به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 23
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    شنبه 13 فروردین 90 [ 23:06]
    سطح
    28
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 3
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

از کجا بفهمم این رابطه براش سرگرمی بوده یا نه واقعا مشتاق بوده ؟

با سلام خدمت همه دوستان و مدیر محترم سایت :

من دختری کاملا معتقد به اصوله اخلاقیم و تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم چون این جور دوستی های بی هدف را قبول ندارم .اما حدود 1 سال پیش به طور کاملا اتفاقی با یک از اشنایان دور که خارج زندگی میکردند و چند سالی بود ارتباط نداشتیم از طریق فیس بوک با هم رابطه پیدا کردیم و مادران ما هر دو در جریان بودند این ارتباط از طریق یک سوال شروع شد که ما رابطی بین مادرانمان بودیم بعد از اون سوال خوده ما شرویع به مکالمه کردیم اون هم فقط با میل صحبت های ما در مورده مسائل اجتماعی بود و اقتصادی و کاملا جدی در همین حین بود که ایشان شروع کرد به سوال از من و اینکه چیکار میکنم چی میخونم از خودش گفت از خاطراتش در دانشگاه من هم همین طور بعد از مدتی از من تعریف میکرد از شخصیتم از درکم نسبت به مسائل میگفت از صحبت باهات لذت میبرم ما تقریبا هر روز میل میزدیم وقتی هم نمیتونست فقط میومد یک میل کوتاه میزد که بعدا میاد و میل میزنه بعد از فارغ التحصیلیش از این رو به اون رو شد به من گفت حوصله نداره می خواهد چند ماه فکر کنه ؟ که چی کار کنه ادامه تحصیل بده یا کار کنه؟ و گفت اگر 2 یا 3 ماه از من میلی نرسید دلیلش اینه که گفتم اما الان 4 ماه که میل نزده و من شدیدا ناراحتم از اینکه این وسط با من بازی شده باشه و من فقط یک سرگرمی بودم ؟؟من از ایشان خوشم اومده اما نمیدونم ایشان چه حسی داره ؟؟

اصلا امکان داره کسی 9 ماه با یک نفر ارتباط ایمیلی داشته باشه اونم هر روز فقط برای سرگرمی ؟؟؟؟کسی که اهل درس و کاره و تلاش و اصلا اهل دوستیهای بیخود نیست

من می خواهم بدونم وقتی یک پسر میگه که 3 یا 2 ماه می خواهد فکر کنه در رابطه با اینده اش و این که باید چی کار کنه ؟ و نمیتونه فعلا تا 3 ماه به شما میل بده ...........و شما قبلا هر روز با هم در ارتباط بودید و میل می زدید فقط در حده میل بوده می خواهم بدونم میشه این نتیجه را گرفت که اون ارتباط با من براش مهم نیست و نبوده و به من فقط به چشم یک سرگرمی نگاه میکرده که هر وقت دوست داشته میومده و حرف میزده ؟ یا نه من خیلی عجول هستم..........یا اینکه از دیده شما این موضوع کاملا طبیعیه پسرها گاهی اوقات دوست دارن تنها باشن و به راحتی همه چی را فراموش میکنند تا مشکلشون حل بشه ؟

من خودم فک میکنم اگر کسی را دوست داشته باشم یا برام مهم باشه دلم می خواهد ازش خبر داشته باشم همیشه

و سوال اخرم از نظره شما من خودم بهش میل بزنم و حالش را بپرسم ؟؟؟؟؟یا با این کار کوچیک میشم ؟؟؟

خواهش میکنم کمک کنید

مدیر محترم سایت من باز هم از شما تشکر میکنم به خاطره پاسخگویی به میل بنده

عضو عادی

آخرین بازدید
    شنبه 10 تیر 91 [ 13:06]
    سطح
    33
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 77
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    176

تشکرشده 167 در 63 پست

Array

Lightbulb | خیلی تنها

سلام
    نظرم اینه که ؛ نه دوست عزیز ، شما سرگرمی نبودین
    شما فقط فراموش کردین که دوستی هیچ تعهدی به دنبال نداره پس چرا دنبال تعهد می گردین؟ اضافه تر اینکه طبق گفته ی شما ایشون به شما ابراز علاقه نکردن(تجربه ی پسرانه م میگه اگه پسرها از یکی خوششون بیاد حتماً ابراز علاقه میکنن!!!!)
    شما که گفتین
    من دختری کاملا معتقد به اصوله اخلاقیم و تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم چون این جور دوستی های بی هدف را قبول ندارم
    و صد البته قابل تحسینه پس باز هم ثابت قدم باشین

این نظر تجربی و بسیار غیرکارشناسانه ی من بود ؛ دوستان هم بیشتر و بهتر کمکتون میکنن
    موفق باشین

3. 5 کاربر از پست مفید خیلی تنها تشکرکرده اند .

