سلام . مردی 28 ساله و مجردم و مهندس عمران هستم . توی سایت مشاوره بهزیستی سوالم رو طرح کردم به نتیجه نرسیدم حالا میخوام سوالم رو با جوونهای مثل خودم درمیون بذارم بلکه نتیجه بگیرم :
لوپ مطلب این که دنبال دختری می گردم که قبلا تو زندگیه خصوصیش شیطنت نکرده باشه و دقیق عین خودم آسه رفته باشه و آسه اومده باشه . آیا نظره من و معیارم سنتیه آیا توقع زیادی دارم ؟ آیا یه همچین دختری رو باید تو آسمونا دنبالش گشت ؟
این کاملاً حق شماست که چون خودتونو حفظ کردید طالب دختری باشید که اینچنین باشید ،
برادر جان مگه خودت در میون پسرها تو آسمونها پیدات شده ؟!! تو هم که راه پاکی رو در پیش گرفتی روی همین زمین در میان همین خلق الله هستی ، پس دخترایی که معیار شما را داشته باشند رو همین زمین در میان خلق الله هستند ، فقط باید تلاش کنی تا بشناسیشون و مطمئن شوی مطابق معیارهای شماهست و شما هم مطابق معیارهای اون هستی .
خودم قبول دارم که آدم جایز الخطاست
دوست عزیز
جایز الخطا نه ، بلکه ممکن الخطا ، وقتی لفظ جایز میاد یعنی مجاز بودن ، انسان مجاز نیست خطا کنه برای همین هم مجازات داره خطا کردن ، بلکه امکان خطا کردن را دارد ( یعنی از قدرت اختیار برخوردار است و جبری زندگی نمیکنه ( مثل موجودات دیگه )
پس :
نگوییم >>> جایز الخطا
بگوییم >>> ممکن الخطا
اینجوری خطا میشه جیــــز
و آدم سعی می کنه ازش دوری کنه ، ولی وقتی تصور کنیم جایز الخطا هستیم ، خیال خودمونو راحت می کنیم و این میشه توجیحی خطرناک ، خطر ناک از این جهت که مراقبه را ضعیف می کنه .
و ازدواج یکی از هدفهاش به تکامل رسیدن و خطا نکردن هستش اما با همه این حرفا نمی تونم با دختری ازدواج کنم که قبل من با خیلیا ارتباط داشته چون هرچی فکر میکنم نمیتونم باهاش احساس خوشبختی داشته باشم .
کاملاً عقلانیه وقتی خودت ارتباط نداشته ای و به این ارتباطها اعتقاد نداری نتونی با چنین دختری کنار بیایی ، چه برسه به این که تبعات اثر رفتاری و روحی ارتباطهای قبل از ازدواج را بخواهی بر این دخترها در نظر بگیری ، در اون صورت مستدل و برهانی ( نه صرفاً به عنوان حق متقابل ) نخواهی توانست با چنین دختری ازدواج کنی .
پس ، راه و فکرت کاملاً درسته و شک نکن و محکم بر همین منوال باش .
دلیله اصلیه ازدواج نکردنم همین ابهام هستش . نظرتون چیه ؟
اما این معیار (پاکی ) برای انتخاب خیلی خوبه ، اما مأیوس بودن از یافتن چنین دختری و دست رو دست گذاشتن ( اگر شرایط ازدواج را داری ) درست نیست ، به خدا توکل کن و بگرد تا پیدا کنی
موفق باشی
علاقه مندی ها (Bookmarks)