با سلام خدمت همه دوستان و مدیر محترم سایت :
من دختری کاملا معتقد به اصوله اخلاقیم و تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم چون این جور دوستی های بی هدف را قبول ندارم .اما حدود 1 سال پیش به طور کاملا اتفاقی با یک از اشنایان دور که خارج زندگی میکردند و چند سالی بود ارتباط نداشتیم از طریق فیس بوک با هم رابطه پیدا کردیم و مادران ما هر دو در جریان بودند این ارتباط از طریق یک سوال شروع شد که ما رابطی بین مادرانمان بودیم بعد از اون سوال خوده ما شرویع به مکالمه کردیم اون هم فقط با میل صحبت های ما در مورده مسائل اجتماعی بود و اقتصادی و کاملا جدی در همین حین بود که ایشان شروع کرد به سوال از من و اینکه چیکار میکنم چی میخونم از خودش گفت از خاطراتش در دانشگاه من هم همین طور بعد از مدتی از من تعریف میکرد از شخصیتم از درکم نسبت به مسائل میگفت از صحبت باهات لذت میبرم ما تقریبا هر روز میل میزدیم وقتی هم نمیتونست فقط میومد یک میل کوتاه میزد که بعدا میاد و میل میزنه بعد از فارغ التحصیلیش از این رو به اون رو شد به من گفت حوصله نداره می خواهد چند ماه فکر کنه ؟ که چی کار کنه ادامه تحصیل بده یا کار کنه؟ و گفت اگر 2 یا 3 ماه از من میلی نرسید دلیلش اینه که گفتم اما الان 4 ماه که میل نزده و من شدیدا ناراحتم از اینکه این وسط با من بازی شده باشه و من فقط یک سرگرمی بودم ؟؟من از ایشان خوشم اومده اما نمیدونم ایشان چه حسی داره ؟؟
اصلا امکان داره کسی 9 ماه با یک نفر ارتباط ایمیلی داشته باشه اونم هر روز فقط برای سرگرمی ؟؟؟؟کسی که اهل درس و کاره و تلاش و اصلا اهل دوستیهای بیخود نیست
من می خواهم بدونم وقتی یک پسر میگه که 3 یا 2 ماه می خواهد فکر کنه در رابطه با اینده اش و این که باید چی کار کنه ؟ و نمیتونه فعلا تا 3 ماه به شما میل بده ...........و شما قبلا هر روز با هم در ارتباط بودید و میل می زدید فقط در حده میل بوده می خواهم بدونم میشه این نتیجه را گرفت که اون ارتباط با من براش مهم نیست و نبوده و به من فقط به چشم یک سرگرمی نگاه میکرده که هر وقت دوست داشته میومده و حرف میزده ؟ یا نه من خیلی عجول هستم..........یا اینکه از دیده شما این موضوع کاملا طبیعیه پسرها گاهی اوقات دوست دارن تنها باشن و به راحتی همه چی را فراموش میکنند تا مشکلشون حل بشه ؟
من خودم فک میکنم اگر کسی را دوست داشته باشم یا برام مهم باشه دلم می خواهد ازش خبر داشته باشم همیشه
و سوال اخرم از نظره شما من خودم بهش میل بزنم و حالش را بپرسم ؟؟؟؟؟یا با این کار کوچیک میشم ؟؟؟
خواهش میکنم کمک کنید
مدیر محترم سایت من باز هم از شما تشکر میکنم به خاطره پاسخگویی به میل بنده
علاقه مندی ها (Bookmarks)