به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 47
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 23 مهر 89 [ 14:47]
    سطح
    27
    Level completed: 32%, Points required for next Level: 103
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

آیا معیار ازدواج من متفاوت و عجیبه

سلام . مردی 28 ساله و مجردم و مهندس عمران هستم . توی سایت مشاوره بهزیستی سوالم رو طرح کردم به نتیجه نرسیدم حالا میخوام سوالم رو با جوونهای مثل خودم درمیون بذارم بلکه نتیجه بگیرم :
    لوپ مطلب این که دنبال دختری می گردم که قبلا تو زندگیه خصوصیش شیطنت نکرده باشه و دقیق عین خودم آسه رفته باشه و آسه اومده باشه . آیا نظره من و معیارم سنتیه آیا توقع زیادی دارم ؟ آیا یه همچین دختری رو باید تو آسمونا دنبالش گشت ؟
    خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .
    دلیله اصلیه ازدواج نکردنم همین ابهام هستش . نظرتون چیه ؟

2. 2 کاربر از پست مفید روراست تشکرکرده اند .

روراست (چهارشنبه 17 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 11 آذر 96 [ 10:48]
    سطح
    61
    Level completed: 97%, Points required for next Level: 9
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassVeteran5000 Experience Points
    تشکرها
    1,178

تشکرشده 1,175 در 313 پست

Array

RE: آیا معیار ازدواج من متفاوت و عجیبه

سلام روراست عزیز

ورودتون رو به همدردی تبریک می گم

چرا فکر می کنین معیارتون کلاسیک و توقعتون زیاده؟ دلیل خاصی داره؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    پنجشنبه 21 دی 91 [ 11:29]
    سطح
    41
    Level completed: 55%, Points required for next Level: 91
    دستاوردها:
    تشکرها
    299

تشکرشده 302 در 134 پست

Array

سلام
    منم خوشامد میگم
    خوب به نظر من آدمهای زیادی چه تو تالار و چه تو بیرون هستن که مثل شما فکر میکنن
    به نظر من همچین دختر هایی وجود دارن باید بگردین
    ولی باید خود خواهانه نباشه رفتارتون
    و از روی شناخت باشه
    اینجور نیست که اگه دختری با هیچ کس دوست نباشه و ...آکبند باشه مناسبه
    درسته خوبه ولی کافی نیست

5. 3 کاربر از پست مفید hektor تشکرکرده اند .

hektor (چهارشنبه 17 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 18 آبان 91 [ 14:58]
    سطح
    28
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 1
    دستاوردها:
    تشکرها
    204

تشکرشده 205 در 64 پست

Array

سلام
    نه، توقعتون معمول و منطقی است.
    پاکی گذشته یک شخص، میتونه گامی بزرگ یا کوچک بسته به دیدگاهتان، جهت ورود به شناخت باشه.

تنها این معیارتان برای شناخت و ازدواج اصلا کافی نیست.

7. 4 کاربر از پست مفید morteza-m تشکرکرده اند .

morteza-m (چهارشنبه 17 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 دی 91 [ 00:17]
    سطح
    31
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 133
    دستاوردها:
    تشکرها
    491

تشکرشده 492 در 162 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط روراست
    سلام . مردی 28 ساله و مجردم و مهندس عمران هستم . توی سایت مشاوره بهزیستی سوالم رو طرح کردم به نتیجه نرسیدم حالا میخوام سوالم رو با جوونهای مثل خودم درمیون بذارم بلکه نتیجه بگیرم :
    لوپ مطلب این که دنبال دختری می گردم که قبلا تو زندگیه خصوصیش شیطنت نکرده باشه و دقیق عین خودم آسه رفته باشه و آسه اومده باشه . آیا نظره من و معیارم سنتیه آیا توقع زیادی دارم ؟ آیا یه همچین دختری رو باید تو آسمونا دنبالش گشت ؟
    خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .
    خواسته شما نه تنها توقع زیادی نیست خیلی هم طبیعیه،البته اگه توقعی پاکی که از طرف مقابل دارید رو خودتونم داشته باشی که دراین صورت منصفانه هم هست.
    تو اسمونا هم نمیخواد دنبال بگردی ، پیدا میشه همین درو وبرا .من خودم دوستانی دارم که سمت هیچ رابطه عاطفی ای نرفتن(والبته خودم :D )

