به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 13 دی 89 [ 11:53]
    سطح
    23
    Level completed: 1%, Points required for next Level: 99
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

من دیوانه هستم یا نه؟

سلام
    من اسمم کژال هست 21 سال دارم دانشجوی ترمه 3 هستم. 2تا خواهر بزرگتر از خودم دارم که هردوشون مجرد هستند.تقریبا 9 ماهی هست با یک پسره 23 ساله آشنا شدم از خصوصیاتش بگم این که خوش اخلاق خوش قیافه هست خیلی هم اهل کار کردنه و با ادب نمازخون و به نظره من احساساتی هست و تا دیپلم درس خونده تقریبا از یه خانواده پرجمعیت هست تحقیق کردم وضعشون قبلا خوب نبوده ولی به خاطر اینکه خیلی کاری بوده طی دو سه سال با کار کردنش وضع خانوادش خوب شده. میگه قصد ازدواج با منو داره ولی بهش گفتم تا دوتا خواهر بزرگترم ازدواج نکنند نمیتونه بیاد خواستگاری اونم قبول کرده منتظر بمونه بهش گفتم باید درس بخونی چون خانواده من حتما تو آینده با تحصیلاتت مخالفت میکنند اونم قبول کرده الان هم داره واسه کنکور میخونه میگه هر وقت خواهرات ازدواج کردند و من هم کاردانیمو گرفتم و تو هم فارغ التحصیل شدی میام خواستگاری. منو هم به خانوادش معرفی کرده خانوادش هم منو قبول کردند. من فقط میترسم که نکنه زندگی خوبی تو آینده باهاش نداشته باشم الان خواستگارای خوبی دارم و میدونم تو آینده هم بهتراش هم میان خواستگاریم میترسم نتونم به خاطر اون موقعیت های بهترمو از دست بدم واسه همین تا حالا چند بار باهاش بهم زدم و تموم کردم اما باز با اصرار های اون شروع کردیم ولی من بازم سخت میگیرم گفتم باید خونه مستقل داشته باشی اونم گفته اگه زیاد طلا نخوای باشه قبول میکنم اما من گفتم ختما باید واسه 20 میلیون طلا بخری اونم قول داده که طلاها رو بخره به شرط اینکه اول زندگیمون تا 2 الی 3 سال تو واحد بالایی خونشون زندگی کنیم بعد حتما خونه میخره.گفتم ماشین مدل بالا بخره الانم اون ماشین داره ولی گفته اگه همین الان بگی میرم ماشین مدل بالا میخرم فقط به خاطر تو. من فقط بهونه میارم هردوتا خواهرم هم میگن پسره خیلی خوبیه چرا این همه سخت میگیری.هر کاری خواستم اون قبول کرده الا یه کار. ازش خواستم باید برم سره کار هرچند خودمم تمایلی ندارم برم سره کار ولی اون به شدت مخالفت کرده گفته اگه کم گذاشتم برات برو سره کار قسم خورده هر چقدر پول در بیاره بیاره که باهم تصمیم بگیریم چطوری مصرف کنیم. اون میگه نامزد کنیم تا خواهرات ازدوج کنند اما خانواده من امکان نداره قبول کنند میترسم وقتی بیان خواستگاری برادرم قبول نکنه چون پدره من در قید حیات نیستند برادرم باید جوابگوی اونا باشه مادرم هم تابع برادرمه. نمیدونستم دیگه چی بهش بگم چون واقعا خوب بود اما من نمیدونم چرا به شدت از آینده میترسم واسه همین به دروغ گفتم از قیافت خوشم نمیاد با اینکه اون خیلی خوشکلتر از منه اونم گفت متاسفم اینو دیگه نمیتونم کاری بکنمش خیلی اذیتش کردم تا جایی که به گریه انداختمش بهم گفت تو رو خدا منو ول نکن تو اولین عشق من هستی خیلی دوستت دارم به خاطر تو خودمو به آب و آتیش میزنم که خواسته هاتو برآورده کنم هر کاری خواستی قبول کردم آخه تو چی میخوای؟ منم خودمو به به نفهمی زدم و پا رو دلم گذاشتم گفتم نمیخوامت اونم گفت باشه میرم و فراموشت میکنم تقریا تا یه ماه قهر بودیم تا اینکه دوباره زنگ زد و گفت دارن واسم میرن خواستگاری اما من فقط دلم با تو هست ببین با اینکه طردم کردی اما به خاطر تو غرورمو شکستم تو رو خدا اینقدر سنگ دل نباش اما من گفتم برو ازدواج کن اما اون رفت سراغ خواهرم و همه شرایطو بهش توضیح داد خواهرم اومد باهام حرف زد گفت چرا پسره به این خوبی رو پس میزنی میگفت خیلی پسره با ادب و خوش اخلاقی هست نمازخون اهل کار با همه شرایطت هم کنار اومده دیگه چی میخوای؟ منم با حرفاش قانع شدم و برگشتم. اون پسره هم انقدر از برگشتنم خوشحال شده بود که اشک تو چشاش جمع شده بود میگفت تو این یه ماه فقط سره نماز دعا میکردم که تو برگردی در حالی که منم تو این مدت فقط دعا میکردم بره. من ازش خوشم میاد ولی نه به اندازه اون تعجب میکنم چرا این همه دوستم داره بهش میگم چرا با اینکه این همه اذیتت میکنم اما تو از من سیر نمیشی اونم میگه من خیلی بیشتر از اینکه فکر کنی دوستت دارم. میخوام کمکم کنید بگید چیکار کنم آیا باهاش ادامه بدم یا نه با این اخلاق بدی که دارم خیلی از آینده میترسم خواهرم میگه بر پیشه یه روانپزشک تو دیوونه هستی حواهش میکنم کمکم کنید

