به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 7 , از مجموع 7
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 مهر 89 [ 14:12]
    سطح
    25
    Level completed: 66%, Points required for next Level: 34
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

دختر مورد نظرم بیماری پانیک دارد آیا ازدواج بکنم؟( تو رو خدا کمک کن

سلام
    من می خوام با دخترخانمی ازدواج کنم از همه جهت خوبه و تنها مشکلم اینه که یه مدتی بیماریه حمله ی پانیک داشته البته حدود8 ماهه که دیگه دچار حمله نشده اما خودش می گه می ترسه که این بیماری برگرده چندا سوال
    1- به نظرتون این بیماری دوباره بر می گرده
    2- روی حاملگی و فرزند تاثیر می زاره
    3- اصلا اقدام بکنم یا نه
    4- نظر خاصی بود بگید

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 23 آبان 90 [ 01:26]
    سطح
    28
    Level completed: 82%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    تشکرها
    110

تشکرشده 110 در 59 پست

Array

RE: تو رو خدا کمک کنید

سلام ، به جاي شما بودم حتما دنبالش را مي گرفتم اگر انشاالله كه چيزي نباشد خوب با خيال راحت زندگيم را شروع مي كردم اگر هم كه مشكلي داشته باشد بلاخره يك راه حل برايش پيدا مي شود پس اول با دكتر خودش كه بهتر در جريان بيماري اين خانم هست تماس بگير . بعد براي اطمينان بيشتر با دو يا سه نفر دكتر ديگه تماس بگير . انشاالله كه خوشبخت بشويد. كاراز محكم كاري عيب نمي كند . فكر مي كنم اين خانم خيلي پخته و منطقي مي باشد .

3. 2 کاربر از پست مفید asaman تشکرکرده اند .

asaman (یکشنبه 04 مهر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 آبان 92 [ 20:45]
    سطح
    36
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 26
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    346

تشکرشده 346 در 157 پست

Array

سلام دوست عزیز
    بلاخره موضوع مهمیه من در مورد این بیماری وعوارضش چیز زیادی نمی دونم ولی حتما بادکتر متخصص در مورد این بیماری وعوارضش در آینده بپرس ببین قابل تحمله می تونی باهاش کنار بیای ..در هر صورت همه جوانب رو در نظر بگیر و ان شاءالله تصمیم درستی بگیری..

5. کاربر روبرو از پست مفید ثمین1360 تشکرکرده است .

ثمین1360 (دوشنبه 05 مهر 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 مهر 96 [ 01:42]
    سطح
    52
    Level completed: 33%, Points required for next Level: 135
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    650

تشکرشده 643 در 136 پست

Array

من خودم دچار پانیک (اختلال هراس )بودم که خدا رو شکر خوب شدم .من وقتی‌ که ازدواج کردم ۴ ماه دبعد چار این حملات شدم .از علأیم حملات :ترس از مردن .احساس سبکی در سر ،بیحسی دست و پا،تپش قلب شدید ،تنفس تند تند ،احساس خفگی ،کل این حملات ۵ الی‌ ۱۰ دقیقه طول میکش ولی‌ بعد از این حملات همیشه ترس و اضطراب این رو داری که مبادا این اتفاق دوباره بفته .

من خودم به شدت از تنهای می‌ترسیدم که مبادا تنها باشم این حملات شروع شه و کسی‌ نباشه بهم کمک کنه .

حملات ممکن هست برای بعضی‌ افراد شدید یعنی‌ در طول ماه چند بار اتفاق بیفته و یا خفیف باشه (که برای من شدید بود)

برای درمان من نزد روانپزشک رفتم در کل ۹ ماه دارو مصرف کردم و در کنار دارو درمانی مشاور درمانی هم شدم که شاید بتونم بگم ۸۰% مراحل درمان همین مشاوره هست .

پزشک من گفت ۹۹% بیماری دیگه اون نمیگرده ,۱% هم به خود فرد بستگی داره که قبول که خوب شده و دیگه حملات اتفاق نمیفته . پنیک بر روی حاملگی و جنین تأثیری نمیذاره
    میتونید مطالب زیادی در موردش سرچ کنید

7. 5 کاربر از پست مفید pardis81 تشکرکرده اند .

pardis81 (شنبه 10 مهر 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

با سلام

طبق قوانين تالار

برای تاپیک خود عنوانی واضح و روشن که به محتوای مطالبتون مرتبط می شود ، انتخاب فرمایید
    در انتخاب عناوین موضوعات دقت کنید
    و از عناوین کلی مثل : کمکم کن، یه موضوع جالب و .... اجتناب فرمایید.

