به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 15
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 25 دی 90 [ 15:59]
    سطح
    30
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 61
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    152

تشکرشده 150 در 54 پست

Array

میخوام خودکشی کنم

سلام
    بخاطرناتوان بودن درحل مشکلات روحی روانیم میخوام خودکشی کنم
    به توصیه دوستان همدردی رفتم مشاوره بعداز4 جلسه مشاوره منوارجاع دادبه روانپزشک
    روانپزشکم یه قرصی بهم تجویزکردکه هیچ جوابی نگرفتم
    بعدباهزارزحمت ومنتی که منشیش به گردن ماگذاشت بدون نوبت مارو فرستادندپیش مشاور ولی بازنتونست راهنماییم کنه همش موقع حرف زدنه من چرتش میگرفت یا به موبایلش جواب میداد تمرکزموازم میگرفت واخرسرهم هیچ راهنمایی ارزنده یا تکنیکی که بتونم تومراحل زندگی بکارگیرم نتونست یادم بده
    فقط توعرض این 4 جلسه بهم گفتش به گذشتت فکرنکن به اینده هم 5%فکرکن درحال زندگی کن!!!!!!
    من یه پسری واقعی هستم خودساخته ازنظرمالی خیلی پیشرفت کردم میخواستم ازنظرروانی واجتماعی هم پیشرفت کنم نه پس رفت
    نتونستم به اون جایگاهی که میخوام برسم بدون مادر وخونواده ای که هیچ چیزی بهم یادندادندفقطو فقط سرزنش وتحقیریاعصبانیاتشونونگران یهاشونوسرمن خالی میکردند
    یک زمانی هم تمام درامدم روپدرم ازم میگرفت ومیگفتم عیب نداره یاعلی ازنوشروع میکنم ابرومم همه جا میبردوهمه هم به چشم یه پسر بد/منفی بهم نگا میکردنددرحالی که من بخاطرحس ششم قوی که داشتم میتونستم افکار/رفتارای مردموکه نسبت بهم داشتند خوب تشخصیص بدم حرفای مردمو اعم ازفامیل اشناپیش خودم تجزیه تحلیل میکردم و ناراحت میشدم بابای نامردم من خیلی داغون بزرگ گرد
    نمیتونستم بگم ای مردم من اونی نیستم که بابای بیرحمم ازخدابی خبرم داره به همه معرفی میکنه من این نیستم که دارم معرفی میشم من خونوادمودوس دارم زندگیودوس دارم مثل بقیه بچه هادوس دارم تودرسم موفق ونمونه بشم من سالمم من مهربانم من دوس دارم پدرم دستشوبکشه سرم و بگه دوستت دارم (نتیجش این میشه دیگه مشاوری که منو فرستادپیش روانپزشک یه نامه ای هم دادبدستم توش نوشته بود این مراجعه کننده به دلیل پدرسالاری وازدواج ناموفق/ افسردگیه شدید اضطراب/ترس ازتشکیل مجدد زندگی/عدم اعتمادبنفس)تااونجایی که خوبو بدو ازهم تشخصیص دادم مواظب اعمالم ورفتارم بودم ولی دیگه نمیتونم خسته شدم ازهمه چیزبدم میاد....به یه جاهایی رسیدم دارم نقشه میکشم چجوری خودموبکشم تاالان که صبرکردم فقطوفقط بخاطرخواهره گلمه که الهی پیش مرگش بشم ولی دیگه نمیخوام پیش ازاین زجربکشم کم خواب شدم همش تواضطرابم ناامیدم دارم اب میشم

2. 5 کاربر از پست مفید خودساخته تشکرکرده اند .

خودساخته (شنبه 23 بهمن 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 20 مرداد 90 [ 21:19]
    سطح
    26
    Level completed: 86%, Points required for next Level: 14
    دستاوردها:
    تشکرها
    315

