگردم كه خودمو خلاص كنم تا ديگه سربار كسي نباشم كسي مجبور نباشه بخاطر من غذاب بكشه يا حرف بشنوه يا نگران آبروش باشه شايد اينجوري خيلي بهتر باشه ديگه نه خودم اينهمه زجر ميكشم نه كسي مجبوره تحملم كنه منكه از اين دنيا خير و خوشي نديدم بذار اون دنيا هم نداشته باشم و عذاب بكشم لااقل خودم سرنوشت خودمو تعيين كردم نه كس ديگه مگه نه ميگن خدا زندگي وسرنوشت آدما رو ورق ميزنه مگه نه ميگن خدا واسه هر كسي يه سرنوشتي تعيين كرده خوب اين سرنوشت منم خودش رقم زده كه من با دست خودم از اين دنيا راحت بشم چرا وقت رنج و غصه و بلا كار خداس و خدا مقدر كرده اما واسه مردن با اراده و ميل خودت خدا لعنتت ميكنه و نمي بخشه؟ مگه نه خدا حق الناس رو به حق خودش ترجيح ميده پس اين حق منه كه نخوام به اين زندگي كثافتم ادامه بدم پس واسه اينكارم مؤاخذه و سؤال و جوابم نميكنه چون حقم بوده واز حق خودش ميگذره اي كسي كه بعد از مردن نكبت بارم اينو ميخوني بدون كه با دل پر درد و احساس سركوب شده و دل زير پا مونده و غرور شكسته ودنيايي از حسرت وآرزواز اين دنياي آلوده و هرزه ميرم ازهمه دلگيرم حلالشون نميكنم و نمي بخشمشون واگه قيامتي باشه كه اونا عقيده دارن هست و اينقدر ظلم و گناه ميكنن سر راهشون رو ميگيرم وحق زندگي و عمر پايمال شدم رو ازشون طلب ميكنم به جز چند نفري كه تو بيشتر اوقات بهم لطف داشتن و باهام همدردي ميكردن وخودشون ميدونن كيا رو ميگم.اولين كسي كه مقصرنابودي روح ؛دل؛زندگي؛آرزو؛احسلس؛غرور وآزاديم بود كسي نيست جز يه موجود دو رو و خودخواه وپست كه همه هستي ام رو زير پاش گذاشت و من بيچاره سالها با سختي و رنجي طاقت فرسا تحملش كردم و باهاش به اجبار و ناخواسته وبدون هيچ احساسي زندگي كردم حتي دلم نميخواد اسمي ازش ببرم هم از خودش هم از اسمش هم از وجودش اونقدر متنفرم كه حالم بهم ميخوره حتي اسمشو به زبون بيارم وخودش خوب ميدونه چي ميگم چون سالها اين حرفا رو بهش زدم نمي بخشمش بخاطر همه چيز و همه بلاهايي كه تو اين چندساله به سرم آورد وفقط دوست داشت ديكتاتوري كنه و منم يه برده اسيرش باشم نميدونم ميتونه خودشو ببخشه وعذاب وجدان داشته باشه يا نه اما چيزي كه واسم روشنه اينه كه مثل هميشه ميگه مگه من چكارت كردم و چي شده چون هميشه در برابر اعتراضاتم بخاطر ظلم و ستمش اين جملاتو به زبون مي آورد و خودشو مظلوم و بيگناه و بي تقصير جلوه ميداد و دلمو بيشتر به آتيش ميكشيد. نميدونم گناهم چي بوده و هست كه اسير اين درد بي درمون شدم دردي كه خدا داده و بنده خدا از دركش عاجزه وفقط به فكر منافع و لذتهاي دنيايي خودشه از كي شكايت كنم كه اسير قفس تن شدم وحالا كه خدا با بهانه اي منو متوجه اسارتم كرد و راه نجاتم رو نشونم داده و ميتونم با عمل جراحي به هويت گم شده ام برسم بنده بي مقدارش سد راهم شده و با منو حكمت خدا سر جنگ افتاده و خدا و آبروش رو بهانه كرده تا منواز راهي كه خدا جلو پام گذاشته منصرف كنه و ثابت كنه كه دارم بزرگترين اشتباه رو ميكنم و اين مشكلو ندارم واينا همش نتيجه تلقين هاييه كه بخودم كردم وچند تا دكتري هم كه اين بيماريمو تاييد كردن تشخيصشون اشتباست.