خیلی تنها (یکشنبه 14 شهریور 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 13 آذر 94 [ 23:22]
    سطح
    43
    Level completed: 74%, Points required for next Level: 52
    Overall activity: 52.0%
    دستاوردها:
    1000 Experience PointsVeteranTagger Second Class
    تشکرها
    21

تشکرشده 20 در 16 پست

Array

RE: از کجا بفهمم این رابطه براش سرگرمی بوده یا نه واقعا مشتاق بوده ؟

دوست عزیز،
    اگر پسری از دختری خوشش بیاد حتما بهش ابراز علاقه میکنه و مطمئنا علاقه ای که بهش داره باعث میشه از حالش جویا بشه ... من شخصا یه دختر تو زندگیم هست که ناخوداگاه هر روز بهش فکر میکنم و باید بدونم الان داره چی کار میکنه و حال و اوضاش خیلی واسم مهمه . من در این زمینه نمی تونم کمکی بکنم ولی می تونم با قاطعیت بگم که پسری که 4 ماه از دوست دخترش خبری نگیره هیچ وقت علاقه ای به اون دختر نداره !

5. 2 کاربر از پست مفید Bidam تشکرکرده اند .

Bidam (دوشنبه 15 شهریور 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

RE: | خیلی تنها

نقل قول نوشته اصلی توسط خیلی تنها
    سلام
    نظرم اینه که ؛ نه دوست عزیز ، شما سرگرمی نبودین
    شما فقط فراموش کردین که دوستی هیچ تعهدی به دنبال نداره پس چرا دنبال تعهد می گردین؟ اضافه تر اینکه طبق گفته ی شما ایشون به شما ابراز علاقه نکردن(تجربه ی پسرانه م میگه اگه پسرها از یکی خوششون بیاد حتماً ابراز علاقه میکنن!!!!)
    شما که گفتین
    من دختری کاملا معتقد به اصوله اخلاقیم و تا حالا با هیچ پسری دوست نشدم چون این جور دوستی های بی هدف را قبول ندارم
    و صد البته قابل تحسینه پس باز هم ثابت قدم باشین

این نظر تجربی و بسیار غیرکارشناسانه ی من بود ؛ دوستان هم بیشتر و بهتر کمکتون میکنن
    موفق باشین
    دوست عزیز خیلی ممنونم اما واقعا از نظره شما نباید در رابطه دوستی تعهد باشه !!!! اما این منطقی نیست و طبق اصول اخلاقی نیست اگر این طور باشه پس ما براحتی میتونیم با احساسات انسانها بازی کنیم خب این دیگه انسانیت نیست .........آیا من اشتباه فکر میکنم ؟؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Bidam
    دوست عزیز،
    اگر پسری از دختری خوشش بیاد حتما بهش ابراز علاقه میکنه و مطمئنا علاقه ای که بهش داره باعث میشه از حالش جویا بشه ... من شخصا یه دختر تو زندگیم هست که ناخوداگاه هر روز بهش فکر میکنم و باید بدونم الان داره چی کار میکنه و حال و اوضاش خیلی واسم مهمه . من در این زمینه نمی تونم کمکی بکنم ولی می تونم با قاطعیت بگم که پسری که 4 ماه از دوست دخترش خبری نگیره هیچ وقت علاقه ای به اون دختر نداره !
    دوست عزیز از شما هم واقعا ممنونم اتفاقا من خیلی دوست داشتم نظر یک پسر را در این رابطه بدونم ......اما یک سوال ایشان 3 بار به من گفتم برم به کشور محل اقامتشون تا من را ببینند ...........یعنی به نظره شما هیچ علاقه ای در بین نبوده ؟ پس چرا این حرف را زد ؟؟؟
    چرا هر روز به من میل میزد و حتی درد و دل میکرد ؟؟؟ اینها همه طبیعیه یعنی ممکنه یک نفر تا این حد با ما در ارتباط باشه فقط برای تفریح ؟؟؟؟