تشکرشده 315 در 112 پست

Array

RE: میخوام خودکشی کنم

عزیزم اینجوری فکر میکنی چی درست میشه !!
    چرا ما فکر میکنیم یه نوع رهایی هست ... !
    فکر نکن با این کارچیزی درست میشه ..درواقع هیچی عوض نمیشه ..
    هرانسانی که به دنیا قدم میزاره باید راهی بره که باید بره ...به نظرت راه شما اینه ؟؟
    الان تو این پستت که از خودت گفتی محاسنت از معایبی که اون مشاوری ( که اسم مشاور خراب کرده و ابروی هرچی مشاوره برده ) بیشتره ...!
    خودت الان دقت کن ...
    سن کمی که نداری ..تو دوستات جند نفر عین خودت دیدی !! منظورم محاسنه !! چند نفر خودساخته بودند و دستشون تو جیب خودشون بوده ..و و و و و و و... چرا اینارو نگاه نمیکنی ...!!
    الان اعصابت به خاطر اون مشاور گاگول خورده ..حالا میخوای تلافیشو سر خودت دربیاری ...!!
    سعی کن بهش فکر نکنی ...اون نامه رو هم پارش کن ...اینهمه مشاورای خوب ..حالا این نشد ..یکی دیگه ..تو همین تالار بهترین هاش هستند ...
    گذشته ...از اسمش میاد یعنی زمانی که بهش دیگه دسترسی نداریم ..پس هرچی بوده تموم شده ...الان خودتو نگاه کن ..خواهرت فقط تو رو داره ....ببین چقدر دوسش داری ...اون خیلی بیشتر تو رو دوست داره بهت قول میدم ...!!
    تو الان برای اون الگو باید باشی ..باید پشتیبان اون باشی ...در واقع اون باید برات انگیزه باشه در زندگی ...یه انگیزه بسیار مهم !!
    رو حرفام فکر کن .
    لاقربطا

4. 4 کاربر از پست مفید iMoon تشکرکرده اند .

iMoon (شنبه 23 بهمن 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 28 مرداد 91 [ 03:14]
    سطح
    36
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    تشکرها
    259

تشکرشده 267 در 88 پست

Array

دوست عزیزم

چرا می‌خوای از مشکلات این دنیا فرار کنی‌ و وارد جایی بشی‌ که تا قیامت خالص نمیشی‌ ازش.

دلیل نمی‌شه که هرکسی به نتیجه نرسید فوری بگه می‌خوام ......

شما خیلی‌ بی‌ رحمی که می‌خوای با این کار‌ همون خواهر گلت تا آخر عمر زجر بکشه که عوضش خودت زجر نکشی

6. 3 کاربر از پست مفید azadehh_mm تشکرکرده اند .

azadehh_mm (دوشنبه 25 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 27 آذر 91 [ 18:02]
    سطح
    34
    Level completed: 84%, Points required for next Level: 25
    دستاوردها:
    تشکرها
    2,056

تشکرشده 2,054 در 617 پست

Array

فکر کنم اولین راه اینه که یه مشاور خوب و زبده پیدا کنی.
    البته دوستان همدردی کنارت هستند و می تونی باهامون حرف بزنی و درددل کنی. اما بهتره مشاور حضوری هم داشته باشی.

بشین مشکلات بچه های تالار را بخون تا بعد قدر زندگیت را بدونی.
    اگر پدر شما مشکلی داشته یا رفتارش با شما درست نبوده، مربوط به گذشته است. الان که شما دیگه به ایشون وابسته نیستی. پس لزومی هم نداره که زیاد سخت بگیری و بهش فکر کنی. می تونی برای خودت زندگی مستقلی را شروع کنی. محکم باش.

8. 5 کاربر از پست مفید بهشت تشکرکرده اند .

بهشت (شنبه 23 بهمن 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 13 اردیبهشت 04 [ 21:37]
    سطح
    95
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 855
    دستاوردها:
    VeteranRecommendation Second Class10000 Experience PointsSocialTagger Second Class
    تشکرها
    2,042

تشکرشده 2,234 در 570 پست

Array

deyvid عزیزم

می دونم که نمی تونم اونجوری که دلت می خواد درکت کنم ...
    اما می خوام بگم منم گاهی خسته می شم ..دلتنگ .. افسرده .. تنها .. بی حوصله .. آزرده .. کلافه .. ناامید و .... گاهی احساس می کنم بهم ظلم شده و من مستحق این همه بی انصافی نبودم و نیستم .. گاهی محیط و شرایط برام غیر قابل تحمل می شه .. گاهی حس جلو رفتن ندارم .. گاهی دلم می خواد یکی تابلو توقف رو جلوم بالا ببره و من راحت بشم از این همه سختی و رنج ..