خانم بي هويت اينا قسمتي از متن وصيت نامه منه كه ميخونين تنها راه رهاييم مرگه كه همين روزا اقدام ميكنم چون چند تا كار نا تمام دارم كه بايد تمومشون كنم.حالا قضاوت كن ببين شما بي هويتي يا منو امثال من ببين درد ما غير قابل تحمله يا مشكل شما؟
    پس خدارو بخاطرنعمت بزرگش كه همون هويتتونه شكر كن و واسه خودت يه زندگي زيبا وسالم بدون نگراني بساز ودنبال اين مسائل كوچيك و قابل حل نباش زندگي كن وعشق بورز زيرا كه فرصتها از دست ميرن وجز پشيموني و حسرت وافسوس چيزي ازش بجا نميمونه پس زندگي رو بخودت سخت نگيروعاشق شو وزندگي كن.

موفق باشي واميدوارم از حرفام نرنجي وحلالم كني وبدوني كه اين حرفا رو يه آدم بي هويت واقعي بهت گفته كه بدوني بي هويتر تر از تو هم وجود داره بي آنكه خودش دلش بخواد با بي هويتيش تا حالا زنده مونده و زندگي كرده.من يه بيمار ترنسكشوال((TS m to f هستم كه سالها از بي هويتي رنج كشيدم.در ضمن اين سايت رو اتفاقي واردش شدم وهمينطور كه به صفحات و مطالبش نگاه ميكردم متوجه موضوع( ديگه خدا رو باور ندارم اون صداي منو نميشنوه و بنام بي هويت )نظر منو جلب كرد وباعث شد نوشته هاي شما رو بخونم و اين مطلبو بذارم تا شايد به آرامش روحي شما كمكي كرده باشم وبا هر مشكل كوچكي نا اميد نشده و دست از تلاش براي يه زندگي شيزين و وهدفمند برنداريد وبدونيد هستن آنسانهاي مظلومي چون ما كه در حسرت يك زندگي سالم و پر عشق ميسوزند و دم نميزنند

آيا درد شما از درد من كمتر نيست؟
    آيا داشتن روح وتن سالم و منطبق با هم نعمتي بزرگ نيست؟
    آيااز اينكه ميداني هويتت زن است وبين زن بودن يا مردبودن سردر گم و مستاصل نيستي جاي شكر وسپاسگزاري از خدا ندارد؟

لطفا براي آشنايي با اين بيماري به سايت:انجمن تي اس ايران مراجعه كنيد.

با احترام:ناشناس گمنام

خدا يارو نگهدارت باشه

2. 15 کاربر از پست مفید ناشناس گمنام تشکرکرده اند .

ناشناس گمنام (دوشنبه 02 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

RE: قابل توجه كاربرگرامي خانم بي هويت و ديگرناراضيان از زندگي

ناشناس گمنام عزيز
    نوشته ات پر از رنج و نااميدي بود. حرفهايي كه گوشه هايي از اونو ما هم ممكنه به خودمون بزنيم(همين مايي كه تكليف زن يا مرد بودنمون مشخصه). پس فارق از نوع درد، واكنش هاي هيجاني همه ما مي تونه در مواردي يكسان باشه.
    دوست عزيز! سالها خودت رو بخاطر چيزي كه در اون مقصر نبودي سرزنش كردي و بار سنگيني از هيجانات منفي رو بر دوش خودت گذاشتي و خودت رو به قهقرا بردي. عشق، فقط بودن با جنس مخالف نيست. عشق، لحظه به لحظه درست زندگي كردنه. اصلا اگه قرار عاشق كسي بشيم كه مارو به لجن بكشه اونوقت چي؟ بازم عشق قشنگه؟
    عشق، نواي پرنده در صبح زوده. عشق، روييدن خار توي بيابون خشكه، عشق خنده نوزاده، عشق نه فقط در دل معشوق زميني بلكه در درون تك تك جنبندگان عالمه. چرا فكر كردي نمي توني به سهم خودت از زندگيت لذت ببري؟
    بهت تبريك ميگم. تو ديگه به آخرش رسيدي! قرار اين پوسته تخم مرغي رو كه توش حبس شدي بشكني و از همين الان تجربه زندگي جديدي داشته باشي. الان وقت پيدا شدن توئه نه مردن! بازم حرف براي گفتن دارم! فعلا به اين فكر كن كه قراره اتفاق خوبي در زندگيت بيفته! (من اين آيكون رو خيلي دوست دارم آخر ذوقه!)
    خب آقاي ناشناس! فعلا صبر كن ببين توي اين تالار چه انسانهاي بزرگي هستن كه كمكت مي كنن! ضرر نداره حرفاشونو بشنوي...