البته این احتمالا یکی از معیارهاتون هست دیگه؟!! چون این معیار به تنهایی که نمیتونه کافی باشه واسه انتخاب

9. 2 کاربر از پست مفید flag تشکرکرده اند .

flag (چهارشنبه 17 شهریور 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

این کاملاً حق شماست که چون خودتونو حفظ کردید طالب دختری باشید که اینچنین باشید ،
    برادر جان مگه خودت در میون پسرها تو آسمونها پیدات شده ؟!! تو هم که راه پاکی رو در پیش گرفتی روی همین زمین در میان همین خلق الله هستی ، پس دخترایی که معیار شما را داشته باشند رو همین زمین در میان خلق الله هستند ، فقط باید تلاش کنی تا بشناسیشون و مطمئن شوی مطابق معیارهای شماهست و شما هم مطابق معیارهای اون هستی .

خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست

دوست عزیز

جایز الخطا نه ، بلکه ممکن الخطا ، وقتی لفظ جایز میاد یعنی مجاز بودن ، انسان مجاز نیست خطا کنه برای همین هم مجازات داره خطا کردن ، بلکه امکان خطا کردن را دارد ( یعنی از قدرت اختیار برخوردار است و جبری زندگی نمیکنه ( مثل موجودات دیگه )
    پس :

نگوییم >>> جایز الخطا
    بگوییم >>> ممکن الخطا

اینجوری خطا میشه جیــــز و آدم سعی می کنه ازش دوری کنه ، ولی وقتی تصور کنیم جایز الخطا هستیم ، خیال خودمونو راحت می کنیم و این میشه توجیحی خطرناک ، خطر ناک از این جهت که مراقبه را ضعیف می کنه .

و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .

کاملاً عقلانیه وقتی خودت ارتباط نداشته ای و به این ارتباطها اعتقاد نداری نتونی با چنین دختری کنار بیایی ، چه برسه به این که تبعات اثر رفتاری و روحی ارتباطهای قبل از ازدواج را بخواهی بر این دخترها در نظر بگیری ، در اون صورت مستدل و برهانی ( نه صرفاً به عنوان حق متقابل ) نخواهی توانست با چنین دختری ازدواج کنی .

پس ، راه و فکرت کاملاً درسته و شک نکن و محکم بر همین منوال باش .

اما این معیار (پاکی ) برای انتخاب خیلی خوبه ، اما مأیوس بودن از یافتن چنین دختری و دست رو دست گذاشتن ( اگر شرایط ازدواج را داری ) درست نیست ، به خدا توکل کن و بگرد تا پیدا کنی

موفق باشی

11. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 17 شهریور 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط IVI195
    سلام روراست عزیز

ورودتون رو به همدردی تبریک می گم

چرا فکر می کنین معیارتون کلاسیک و توقعتون زیاده؟ دلیل خاصی داره؟
    دلیلش اینه که وقتی خودمو با پسرهای دوروبرم مقایسه می کنم تا به حال کسی رو پیدا نکردم که مثل من فکر کنه و همه بی تفاوت و یا با حساسیتی کمتر نسبت به حساسیتی که من دارم قدم تو راه ازدواج می ذارن و زیاد براشون مهم نیست دختری که انتخاب می کنن قبلا دوستی داشته یا نه . نمی دونم شاید چون انقد فسادهای بزرگتر وجود داره که پسرهای الان به اینکه همسرشون قبلا دوستی داشته یا نه بی تفاوتن .

