من اگه جاي پدر اين فرد بودم تعداد جلسات بحث هاي عاطفي با فرزندانم از جمله دخترم را افزايش مي دادم.بحث را به طريقي باز مي كردم و صميمانه به حرفاش و اظهار نظرهاش گوش مي كردم تا اول بفهمم چي تو فكرشه بعد تو موقعيت هاي مناسب راهكار هاي درست را به اش ديكته مي كردم..(
مدير همدردي: خيلي خيلي مهم 

)
پدر خانواده به عنوان سرپرست خانواده بايد هميشه خط قرمز ها رو تو خانواده در طي زمان مشخص كرده باشه.متاسفانه من خونواده هاي زيادي را ديدم كه جلوي بچه ها و در جمع هاشون از اين حرف ها و جك ها مي زنند بعد از فرزنداشون انتظار دارند مثل بزرگترها بعد از كمي خنده همه چي يادشون بره.روز از نو روزي از نو.خوب نشدني است..(
مدير همدردي: خيلي خيلي مهم)
با توجه به اينكه در احاديث به ترك اينگونه شهر ها سفارش شده.طبيعتا با اقامت در انها بايد تبعات بعديش را هم بپذيريد.
توي اين سن دليلي نداره ارايش زنونه بكنه.دليلي نداره مدام سرش بچرخه.دليلي نداره مانتو تنگ و بدن نما بپوشه.موهاش را رنگ و بعد افشون كنه بيرون.به پسرا خيره شه.تو مكان هاي عمومي كه پسر هاي بيكار ميگردند مثل بعضي پاركها و در زمانهاي نامناسب بيكار بچرخه و 1002 مورد ديگه.كه حالا اگه اين كارا را بكنه بايد پاي لرزش هم وايسه.هم خودش هم خونوادش..(
مدير همدردي: مهم، البته اين مسئله كلي براي همه سفارش مي شود و ربطي به اين سئوال خاص در اين تاپيك ندارد.)
خوب حالا هيچكدوم از اين كارها را هم نكرده يه پسر ناداني مي اد به اش متلك مي اندازد
اصلا نيازي نيست سرش را بچرخونه ببينه كيه.يا حتي يه نگاه سرد (
مدير همدردي: نگاه نكردن و بي توجهي) طرف را خفه ميكنه.
اين اموزش ها بايد در طول زندگي به فرد داده بشه.بچه كه خودش همينطور خود بخود تربيت نميشه.اگه هم بشه كه نميشه با هزينه هاي هنگفت براي خودش و خانوادش همراه خواهد بود.
از همه قاتل ها.مواد فروشها و همه خطا كارا كه علت اينكاره شدنشون را بپرسي ميگويند دوست ناباب.حالا كه عدم صلاحيت و دوستي فرد مذكور مسجل شده بايد اين رشته پاره بشه.چطوري؟با تغيير مدرسه يا حداقل تغيير كلاس.بريد با مدير مدرسه حرف بزنيد و ازش بخواهيد كه كلاس وي را عوض كنه.حداقل عايدي اين قضيه محدود شدن رابطه وي با دوستش است. (.(
مدير همدردي: مهم)
ترس از نصيحت درست نيست.من ادمهاي زيادي را ديدم كه با همين ترس مسائل را مستقيما به فرزندشون نگفتن.بعد كه فرزندشون برخلاف نظر والدين كارش به جاهاي باريك كشيده شد همون فرزند طلبكارانه امد تو چشم بزرگترهاش نگاه كرد و گفت من خر بودم نمي فهميدم چرا جلوم را نگرفتيد.چرا تو گوشم نزديد و ... .(
مدير همدردي: بسيار بسيار مهم، البته نبايد ميزان نصيحت هم تكراري ، سطحي و دستوري باشه،بايد با توجه به سطح درك و شعور فرزندمان با استدلال كمكش كنيم.)
<strike>در مورد موبايل(موضوع تفاهمي)به نظرم اگه موبايلش را با خودش مي بره مدرسه يه بار با مدير و ناظم مدرسه هماهنگ كنيد و ناظم موبايلش را بگيره و ديگه مثلا تا اطلاع ثانوي پس نده.اگه نمي بره مدرسه گوشيش را خراب كنيد البته نبايد پول براي خريد يا تعمير بهش بديد
يا داشته باشه.مثلا كوشيش را بندازيد تو يه سطل اب بعد خشكش كنيد و بگذاريد سر جاش.</strike>(
مدير همدردي: صداقت و روراستي بهترين شيوه تربيتي هست. ما حتي براي هدف صحيح نمي توانيم از روشهاي رياكارانه در تربيت سود بجوييم.)
بازم مي گم دوست هاش را شناسايي كنيد.بعضي اوقات دوست هاي خوبش را دعوت كنيد خونتون (
مدير همدردي: مهم )
به نظرم اين دختر وقت ازاد زياد داره.بد نيست اين وقت با كلاس هاي متفرقه مثل زبان يا كلاسهاي مثلا كانون فرهنگي پر بشه.همينكه تو محيط هاي اموزشي مثل كانون قرار بگيره ، نا خوداگاه تو جو كساني قرار مي گيره كه فكر و ذكرشون درس و كنكوره نه چيزهاي ديگه. (
مدير همدردي: البته نبايد منجر به فشار زياد بشه، چون همين منجر مي شود كه فرد دنبال يك تنوع و تفريح بگرده، بهتر هست ،تفريح ،ميهماني و گردش هاي خانواده و گفت و گو هاي خانوادگي را جايگزين اوقات فراغت بكنيم. )
علاقه مندی ها (Bookmarks)