4. 9 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (چهارشنبه 03 فروردین 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 08 تیر 98 [ 05:40]
    سطح
    88
    Level completed: 68%, Points required for next Level: 163
    Overall activity: 25.0%
    دستاوردها:
    SocialTagger Second Class1000 Experience PointsVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    7,910

تشکرشده 7,657 در 1,487 پست

Array

تلنگر سنگینی بود.
    احساس شرمندگی دارم از این همه بی تابی هام.

6. 5 کاربر از پست مفید دختر مهربون تشکرکرده اند .

دختر مهربون (سه شنبه 03 اسفند 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 اسفند 89 [ 19:53]
    سطح
    25
    Level completed: 10%, Points required for next Level: 90
    دستاوردها:
    تشکرها
    50

تشکرشده 50 در 11 پست

Array

سلام. ميدونم عصبي و نگراني. اميدوارم به زودي مشكلت حل شه. اما هر كس مشكل خودشو داره. منم به نوعي هويتمو گم كردم كه البته ميخوام پيداش كنم. منم خودكشي كردم. منم از خونه فرار كردم، اما خدا منو از خودكشي نجات داد و از ترك خانواده ام منصرف كرد، اين اتفاق ها چند سال پيش افتاد، اما من امروز حكمت هاشونو ميفهمم. و بر خلاف تاپيكم ، امروز خدا رو به خاطر اينكه هستش شكر ميكنم. چون ديگه از هيچي نميترسم. چون خدا هست. تو هم ميتوني مثل من تو يك ماه از اينرو به اون رو بشي. فقط كافيه خودتو تغيير بدي. يا اينكه ديدت رو عوض كني. امروز دقيقا يك ماهه كه از اشتباهم دست كشيدم و حالم خوبه، با وجود اينكه همه چي تو زندگيم به هم ريخته است، اما درك حضور خدا بهم تحمل عجيبي داده. خودمم اين همه آرامش رو باور نميكنم. تو اين يه ماه داداشم براي هميشه از ايران رفته و مادر و پدرم هم در حال طلاق گرفتن هستند، اما من خيلي آرومم و اميدوارم يه روز همه چيز درست شه. چون خدا مهربونه. چون اشتباه نميكنه. خوشحالم از اينكه هست و آرومم ميكنه. تازه فهميدم هويتمو گم نكرده بودم، خدا رو گم كرده بودم. تو هم بگرد. شايد مثل من چيزي با ارزش تر از هويتت پيدا كردي. همون كسي كه به هويتت معني ميده.

8. 11 کاربر از پست مفید بي هويت تشکرکرده اند .

بي هويت (سه شنبه 03 اسفند 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

دوست عزیز،

متاسفم که در این شرایط سخت قرار گرفته اید.
    شاید هیچ کس تا در شرایط شما قرار نگیرد، نتواند شما را درک کند.
    ولی اینقدر ناامید نباشید. خدا همه را به نوعی امتحان می کند. هر که به خدا بیشتر امید دارد، کمتر غمگین می شود و راحتتر مشکلات را تحمل می کند.
    از رحمت خدا ناامید نباشید. در سخت ترین شرایط به او توکل کنید و او را صدا بزنید.

به نعمت های زیادی که مطمئن هستم خداوند به شما داده فکر کنید.
    من برای شما دعا می کنم. دعا می کنم با خداوند آشتی کنید. و برای سلامتی شما دعا خواهم کرد.

امیدوارم متخصصان و دوستان راهنمایی های خوبی به شما بکنند.

