با سلام
دختری22 ساله و دانشجو هستم.با اینکه از چهره ی نسبتا زیبایی برخوردارم ولی تا به حال هیچ پسری در محیط دانشگاه به من ابراز علااقه نکرده!در بیرون دانشگاه هم وضعیتم تقریبا به همین شکله.با اینکه از خانواده ی مذهبی هستم و علاقه ای به دوستی با پسرها ندارم ولی از اینکه کسی بهم علاقه نداره واقعا ناراحتم و احساس افسردگی میکنم!
لطفا راهنماییم کنید که چی کار کنم که توجه پسرها رو جلب کنم؟؟؟

البته من هم تجربه دوستی با یه دختر را نداشتم. قصد این کار را هم ندارم. منم با خودم فکر می کنم نکنه دختری از من خوشش نیاد. البته می دونم که این جوری نیست و اگه من اهلش باشم خیلی ها هستند. اما در مورد شما، شما خودت تا حالا خودت را حفظ کرده ای و به این مسئله در وجود خودت افتخار می کنی، اگه بخوای یکی بهت توجه کنه، یه ذره سر یه سری اعتقاداتت کوتاه بیایی
اون پسرهایی که خودشون هم دنبال این کارها نبودن، در به در دنبال خانوم هایی مثل شما میگردن.
اینو من میگم که توی خوابگاه پسرها با هم در مورد این مسائل حرف میزنیم. حتی خیلی از پسرهایی هم که دنبال این ادا اطوارها میرن، وقتی می خوان برای یه عمر یکی را انتخاب کنن، از خداشونه یه دختر صفر کیلومتر گیرشون بیاد.
چون شما حقت اینه که با پسر خوب و بامعرفت ازدواج کنی. به خدا توکل کن، خودش پاداش نجابت و پاکی شما را میده.
علاقه مندی ها (Bookmarks)