نقل قول نوشته اصلی توسط morteza-m
    سلام
    نه، توقعتون معمول و منطقی است.
    پاکی گذشته یک شخص، میتونه گامی بزرگ یا کوچک بسته به دیدگاهتان، جهت ورود به شناخت باشه.

تنها این معیارتان برای شناخت و ازدواج اصلا کافی نیست.
    تنها معیارم این موضوع نیست . من توی تمام این سالها شرط لازم برای ازدواج رو واسه خودم توی طرف مقابلم این مساله رو قرار دادم و بدیهیه که من معیارهای اساسیه دیگه برای انتخاب همسر دارم مثل سطح تحصیلات , فاصله سنی مناسب , سطح فرهنگی دو خانواده , میزان اعتقاد به خدا , تیپ و قیافه وووووووو . اما من توی همون معیار اول سخت گیرکردم !!!

13. کاربر روبرو از پست مفید روراست تشکرکرده است .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    491

تشکرشده 492 در 162 پست

Array

دلیلش اینه که وقتی خودمو با پسرهای دوروبرم مقایسه می کنم تا به حال کسی رو پیدا نکردم که مثل من فکر کنه و همه بی تفاوت و یا با حساسیتی کمتر نسبت به حساسیتی که من دارم قدم تو راه ازدواج می ذارن و زیاد براشون مهم نیست دختری که انتخاب می کنن قبلا دوستی داشته یا نه . نمی دونم شاید چون انقد فسادهای بزرگتر وجود داره که پسرهای الان به اینکه همسرشون قبلا دوستی داشته یا نه بی تفاوتن .
    به نکته خوبی اشاره کردید،من فکر میکنم یکی از دغدغه هایی که امثال ما(که اهل رابطه عاطفی با غیرهمجنس نیستیم) اینه که :
    تو اطرافیانمون داریم میبینیم خیلیا براشون مهم نیس که طرفشون اهل دوست بازی هست یا نیست چون خودشونم اهلش بودن.این به نظرم تنها دلیلشه.

یاد یه حرف بکی از دوستانسابقم افتادم،زمانی که ازدواج کرد وقتی فهمید شوهرش اهل دوست دختر بوده،گفت واسه من مهم نیست،چون خودمم رابطه داشتم.این موضوع واقعأ منصفانه است که دو طرف مثل هم باشن( از نظر داشتن رابطه).

ولی اینکه یکیو مثل خودمون پیدا کنیم از نظرم کار حضرت فیله! ،مگه اینکه شانس باهامون یار باشه.

البته خودمن یه تصمیمی گرفتم،یعنی با توجه به وخامت اوضاع جامعه و رواج دوستی ها،اجبارأ تصمیم گرفتم گذشته طرف واسم مهم نباشه،تا اگه احیانأ همسر آیندم اهل این موردا بود زیاد واسم مهم نباشه و شکست نخورم و با این حرف خودم توجیح کنم که،گذشته بوده دیگه،طرف یه غلطی کرده،قرار نیست بعد ازدواجم ادامه بده.
    نمیدونم تصمیمم درسته یا نه.نظر بقیه چیه؟

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    27
    دستاوردها:
    تشکرها
    6