10. 5 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (چهارشنبه 04 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 18 اردیبهشت 92 [ 16:23]
    سطح
    45
    Level completed: 3%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,162

تشکرشده 2,174 در 573 پست

Array

سلام
    به جمع دوستان همدرد خوش اومدی.
    اینجا اگه کسی نتونه کاری واسه کسی بکنه حداقلش اینه که باهات همدردی می کنن.
    ناشناس عزیز. درسته بیماری که باهاش دست و پنجه نرم می کنی سخته اما راه درمان بازه و خودت می دونی.
    حالا شاید لازمه شما کسی و راضی کنی تا سراغ درمان بری و او راضی نمی شه (طبق گفته خودتون ) که اینا همه راه داره نه نا امیدی نه خود کشی.
    فکر می کنی اگه خود کشی کنی چی می شه؟ به هیچ جای دنیا بر نمی خوره جز راه فنایی که خودت انتخاب کردی.
    من کاملا درک می کنم چقدر تحت فشار و سختی هستی که اینا رو نوشتی اما می خوام بگم ناامیدی به درگاه خدا جزء گناهان نا بخشودنیه.
    کمی ارام باش و به جای فکر کردن و تمرکز به خود کشی و ناامیدی راه نجاتی پیدا کن. اینجا همه کمکت می کنن. مطمئن باش.

12. 4 کاربر از پست مفید sisili تشکرکرده اند .

sisili (سه شنبه 03 اسفند 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    سه شنبه 31 تیر 04 [ 15:38]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,768

تشکرشده 37,315 در 7,142 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

نقل قول نوشته اصلی توسط ناشناس گمنام

خانم بي هويت .....
    حالا قضاوت كن ببين شما بي هويتي يا منو امثال من ببين درد ما غير قابل تحمله يا مشكل شما؟
    پس خدارو بخاطرنعمت بزرگش كه همون هويتتونه شكر كن و واسه خودت يه زندگي زيبا وسالم بدون نگراني بساز ودنبال اين مسائل كوچيك و قابل حل نباش زندگي كن وعشق بورز زيرا كه فرصتها از دست ميرن وجز پشيموني و حسرت وافسوس چيزي ازش بجا نميمونه پس زندگي رو بخودت سخت نگيروعاشق شو وزندگي كن.

موفق باشي واميدوارم از حرفام نرنجي وحلالم كني ...
    در ضمن اين سايت رو اتفاقي واردش شدم وهمينطور كه به صفحات و مطالبش نگاه ميكردم متوجه موضوع( ديگه خدا رو باور ندارم اون صداي منو نميشنوه و بنام بي هويت )نظر منو جلب كرد وباعث شد نوشته هاي شما رو بخونم و اين مطلبو بذارم تا شايد به آرامش روحي شما كمكي كرده باشم وبا هر مشكل كوچكي نا اميد نشده و دست از تلاش براي يه زندگي شيزين و وهدفمند برنداريد وبدونيد هستن آنسانهاي مظلومي چون ما كه در حسرت يك زندگي سالم و پر عشق ميسوزند و دم نميزنند

آيا درد شما از درد من كمتر نيست؟
    آيا داشتن روح وتن سالم و منطبق با هم نعمتي بزرگ نيست؟
    آيااز اينكه ميداني هويتت زن است وبين زن بودن يا مردبودن سردر گم و مستاصل نيستي جاي شكر وسپاسگزاري از خدا ندارد؟

با احترام:ناشناس گمنام

خدا يارو نگهدارت باشه

با سلام و عرض ادب و احترام خدمت ناشناس گمنام

احسنت

نامي كه براي اين تاپيكت اختصاص دادي
    و عباراتي از شما را كه در اين پست انتخاب كردم نشان از روح بلند شما مي دهد.
    شما با حوصله و با چشمان پر اشك سياهه اي از مشكلات و دردهايت را گمنامانه و ناشناسانه پلي كردي براي فردي ديگر تا به آسايش و آسودگي برسد.
    به نظر من اگر خدا هيچ چيزي و هيچ نعمتي به شما نداده باشد و فقط اين خصيصه ايثارگرانه را به شما بخشيده باشد، شما از اكثر آفريده هاي خدا پر تعمت تر و والاتري.

نعمت اگر پول و احترام و قدرداني باشد خيلي افراد دارند.

اما اينگونه افكار و بزرگي ها در همه كس نيست.
    چند نفر را مي شناسيد كه با اين همه رنج در يك محيط گمنام براي فردي ديگر هزينه كنند كه زندگي اشان را بسازند.
    شما اين همه رنج خود را گفتي و در پايان براي خود هيچ نخواستي....
    براي بي هويت نگران بودي و خواستي كمكش كني...

شما به خاطر اين دلتون هرگز تنها نمي مانيد. مانند گوهري هستيد در دستان طفلي....، اگر او بهايتان را نداند يا حتي شما را در خاك بيندازد .... قدر شما كم نمي شود. شما هم باور نكن كه كم شديد....

