سلام من 19 سالمه و کلاس گرافیک میرم چند ماه قبل فهمیدم معلمم بهم علاقه مند شده.ولی ادم مغروریه و تا حالا به من ابراز علاقه نکرده فقط از طریق دوستامون به من میگه حتی سر کلاس هم انگار نه انگار.کلا ادم عجیبیه مثلا بعضی اوقات از کلاس تا خونه رو دنبالم میاد بدون اینکه حرفی بزنه.از وقتی شمارمو هم پیدا کرده بعضی اوقات که زنگ میزنه فقط در مورد کلاس و تکلیفام حرف میزنه.دو ماه پیش که دوباره زنگ زد بهش گفتم چرا زنگ میزنه یا دنبالم میاد؟گفتم میخواد اذیتم کنه؟اما اون بهم گفت که نمیتونه به من ابراز علاقه کنه نه من نه هیچ ادم دیگه ای.می گفت به غیر از غرور ادم خشکیه.خوب من نمیتونستم به کسی دل ببندم که رفتاراش اینجوریه تازه اهل دوستی هم نبودم و سنم به ازدواج هم نمیخورد.اون 25 سالش بود.اما مثه بچه ها رفتار میکرد.بهش هیچ توجهی نمیکردم و کلاسم رو میرفتم و میومدم کم کم فهمیدم بیشتر از قبل داره بهم علاقه مند میشه حتی چند بار برای اینکه بهش بی توجهی میکنم پشت تلفن گریه کرد.خوب من دوستش نداشتم اما اون عین بچه ها شده بود.به خاطر همین کلاس هم دیگه نرفتم و الان شنیدم سر کار نمیره.هر روز بهم زنگ میزنه اما من نمیخوام رابطمون حتی معمولی ادامه داشته باشه.بهش گفتم که دیگه دوستش ندارم و خونمون هم عوض کردیم.از دوستم شنیدم که افسردگی گرفته و قرص میخوره.عذاب وجدان ندارم چون من مقصر نبودم اما دلم براش میسوزه چطوری میتونم کمکش کنم؟ادم عجیبیه ولی دوست ندارم از این بدتر شه.
علاقه مندی ها (Bookmarks)