می خوام بگم تنها نیستی دوست من ..
    می خوام بگم فقط من و تو نیستیم ...
    می خوام بگم این احساس برای هر انسانی ممکنه پیش بیاد ..
    می خوام بگم واقعا کی می تونه بگه که مشکلاتش از همه بزرگتر و سخت تر و پیچیده تره و لاینحل تر؟ ..

اما
    جالب اینجاست که همه دارن زندگی می کنن .. شب و روز می دون ، می دون و می دون ..
    به نظر تو چرا اتفاقا همه سعی می کنن خلاف احساس خستگی حرکت کنن ؟ ..
    چرا دست به مبارزه می زنن؟..
    چرا برای غلبه به این احساسات و افکار منفی و تغییر شرایط محدود کننده می جنگن ؟..

اصلا بزار از خودت راجع به خودت سوال کنم ..
    چرا deyvid تا حالا کوتاه نیومده مقابل هر چیز تلخ و ناامیدکننده ای که باهاش برخورد کرده ؟ ..
    چرا ؟ واقعا چرا ؟ تا حالا به این موضوع فکر کردی ؟ ..

به نظر من چون من و تو با حل کردن لاینحل هاست که احساس « بودن » می کنیم ..
    این نفس مبارزه هست که من و تو رو پیش خودمون بزرگ می کنه ..
    چون ارزش زندگی کردن و انسان بودن به جنگیدنه .. به کوتاه نیومدن ..
    به نتیجه گرفتن .. به پیروزی .
    .

تو خوب می دونی که
    زندگی قشنگتر و جذابتر از این حرفاست که بخوایم نسبت بهش بی مهر و بی علاقه باشیم ..
    با همه ی سختیهاش .. و رنجهاش ..و واقعیت های تلخ و شیرینی که ما رو با خودش سیقل می ده و آبدیده می کنه ..
    چرا می گم می دونی؟
    چون تو تا حالا مقابل چیزی کم نیاوردی بلکه با هر سختی مبارزه کردی و جلو رفتی و .. تو قوی تر از هر چیزی رفتار کردی که تو رو آزار داده و محدودت کرده .. تو بزرگتر از رفتارهای بد پدرت ، صبور تر از غم فقدان مادرت و .. بزرگتر از هر چیز خشن و سختی که مقابلت قرار گرفته عمل کردی .. و تبعا افتخار می کنی به خودت .. واسه اینکه تا حالا به زندگی اجازه ندادی در مبارزه ی سنگین و نفس گیری که با سختی ها داشتی بهت غلبه کنه .. آره دوست خوب من .. این تویی .. deyvid پرتلاش ، خستگی ناپذیر و خودساخته ..

امروز هم غیر از این نیست دوست خوبم ..
    آره .. خسته شدی .. بی انرژی و دلگیری ..
    کلافه و آزرده ای ..

اما اجازه نده اینا با یاس و ناامیدی قاطی بشن ..

به خودت فکر کن عزیزم...
    یه آقای جوون ... خودساخته ... قوی ... باهوش .. منطقی .. پر جرات ..
    ببین با وجود همه ی مشکلاتی که داشتی چطور تونستی روی پای خودت بایستی .. یعنی اینها جز با اعتماد به نفس و شجاعت و قدرت درونی بدست میاد ؟ من که فکر نمی کنم ..
    واقعا فکر می کنی هیچ چیزی در این دنیا وجود نداره که تو رو خوشحال کنه و امیدوار به زندگی ؟ ... هیچی نیست که تو رو تشویق کنه به حل همه ی این چیزایی که لاینحل به نظر می رسن ؟ .. من که باور نمی کنم ... تو واقع بین تر و در عین حال خوش فکرتر از اون هستی که بخوای فقط به سیاه نمایی احساس یاسی که مقطعی داره بهت فشار می یاره تسلیم بشی .. یعنی می خوای مغلوب یه سری چیزایی بشی که فقط برای رفعشون نیاز به کسب مهارت و تمرین داری؟ .. به همین سادگی؟ تو ؟ deyvid قوی؟

نه .. اصلا نمی تونم باور کنم .. اصلا ..
    بزار راستشو بگم:
    اولش که این تاپیکو دیدم کلی جا خوردم ..
    چون علیرغم اینکه مدت حضورت و تعداد پست هات در این تالار زیاد نیست اما راهنمایی هایی که بعضا به سایر مراجعین کردی و برخورد منطقی و قابل ستایشت در خصوص موضوعاتی که مربوط به خودت بود بسیار خوب و قابل توجه بود ..

