به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 24
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 دی 89 [ 00:12]
    سطح
    23
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

سر دوراهی موندم > تو رو خدا هر کی که میتونه کمکم کنه

با سلام من محمد هستم27 ساله که چند منشی در محل کارم دارم. 5 ماه پیش متوجه شدم که یکی از اونا با دوست پسرش در محل کار قرار گذاشته و من از این کار وی ناراحت شدم و با وی برخورد کردم اما او اذعان داشت که ما یک ساله با هم دوستیم و من به وی وابسته شدم و با اینکه فقط یه دوستی ساده هست و هیچ امکان ازدواجی باهاش ندارم نمی تونم فراموشش کنم. من به منشی ام کمک کردم و با معرفی مشاوره ارتباط وی را با دوست پسرش خیلی خیلی کمرنگ و قطع کردم.وقتی داشت رابطشون کمرنگ می شد یه فکر شیطنت آمیز آمود سراغم که چرا من باهاش دوست نشم و پیشنهاد دادم و وی با اصرار من قبول کرد. یه دوماهی باهم دوست بودیم تا اینکه نمی دونم چی شد که به ازدواج با هم فکر کردیم و قول و قرارا شروع شد. رابطمون خیلی خیلی نزدیک شد تا حدی که نیاز جنسی من را برطرف می کرد.حال مشکل اینجاست که من نسبت به رابطه قبلی ایشون شک دارم و هر بار که مطرح کردم قسم می خوره که هیچ رابطه ای در میان نبوده .چندین بار با هم دعوامون شده اما خیلی زود برگشتیم. من از یکی از دوستان صمیمی اون خواهش کردم که هرچه راجع به رابطه قبلی کیس ما با دوست پسرش میدونه بگه و اون گفت چون نیتتون خیره می گم اما به هیچ وجه دوستم نفهمه و اون گفت که دوست پسره قبلی اش ، آدم زیرک و هوس بازی بوده اما تنها کاری که کرده با زور یک بار وسطای دوستی با و یک بار هم آخرای دوستی لباسای بالا تنه اون را در آورده اما کیس ما با گریه و فرار نگذاشته کار به جاهای باریک کشیده شود.. اما خودم باورم نمیشه که یه پسر وقتی یه دختر رو توی یه مکانه خالی گیر بیاره و با توجه به هوس باز بودن و زیرک بودن فقط به دیدن بالا تنه یه دختر اکتفا کنه و همچنین دوستش می گفت روزای که قرار داشت لباس های زیر خوشکل هم می پوشید و حتما حمام هم می رفت . الانم که من باهاشم سوتی هایی می ده که من مطمئن شدم که رابطه جنسی داشته اما نگذاشته نزدیک ترین دوستش هم بفهمه آخه دلیلی نداشته . خلاصه که خودش میگه فقط یه بار لباشو آورده نزدیک لبای من که با خشم من بیخیال شده و چند باری هم فقط به هم دست دادیم.اون هنوز خبر نداره که من میدونم دوست پسره قبلیش لباسای بالا تنشو درآورده. حال بعضی از روزا پیش خودم فکر می کنم که آهای محمد خدا به این بزرگی میبخشه اما تو نمی بخشی؟ یا می گم من که الان با هاش رابطه جنسی برقرار کردم اگه ولش کنم از کجا معلوم که دختر بعدی که بخوام با هاش ازدواج کنم همچین مشکلی براش پیش نیومده باشه؟ به اینا که فکر می کنم بیخیالش می شم اما بعضی وقتا فکرای کاملا منفی میاد سراغم و عذابم میده. مثلا خونه ما که خالی میشه و میارمش خونه و با هاش هر کاری که می کنم بعد پیش خودم میگم چه بد که دوست پسره قبلی اون هم این کارا باهاش کرده. خیلی خستتون نکنم از این که قبلا رابطه جنسی داشته باشه احتمالش خیلی خیلی بالاست اما هم نامردی هست که بخوام حالا که بهم اعتماد کرده بیخیالش بشم هم از ادامه دادان باهاش میترسم. در ضمن ایشون تا حد زیادی حرف منه . مثلا الان به خاطر من کاملا محجبه شده و نمازاشو میخونه. در کل خیلی دوست داشتنیه اما ای کاش از اول با من بود. حال با فرض اینکه ایشون رابطه جنسی داشته باشن ، با اینکه دوسش دارم در حقش نامردی کنم و بیخیالش بشم ؟یا اینکه بمونم باهاش و اگه صرف با موندنه چه کار کنم که این افکار عذاب آور سراغم نیاد؟ با تشکر فراوان از زحمات بی دریغ شما