مهم اينست كه خودت قيمتت را بداني....
    ما كه شما را نمي شناسيم.... اما اين تاپيك و اين توجه به غمديدگان در حالي كه خودتان اين همه مشكل داريد، نشان از ارزشمندي شما مي دهد.
    گويا خدا شما را با نعمتي بزرگتر گرامي داشته است. خوشا به حالتون....
    معلوم نيست اگر مدير همدردي حتي گوشه اي از دردهاي شما را داشت حتي يك خط اينجا مي نوشت يا حوصله اش را داشت...
    اما شما بي نام و نشان و پر رنج چنين سخاوتمندانه اينجا هستيد.
    من كه تحت تاثير قرا رگرفتم.....

شما چون شمع روشنگري و آن هم در بهترين حالتش.
    ناشناس با اين سوختن شمع گونه ات مرا ياد اين بيت انداختي:

شمع محفل شاهان شدن شوقي ندارد
    اي خوشا شمعي كه روش مي كند ويرانه اي را

زنده باد گمنام، شكوفا باد ناشناس

ما هم همه در كنارت هستيم...

14. 12 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 03 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 فروردین 92 [ 22:02]
    سطح
    40
    Level completed: 96%, Points required for next Level: 8
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    284

تشکرشده 289 در 103 پست

Array

هر که نان از عمل خویش خورد ......خداوند هرگز برای کسی بد نمی خواهد و بد نمی اورد ما مزد اعمال ...افکار ....و رفتارهای خودمان را دریافت میکنیم ..کائنات مثل کوه انعکاس رفتار ها و افکار ...و ...ما را به خودمان بر میگرداند .....به خودت بیا و به زنگیت فکر کن چرا اینجوریه ...؟؟؟ حتما تهش به این میرسی که خود ما مقصریم در هر انچه بر سرمان می آید ....بریز دور این افکار منفی رو که تمام وجودتو در خودش پیچانده ..تنفر و بد خواهی .....نا امیدی ...و.............اینها همشون ریشه ی بیماریها و بد آوری هات در زندگیته ...الان نزدیک اخر ساله ...برو تو افکارت .....تو ذهنت ...یک خانه تکانی اساسی بکن ..بریز دور این افکار و ذهنیات پوسیده رو فکر کردی از کی می خواهی انتقام بگیری از انانی که بقول خودت بهت بد کردند...؟؟؟
    ببین حافظهی انسانها یک هفته است یعد از یک هفته تمام اتفاقهای بیرون رو فراموش میکنند و به زندگیشون ادامه میدهند ....زندگی ادامه خواهد داشت ...حتی اگر من نباشم ..یا تو یا اون .....فقط این خوده ما هستیم که باید قدر این موهبتی رو که یک بار فرصت استفاده ازشو داریم ....بدونیم موهبتی به نام زندگی را ............
    هر کسی خودش باید زندگیش را زندگی کند ......و با مقصر شناختن این یا ان کمکی به خود در بهتر کردن زندگیش نمیکنه .....
    حالا گیرم تمام دنیا برای تو دلسوزی کردن ..ایا فرقی در زندگی تو ایجاد می شود ...تو باید دست از دلسوزی برای خودت برداری دست از مظلون نمایی برداری به خودت بیایی و شهد زندگی را عاشقانه بنوشی و این فقط خوده ...خوده ..خودت هستی که میتونی ..نه دیگران .....

فعلا اینا رو داشته باش بازم بهت سر میزنم ......زمانی رو به خودت وقت بده ...برو تو دل طبیعت ...با نگاهی عاشقانه به پیرامونت نگاه کن ...نگاهتو بشور بمال کن اساسی ....میبینی که حالت بهتر خواهد شد ارام ارام ..با این ریشه ای منفی که تار و پودتو گرفته زمان نیاز داری ..اما شروع کن از همین حالا .....میبینی نتیجه اش رو باور داشته باش....برای مردن دیر نیست ... ..........برات ...........شاد باشی

16. 5 کاربر از پست مفید kimiakhaton تشکرکرده اند .

kimiakhaton (سه شنبه 03 اسفند 89)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

سلام به تالار خوش آمديد

هر انساني سر راهم قرار بگيرد كه از بركت وجود خود ، دست و دل و تفكر و انديشه بخشنده دارد به خودم مي گويم نگاه كن ....

دل مهرباني داري . از بخشيدن و كمك كردن به ديگران شروع كردي و با ما حرف زدي . ..