از نظره شما یعنی 100 درصد علاقه ای نبوده ؟ نمیشه این نتیجه را گرفت که شرایطش را نداره یا میترسه پا پیش بزاره ؟

از همه بیشتر سوالی که ذهنه منو به خودش مشغول کرده اینه که اگر از من خوشش نمیومد پس چرا هر روز به من میل میزد اونم میل های طولانی و از خودش و کارهاش در طول روز میگفت؟؟

من واقعا ناراحتم و گیج نمیدونم چی کار کنم؟ نه میتونم فراموشش کنم و نه اینکه به این وضع ادامه بدم و در بی خبری به سر ببرم . خسته شدم .......من در رفتارم و حرفام کاملا صادق بودم ولی .............

من حتی نمیدونم بهش میل بدم ؟ حالش را بپرسم ؟ چی کار کنم؟خواهش میکنم کمک کنید

دوستان خواهش میکنم نظرات خودتان را بگید 95 نفر این سوال را مشاهده کردند اما فقط 2 نفر نظر خود را گفتن

7. 2 کاربر از پست مفید shirin shahini تشکرکرده اند .

shirin shahini (دوشنبه 15 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

من با نظر دوستان مخالفم که هر پسری که از دختری خوشش بیاد ابراز علاقه می کنه، این بستگی به خود پسر داره. خیلی ها هستن که بدون دلیل به دختری که ازشون خوششون اومده ابراز علاقه نمی کنن و بعضی ها هم خودشون رو مقید می کنن که این رفتارا تا قبل از صحبت جدی ازدواج درست نیست.

من پسرم و نظر خودمو می گم، این پسر به شما علاقه داره (یا داشته) که هر روز به شما ایمیل می زده و قصد سرگرمی نداشته. اما الان برای ادامه دادن رابطه مطمئن نیست، حالا به هر دلیلی میتونه باشه، مثلاً یا خودش موقعیت و آمادگی ازدواج نداره یا شمارو اونجوری که مد نظرش بوده ندیده یا هر دلیل دیگه.

مهم اینه که الان اون پسر عقب نشینی کرده و شما هم بهتره که باهاش تماسی نداشته باشید دیگه تا اول تکلیف خودشو مشخص کنه، حتی می تونید پیش دستی کنید و بگید که دیگه تمایلی به این ارتباط به این شکل ندارید و مورد بعدی اینه که منتظرش نباشید، اصلاً.
    [size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]

9. 5 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (دوشنبه 15 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

سلام

به نظر من شما نباید واقعا اسم این ارتباط ایمیلی‌ رو رابطه بذارید. چون اگه درست فهمید باشم نه دیداری صورت گرفته نه صحبت جدی شده. فقط به ابمیلها عادت کرده بودی نه بیشتر.پس فکر کردن به اما و اگرهای این ارتباط فقط اعصاب و روانتونو به هم میریزه.

از این نمونها تو دوربری هام دیدم که واقعا بی‌ فایده بوده.

دوستی‌ داشتم که با یه آقایی که تو آمریکا زندگی‌ میکرد از طریقه معرفی‌ آشنا می‌شه و رابطه فقط ایمیلی بوده. بعده یه مدت آقا سرد می‌شه و ارتباط رو قطع می کنه .خانم تا یکسال ایمیلشو چک میکرد که مگر از آقا خبری بشه اما بی نتیجه!!! من واقعا خجالت میکشم بعضی‌ حرفا رو اینجا منویسم و آقایون می‌خونن. چرا بعضی‌ وقتا ما دخترا انقدر کارای احمقانه می‌کنیم که بعضی‌ آقایون انقدر وقیح بشن؟!!!

شما به هیچوجه نباید به اون آقا ایمیل بزنی‌. اگه برگشتی‌ در کار باشه باید با میلو رغبت خودش صورت بگیره نه با پیگیری شما.

میدونی‌؟ ما دخترا متاسفانه خیلی‌ از مسایل رو از دریچه احساس میبینیم اما آقایون اینجوری نیستن. کاش میشد ما هم یه کم مثل اونا به رابطه نگاه کنیم. شرط می‌بندم اگر ازشم بپرسی‌ میگه یه رابطه ساده بوده و هیچ قولی‌ نداده!!!