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 04 بهمن 91 [ 14:15]
    سطح
    44
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 103
    دستاوردها:
    تشکرها
    1,967

تشکرشده 1,971 در 570 پست

Array

RE: سر دوراهی موندم > تو رو خدا هر کی که میتونه کمکم کنه

نقل قول نوشته اصلی توسط jojolak
    با سلام من محمد هستم27 ساله که چند منشی در محل کارم دارم. 5 ماه پیش متوجه شدم که یکی از اونا با دوست پسرش در محل کار قرار گذاشته و من از این کار وی ناراحت شدم و با وی برخورد کردم اما او اذعان داشت که ما یک ساله با هم دوستیم و من به وی وابسته شدم و با اینکه فقط یه دوستی ساده هست و هیچ امکان ازدواجی باهاش ندارم نمی تونم فراموشش کنم. من به منشی ام کمک کردم و با معرفی مشاوره ارتباط وی را با دوست پسرش خیلی خیلی کمرنگ و قطع کردم.

چه کار خداپسندانه ای کردید، باید به شما تبریک گفت

وقتی داشت رابطشون کمرنگ می شد یه فکر شیطنت آمیز آمود سراغم که چرا من باهاش دوست نشم و پیشنهاد دادم و وی با اصرار من قبول کرد. یه دوماهی باهم دوست بودیم تا اینکه نمی دونم چی شد که به ازدواج با هم فکر کردیم و قول و قرارا شروع شد. رابطمون خیلی خیلی نزدیک شد تا حدی که نیاز جنسی من را برطرف می کرد.

اما اینجا رو خراب کردی برادر!
    حیف این نام کاربری نیست ؟
    اینکه بدونی شیطون داره گولت میزنه و حرفشو گوش کنی خیلی خیلی بده
    شما با این سن و موقعیت کاری چرا نیاز جنسی یا عاطفیتون رو با ازدواج برطرف نکردید؟؟؟
    خیلی از جوانها بهانه میارن که بیکاریم، نرخ تورم بالاست! گرونیه ، دیگران میگن هنوز سنم کمه، و ... اما شما چی ؟؟

حال مشکل اینجاست که من نسبت به رابطه قبلی ایشون شک دارم و هر بار که مطرح کردم قسم می خوره که هیچ رابطه ای در میان نبوده .چندین بار با هم دعوامون شده اما خیلی زود برگشتیم.

به نظر من این اصلا مشکل نیست!
    هرآنچه که برای خودت میخوای برای دیگران هم بخواه!
    شک نکن اطمینان کن که به چنین دختری که بی هیچ تعهدی نیازهای ...یه غریبه رو برآورده میکنه اعتمادی نیست