و اين يعني زنده اي و منطق حضورت را بر زمين درك كرده اي و...........

از اشنايي با تو خوشحال شدم اميدوارم بيشتر با چشم اندازهاي تو آشنا بشوم و فرصت داشته باشيم كه دستان همديگر را بگيريم و به هم كمك كنيم ,.... .

18. 6 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (چهارشنبه 04 اسفند 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 اسفند 89 [ 18:10]
    سطح
    22
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 54
    دستاوردها:
    تشکرها
    25

تشکرشده 25 در 2 پست

Array

عرض سلام وادب خدمت همه شما عزيزاني كه به نوعي با عقايد و ديدگاههاي روشنگرانه با اينجانب ابراز همدردي و همدلي كرديد
    به خود واجب ديدم به سادگي از كنار اين همه لطف نگذشته و جواب محبت عزيزان را يك به يك جداگانه داده و از حسن توجهشون به اين حقيرسپاسگزاري كنم.

1-سرافراز عزيز اميدوارم مانند نام كاربريت هميشه سرافراز باشي.گفته هاي شما درمورد معناي واقعي عشق كاملا صحيح است منظور منم از عشق همين است وگرنه عشق به معشوق وجنس مخالف به تنهايي هرگزباعث خوشبختي نمي شود چون در كنار عشق معرفت وعرفان وايثارويكرنگي و.....نيز لازم است وهيچ چيز به تنهايي به كمال مطلق نميرسه وهمه چيز خوب وبداين دنيا لازم وملزوم هم هستند وباور بفرماييد اگه اين عشقي رو كه شما فرمودين نبودهرگز نميتونستم تا حالا دوام بيارم وزنده بمونم وكورسوي اميد در دلم روشن باشه چون اگر غير از اين بود تا بحال در منجلاب گناه غرق بودم من هم مثل شما معتقدم معناي عشق وعاشقي فقط مختص انسان يا شخص مخالف نيست اين عشق ميتونه حتي به يه كتاب رمان يا ديگراجسام پيرامون ما باشه.از شما كمال تشكر رو دارم كه وقت با ارزشتون رو به من اختصاص دادين.

2-دختر مهربون نازنين مطمئنا شخصيتت هم مثل اسم كاربريت سرشار از مهربونيه.شرمندم اگه باعث آزردگي خاطرت شدم وروح لطيف انساندوستانه ات روناراحت كردم از شما هم بابت لطف بيكرانت كه در همين جمله كوتاه خلاصه شده بودبي نهايت ممنونم واميدوارم جواب محبتهات رو از خدا بگيري.