تو خیلی چیزها داری که من و هیچ کس دیگه اونارو نداره ... داشته های آدمها معمولا منحصر بفردن ... پس بیا تقویتشون کن و با اونها به زندگیت جلا بده ....

یالا ... زود باش ... بجنب ...
    زمان منتظر من و تو نمی مونه ...

10. 11 کاربر از پست مفید طاهره تشکرکرده اند .

طاهره (یکشنبه 24 بهمن 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 43.0%
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

[quote=deyvid]

سعی میکنم که افکارمنفی روازخودم دورکنم 90 درصدموفقم شکرخدا
    اخه غیرتم اجازه نمیداد

تا سن 24 سالگی نه بایه دختری روابط صمیمانه داشتم نه دست زده بودم نه .......
    صبرنداشتم..الان بامطالعه یادگرفتم که باید صبورباشم که به هدفم برسم
    [quote=deyvid]

من توزندگی هیچ چیزی کم ندارم براخودم یه زندگیه خوبی جمع وجورکردم خونه ماشین مغازه خودمم جوانی سالم وجذاب

من مردعمل وزندگی ام تا این سن باروحیه هیچ دختری بازی نکردم که هیچ بلکه دوس دخترهم نداشتم:
    نه غرورم اجازه میداد هرازگاهی هم که فکرشیطنت به مغزم میزدبه خودم میگفتم توکه نمیخوای باهاش ازدواج کنی چرا میخوای دوست بشی وهزاران سوال دیگه.....

نقل قول نوشته اصلی توسط deyvid

بخداوندی خداهرکی جای من بودبه احتمال90 درصدیامیرفت معتادمیشدیاخودکشی میکردیابه انحراف کشیده میشدولی من بااینکه کارم به مرزجنون کشیده شده بود وبخاطراینکه چون مادرم ندارم نامادری دارم توبچگی ازگوشه کنارمیشنیدم میگفتن xحتما یامعتادمیشه یا نمیدونم ارازل واوباش یا .........بخاطرهمچین مساله هایی باز روان خودمو یخورده بازسازی کردم افتادم روریل زندگی ولی روانم اسیب دیدفکرم نسبت به خانماعوض شد

نقل قول نوشته اصلی توسط deyvid

'blue sky' عزیزممنونم ازراهنماییتون چون دیروزخیلی بدردم خورد::

بازم اگه راهکارهای خوبی به ذهنتون خطورمیکنه بازم راهنماییم کنید

deyvid عزیز و گرامی

برادر خوب من

توی همین پست نسبتاً طولانی که من نقل قولهایی از حرفهای خودت رو آوردم ، ببین چقدر توانایی و موفقیت و ویژگیهای مثبت در شما نهفته ، برادر عزیزم اینها رو ببین و باور کن ، حیف نیست ، با این ویژگیها که اینروزها خیلی از پسرهای هم سن و سال تو فاقدشون هستند ، حرفهای نا امید کننده رو بزنی ؟؟ به خدا بهت نمیاد ، حداقل من یکی برات نمی پسندم اینجوری نا امیدانه حرف و بزنی و تصمیم بگیری ، و هیچ جور هم ازت قبول نمی کنم و منتظرم حرفهات مثل همین حرفهایی که نقل قول گرفتم ادامه پیدا کنه .

برادر من ، این خیلیه که جونی با این سن و سال از نظر اقتصادی اینجوری مستقل ، و از نظر اخلاقی ، غیرتمند ، صبور ، با فرهنگ ، با وجدان ،در برابر سختیها فرصت ساز نه تسلیم شونده و ....... مطمئنم اگر بیشتر بشناسیمت الا ماشاء الله توانایی و خوبی و موفقیت درت پیدا میشه چون مشت نمونه خرواره .

پس نبینم دیگه از این حرفهایی که تو پست اول گفتی و اصلاً بهت نمیاد رو بزنی . میخوام و جدی هم میخوام که در ادامه بلکه در تاپیکی جدا بیایی که با هم و به کمک دوستان بررسی کنیم که مسئله کجاست که گاه تا این حد ناامید میشی ...... من یه چیزهایی رو پی بردم و جالبه که خودت بهتر پی بردی ولی توجهت بهش نیست و اینه که سرگردان میشی .

