به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 05 شهریور 91 [ 13:15]
    سطح
    32
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 102
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    232

تشکرشده 238 در 85 پست

Array

بهترين و بدترين اخلاق همسرانتان

سلام دوستان همدردي
    خوبيد
    ميشه بدترين و خوبترين اخلاق همسرتون را بنويسيد تا يه نتيجه گيري كنيم كه بهترين و بدترين اخلاق (طرز برخورد با همسر چيه(
    فقط دوتااول از خودم شروع ميكنم

1. خوبترين : صبوري
    2.بيدترين:درونگرا و كم حرف كه منو كسل ميكنه
    منتظرتونم

2. 6 کاربر از پست مفید پاييز خزان2 تشکرکرده اند .

پاييز خزان2 (یکشنبه 26 دی 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 10 آبان 90 [ 15:02]
    سطح
    23
    Level completed: 60%, Points required for next Level: 40
    دستاوردها:
    تشکرها
    97

تشکرشده 99 در 24 پست

Array

RE: بهترين و بدترين اخلاق همسرانتان

من خصوصياته خوب و بد نامزدم رو ميگم
    1-خوبترين : مهربونه.. فهميدس.. منو درک ميکنه(در اکثر مواقع).. متوقع نيست..خيلي با ملاحظه اس .. زود از اشتباهم ميگذره و قضيه رو کش نميده..به سلايق و عقايد من احترام ميذاره
    2-بدترين : حقشو نميتونه بگيره..زيادي در ارتباط با ديگران مظلومه..اعتماد به نفسش پايينه..يه موقع هايي که ميوفته روو دنده ي ايراد گرفتن ديگه از همه چيزم ايراد ميگيره و منو ديوونه ميکنه و تا يه داد سرش نزنم دست برنميداره..بعدش شروع ميکنه به معذرت خواهي که منظوري نداشتمو اينا رو واسه ي خودت ميگم و ميخوام که بهترين باشي و ... و زيادي صبوره و کارهارو عقب ميندازه

4. 6 کاربر از پست مفید ريحانه1359 تشکرکرده اند .

ريحانه1359 (سه شنبه 28 دی 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    شنبه 21 اردیبهشت 92 [ 12:37]
    سطح
    62
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 183
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    277

تشکرشده 281 در 126 پست

Array

خصوصیات خوب شوهر من :
    مهربان - فهیم- عاقل- آرام - با شعور - منطقی- با گذشت - اصلا زور نمی گه- گیر بیخود نمی ده- تو کارهای شخصی من دخالت نمی کنه - آخر هر ماه کل خانه رو جارو و طی می کشه و حمام دستشویی رو می شوره - خسیس نیست - به خانوادم احترام می ذاره - و منو خیلی زیاد دوست داره

خصوصیات بد شوهر من :
    عاشق خوابیدنه - من از خانوادش به شدت متنفرم !!!! - بعضی مواقع آرامش و صبوریش دیگه خیلی بیش از حد می شه- اصلا ظرف نمی شوره- خیلی با من درد و دل نمی کنه و مسایل رو تو خودش می ریزه. خورشت آلو اسفناج و کرفس نمی خوره - همیشه حوله ی حمامشو من جمع می کنم-

ودر آخر به نظر من همه یک سری خصوصیات بد و خوب دارند. باید دید برای زن یا همسر چه اخلاقی مهمه و آیا طرف مقابل اون رفتار رو داره یا نه؟؟؟
    خوبی و بدی نسبیه و به دید و شخصیت هر آدمی بستگی داره تعریفش.

6. 8 کاربر از پست مفید نازنین غ تشکرکرده اند .

نازنین غ (پنجشنبه 24 شهریور 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 03 اسفند 89 [ 14:21]
    سطح
    24
    Level completed: 6%, Points required for next Level: 94
    دستاوردها:
    تشکرها
    44