تشکرشده 6 در 3 پست

Array

ابراز خوشحالی میکنم از اینکه تو سایتی عضو شدم که دوستانی هستن با این دقت و حساسیت سوال بنده رو توجه کردن و نظرات مفید شون رو ارائه دادن .
    بنده تنها معیارم این موضوع نیست و معیارهای اساسی دیگه هم دارم اما این معیار رو پیشنیاز مطالبه مابقی معیارهام قرار دادم .
    اینکه گفتم انسان جایز الخطاست یا به قول سرکار خانم مهربان ممکن الخطاست منظورم این بوده که تو تمام این سالها وقتی با خودم خلوت می کردمو در مورد این موضوع فکر میکردم پیش خودم میگفتم : دلیل نمیشه چون خودم دنبال شیطنت نبودم و به قول خیلیها جوونی نکردم (!!!) نباید توقع داشته باشم حتما طرف مقابلم خطا نکرده باشه واین آینده آدم هاست که مهمه با پشیمونی از گذشته , مابقی عمر رو توی این موضوع بخصوص بی خطا زندگی کنن و فقط به همسرشون وفادار باشن . اما با همه این حرفا که فقط توی خلوت خودم بیان میشد تا به امروز نتونستم با این مسئله کنار بیام و هنوز هم قویا معتقدم باید طرف مقابلم توی این موضوع دقیقا مثل خودم باشه .
    اما و اما که مشکل اصلی از اینجا شروع میشه که من تا به حال هنوز حتی با یه دختر هم که خانوادم معرفی میکنن نشستم و صحبت نکردم تا بلکه اون کسی رو که می خوام پیدا کنم . خودم هم توی دختر های دوروبرم کسی رونشون نکردم که بشینم و باهاش از معیارهام بگم . راستش رو بخواید بلد نیستم چه طور طرف مقابلم رو از این حیث محک بزنم وبا اطمینان کامل سراغ مابقیه معیارهام تو طرف مقابل برم . واسه همین می خوام اول راه محک زدن طرف مقابلم رو یاد بگیرم بعد قرار آشنایی با دخترهایی که بهم معرفی می شن رو بذارم . خودم معتقدم که هدفم تو ازدواج خیلی بزرگه و هرچی هدف بزرگ باشه تلاش رسیدن بهش هم زیاد و سخته و قبول دارم یه کم خودم کوتاهی کردم .
    راستی واقعا چطور طرف مقابلم رو محک بزنم ؟

نقل قول نوشته اصلی توسط flag

ولی اینکه یکیو مثل خودمون پیدا کنیم از نظرم کار حضرت فیله! ،مگه اینکه شانس باهامون یار باشه.

البته خودمن یه تصمیمی گرفتم،یعنی با توجه به وخامت اوضاع جامعه و رواج دوستی ها،اجبارأ تصمیم گرفتم گذشته طرف واسم مهم نباشه،تا اگه احیانأ همسر آیندم اهل این موردا بود زیاد واسم مهم نباشه و شکست نخورم و با این حرف خودم توجیح کنم که،گذشته بوده دیگه،طرف یه غلطی کرده،قرار نیست بعد ازدواجم ادامه بده.
    نمیدونم تصمیمم درسته یا نه.نظر بقیه چیه؟
    من زیاد به شانس معتقد نیستم و فکر می کنم اگه آدم به هدفش ایمان داره و میدونه تو راهی که قدم گذاشته راه درسته پس باید برای رسیدن به اون هدف حرفی از شانس نزنه و با قدرت فقط به فکره رسیدن به هدفش باشه

16. 3 کاربر از پست مفید روراست تشکرکرده اند .

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سطح
    31
    دستاوردها:
    تشکرها
    491

تشکرشده 492 در 162 پست

Array

راستی واقعا چطور طرف مقابلم رو محک بزنم ؟

من زیاد به شانس معتقد نیستم و فکر می کنم اگه آدم به هدفش ایمان داره و میدونه تو راهی که قدم گذاشته راه درسته پس باید برای رسیدن به اون هدف حرفی از شانس نزنه و با قدرت فقط به فکره رسیدن به هدفش باشه
    برادر من امیدوارم همونطور که میگین باشه وبشه به اون چیزی که میخوایم برسیم، ولی اگه یه کم تو جامعه با دخترا اشنا بشی ،به یکی دل ببندی بعد ببینی اون با یکی دیگه بوده یا هست،میبینی که اصلأ نمیشه پی به درون شخصیت طرف برد که اهل رابطه بوده یا نه.
    البته برای شما چون پسر هستین حوزه تصمیم گیری بزرگتری دارید،ما دختراییم که پیش از اونکه انتخاب کنیم باید انتخاب بشیم.

صفحه 1 از 5 12345 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)