شاید مشکلاتی که الان داره هم در سرد شدنش بی‌ تاثیر نبوده اما وقتی‌ تمایلی نشون نداده برای ادامه حتما نمیخواسته.

فکرتو درگیرش نکن. هر روز و هر ساعت منتظرش نباش. زندگی‌ کن عادیه عادی.!!!مطمئن باش سرگرمی نبودی. حتما قبولت داشته که این مدت باهات حرف میزده اما انتظاری بیش از این ازش نداشته باش. چون فقط خودت داغون میشی‌. اگه چیزی بخواد پیش بیاد میاد نیازی نیست تو کاری کنی‌.این خیلی‌ مهم که لحظه های با ارزشتو بیخود حروم این سئوالهای بی‌جواب نکنی‌.
    با سپاس

11. 6 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (پنجشنبه 23 تیر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 15 دی 91 [ 00:17]
    سطح
    31
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 133
    دستاوردها:
    تشکرها
    491

تشکرشده 492 در 162 پست

Array

ببین دوست من
    پسرا برخلاف ما از همچین ارتباطی احساساتی نمیشن.
    این ماییم که از رفتارشون داستان میسازیم و واسه خودمون تعابیر مختلف درمیاریم.

ایشون احتمالا :
    1.یا همزمان موقع رابطش با شما ،با کسی در رابطه بوده وشما واسش دوست معمولی بودین.
    2.یا یا بعدش با یکی رابطه پیدا کرده و باشما ادامه نداده،واسه همین فرصت خواسته 2و3 ماه که بره وفکراشو بکنه.
    3.یا چون در رابطتون هیچ پیشرفتی نداشتین زده شده.
    4.یا کلا ادم تنوع طلبیه و رفته دنبال مورد بعدی.
    5.یا اخلاق و شخصیت شما زیاد مطابق میلش نبوده وبیخیالت شده.
    6.یا اول چون نمیشناختت براش جذاب بودی ، ولی کم کم از جذابیت کاسته شده و واسش تکراری شدی.
    7.یا شاید از اونهاست که به خاطر نوع شخصیتشون فقط طرفو جذب میکنن،ولی بعدش که طرف جذب شد میرن پی کارشون
    8.شایدم صبر کرده تا درست حسابی فکراشو بکنه وبه قول معروف تو ابنمک نذارت!

اینا از نظر من فقط احتمال هستن وخودت با استفاده از شناختی که ازش پیدا کردی میتونی با رفتار و شخصیتش تطبیق بدی و بهتر متوجه واقعیات بشی.
    در آخرم اینکه اگه مایلی میتونی با یه میل ازش خبر بگیری،این اصلا به معنی کوچیک کردن خودت نیست.
    ضمن اینکه همونطور که بقیه هم میگن اگه میخواستت این همه مدت ازت بیخبر نمیموند.
    ولی بدون سرگرمی نبودی که بخوای الکلی خودتو اذیت کنی،به این فکر کن یه ارتباط دوستانه معمولی و فامیلی بوده .

13. کاربر روبرو از پست مفید flag تشکرکرده است .

flag (یکشنبه 14 شهریور 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    28
    دستاوردها:
    تشکرها
    30

تشکرشده 30 در 17 پست

Array

از همه شما متشکرم دوستان از همه واقعانکته ها ی خوب و ارام بخشی را مطرح کردید .بله من خودم هم سعی کردم که اصلا میلی نزنم الان با این صحبت ها کاملا مطمئن شدم .

اما در جواب دوسته عزیزم سرافراز : من معتقدم ما دختر ها همیشه گول صداقت و سادگیمون را می خوریم من خودم همیشه در روابطم صادق بودم و همیشه از اینکه بخواهم برای دیگران سوتفاهم ایجاد کنم جلوگیری کردم حتی 1 ساله پیش متوجه شدم پسری از من خوشش میاد که اصلا با معیارهای من نمیخونه من رفتارم با ایشان طوری سرد و جدی بود که ایشان یعد یک مدت خودشان از فکر من امدند بیرون در حالیکه اکثر پسرها ( بیش از 80 درصد ) به هر رابطه ای تن میدن و اصلا هم براشون مهم نیست که چه هدفی از این رابطه دارند اما باور کنید دارم به این نتیجه میرسم که اصلا فکر نمیکنند فقط یک رابطه را شروع میکنند تا ببینند آخرش چی میشه