2. 2 کاربر از پست مفید کژال تشکرکرده اند .

کژال (دوشنبه 13 دی 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

RE: من دیوانه هستم یا نه؟

اولن هردوتو شدیدن درگیر احساسات شدید.دومنمعیارهاتو برای ازدواج مشخص کن.سومن شما اگر بخواید ازدواج کنی،

به خواهرات کاری نداشته باش،شاید تا 5 6 سال دیگه ازدواج نکردن.چهارمن به دوستت بگو با خانوادش بیاد خاسگاری.

تا زیر نظر خانواده به یه شناخت کامل تر از هم برسید.پنجمن،دوستت تو سنی هست که تصمیماتش بیشتر از روی احساسه.

4. 4 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (چهارشنبه 25 اسفند 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 اسفند 89 [ 16:17]
    سطح
    29
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    246

تشکرشده 243 در 88 پست

Array

سلام

با نظر خواهرتون موافقم . حتما برید روانپزشک . احتمالا در آینده شما زندگی این آقا رو بهم بزنید و خراب کنید .

6. 2 کاربر از پست مفید imans تشکرکرده اند .

imans (چهارشنبه 25 اسفند 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

سلام خانم کژال

ورودتون رو به تالار همدردی تبریک می گم.

امیدوارم که اینجا بتونید مهارت هایی رو یاد بگیرید که هم سعی کنید مشکلات زندگیتون کمتر بشه و هم برای حل کردنشون تلاش کنید.

اول از همه باید بگم که دیوانه اصلاً کلمه ای در شأن شما نیست، همین که اومدین اینجا و مشکلتون رو مطرح کردین یعنی منطقتون شمارو به اینجا آورده. در صورتی که احتیاج به روانپزشک هم باشه به معنی دیوانه بودن نیست.

فکر می کردم این تفکر دیگه منسوخ شده که هر کی میره پیش روانپزشک دیوونست، الان بعد از مدتها دوباره از شما می شنوم.

شما میگید خیلی اذیتش می کنید، به نظر خودتون چرا با اینکه خودتون این فکرو دارید ولی بازم اذیتش می کنید؟

در ضمن با توضیحاتی که دادین تقریباً با اطمینان می تونم بگم که اون آقا بیشتر از اینکه شمارو دوست داشته باشه بهتون وابسته شده.