تشکرشده 46 در 8 پست

Array

سلام موضوع جالبيه! البته من يه دفتر دارم كه قبلا اينكارو توش انجام دادم يعني يه قسمت خصوصيات خوب همسرم ويه قسمت ديگه خصوصياتي كه شايد از نظر من بد باشه رو نوشتم كار خوبيه چون وقتي ميبيني خصوصيات خوبش خيلي خيلي بيشتره آخر صفحه مينويسي خدارو شكر! البته بايد وقتي شروع به نوشتن كني كه در آرامش باشي نه بعد از يه مشاجره كه اونموقع فقط داري سياه مينويسي.به ساير دوستان توصيه ميكنم!
    حالا نظرمو راجب خصوصيات شوهرم ميگم:
    خصوصيات خوبش:خيلي مهربونهدوست داشتنش واقعيه اينو وقتي داره ميگه دوسم داره و اشك تو چشاش جمع ميشه ميفهممكاراي خوب منو ميبينه حتي اگه خيلي كوچيك باسه .هر بار كه يه قسمت خونرو تمييز ميكنم بلافاصله كه از سر كار مياد متوجه ميشه ويه عالمه خسته نباشيدو تشكر ميگه.سليقه اش با من يكيه يه وقتا ميريم جلوي مغازه و من يه چيزي انتخاب ميكنم وازون ميخام حدس بزنه چيه اونم هموني كه من انتخاب كردمو ميگه:اگه خانواده من چيزي بهش بگن كه ناراحتش كنه اصلا به روش نمياره و بحثو عوض ميكنه:حتي يه اگه يه ارايش مختصر تو خونه براش بكنم سريع ميفهمه و ميگه چه خوشگل شدي ميدونه من گل دوست دارم از دو سه ماهي كه قبل خواستگاري با هم قولو قرار گذاشته بوديم تا الان كه سه سال از ازدواجمون ميگذره هر چند وقتي بجز مناسبتها هم واسم گل ميخره و واسه انتخاب هر گل و تزيينش با گل فروش كلي وقت ميزاره نه اينكه سرش خيلي خلوت باشه نه..اين كارو بعد از كارش و با تمام خستگي انجام ميدهمامانش كه خالمه منو خيلي دوست داره وبهم احترام ميزاره هر بار كه ميبينمش واسم يه كادو حتي اگه كوچيكم باشه ميخره حتي دور از ديد بچه هاي ديگش كه يه وقت اونا بهم حسودي نكنن:تو كاراي خونه مخصوصا وقتي مهمون دارم بهم خيلي كمك ميكنه رابطه عاشقانش حرف ندارههيچ وقت شلخته نميگرده:.مناسبت هارو هيچ وقت فراموش نميكنه نه اينكه حتما يه كادو آنچناني هر بار بخره حتي با يه دسته گل يه رستوران رفتن..يا يه چيز كوچيك اون روزو برام خاطره انگيز ميكنههر دو سه شب با اينكه وقتي از سر كار مياد خستس وقتي ميگم منو ببر يه دور بزنيم اين كارو انجام ميده يه وقت دل من نگيره آخه ما تو اين شهر غريبم البته چون من دوست داشتم اينجا زندگي كنيم اومديم اينجا پدر مادر جفتمون شهراي ديگه ايي زندگي ميكنن. گزاشت من دانشگامو بعد ازدواج هم ادامه بدم و مدركمو بگيرمبا سر كار رفتنم مشكلي نداره وحتي خودش دنبال جور كردن كار برامه .تا حالا به من حرف بد نزده.نه اهل سيگاره نه اهل هيچ چيز ديگه.خيلي تميزه هميشه بدنش بوي خوب ميدهسر كار ميره وخيلي زحمت ميكشه.من صبحا دير بلند ميشم و چون اون زود ميره نميتونم بهش صبونه بدم هيچ وقت گله نميكنه فقط صبح كه ميره منو يدونه تو خواب ميبوسه وميره هميشه ميگه تو بزرگترين نعمت خدا براي مني وميگه از زندگيش خيلي راضيه وميگه تو بهتريني......خدايش بچه خوبيه اگه تعريف نباشه منم بچه خوفيم سعي ميكنم از هيچي براش كم نزارم به نظرم بايد خوبي كني كه خوبي ببيني...حالا كه اينارو مينويسم اميدوارم تا آخرين لحظه خدا اين نگاه پر محبتشو از منو همسرم وزندگيمون نگيره و تا آخر همه چي خوب باشه خدارو شكر

خصوصيت يكم بد همسرم:وقتي يه كاري ميگه انجام بدم دوست داره همون موقع انجام بدم ولي من يكم تنبلي ميكنم ودوست دارم هر وقت خودم دوست داشتم انجام بدم كه يكم ناراحت ميشه و يه وقتا خودش ميره كاري كه گفته بودو انجام ميده..اون خيلي منطقيه ولي من خيلي احساساتي با مشكلات برخورد ميكنم..چيز ديگه ايي يادم نمياد شايد اينام كه گفتم خصوصيات بد من باشه تا اون!!!

8. 7 کاربر از پست مفید بيصدا تشکرکرده اند .

بيصدا (پنجشنبه 24 شهریور 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 بهمن 00 [ 10:13]
    سطح
    97
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 986
    دستاوردها:
    Veteran25000 Experience Points
    تشکرها
    1,578

تشکرشده 1,607 در 499 پست

Array

بروز رسانی

10. کاربر روبرو از پست مفید کنجکاو تشکرکرده است .

کنجکاو (شنبه 05 شهریور 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 28 اسفند 93 [ 14:00]
    سطح
    57
    Level completed: 87%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    4,002

تشکرشده 4,006 در 737 پست

Array

سلام
    یکی از خصوصیتهای خوب شوهرم اینه که تو دوران دانشجویی خیلی کمکم کرد ( بچه داری،آشپزی و زندگی و اجاره نشینی در شهری که دانشجو بودم و....)
    خصوصیت بدش هم اینه که خیلی پیچیده است و خیلی وقتا پیش بینی رفتارش خیلی برام سخته.

12. کاربر روبرو از پست مفید پاییزان تشکرکرده است .

پاییزان (شنبه 05 شهریور 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)