از نظره من 9 ماه کم نیست 9 ماه هر روز و هر شب ............9 ماهی که در ان حرف هایی زده شد که هیچ لزومی به گفتن نبود حرف هایی که فقط با احساسات یک دختر میشه بازی کرد

سوال کردنش راجب علائق من پیگیر کردن مسلبقات من ( من یک ورزشکارم در لیگ دسته 2 ) هر دفعه سوال میکرد که بردیم یا باختیم..............یعنی همش فقط یک رابطه در حد دوستانه ؟؟خدایا اصلا نمیتونم باور کنم

دوست عزیز سرافراز از همدردیت کمال تشکر را دارم اما باور کن اگر می توانستم به راحتی فراموشش کنم حتما این کار را میکردم ..........مشکل اینجاست که من همش فک میکنم اون در شرایط بدی به سر میبره که این طور شده البته خودش قبلا گفته بود می خواهد 3 ماه فکر کنه ....من همش سعی دارم به این موضوع از دیده منطقی نگاه کنم و سعی دارم درکش کنم میگم شاید حق داره شاید من عجله دارم اما چطور میتونه 4 ماه از من بیخبر باشه ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط flag
    ببین دوست من
    پسرا برخلاف ما از همچین ارتباطی احساساتی نمیشن.
    این ماییم که از رفتارشون داستان میسازیم و واسه خودمون تعابیر مختلف درمیاریم.

ایشون احتمالا :
    1.یا همزمان موقع رابطش با شما ،با کسی در رابطه بوده وشما واسش دوست معمولی بودین.
    2.یا یا بعدش با یکی رابطه پیدا کرده و باشما ادامه نداده،واسه همین فرصت خواسته 2و3 ماه که بره وفکراشو بکنه.
    3.یا چون در رابطتون هیچ پیشرفتی نداشتین زده شده.
    4.یا کلا ادم تنوع طلبیه و رفته دنبال مورد بعدی.
    5.یا اخلاق و شخصیت شما زیاد مطابق میلش نبوده وبیخیالت شده.
    6.یا اول چون نمیشناختت براش جذاب بودی ، ولی کم کم از جذابیت کاسته شده و واسش تکراری شدی.
    7.یا شاید از اونهاست که به خاطر نوع شخصیتشون فقط طرفو جذب میکنن،ولی بعدش که طرف جذب شد میرن پی کارشون
    8.شایدم صبر کرده تا درست حسابی فکراشو بکنه وبه قول معروف تو ابنمک نذارت!

اینا از نظر من فقط احتمال هستن وخودت با استفاده از شناختی که ازش پیدا کردی میتونی با رفتار و شخصیتش تطبیق بدی و بهتر متوجه واقعیات بشی.
    در آخرم اینکه اگه مایلی میتونی با یه میل ازش خبر بگیری،این اصلا به معنی کوچیک کردن خودت نیست.
    ضمن اینکه همونطور که بقیه هم میگن اگه میخواستت این همه مدت ازت بیخبر نمیموند.
    ولی بدون سرگرمی نبودی که بخوای الکلی خودتو اذیت کنی،به این فکر کن یه ارتباط دوستانه معمولی و فامیلی بوده .
    سلام دوست من

ضمن تشکر از نکاتت و صحبت هات فقط می خواهم یک نکته ای را بگم یکی از دلایل اینکه من مجذوب ایشان شدم اعتقاد بالاش به مسائل اخلاقی بود ایشان در کشوری ازاد و راحت زندگی میکنند اما اصلا تن به رابطه ای ( از این دوستی های معمولی ) نداده بودند البته طبق گفته ی مادرشان که من اعتماد کامل به ایشان دارم ....اما برعکس ، برادر ایشان شخصی کاملا متضاد با شخصیت ایشان هست برای همین من همش دارم فک میکنم که این مورد که کسی در زندگیش هست تقریبا احتمالش صفره چون اگر بود ما حتما با خبر میشدیم از طریق مادر ایشان

15. 2 کاربر از پست مفید shirin shahini تشکرکرده اند .