حالا جوان رشید میری یه تاپیک دیگه باز کنی برای بررسی وضعیت روحیه و استخراج ریشه اصلی و گرفتن راهکارهای مناسب یا نه ،؟؟؟ .

12. 9 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 23 بهمن 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 04 [ 12:44]
    سطح
    100
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام و عرض احترام خدمت deyvid گرامي
    قبل از ارسال پاسخ دوست داشتم در مورد آواتار خودتون برامون صحبت كني.
    به نظرم كه كلي حرف در مورد اون هست؟!

همين طور كه دوستان قبل از من هم اشاره كردند، شما توانمندي هاي قابل ملاحظه اي داريد.
    اما اكنون به خاطر فشارهايي كه حس مي كنيد، بيشتر متمركز روي رنج ها و مشكلات خود شده ايد. ما كه بيرون گود هستيم و تمام قد شما را از لابلاي پستهايتان مي بينيم، نماي كامل و جالبي را از شما مشاهده مي كنيم.

اين انرژي كه براي تغيير خويش و حل مسائلت مي گذاري بالاترين نعمتي هست كه اكنون داري.
    مي توانستي خود را رها كني و بي خيال بشي... اما اين كار را نكردي. اين يعني اميد ، توان و تدبير لازم را داري.
    ما به كمك هم و در كنار هم پيش مي رويم تا به مرور اين بينش را شما هم نسبت به خود بيش از پيش داشته باشي و با تكيه بر توانمندي ها و پتانسيل بالايي كه در شما نهفته هست بتوانيد بر خرده مشكلات خود فائق بياييد. و بدون نياز به تغييرات پدر و محيط ، خودتون بتوانيد فاعل تغييرات خويشتن شويد.

با توجه به صحبتهاي شما در اين تاييك و تاپيك ديگرتون پست تكميلي بعد را نيز ارسال مي كنم.

14. 6 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (شنبه 23 بهمن 89)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    دوشنبه 09 تیر 04 [ 12:44]
    سطح
    100
    Overall activity: 32.0%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,763

تشکرشده 37,309 در 7,141 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام
    برچسب بيش فعالي نياز به بررسي هاي باليني و مصاحبه هاي تشخيصي حضوري دارد.
    و تشخيص افتراقي هاي آن مهم هست.(منظور ممكن است مشكل ديگري شبيه به بيش فعالي باشد و اشتباهاً تشخيص بيش فعالي بگذاريد)

با توجه به تاپيك ديگري كه زديد:
    يكم:
    هميشه تفاوت بين آدمها هست بين متخصصين هم همينطور. اگر شما به روانپزشك يا روانشناسي مراجعه كرديد و نتيجه نگرفتيد، به اين معني نيست كه همه متخصصين ديگر هم نتوانند كمكتون كنند. لذا بهتر است نگاه مثبتي به درمان و درمانگر خود پيدا كنيد تا پيگير شويد.

دوم:
    از آنجا كه رواندرماني و دارو درماني زمان بر هست. اجازه بده تغييرات بستر زماني خود را طي كنند. يعني پس از مراجعه به روانپزشك يا روانشناس طبق تكاليف و داروهاي آنها حداقل بين 6 ماه تا يكسال ادامه بده.

سوم:
    وقتي ما تحت فشار و مشكل قرار مي گيريم ، دچار خطاهاي شناختي مي شويم. اين خطا كار را ما سخت مي كند. لذا بهتر است اين خطا را بشناسيم و كمتر مبتلا شويم.

چهارم:
    پيشنهادم اينست كه محور اصلي درمان خود را روي مراجعه حضوري به روانپزشك و روانشناس باليني مجرب بگذاريد. و در كنار دارو درماني و روان درماني از اين تالار همدردي بهره برداري كنيد. و تكاليف مكملي را انجام دهيد.
    اما اگر صرفاً بخواهيد اين محيط را جايگزين مراجعه حضوري بكنيد، نتيجه خيلي كمي خواهيد گرفت.

(اين پست به خاطر مشكلات مرتبط شما ، همزمان در دو تاپيك شما ارسال گرديد.)

16. 8 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (یکشنبه 24 بهمن 89)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

ديويد محترم و نازنين سلام

به جمع دوستان كلبه ي همدردي خوش آمدي .

به دستهايت نگاه كن .