من از یکی از دوستان صمیمی اون خواهش کردم که هرچه راجع به رابطه قبلی کیس ما با دوست پسرش میدونه بگه و اون گفت چون نیتتون خیره می گم اما به هیچ وجه دوستم نفهمه و اون گفت که دوست پسره قبلی اش ، آدم زیرک و هوس بازی بوده اما تنها کاری که کرده با زور یک بار وسطای دوستی با و یک بار هم آخرای دوستی لباسای بالا تنه اون را در آورده اما کیس ما با گریه و فرار نگذاشته کار به جاهای باریک کشیده شود.. اما خودم باورم نمیشه که یه پسر وقتی یه دختر رو توی یه مکانه خالی گیر بیاره و با توجه به هوس باز بودن و زیرک بودن فقط به دیدن بالا تنه یه دختر اکتفا کنه و همچنین دوستش می گفت روزای که قرار داشت لباس های زیر خوشکل هم می پوشید و حتما حمام هم می رفت . الانم که من باهاشم سوتی هایی می ده که من مطمئن شدم که رابطه جنسی داشته اما نگذاشته نزدیک ترین دوستش هم بفهمه آخه دلیلی نداشته . خلاصه که خودش میگه فقط یه بار لباشو آورده نزدیک لبای من که با خشم من بیخیال شده و چند باری هم فقط به هم دست دادیم.اون هنوز خبر نداره که من میدونم دوست پسره قبلیش لباسای بالا تنشو درآورده.

حال بعضی از روزا پیش خودم فکر می کنم که آهای محمد خدا به این بزرگی میبخشه اما تو نمی بخشی؟

برادر عزیز اشتباه نکن
    خداوند گناه زنا رو به این راحتی و بی توبه واقعی هرگز نمیبخشه!
    شما مطمئن شدید که اون توبه کرده که خدا اونو بخشیده باشه؟
    اگه توبه کرده چرا هنوز داره ادامه میده ؟؟؟
    برای بخشیده شدن اول باید رابطه با شما رو هم کامل قطع کنه و دیگه با احدی چنین رابطه ای نداشته باشه و به تکرارش هم فکر نکنه تا خدا اونو ببخشه .
    شما هم همین کارو میکنید و اونوقت رسما میری خواستگاریش .اونوقت بخشیده میشید هردوتون!

یا می گم من که الان با هاش رابطه جنسی برقرار کردم اگه ولش کنم از کجا معلوم که دختر بعدی که بخوام با هاش ازدواج کنم همچین مشکلی براش پیش نیومده باشه؟

بله دیگه اون دختر هم در مورد شما همین فکرو حق داره بکنه مگه نه ؟
    !

به اینا که فکر می کنم بیخیالش می شم اما بعضی وقتا فکرای کاملا منفی میاد سراغم و عذابم میده. مثلا خونه ما که خالی میشه و میارمش خونه و با هاش هر کاری که می کنم بعد پیش خودم میگم چه بد که دوست پسره قبلی اون هم این کارا باهاش کرده. خیلی خستتون نکنم از این که قبلا رابطه جنسی داشته باشه احتمالش خیلی خیلی بالاست اما هم نامردی هست که بخوام حالا که بهم اعتماد کرده بیخیالش بشم هم از ادامه دادان باهاش میترسم.

نباید بترسید چون در حال حاضر شما هم مثل اون هستید و تو این مورد مساوی هستید!

در ضمن ایشون تا حد زیادی حرف منه . مثلا الان به خاطر من کاملا محجبه شده و نمازاشو میخونه.

پناه بر خدا!!
    وقتی حجاب باطنی(اونم عفت) وجود نداره حجاب ظاهری به چه دردی میخوره ؟؟؟
    یعنی حجاب(ظاهری) برای شما مهمه ؟؟
    نماز ؟!
    خداوکیلی خودت بگو این نماز و حجاب جز توهین به مقدسات معنی دیگه ای داره ؟

در کل خیلی دوست داشتنیه اما ای کاش از اول با من بود. حال با فرض اینکه ایشون رابطه جنسی داشته باشن ، با اینکه دوسش دارم در حقش نامردی

کنم و بیخیالش بشم ؟یا اینکه بمونم باهاش و اگه صرف با موندنه چه کار کنم که این افکار عذاب آور سراغم نیاد؟

به نظر من نه رهاش نکنید چون دلیلی نداره! شما از این لحاظ الان مساوی هستید و نمیتونید به این خاطر ازش ایراد بگیرید .دوستش هم که دارید چون دوست داشتنیه!
    از نامردی هم که بدت میاد!
    باهاش بمونید و البته ازدواج کنید و بیخیال گذشته بشید چون خودتون هم تو گذشته اش شریکید.
    خصوصیات مثبتی ی که داره و ازش گفتید باعث میشه یادت بره نگران نباش!