3-سلام بي هويت عزيز و گرامي ممنون كه وقت گذاشتي و جوابم رو دادي قبل از هر چيز به خود رسيدنت وتولد دوباره ات رو از صميم قلبم بهت تبريك ميگم واميدوارم هميشه در زندگيت شادو سرزنده و پيروز باشي وسالها زندگي به كامت باشه وهيچ غمي دل پاكت رو به درد نياره؛عزيز جان من آنقدر عصبي ونگران نيستم كه بخوام به خودم اين اجازه رو بدم كه خدايي ناكرده به كسي گستاخي كنم واحساس و شخصيت وافكارو عقايدش رو زير سوال ببرم اگه شما رو با حرفام رنجوندم عاجزانه عذر ميخوام و اميدوارم منو به لطف خودت ببخشي ؛همدرد عزيزاتفاقاتي رو كه در زندگي برات افتاده از قبيل خودكشي؛دوري برادر وحال جدايي پدر و مادر گراميت دقيقا واسه منم افتاده و همين جدايي پدر و مادرم بود كه باعث يه ازدواج تحميلي و بدون عشق وبا زور و تهديد شد.مرگ برادري كه دلسوز و فرياد رس روزهاي سخت زندگيم بود و حالا نيست كه دستم رو بگيره وسنگ صبورم بشه؛سه بار اقدام به خودكشي بخاطر فرار از ازدواجي ناخواسته و خلاصي از زندگي پس از ازدواج؛اقدام به طلاق براي رهايي چون تحمل نداشتم با كسي زندگي كنم كه روح خودم رو از جنس او ميدونستم.شما هويت اصلي خودتون رو داشتين فقط دنبال هويت روحي خودتون ميگشتين كه خدا رو شكر موفق شدين اما من هويت اصليم گم شده يعني طبق تشخيص چندين روانپزشك وانجام آزمايشات ژنتيكي وهورموني كه داشتم داراي روح؛صفات اخلاقي واحساسات كاملا مردانه هستم اما از بد روزگار دست سرموشت و حكمت خالق بخاطر فعل وانفعالات ژنتيكي كه در دوران جنيني رخ داده بدني زنونه دارم و از وقتي كه خودمو شناختم روح و بدنم با هم در تضاد بوده وهست واين ناهماهنگي همه آرامش روحي رواني منو از بين برده ولي با اين وجود دمي از ياد خدا غافل نبودم وسعي كردم تكاليف شرعم رو تا بحال بنحوي كه در توانم بوده انجام بدم من چيزي جز خود واقعي خودمو گم نكردم والان كه 1ساله مشكلمو فهميدم فشار روحيم بيشتر شده چون اثبات وتعريف ابن بيماري براي همه كس ممكن نيست وفقط عده اي باور دارن كه يا متخصص اين بيماري باشن يا فكرشون اينقدر باز باشه كه درك درستي از اين موضوع داشته باشن وازافكار زننده و انگ زدن پرهيز كنن. اي عزيز من قصد بدي از مطلب قبل و حرفهاي الانم نداشته وندارم وخدا رو شاهد ميگيرم كه با گذاشتن مطالب قبل براي كمك و همدلي با شما نه قصد كوچك و بي ارزش كردن مشكل شما رو داشتم نه دنبال اين بودم كه بخواهم با بيان مشكلم كسي رو به دلسوزي وادار كنم يا دردمو بزرگ و مهم جلوه بدم چون ميدونم درد مال منه و اجازه ندارم مشكلم رو به كس ديگه اي تحميل كنم چون اصولا از ترحم كردن و ترحم ديدن شديدا متنفرم.
    به هر حال واست آرزوي سلامتي و شادي ميكنم و اميدوارم منوببخشي و تولد دوباره ات رو مجددا تبريك ميگم.

4-حامد 65 عزيز وگرامي از همدلي و همدردي جنابعالي كمال تشكر رو دارم ممنون كه واسم دعا ميكني چون در موقعيتي هستم كه محتاج دعام؛من هرگز با خدا قهر نيستم فقط اونوقتايي كه تو خلوت وتنهايي خودم باهاش درد دل ميكنم و حرف ميزنم ازش گله ميكنم وازش ميخوام نذاره نا اميد درگاهش بشم و اين كار رو هم فكر ميكنم همه بنده هاش تو وقت نياز انجام ميدن.قدر دان الطاف نيكوي شما حامد عزيز هستم موفق و مؤيد باشيد.

5-سيسيلي مهربان ممنون از اينهمه لطفت ممنون از دلداري و همدردي خالصانه ات. دوست من؛نجات از اين وضعيت جسمي و رهايي از قفس تنم آرزوي سالهاي دور منه من به شخصه شديدا براي رهايي و قرارگرفتن تحت درمان و عملهاي مربوطه اصرار ميورزم چون هويت اصليم مهمتر از هرچيز واسم ارزش داره.سپاس بيكران از همه شما كه حرفاي دلنشينتون باعث تسلي خاطرم ميشه وممنون بخاطر درك انساندوستانه شما.

6-با درود بيكران به شما مدير همدردي محترم
    شما بنده نوازي ميفرماييد من شايسته اينهمه تمجيد شما نيستم منم مثل همه هستم وبهتر از هيچكس نيستم.اين نظر لطف شماست كه منواينجورتجسم ميكنين من كوچيك همه شما عزيزانم هستم ولايق اينهمه محبت نيستم.
    مدير گرامي با زدن اين تاپيك ومطرح كردن درد دلم قصدم ايجاد مزاحمت وناراحتي براي هيچكدوم از دوستان نبوده وصرفا جهت همدلي با عزيزاني بود كه به نوعي از وضعيت زندگي واطرافيان خود گله مندند مشكل من مختص منه وحق ندارم ديگران رو از روي خود خواهي وجلب توجه آزرده ومكدركنم چون خدا درد وبيماري رو داده تا قدر آسايش وسلامتي رو بدونيم و درمون هم داده تا براي رسيدن به سلامتي دوباره تلاش كنيم.منهم با شما موافقم چون ماديات جزئي از زندگيست و معنويات روح زندگي اما روي سخن من بيشتر با اطرافيان خودم بود وگله مندم كه چرا با لجبازي وسرسختي اصرار در انكار من و مشكلم دارند.تشكر ميكنم كه با اين ديد روحيات و شخصيت منو تجزيه وتحليل كردين من مستحق اينهمه لطف نيستم چون بهترين نيستم بهترينها شما وامثال شما و ديگر عزيزان اين تالارهستيد كه با خدمت به ديگران مايه آرامش وموجبات خاطرشون رو فراهم ميكنين وبا صبر وحوصله پاي درد دلهاي دوستان ميشينيد وراهكارهاي مفيد رو در اختيارشون قرار ميدين و زبان من قاصره از اينهمه ايثار وتلاش بدون هيچ چشمداشتي.
    سربلند وپيروز باشين.