تاپيكهاي كه در اين دسته قرار ميگيرند؛ قفل ميشود.

لطفا"در ارسال بعدی عنوان تاپیک را ذکر کنید

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 16 آبان 90 [ 20:18]
    سطح
    35
    Level completed: 88%, Points required for next Level: 18
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    27

تشکرشده 26 در 14 پست

Array

RE: دختر مورد نظرم بیماری پانیک دارد آیا ازدواج بکنم؟( تو رو خدا کمک

احتیاط شر عقله.من مخالفم

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 11 اسفند 89 [ 16:17]
    سطح
    29
    Level completed: 50%, Points required for next Level: 76
    دستاوردها:
    تشکرها
    246

تشکرشده 243 در 88 پست

Array

RE: دختر مورد نظرم بیماری پانیک دارد آیا ازدواج بکنم؟( تو رو خدا کمک

سلام

اگه اطلاعات کافی بدست آوردی و تونستی از پس این مشکلات بر بیای و قدرت مقابله با این شرایط رو داشته باشی عیبی نداره . هر بیماری خاص دیگه ای هم بود باید اول کامل با اون بیماری آشنا شد و بعد حساب و کتاب کرد که از پس این مشکل همسرم بر میام یا نه ( هم مالی و هم انسانی ) و بعد تصمیم نهایی . ولی به نظر من شدنی هست و خیلی ها هم بعد ازدواج بیماری خاص پیدا میکنن و یه عمر بار مسوولیت رو به دوش میکشن و یبارم آه نمیکشن . چون این وضعیت رو میتونن قبول کنن و تحمل کنن و خیلی ها چون عاشقن اینو اصلا مشکل نمیبینن . ولی درد سر های خاص خودش رو داره که باید بدونی چی هستن و با آگاهی کامل ازدواج کنی .

در مورد بیماری پانیک مقاله زیر رو بخونید و با یک یا چند روانپزشک هم حتما مشاوره کنید .

حملات پانيک يک نوع پاسخ به شرايط استرس زا مي باشد. تفاوت آن با ديگر پاسخ هاي بدن نسبت به عوامل شروع کننده ي استرس تنها در شدت و علائم آن مي باشد. حمله ي پانيک يک دوره ي احساس ترس شديد است که بطور موقت فعاليتهاي عادي فرد را مختل مي سازد. شروع آن معمولاً ناگهاني و بدنبال يک عامل محيطي آزاردهنده يا دلهره آور است.
    هر چند براي فرد اغلب احساس ترس و ناراحتي شديد را ايجاد مي کند، مکانيزم آن در حقيقت يک واکنش تکاملي بدن است که به آن اصطلاحاً fight-or-flight response (اين پاسخ يک پاسخ حاد به استرس خوانده مي شود که توسط والتر کانون در سال 1929 توصيف گرديد. بر اساس اين تئوري حيوانات در مقابله با خطرات يک سري شارژهاي الکتريکي از دستگاه سمپاتيک خود صادر مي کنند که آنها را براي فرار يا مبارزه آماده مي سازد.

اين پاسخ بعدها به عنوان اولين مرحله ي نشانگان تطابق عمومي که پاسخهاي استرس در مهره داران را تنظيم مي کند، شناخته شد.)مي گويند. نشانه ها شامل لرزش ، تنگي نفس ، تپش قلب ، درد سينه ، تعريق ، تهوع ، سرگيجه ، احساس سبکي در سر و احساس خفگي مي باشد. در هنگام حمله ي پانيک مقادير زيادي آدرنالين در خون ترشح مي شود. بسياري از افراد که براي اولين بار دچار اين حملات مي گردند ،فکر مي کنند که دچار حمله ي قلبي شده ، در حال از دست دادن عقل خود هستند و يا دارند مي ميرند.

بسياري مي گويند اين حملات دلهره آورترين وقايع زندگي آنها بوده است. اگر اين حملات بصورت مکرر و غير منتظره اتفاق افتد بعنوان بيماري پانيک تلقي خواهد شد ، ولي حملات پانيک در جريان ديگر بيماريهاي اضطرابي نيز اتفاق مي افتد. بعنوان مثال کساني که دچار فوبيا(ترس از مکانهاي سربسته ، ارتفاع ، جاهاي پرازدحام و ... ) هستند ، ممکن است حملات پانيک را با قرار گرفتن در شرايط اضطراب آور تجربه کنند.