با تشکر فراوان از زحمات بی دریغ شما

خواهش میکنم،
    اگه جاهایی تند صحبت کردم ببخشید
    بر حسب وظیفه انسانی و اینکه برادر دینی من هستید و دیگه اینکه خودتون هم قسم دادید اینکارو کردم

3. 9 کاربر از پست مفید فرانک1389 تشکرکرده اند .

فرانک1389 (چهارشنبه 15 دی 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 07 شهریور 99 [ 23:27]
    سطح
    86
    Level completed: 56%, Points required for next Level: 222
    دستاوردها:
    VeteranSocial10000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    3,951

تشکرشده 4,314 در 675 پست

Array

به نظرم ازدواج با ایشون اگه از جهات دیگه مشکلی ندارید به صلاح هر دوتونه!

تنها و تنها کسی می تونه و حق داره از همسرش انتظار یک گذشته پاک رو داشته باشه که خودش هم از جاده پاکی و نجابت خارج نشده باشه ...

به هر حال هر دوتون همدیگرو تست کردید!!! و می دونید که به درد هم می خورید. چی از این مهم تر؟!

5. 6 کاربر از پست مفید آویژه تشکرکرده اند .

آویژه (چهارشنبه 15 دی 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 شهریور 90 [ 00:44]
    سطح
    26
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    تشکرها
    116

تشکرشده 107 در 44 پست

Array

سلام دوست عزیزم
    ببین دوست محترم بکارت برای ازدواج لازم هست ولی کافی نیست مسائل بسیاری تو این امر دخیلن
    شما اول و قبل از ازدواج باید ببینی که ازدواج شما از سر هوس نباشه یعنی تنها انگیزه نباید سکس باشه این خیلی مهمه
    اما در مورد دوستتون ببین برادر عزیز بعضی دخترا وقتی میبینن که پسر مقابل ازش بالتره تن به این رابطه (سکس) میدن تا به هر قیمتی طرف مقابلو داشته باشن این هم برای شما خوبه چون میشه تا حدودی گفت که شاید قبلا این رابطه اگر هم وجود داشته کمرنگ بوده
    ولی اینم بگم تا وقتی طرف مقابل به این صداقت نرسیده که تمام حقیقتو به شما بگه فکر ازدواج نباشید و شما هم باید با این قضیه کنار بیایید منم با نظر دوست عزیزم فرانک موافقم چند وقتی سکس را به طور کامل قطع کنید و به هیچ وجه حرف از ازدواج نزنید میدونم سخته ولی باید انجام بدید تا ببینید بازم نسبت به هم کشش عاطفی دارید یا نه جواب این سئوال خیلی مهمه
    بعد یک مسئله دیگه دوست عزیز مدت اشنایی شما خیلی کمه تو این مدت هم که سکس مطرح بود و جلوی شناختو گرفته حتما بدون سکس تو یک بازه زمانی حداقل 7 ماه تا یک سال به این شناخت برسید بعد تصمیم به ازدواج بگیرید و حتما از مشاور حضوری هم استفاده کنید
    موفق باشید

ببین دوست عزیز بعد از شناخت کامل و به وجود امدن رابطه صادقانه بین شما دونفر ان وقت میتونید پایه های یک زندگی سالمو بگذارید بشنید با دوستتون کاملا در مورد سکس صحبت کنید و به یک نقطه مشترک برسید اصلا تو گذشته ایشون کند وکاو نکنید سعی کنید تو حال زندگی کنید این جمله معرفم براتون مینویسم: زندگی در گذشته حال ادمو مسموم میکنه در حال زندگی کنید
    بازم میگم صداقت و شناخت برای زندگی مشترک خیلی مهمتر از بکارته انسانه چه دختر چه پسر شما هم که باکره نیستید پس روش زیاد فکر نکنید فقط سعی کنید شناختتون کامل بشه ببخشید اگه زیاد نوشتم
    پیروز و سعادتمند باشید

7. کاربر روبرو از پست مفید کوروش اول تشکرکرده است .