7-سلام كيميا خاتون عزيز
    قبل از هرچيز از شما بابت ابراز نظرولطفتون نسبت به خودم تشكر ميكنم
    فرمايش شما كاملا متين هركسي تو هر شرايط روحي بهتراز هركسي ميتونه به خودش كمك كنه و منم منكر گفته هاي شما نيستم.
    باور بفرماييد بنده نه قصد مظلوم نمايي ونه قصدجلب نظر ودلسوزي ديگران رو دارم اتفاقا هميشه سعي كردم از مشكلاتم كمتر با ديگرون حرف بزنم تا خدايي نكرده چنين برداشتي از حرفام نشه با وجود اينهمه فشار روحي حتي خانواده خودم هم از مشكلاتم خبر دار نيستن چون ذاتا آدم صبوري هستم .خدا نكنه كسي دچار دردي بشه كه ناشناخته مونده و تعبيرعامه ازش چيز ديگريست. نميدونم لحن صحبت شما تند بود يا دوستانه اما بنظر ميرسه شما قضاوت ديگه اي از حرفام ومشكلم دارين و فكر ميكنين من مثل يه مجسمه نشستم و ناله ميدم تا ديگرون دلشون بحالم بسوزه و واسم كاري كنن مگه از دلسوزي ديگران چه عايدم ميشه؟چه نفعي به وضعيت وزندگيم ميرسونه؟لعنت خدا بر كسي كه با چنين افكاري قصدتخليه روحي و رواني خودش رو در برابر ديگرون داشته باشه. من اينقدرشهامت و درك دارم كه دنبال راه چار براي حل مشكلم باشم نه اينكه سربار و آويزون ديگرون به خداي محمد(ص)سوگند كه نه مظلوم نمايي پيشه كردم نه بدنبال دلسوزي و ترحم بيجا هستم و سعي كردم تا اونجا كه در توانم بوده با مشكلات و تقديرم كنار بيام وايجاد مشكل نكنم اما افسوس كه اين درد در اين 1سال اخير امونم رو بريده كاش سرطان داشتم اونوقت همه با اينكه اين درد رو تجربه نكردن دركم ميكردن و ميدونستن مريضيم دست خودم نيس من وامثال من تو اين شرايط وبحران روحي بيشتر از هركسي به همدلي و كمك احتياج داريم چون از همه جا مونده واز همه كس رونده شديم البته به نظر و عقيده شما احترام ميذارم و بهتون حق ميدم اگه چنين قضاوتي درباره ام داشته باشين چون هيچ شناختي از خصوصيات اخلاقي و شخصيم ندارين اما چه كنم كه مشكلم فقط بدست خودم و خونه تكوني دل و افكارم حل نميشه و احتياج به حمايت و كمك خانواده ام دارم.
    باز هم از توجه و راهنمايي شمابزرگوار ممنونم. شاد سرزنده باشي.

8- از شما آني عزيز كمال تشكر رو دارم ممنون از اين همه لطف وسپاس از اين همه مهرباني
    اين نظر لطف شماست من كمترين لايق اينهمه سخن زيبا نيستم.
    من هم به سهم خودم از آشنايي با شما خوشحالم.اميدوارم.
    موفق وبرقرار باشي وهمواره دستان خدا در دست شما وياريگر دست بي رياي شما باد .

شرمنده كه سخنم به درازا كشيد وباعث اتلاف وقت شما شدم.

باز هم از الطاف هم عزيزان سپاس گزارم
    با احترامات شايسته:ناشناس گمنام

20. 10 کاربر از پست مفید ناشناس گمنام تشکرکرده اند .

ناشناس گمنام (سه شنبه 03 اسفند 89)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)