چه خوب كه اين دستها را داري كه بتواني دستت را به سمت ديگران دراز كني و دستهايشان را در دست بگيري و به آنها كمك كني و يا دستت را دراز كني و دستهايي براي اينكه به تو كمك كنند در دستت قرار بگيرند و يا بتواني با استفاده از اين دستها آغوشي باش امن و مطمئن براي ديگراني كه دوستت دارند و دوستشان داري و....( اين نگاه من است . خدا را شكر . هزاران بار شكر )

به پاهايت نگاه كن .

چه خوب كه اين پاها را داري تا بتواني با آنها راه بروي و نيازهاي خودت را مرتفع كني . با اين پاها مي تواني در مسير هايي گام برداري كه خودت دوست داري و تو را خوشحال مي كند حتي اگر زمين خوردي دستهايت به كمكت مي آيند و ....

به دستها و زانوهايت نگاه كن . چه خوب كه اين دست و زانو را داري تا به وقت خستگي و زمين خوردن دستت را روي اين زانو بگذاري و يا علي گويان دوباره بلند شوي و قامت صاف كني و...

به چشمانت نگاه كن

چشماني كه قادر هستند با عمق بسيار زياد مسائل پيرامون را نگاه كند و به پديد ه اي به اسم تجزيه و تحليل و برداشت تبديل كند و با تماشا كردن از اين همه فرصت و شگفتي نگذرد .

به دلت نگاه كن

خدارا شكر كن كه دلي در وجودت قرار داده كه بتواني با كمك گيري از آن عشق و دوست داشتن را تجربه كني و انتشار دهي .

و.........

مي بيني چقدر وجودت صاحب شگفتي است و وجودت بركت دارد ؟! تو فرصت و بركت زمين هستي براي تجربه كردن پديده اي به اسم زندگي .حيفت نمي ايد اين فرصتها را از دست بدهي و ديگراني را از وجود نازنين و پر بركت محروم كني ؟!

من هم چون تو گاهي خسته مي شوم از اين همه زمين خوردن و بلند شدن اما وقتي كه زمين مي خورم به خودم مي گويم يك فرصت بي نظير در انتظار من است بايد بلند شوم و فرصت بي نظيرم را براي بزرگ شدن كشف كنم و نكته هايم را پيدا كنم و اجازه ندهم و با افتادن هاي پياپي ، زمين زير پايم را به باتلاق تبديل نكنم .

و تو قوي هستي و مطمئنم با آنچه از تلاش هايي كه به قلم درآوردي و تعريف كردي موفقيت در انتظار توست كافي است كه صبور باشي و حاضر به اعتماد به جمعي كه دستانشان را به سمت تو دراز كرده اند تا دستت را بگيرند و تو هم دستانشان را بگيري .

18. 8 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (یکشنبه 24 بهمن 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 اسفند 89 [ 16:17]
    سطح
    29
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    تشکرها
    246

تشکرشده 243 در 88 پست

Array

سلام
    دیدی معتادی رو که چندین بار ترک میکنه ولی باز به اعتیاد بر میگرده ؟ حتما دیدی . چرا این حالت پیش میاد ؟

اگر این مساله رو با روانپزشک در میون نزاری ممکنه داروهای افسردگی که باعث افزایش افکار خودکشی میشه رو تجویز کنه . احتمالا الان هم این دارو ها رو مصرف میکنی ! اگه بله . مشکل از این دارو ها هست .
    این مشکل باید ریشه ای حل بشه .
    مشکلات زندگیت باید ریشه ای حل بشه ! ولی چجوری ؟ دو راه وجود داره .
    یکی اینکه خانواده و اطرافیانت دست به دست هم بدن و شرایط رو برات تغییر بدن و زندگی رو باب میلت کنن ( این راه بهتره ولی کم اتفاق میوفته ) .
    دوم باید خودت رو با شرایط وفق بدی . باید خودتو تغییر بدی . دیدی آدمایی رو که در تصادف یا جنگ یا و . . . یه عضو بدنشون رو از دست میدن . مثلا دوتا پا فلج میشه . یا چشم ها کور . یا یه دست فلج یا یا یا . . . !
    این آدما چیکار میکنن ؟ قبول میکنن از این به بعد زندگی من اینه و خودشونو با وضعیت هماهنگ میکنن . و اکثرا موفق هم میشن .

20. 2 کاربر از پست مفید imans تشکرکرده اند .

imans (یکشنبه 24 بهمن 89)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)