کوروش اول (پنجشنبه 16 دی 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 25 اردیبهشت 92 [ 09:40]
    سطح
    56
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 144
    دستاوردها:
    1 year registeredTagger Second Class5000 Experience Points1000 Experience Points
    تشکرها
    1,662

تشکرشده 1,673 در 522 پست

Array

به قول فرانک: پناه بر خدا!!
    وقتی حجاب باطنی(اونم عفت) وجود نداره حجاب ظاهری به چه دردی میخوره ؟؟؟
    یعنی حجاب(ظاهری) برای شما مهمه ؟؟
    نماز ؟! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!1
    خداوکیلی خودت بگو این نماز و حجاب جز توهین به مقدسات معنی دیگه ای داره ؟
    ------------------------------------------------------------------------------------------------------------

انقد ازتون ناراحت وعصبانیم که فقط خدا میدونه
    مغزم هنگ کرد. واقعا چه آدمایی پپیدا میشن؟؟؟!!!!!!!!
    اولا: رابطه داشتن با اون پسر بد بوده با شما نه. مگه شما کی هستید!!!!!!
    دوما:به اون خانوم شک دارین دوست ندارین قبلا تو رابطه ای بوده باشه. واسه شما چی؟ بدنیست؟؟؟؟؟مگه شما کی هستید!!!!!!
    چطور اون زمانی که اون خانومو بردین خونتون به اینا فکر نکردین؟چرا کارتون به نظرتون زشت نیومد؟!!!!!

سوما:دیگه توروخدا دم از ایمان و نماز و حجاب نزنید.بهتون نمیاد.فقط باعث میشید افکار عمومی حتی نسبت به اونایی هم که واقعا محجبه و با نماز هستند خیلی بیشتر شک کنند.
    چهارما:به جای اینکه اول از همه خودتون توبه کنید و بعد از اون خانوم بخواین واقعا توبه کنه و بعد ازدواج کنید.میخواین با یه نامردی دیگه خرابترش کنین؟؟؟؟؟؟؟؟
    یادتون نره
    حتی تو قرانم داریم زنان خوب برای مردان خوب
    [align=center]خدايا آن گونه زنده ام بدار كه نشكند دلي از زنده بودنم
    و آن گونه بميران كه كسي به وجد نيايد از نبودنم...
    [/align]

9. 5 کاربر از پست مفید آفتاب همدرد تشکرکرده اند .

آفتاب همدرد (چهارشنبه 15 دی 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 27 شهریور 90 [ 00:44]
    سطح
    26
    Level completed: 47%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    تشکرها
    116

تشکرشده 107 در 44 پست

Array

خواهر عزیزم مینا حرفشون درسته ولی با عصبانیت مطرح کرده که شاید ناراحتتون کنه ولی حرفای ایشون را باید با این دید نگاه کرد که حرفاشون با صداقت و از سر دلسوزی خواهرانه است
    ما حصل حرف مینا خانوم اینه که تو این رابطه هر دو مقصرین نه فقط ایشون و این کاما درسته شما هم اگه با این دید نگاه کنید حتما فرمایشات ایشونو تایید خواهید کرد سوای ناراحتیشون
    موفق باشید

11. 3 کاربر از پست مفید کوروش اول تشکرکرده اند .

کوروش اول (چهارشنبه 15 دی 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 بهمن 91 [ 22:21]
    سطح
    23
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 2
    دستاوردها:
    تشکرها
    129

