با سلام بر كليه فعالين اين انجمن و دوستان عزيز.
راستش دوستان من تو دانشگاه عاشق يه دختري شدم كه دو بار تا حالا بهم جواب رد داده است براي ازدواج .
ولي من نميتونم بي خيالش بشم به نظر شما چيكار كنم؟
راهي است براي گرفتن جواب بله.به نظر شما چرا جواب رد ميدهد؟
من هم خوش تيپ هستم هو خوش قيافه هستم هم هيكل قشنگي دارم مشكل سربازي ندارم پول هم دارم ولي براي من سوال شده چرا به من نه ميگويد در حالي كه اصلا قبل از پيشنهادم به من هم زياد نگاه ميكرد كه من فكر كردم او هم به من علاقه اي دارد چون من بهش علاقه داشتم .البته ناگفته نماند من 22 سال دارم و او نيز 18 سال و نيز خشكل هم هست والبته همشهري نيست.من حاظرم برم محل زندگي او انجا زندگي كنم به خاطرش و يا
هر كاري بگه بكنم براش من بهش گفتم هر كاري بخواي برات ميكنم در جواب بهم گفت كه برو كاراتو براي خودت بكن .
ميگه من از ازدواج بدم مياد قصد ازدواج ندارم و بهانه هايي شبيه اين .
يه دفه قصد كردم همينجور جلوشو بگيرم و ولش نكنم يه بار قصد كردم برم پيش اين دعا نويسها براش جادو بنويسم ووووووو
اونم ديگه اين ترم اخرشه و داره انتقالي ميگيره ميره شهر خودش نميدونم چه كنم اخه موندم چرا همينجوري كله شق و يه دندگي ميكنه و ميگه نه حداقل جواب قانع كننده اي براي جوابش بهم نميده .
من ادمي هستم كاملا احساسي و اينقدر درون دلم محبت هست كه بهش هم گفتم كه اگر همه عمرم هم به طرف مقابلم محبت كنم بازم تمامي نداشه باشه و سير نشم من از اون ادمايي هستم كه حتي به مورچه ها هم رحم ميكنم و دلم براشون ميسوزه يعني ازارم به مورچه هم نميرسه بارها شده كه موقعيتي برام پيش اومده كه بتونم حتي يه دخترو گولش بزنم ولي هيچ وقت وجدانم بهم اجازه نداده و رحم داشتم هميشه به همه تو زندگيم ولي ديگه دارم به جايي ميرسم گكه واقعا به هيچ كي نبايد رحم كرد
صداقت رو بهش ايمان دارم ادعا ندارم كه هيچ وقت دروغ نگفتم ولي ادعا ميكنم 90 درصد مواقع تو زندگيم واقعيت رو گفتم .
به نظر شما راه چاره براي من چيه ؟چرا نه ميگه؟من دوسشش دارم بهش هم گفتم بي خيال شدن نسبت بهش برام سخته.
راهي سراغ داريد ايا اگر لباسامو شيكتر از اين بكنم و خوش تيپتر از قبل بشم ممكنه نظرش جلب بشه يا نه خواهشا راهنمايي كنيد چي كار بايد كرد مرسي از دوستان.
علاقه مندی ها (Bookmarks)