با سلام به دوستای گلم
این اولین سوال من در این انجمنه و امیدوارم که برای طرح سوالم جای مناسبی رو انتخاب کرده باشم .
میخواستم بگم از یه دختری خوشم اومده (به عنوان همسر آینده ام) و میخواستم بگم ایشون هم مدت یه سالی بود که منو دوست داشته ولی به خاطر حجب و حیایی که داشته چیزی نمیگفته تا این که من سر بحث رو شروع کردم و بهش گفتم غرض از پیام بازی و زنگ زدن به تو انتخاب شما به عنوان همسر آینده ام است .
خب من یک پسر با سن 22.5 سال سن و تا مقطع پیش دانشگاهی درس خوندم والان کار میکنم و ایشون 21.5 سالشونه .
خانواده های ما قبلا با هم همسایه بوده و برادر ایشون بهترین دوست منه و خانواده ی ایشون نزدیک به 10 ساله که با ما ارتباط داره و به دلیل اینکه مادرم و مادر ایشون تنها دختران خانواده اشان بوده اند با هم دست خواهری داده و میشه گفت این دختر خانم دختر خاله ام نیز هستند .
چه طور شد که من به ایشون علاقه مند شدم ، اینه که مادرم و خواهرم خیلی از ایشون تعریف میکردند و میگفتند دختر خوبی هستند ، طبق تعریف های مادرم و خواهرم ایشون خونه دار ، صاف و صادق و دختر نجیبی هستند .
ومنم طی این چند مدت چند بار امتحانش کردم و مطمئنم از انتخابم . در ضمن خانواده های ما از نظر فرهنگی،اقتصادی و اجتماعی هم طراز بوده و هردومون توی یک محیط بزرگ شده ایم .
ولی سوال اصلی من اینه که مادر این خانم خیلی خانم بداخلاقی هستند چون مادرم میگه اخلاق مادران بر روی دخترانشان خیلی تاثیر داره و من مرددم که ایشون هم مثل مادرشون بداخلاق باشن و اخلاق مادر چه قدر تاثیر داره روی دختر ؟
با توجه به معیار هایی که من در مورد سن ازدواج خونده ام باید اختلاف سنی زن و شوهر بین 2 تا 7 سال باشه ، آیا اختلاف سنی من و این خانم خوبه یا نه ؟
و سوال آخر اینه که ازدواج با این خانم چه قدر موفقیت آمیزه ؟

ایشالا که هر چی خدا بخواد
شما مهم اینه که همدیگرو دوست داشته باشید کاملا عاقلانه نه عاشقانه و احساسی که اونطور که من فهمیدم شما عاقلانه ایشونو دوست دارید اخلاق مادر هم کمی تاثیر گذار هست اما نمی تونه ملاک باشه انسان ها خودشون عقل دارن و هر انسانی فقط یکیه پس بهت توصیه می کنم هرچه زودتر دست بجنبون که داره دیر میشه
دختره هم که دوستت داره واااااای چه شود مطمئنم خوشبخترین آدمای روی زمین میشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)