تشکرشده 126 در 29 پست

Array

سلام دوست عزیز
    فقط می تونم بگم اگه واستون پاک بودن یه دخترقبل ازآشنایی یاازدواج باهاتون مهم هست بایدسعی میکردید خودتون هم پاک می موندید پس ازاین لحاظ نمی تونید ایرادی به اون خانوم بگیرید البته من کار اون خانم رو هم تائید نمی کنم اینم یادتون باشه حتی اگه بااون خانوم هم تموم کنید دیگه خودشماهم مثل قبل پاک نیستیدوکسی توزندگیتون بوده که باهاش رابطه داشتید .
    اگه اهل نماز باشیدبایداینم بدونید که رابطه جنسی با نامحرم حرامه .
    به نظرمن هم دوستمون کوروش او ل راست میگه اول باید رابطه جنسی رو کاملا قطع کنید البته سعی کنیدواقعاازته دل این کارو کنید که خداهم ببخشه شمارو بعداگه دیدید به درد هم میخورید باهم ازدواج کنید چون تنها گذاشتن این خانوم فقط به خاطراین موضوع اصلا درست نیست چون خوذشماهم کمتر ازاون خطانکردید

13. کاربر روبرو از پست مفید silda تشکرکرده است .

silda (پنجشنبه 16 دی 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

جناب jojolak

هر دو خطا کردید و راه و روشتون غلط بوده و هست .

اما اینکه شما خود را مسئول این پیشامد می دونید و نمی خواهید این دختر را بااین تجربه رها کنید ، قابل تحسینه .

پیداست این دختر با پیش آمدن بحث ازدواج از سوی شما به غلط اعتماد پیدا کرده و تن به رابطه داده ، بخصوص اگر شما از ازدواج با اطمینان حرف زده باشی و حتی محتوای کلام شما به گونه ای بوده باشه که وی خود را از آن شما بداند ( مثلاً ، تو مال من هستی ... همسرمنی و ..... ) که دنیای یک دختر احساسی را تحت تأثیر قرار میده ، اغلب دخترها نقطه نظر نهاییشون از وارد رابطه با یک پسر شدن میل و نیل به ازدواجه که بعضی از پسرها هم از همین سوء استفاده می کنند . این راگفتم که بدانید خود شما در سوق ایشان به سوی این رابطه و جنسی شدن آن دخیل بوده ای ، به جملات خود دقت کنید که فرمودید به اصرار با او وارد دوستی شدید ( یعنی ایشون رد می کرده شما را و شما اصرار کردید و در ادامه هم اعتمادش برای ازدواج را جلب کردید و صد البته این تایید نمی کند که ایشون هم کار درستی کرده که پذیرفته ، بلکه منظور اینه که بیش از زوم روی ایشون روی خود و عملکردتون زوم کنید )

اگر مایل بودید با دختری بدون رابطه قبلی ازدواج کنید نباید با ایشون رابطه برقرار می کردید ، حال که رابطه برقرار کردید حق و عدالت نیست دختری بدون رابطه قبلی را طلب کنید ، و اگر هر دختردیگری با رابطه قبلی را با در نظر گرفتن عدالت بپذیرید همین وسواس را در مورد رابطه گذشته وی نیز خواهید داشت .

اکنون ، بهتره هرچه زودتر دست از رابطه جنسی بکشید و رابطه خود را به منظور شناخت در ابعاد دیگه ( هر دو از هم ) با اطلاع خانواده ها ، و زیر نظر یک مشاور به قصد ازدواج پیش ببرید ، و در مورد رابطه گذشته این دختر هم نه تجسس کنید و نه یادآوری . هر دوی شما در حال حاضر از این نظر در یک سطح هستید ، به حال و آینده ای خوب و بی خطا فکر کنید و گذشته را رها کنید .

.

15. 9 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 15 دی 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 19 دی 89 [ 00:12]
    سطح
    23
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 23
    دستاوردها:
    تشکرها
    5

