با درود
دوستان به نظر شما ازدواج دو نفر از دو شهر متفاوت (به فرض اينكه ساير شرايط نسبتا مساعد باشد)درست است؟
با سپاس
با درود
دوستان به نظر شما ازدواج دو نفر از دو شهر متفاوت (به فرض اينكه ساير شرايط نسبتا مساعد باشد)درست است؟
با سپاس
تشکرشده 36,065 در 7,430 پست
N.H گرامی
به تالار همدردی خوش آمدی
سئوال شما خیلی کلی هست
بهتره مشکلت را دقیق بیان کنی تا بهتر بتوانیم راهنمائیت کنیم
.
فرشته مهربان (جمعه 10 دی 89)
ممنون كه جواب دادين
راستش فقط يه مورد نيست كه جزئي تر بگم
(ولي مثلا ازدواج با يه ترك)
با سپاس
تشکرشده 492 در 162 پست
دوست من،شما در مورد موضوع پیش اومده واسه خودت صحبت کن.
در حالت کلی این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه،ولی باید مراقب تفاوت های فرهنگی بود که اختلاف زیادی نباشه.
flag (جمعه 10 دی 89)
خب ايشون ترك تبريز هستن و در حال حاضر دانشجوان تو تهران و نسبتاً ساير معيارهاي من رو براي ازدواج دارن (البته هنوز شناختم خيلي كمه) اما من از همين تفاوت فرهنگي مي ترسم! مخصوصا كه ترك ها يه سري تعصاب و خصوصيات خاصي دارن (دوستم ميگه يه مثل هست كه از ترك دختر بگيرين ولي به ترك دختر ندين!)طوريكه حتي از شروع رابطه با ايشون هم مي ترسم چون اصولان سختمه نه بگم و تا يه مدتي بعد اينكه خواستگاري رو رد مي كنم دچار عذاب وجدان مي شم كه نكنه دل طرفو شكستم!
باسپاس
تشکرشده 492 در 162 پست
ضرب المثل رو بیخیال شو دوست من.نوشته اصلی توسط N.H
تفاوت فرهنگی رو هم وقتی متوجه میشی که بیشتر بشناسین.
فعلا رو این موضوع زوم نکن و به بقیه معیارات فکر کن و کامل مورد بررسی قرار بده جوانب موضوعو و بیشتر بشناسش.![]()
flag (جمعه 10 دی 89)
راستش زياد پيش اومده كه كسي رو فقط به خاطر نداشتن يه معيار يا امتياز كمي كه تو اون معيار (از نظر من) گرفته رد كردم با وجود اينكه حس مي كردم طرفم آدم خوبيه و خيلي ويژگي هاي مثبت ديگه اي داره و شايد مي تونستيم در كنار هم خوشبخت باشيم ولي الان دچار ترديد شدم كه اين تفاوت فرهنگي تا كجا بايد باشه
(البته مادرم هم به طور عمومي با اينكه با كسي از شهر ديگه ازدواج كنم مشكل دارن اما هميشه مي گن بستگي به طرف داره)
N.H (جمعه 10 دی 89)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)