سلام دوستان
من زنی مطلقه هستم که درحال حاضر با پسری مجرد که چند سال هم ازمن کوچکتر هست رابطه دارم.
نظرخواهی از دوستان میکنم که این رابطه صحیحه غلطه و باید چکار کرد.
توضیحات بیشتر اگه دوستان خواستن میدم.
بینهایت ممنون.
تشکرشده 13 در 8 پست
سلام دوستان
من زنی مطلقه هستم که درحال حاضر با پسری مجرد که چند سال هم ازمن کوچکتر هست رابطه دارم.
نظرخواهی از دوستان میکنم که این رابطه صحیحه غلطه و باید چکار کرد.
توضیحات بیشتر اگه دوستان خواستن میدم.
بینهایت ممنون.
[align=center]من همین یک نفس از جرعه جانم باقیست
اخرین جرعه این جام تهی را تو بنوش[/align]
sara2011 (پنجشنبه 25 آذر 89)
تشکرشده 139 در 59 پست
تا رابطه از چه نوع و به چه نیتی باشه عزیزم!
میشه بیشتر توضیح بدی ازکجا و چطور شروع شدو به اینجا رسید و اوضاع چطور پیش میره!
دریا
darya1389 (شنبه 20 آذر 89)
تشکرشده 13 در 8 پست
ممنونم دریاجان که جواب دادی.
ما اتفاقی اشنا شدیم،قصد ادامه رابطه رو نداشتیم ولی شد دیگه.حالا نه پای پس داریم نه رفت.الانم مرددیم که چیکارکنیم.حالا که این اتفاق افتاده چاره چیه؟
راستش خیلی سردرگمم که این کار کلا اشتباه باشه -اینکه ما کار اشتباهی نکینم-اینکه به ضرر چه کسی هست این موضوع .
خودم از نیت طرفم خبر ندارم-فقط رابطه داریم-دیدارامونم محدود بوده-یه جورایی عاشق همیم-ولی فکر نمیکنم ایشون نیت بدی داشته چطور میتونم این موضوعو متوجه شم.
چطوری متوجه شم که:
نیت اصلیش چیه؟
این رابطه به کجا میخواد برسه؟
عقل ومنطق یا عشق واحساس؟به حرف کدوم گوش بدیم.
ادعای علاقش واقیعه؟
رابطش بامن فقط به خاطر مطلقه بودنم یا واقعا دوستم داره.
تشکرشده 139 در 59 پست
ساراجان اگه ممکنه سنتون رو هم واسمون بگو!
بعدشم اصلا نمیشه گفت اون قصد سواستفاده داره یا نه اما میشه با قاطعیت گفت که هر ارتباطی نهایتا اگه بش توجه نشه راه واسه سواستفاده هم باز میشه و البته نه در قالب کلمه سواستفاده بلکه جوری که بعدا بهش ممکنه برسی!
اگه رابطه صرفا یه دوستیه معمولی بود اره مشکل نداشت اما رابطه ها 100 درصد به وابستگی و دلبستگی میرسن و اینجا میشه مشکل دار
چطور باهم اشناشدین چند وقته؟ در مورد احساساتتون باهم حرفی زدین؟
تشکرشده 2,174 در 573 پست
سلام خوش اومدی
دوست عزیز کمی بیشتر در مورد روابطتون بگو.
سن هر دوتون؟
نحوه اشناییتون؟
به هم محرمید یا خیر؟
به نظرم داشتن یه رابطه برای خانم مطلقه و یه اقا صرف بر طرف کردن نیازها به شرط رعایت اصول شرعی و عرفی ایرادی نداره منتها این روابط به عشق ختم می شه و بعد طرفین به ازدواج فکر می کنن و ضربه دوم و شما می خوری نه اون اقا.
بهتره از فکر ازدواج بیرون بیاین چون صد البته هیچ خانواده ای راضی به چنین ازدواجی نیست.
البته مطلقه بودن شما ایراد نیست اما اینکه از اون بزرگتری از نظر هر خانواده ای ایراده.
و شما هم که قبلا ازدواج کردی می دونی که نقش خانواده هر پسری در زندگیش خیلی پررنگه و نمیشه حذفشون کرد.
منطقی و عاقلانه رفتار کنید
موفق باشید![]()
sisili (شنبه 20 آذر 89)
تشکرشده 346 در 157 پست
سلام سارا جان
بهتره بیشتر راجب خودتون واون آقا بگین ؟ ببخشید در مورد علت طلاقتون ؟ چه مدته از طلاقتون می گذره ؟ بچه ای هم دارین ؟ نحوه آشنائیتون ؟ بلاخره تو این مدت می تونین متوجه بشین که اون آقا منظورش چیه خودتون چی حدس می زنین ؟ سن خود شما واون آقا ؟ شرایط مالی وشغلی اون آقا ؟ گفتین که از ایشون چند سال بزرگترین یه خورده باید بیشتر فکر کنین ....... عزیزم پیشنهاد می کنم یه خورده با آگاهی کامل وبا عقل و منطق با این موضوع برخورد کنی وهمه جوانب رو در نظر بگیری که خدای نا کرده دوباره اشتباه نکنی ...