8. 3 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (دوشنبه 13 دی 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آذر 96 [ 15:16]
    سطح
    65
    Level completed: 14%, Points required for next Level: 258
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    2,069

تشکرشده 2,080 در 437 پست

Array

عزيزم
    به نظرم اين پسري كه شما داري تعريف مي كنيد يه خرده خله نه خداي نكرده شما
    شوخي كردم خل نيست پسر مردم ولي زيادي احساساتيه و اين مضره! در ضمن اگر شما دختر مستقل و آزادي هستي به نظرم از اين ازدواج صرف نظر كن گلم
    آدماي اينجوري پس فردا تو زندگيت اجازه نميدن بدون وجود اونا آب بخوري جدي ميگم محبت بيش از حد و خارج از عقلانيت يكي از آثارش همينه! اينقدر بهت وابسته است كه ديگه تو رو به ستوه مياره!
    به قول آقاي مدير:
    "تعداد زناني كه به خاطر كنترل بيش از حد همسرشون طلاق ميگيرن بيش از زناني هست كه به خاطر اعتياد همسر طلاق ميگيرند!"

10. 2 کاربر از پست مفید yasa تشکرکرده اند .

yasa (دوشنبه 13 دی 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

کژال خانم

خوش آمــــــــــدی به تالار همدردی

این آقا احساساتی دارند عمل می کنند .

خانمی ، پیداست تردید شما برای اینکه مباد بعداً پشیمان از این ازدواج شوید ، جدی هست و نشونه اینه که شناخت کافی از او ندارید و البته روحیه شما با اطمینان ناشی از شناخت کافی سازگاره .

لذا کار عاقلانه همان تمایل شما به قطع ارتباطه ، پس خیلی منطقی و جدی و مصمم به این آقا که کاملاً احساسی و ناپخته دارند عمل می کنند ، بگو شما تا چند سال دیگر شرایط ازدواج ندارید ، منم ندارم ، این ارتباط کاملاً قطع باشه ، تا وقتی شما شرایطت آماده شد ، اگر در این فاصله من شرایط ازدواج پیدا نکردم و به خواستگاری جواب بله ندادم ، شما رسماً بیایید خواستگاری اما در اون وقت هم من نیاز دارم که شناخت دقیقتری به کمک یک مشاور متخصص از هم پیدا کنیم که مطمئن شوم ما مناسب هم بوده و در کنار یکدیگر خوشبخت خواهیم بود .

فی الحال هر گونه ارتباط را کات کنید ، اینجوری اون آقا هم فرصت پیدا می کنه از احساسات بیرون بیاد . بهش هم توصیه کنید به مشاور مراجعه کنه .

موفق باشی

12. 4 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (دوشنبه 13 دی 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 خرداد 04 [ 22:57]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 97.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialRecommendation Second ClassTagger First Class50000 Experience Points
    تشکرها
    13,216

تشکرشده 14,130 در 2,566 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام خانم کژال
    به تالار همدردی خوش اومدی
    همین که این تالار رو پیدا کردی اومدی داری اینجا مشورت میگیری یعنی اینکه دیونه نیستی
    کژال عزیز قاطعانه بایست و تسلیم احساساتت نشو
    این اقا الان در اوج احساساتش هست همین که گفته " تو اولین عشقشی" این یعنی خیلی داغه و احساساتش چشمانش رو بسته

چیزهایی هم که گفتی بهانه گیری نیست و ادا و اصول هم نیست
    شما وقتی می تونی درست انتخاب کنی که هم بتونی بگی آری و هم بتونی بگی خیر
    دو لینک زیر رو حتما بخون

مشاوره برای همه - پست دوم

و خصوصا لینک زیر

همراه کردن احساس و منطق در ازدواج

14. 3 کاربر از پست مفید بالهای صداقت تشکرکرده اند .

بالهای صداقت (چهارشنبه 25 اسفند 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)