بيماران دچار حملات پانيک بخوبي با داروهاي ضد اضطراب و ضد افسردگي درمان مي شوند. مشخصه اصلي اختلال پانيك، وقوع خود به خود و غيره منتظره حملات پانيك است كه شامل حملات و دوره هاي مجزاي ترس شديد هستند. فراواني بروز حملات از چند نوبت در روز تا صرفا تعداد انگشت شماري حمله در يك سال فرق مي كند.

نخستين حمله پانيك اغلب كاملاً خود به خود است. اما گاه حمله هاي پانيك به دنبال آشفتگي، فعاليت بدني، فعاليت جنسي يا آسيب هيجاني متوسطي روي مي دهند. وقتي حمله پانيك آغاز مي شود، علايمش در عرض ده دقيقه به سرعت تشديد مي شود.

علايم رواني عمده اين بيماري عبارتند از، ترس مفرط و احساس قريب الوقوع بودن مرگ و نابودي. بيمار غالباً نمي تواند علت ترس خود را بيان كند. ممكن است دچار اغتشاش شعور شود و در تمركز اشكال پيدا كند. برخي نشانه هاي جسمي حمله پانيك عبارت است از افزايش ضربان قلب، احساس تپش قلب، تنگي نفس و تعريق. بيمار اغلب مي كوشد محلي را كه در آن قرارگرفته است ترك كند تا از كسي كمك بگيرد. حمله عموماً بيست دقيقه و ندرتاً بيش از يك ساعت طول مي كشد.

بيمار ممكن است در حين حمله دچار مسخ شخصيت (depersonalization)يا مسخ واقعيت (derealization) شود.
    علايم حمله پانيك ممكن است سريع يا به تدريج برطرف شود. گاه بيمار در فاصله حملات از ترس اينكه حمله ديگري به سراغش بيايد، دچار اضطراب انتظار مي گردد.

نگراني جسمي از مرگ به دليل مشكل قلبي يا تنفسي ممكن است كانون اصلي توجه بيمار در حين حلمه پانيك باشد. گاه بيمار فكر مي كند تپش قلب و درد قفسه سينه اش نشانه آن است كه دارد مي ميرد. حدود 20% از بيماران در حين حمله دچار حلمه هاي افتش (سنكوپ) مي شوند. اين بيماران افراد جوان 20 تا 30 ساله هستند كه به بخش فوريت ها مراجعه مي كنند و با اينكه از نظر جسمي سالم اند، اصرار مي كنند كه دچار حمله قلبي شده اند و دارند مي ميرند.

اختلال پانيك اغلب با آگورافوبيا (گذرهراسي) همراه است. در آگورافوبيا، بيمار از هر موقعيتي كه در آن دست يابي به كمك مشكل باشد، سرسختانه اجتناب مي كند. آنها دوست دارند در اماكني مثل خيابان هاي شلوغ، مغازه هاي پرازدحام، فضاهاي سربسته (مانند زيرپل و آسانسور) و وسايل نقليه در بسته (مانند مترو، اتوبوس يا هواپيما) يكي از دوستان يا اعضاي خانواده همراهيشان كنند.

انواع درمان هاي حملات پانيك شامل:
    دارو درماني، توان بخشي و روش هاي آرام سازي (relaxation) است كه مي تواند به شما در كنترل اين حملات كمك فراواني كند. نكات ديگري كه مي تواند آرامش بيشتري به فرد دچار حمله دهد شامل اين موارد است: اطمينان دادن به بيمار مبني بر اينكه اين علايم مربوط به يك بيماري شناخته شده است و باعث مرگ نخواهد شد، تشويق بيمار به تنفس آرام و عميق در مواقع تنگي نفس، اجتناب از مصرف كافئين و نيكوتين.
    دارو درماني
    آلپروزولام و پاروكستين SSRIs ،TCAs ،و... از داروهاي مورد استفاده در درمان اختلا پانيك هستند. درمان شناختي- رفتاري با گروه درماني و خانواده درماني به بيمار و خانواده اش كمك مي كند كه خود را با واقعيت وجود اين اختلال در فرد بيمار و مشكلات رواني- اجتماعي ناشي از آن سازگار سازند.
    دوره درمان پس از بهبود اولیه که حدود یک ماه طول میکشد، در حدود 8 تا 12 ماه است.

آرزوی خوشبختی برا هر دوتون دارم .

منبع مقاله:
    وب سايت اختصاصي دكتر محمد والي پور

11. کاربر روبرو از پست مفید imans تشکرکرده است .

imans (شنبه 10 مهر 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)