ثمین1360 (شنبه 20 آذر 89)
تشکرشده 13 در 8 پست
من 27-اون اقای ظاهرامحترم23نوشته اصلی توسط darya1389
سوءاستفاده چرا که نه-اصلا هرکسی عنوان این تاپیک به چشمش بخوره تو این فکر نمیکنه که همچین رابطه ای که از نظرمنطقی صحیح نیست فقط به خاطرمسائل ج.ن.س.ی هست؟خدایی همینطور نیست؟.
از نظر یه شخص که از دور داره موضوعو میشنوه تااسم زن مطلقه وپسرمجرد رو بشنوه همچین چیزی تو ذهنش میاد.در اینجا اگه خانم هم راضی باشه دیگه اسمش سوءاستفاده نیست ولی ممکنه فکر کنه انگیزه اون پسر فقط و فقط همینه وبس-هرچندپسرظاهرا انکارش کنه.مسلما هیچ خانمی دوست نداره فقط به دید ارضاء... بهش نگاه بشه.من مشکلم اینه که نمیتونم ازین موضوع مطمعن بشم.راهی نداره؟
دوست من منظورت چیه اگه به رابطه توجه نشه راه سوءاستفاده باز میشه؟میشه یه کم توضیح بدی گلم؟
بله ابتدا اصلا دوستی کاملا عادی و معمولی بود-نمیدونم چی شد اینطوری شد!!!
فکر میکنم وابستگی رو رد کردیم به دلبستگی رسیدیم.وحالا موندیم چیکارکنیم.
اشناییمون به یه سال نرسیده ولی خاص شدن رابطه کمتر از شش ماهه.
بله خب احساسات وجود داره وغیرقابل انکار
تشکرشده 1,247 در 437 پست
سلامچطوری متوجه شم که:
نیت اصلیش چیه؟
این رابطه به کجا میخواد برسه؟
شما اول باید بدونی نیت خودت چیه ؟
و چرا این رابطه رو ادامه میدی ؟
و میخوای این رابطه به کجا برسه ؟
تا بعد برسیم به نیت اون جوون کم سن و سال و کم تجربه .
digitalman (شنبه 20 آذر 89)
تشکرشده 13 در 8 پست
سلام ،همون دلیلی که همه میخوان یه همدم داشته باشن.نوشته اصلی توسط digitalman
فعلا ادامه میدم تا مسائل بیشتری روشن و واضح بشه.
بدم نمیاد ازدواج موفق داشته باشم.
منتها ایا همچین رابطه ای میتونه نتیجه بخش باشه یا نه -ایراداش چیه-نمیدونم.
////////////////////////////////
خیرمحرم نیستیم ولا اونقدر رابطه هنوز خصوصی نشده-ونمیدونمم که اگه خصوصی تر شدن رابطه به ضرر حداقل یکیمونه-نمیذاریم خصوصی ترشه.نوشته اصلی توسط sisili
یعنی در همچین رابطه ای تصور ازدواج کاملا اشتباهه؟-میخوام قبل ازینکه دیر بشه ازین موضوع مطمعن بشم و خودمو تو چاه نندازم.
پس از نظر شما ایشون بیشتر ضربه میخوره؟چرا؟
ولی من فکر میکنم ایراد این ازدواج بیشتر مطلقه بودن من واینکه ایشون تابحال ازدواج نکردنه-سن اونقدرام تاثیرگذار نیست.
بله مسلما سر راه همچین ازدواجی مشکلات زیادی باید باشه.و واسه او اقا سختتر.
sara2011 (شنبه 20 آذر 89)
تشکرشده 139 در 59 پست
باهات موافقم سارا جان
دقیقا الان مشکل سن حل شده تا حدود زیادی و فاصله سنی مطلقا باعث جدایی نمیشه!
خیلی از اقایون از پخته بودن طرف مقابل لذت هم میبرن و سن و تجربه ایشون رو تحسین هم میکنن
مشکل شما دقیقا همونی هست که خودت اشاره کردی بهش مطلقه بودن شما اگه واسه خود اون اقا مهم هم نباشه از نظر اطرفیانشون یه مشکل اساسی هست ...و ممکنه رو تصور اون اقا هم تاثیربزاره
اون اقا باید شما رو واسه خوده خود شما بخوان نه اینکه گذشته چی بودین و چه کردین ......جنایت که نکردی یه عقد و یه زندگی مشروع داشتی که به نتیجه نرسیده و این دلیل بدختی ابدی شمانباید باشه...
فقط مسئله ای که هست اینه که سن این اقا خیلی کمی یعنی پسرا تو این سن هنوز ثبات احساسی لازم رو ندارن و نمیشه خیلی رو حرفاشون حساب کرد ...راحت تحت تاثیر اطرافیانشون قرار میگیرن و بازتاب بدی واست ممکنه داشته باشه تو رابطه...
تعهدی بهم دارید ابراز علاقه اون اقا به شما به چه صورته چقدر دوستون داره راجب ازدواج با شما چیزی در میون گذاشته ....؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)