shirin shahini (یکشنبه 14 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    یکشنبه 01 اسفند 95 [ 19:50]
    سطح
    66
    Level completed: 90%, Points required for next Level: 41
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,528

تشکرشده 4,871 در 817 پست

Array

ببین خانم گل؟ اولا هر موردی که برای آدم پیش میاد با یکی‌ دیگه فرق داره. کاری که در مورد قبلی‌ کردی با این یکی‌ فرق می‌کنه. چون سر این یکی ۹ ماه وقت گذاشتی دوست نداری به راحتی‌ از دستش بدی. همه احساس تو رو کاملا درک می‌کنم. جدی میگم! اما این وسط اون چیزی که برای من مهمه تویی‌ نه دلیل اون پسر. من دوست دارم که ذهن خودت درگیر مسئله بیخود نباشه. فکر آروم داشتن خیلی‌ مهمه. به ندای قلبت مراجعه کن. من مطمئنم تو دختر خیلی‌ خوبی‌ هستی‌ و البته بی‌ تجربه. یه کم هم احساساتی‌ شدی. از من به تو نصیحت تا نیت واقعی‌ یک مرد رو در مورد خودت نمی‌دونی خودتو درگیرش نکن. کتاب "قوانین روابط موفق" از باربارا دی آنجلیس رو حتما بخون.

اگه حرفی‌ میزنم دلم برای دخترای پاک و معصوم جامعه خودمون میسوزه. دلم نمیخواد خودتو درگیره چیزی کنی‌ که سرو ته نداره. دوست ندارم یک سال دیگه به این نتیجه برسی‌، دلم می‌خواد الان بفهمی باید چیکار کنی‌. کاش منم تو موقعتهایی که داشتم اشتباه می کردم کسی‌ بود و کمکم میکرد. حتی میزد تو گوشم و میگفت نکن! سالهای قشنگی‌ که بایستی توش پر شورو نشاط میبودم به غم و اندوه نمیگذشت.

ببین من نمیگم این آقا اصلا هیچ نکته مثبتی در مورد تو نداشته یا از بعضی‌ کارش منظور نداشته! نه. آقایون بهتر میدونن سیر فکریشون چقدر نامتعادله. یه موقع ایی یه چیزیی‌ فکر می‌کنن فرداش پشیمون میشن و الی‌ آخر. اما اونچه که مهمه باید دید برآیند رفتارهاشون به چه سمتی‌ هست.

قبول کن که این آقا دیگه نیست. شاید بیاد شاید نیاد اما به خدا ارزش نداره خودتو با فکر کردن بهش زجر بدی. همیشه همه آدما دلیل منطقی‌ برا کاراشون ندران و شایدم دلیلشون ربطی‌ هم به ما نداشته باشه.
    فکر نکن حالا اگه هی‌ صبح تا شب بهش فکر کنی‌ پس حتما به یه جایی‌ میرسی‌ و زحماتت بر باد نمیره. برعکس! تجربه ثابت کرده وقتی‌ چیزی رو از ته قلب رها میکنی‌ بهت داده می‌شه. حالا یا همون مورد یا بهتر از اون.

فلورانس اسکاولشین یه جمله قشنگ گفته:میگه اگر خداوند چیزی را از شما گرفت بدانید‌ یا حق الهی شما نیست یا به اندازه کافی‌ برای شما کامل و عالی‌ نبود!

17. 3 کاربر از پست مفید سرافراز تشکرکرده اند .

سرافراز (پنجشنبه 23 تیر 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 مرداد 91 [ 19:03]
    سطح
    33
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 128
    دستاوردها:
    تشکرها
    216

تشکرشده 222 در 93 پست

Array

به نظر من اشکالی نداره که ایمیل بفرستی و حالشو بپرسی چون اون آقا به شما علاقه ای نداره خودشم این فکر را نمی کنه که شما بهش علاقه مندی فقط بگو که می خواستی که حالشو بپرسی و ببینی چیکار می کنه البته خیلی دلیل ها می تونه باشه که هنوز ایمیل به شما نزده یک دلیل می تونه این باشه که هنوز به ازدواج فکر نمی کنه و فقط دنبال کار و ادامه تحصیل هست و شایدم داره پولاشو جمع می کنه تا شرایط ازدواج را مهیا کنه و خیلی از دلایل دیگه عجله نکن و وقت خودتو با این گونه فکر ها تلف نکن

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)