تشکرشده 5 در 2 پست

Array

تشکر و مجددا سوال

از همه عزیزانی که به هر نحوی پاسخ دادند بسیار سپاسگذارم.از اینکه وقت گذاشتید واقعا ممنونم. اما سوال اصلی من اینه که چه کار کنم که به رابطه قبلی ایشون فکر نکنم؟ چگونه می توانم حال و آینده ای خوب و بی خطا فکر کنم و گذشته را رها کنم ؟
    مثلا همین چند روز پیش ، در حالی که تو ماشین با هم بودیم دوست پسر قبلیشو دیدم بهش گفتم این دوستت بوده گفت آره نگاش کن چه زشتم شده ، اصلا این مدل مو بهش نمی یاد. من سکوت کردم و اونم دیگه چیزی نگفت. بعد که فهمیدم که خونه دوست پسرش کجاست هزار تا فکر نامعقول و بچگانه به سرم زده که آزارم میده . مثلا چکارایی که پسره با کیس من انجام نداده. شبا که میخوام بخوابم یا بیدار که میشم این فکرای زشت میاد سراغم.
    آره همتون راست میگید من مقصرم و من هم تو این مورد با ایشون مساوی ام اما من تا قبل از آشنایی با ایشون هیچ رابطه جنسی نداشتم اما ایشون قبل از من داشته و این منو آزار میده.
    به خدا خودم هم از کرده خودم پشیمانم . بارها شده که من و اون تو محل کار یا جایی خلوت کردیم و پیش خودم گفتم که گناه نمی کنم اما اون با نزدیک شدن به من و لب گرفتن مرا تحریک کرده و باز ... نمی گم اون گناهکاره و شروع کننده اونه بلکه مقصر منم که این جوریش کردم. اینجوری باهاش تا کردم که فکر می کنه اگه این کارو با من کنه داره به من لطف می کنه . اون ابراز احساسات خودشو اینجوری نشون میده. باشه چشم من ارتباط جنسی ام رو قطع می کنم اما چه کار کنم که اون فکرای منفی نیاد سراغم؟
    در ضمن در جواب خانم مینا چ باید بگم من کسی نیستم . من خطا کردم و آمدم اینجا تا دوستانی همچون شما کمک بگیرم نه اینکه سرزنشم کنید. من که گفتم بیخیال شدنم نامردی هست. من که میگم بابا من راهو اشتباه رفتم .راستی ایشون پرده بکارت دارند و رابطه جنسی ساده ای با هم داشتیم اما قبول دارم که باز گناهکارم. خیلی دوست دارم به 5 ماه پیش برگردم چون تا حالا من با هیچکس هیچگونه ارتباطی نداشتم یعنی خودم نخواستم . اما الان همه فاکتور های خوب واسه ازدواج مثل پول اخلاق خانواده خوب تحصیلات عالیه و... رو دارم الا پاکی. به خدا میخوام خون گریه کنم که چرا همچین غلطی کردم؟ بازم دارم خستتون میکنم معذرت میخوام. در کل این خانم تو خیلی چیزا با من همخونی داره و فقط اگه این مشکل حل بشه مطمئن باشید به هیچ وجه از دستش نمی دم و مشکلم اینه که چطوری گذشته ایشون را فراموش کنم. در آخر از فرانک1389 و آویژه و کوروش اول و مینا چ و silda و فرشته مهربان و همه دوستانی که واسم وقت گذاشتید سپاسگذارو و نمی دونم چه طوری ازتون تشکر کنم. منتظر راه حل های اثربخشتان هستم. مرسی از همه

17. 2 کاربر از پست مفید jojolak تشکرکرده اند .

jojolak (شنبه 18 دی 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

شما اصلاً مطمئن نیستید که ایشون رابطه جنسی داشته ، ایشون هم انکار کرده ، و شما نباید دنبال اثبات و اقرار گرفتن برآئید ، همین که مدرکی دال بر رابطه داشتن نیست باید شما را آرام کند ، اینکه مرتب ذهنتون منفی میزنه یعنی وسواس فکری و منفی بینی پیدا کردید ، و برای رفع اون نیازه مراجعه حضوری به روانشناس بالینی داشته باشید تا به کمک وی با بهره گیری از تکنیکهایی مثل توقف فکر و تمرکز زدایی ، و ... از این مشکل رهایی یابی و با کسب مهارتهای لازم برای زندگی موفق به سوی ازدواج گام بردارید .

موفق باشید

19. 5 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 22 دی 89)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)