به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 16
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 09 مهر 89 [ 17:46]
    سطح
    26
    Level completed: 21%, Points required for next Level: 79
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

Arrow :::یه مورد خاص در ازدواج اینترنتی:::

سلام
    لطفا نخونده قضاوت نکنین!
    من یه پسر 23 ساله هستم، به شدت معتقد هستم، از لحاظ اجتماعی در سطح خیلی خوبی هستم ولی از نظر مالی نه...
    حدود سه ماه قبل برای اولین بار در عمرم وارد چت روم شدم... البته من آدم چشم و گوش بسته ای نبودم اما از روم خیلی خوشم نمی اومد...(تاجالا دوست دختر نداشتم)
    دلم گرفته بود رفتم توی روم
    بعد از چندساعت یه خانمی را دیدم توی روم، 20 ساله بود... سعی میکنم یه کم خصوصیاتشون را بگم:
    از همون اول افعال جمع به کار می بردند، با اینکه من اوایل خیلی مستقیم خطابشون می کردم اما ایشون مودبانه خطاب میکرد... به هیچ وجه اجازه نمی دادن که من از یه حدی حریم را بیشتر بشکنم، ما بعد از سه ماه هنوز افعال جمع به کار می بریم، ایشون هم می گفتن به شدت متعهد و معتقد هستن، تاحالا دوست پسر نداشتن، خودشون هم دو سه هفته بوده توی روم رفتن، می گفتن توی روم دنبال جواب به یه سری مسائل اعتقادی بودن، اما خودشون می گفتن با اومدن توی روم حتی داره نظرشون راجع به اون مسائل هم سست میشه،(که البته حدارا شکر اینطور نشد و هم من و هم ایشون از روم بیرون اومدیم،و اعتقاداتتمون هم بهتر شده) ،همون شب اول بهم گفتن خواهرانه بهتون میگم که دیگه توی روم نرید محیط روم خیلی کثیفه...
    ایشون چادری هستن، موضوع بحثتمون هم جهان بینی و تفسیر قرآن بود(من مطالعات علوم انسانی خوبی دارم و ایشون هم علاقه زیادی داشت) بحث هدف زندگی، بحث تلاش برای رسیدن به حدا، بحث شرک و توحید و عرفان و فلسفه
    رابطه ما اصلا عاشقانه نبود، حرفهامون د رحد و حدود زده میشه، یعنی حریم ها حفظ شده، البته گاهی اوقات شاید شوخی هایی میکردیم اما کلا روابطمون مثل دوتا دوس پسر و دوس دختر نبود، رسمی بود

اولین دختری بود که می دیدم می توانه معنای حرفم را بفهمه، وقتی از هدف زندگی وقتی از رسیدن به خدا حرف می زدم اون می فهمید، من توی چندساله گذشته به واسطه کارو درسم خانم های زیادی را دیدم اما تقریبا هیچ کدومشون این حرف ها را نمی فهمیدن و از ته قلب به
    این مسائل جهان بینی علاقه ای نداشتن(هرچند در آقایون هم این عده کم هستن)

خلاصه اینکه من تصمیم گرفتم به ایشون به دیده همسر آینده هم نگاه بکنم، شروع کردم در حدی که روابط اجازه می داد ایشون را تست بکنم، مثلا با یه آی دی دیگه باهاشون ارتباط بگیرم، یا اگه بتونم از توی حرفهاشون اشکال و ایراد بگیرم یا دروغ پیدا کنم
    اما ایشون از همه این ازمونها سربلند بیرون اومدن
    همون شب اول ایشون از من عکس خواسته بودن ولی گفتن از خودشون عکسی نمی دن ، من هم عکس از خودم خیلی بهشون دادم، بعد از اصرار زیاد من و چندروز که اعتماد بیشتر شد ایشون دو تا عکس از خودشون به من ارسال کردن، فکر می کنم از ظاهرشون هم خوشم بیاد
    من حتی از یه خانم دیگه توی اینترنت (که آشنابودن) خواستم با این خانم ارتباط بگیره و نظرش را بگه...
    این خانم هم می گه خوبه و مشکلی نیست
    همه چیز آماده است برای تحقیقات بیرونی و خواستگاری رسمی
    ولی....
    چند تا مشکل است:

یکی اینکه گمون می کنم ایشون دختر ساده و ساده دلی باشه، همین که خیلی راحت بعد از دو سه روز به من عکسشون را دادن شاید نشون از سادگیشون باشه(البته من خیلی اعتمادزایی کرده بودم)
    کلا بهم بگین آیا من که شخصیت پیچیده ای دارم می توانم با یه خانم ساده زندگی کنم؟
    البته ایشون احمق نیستن ها، خیلی خیلی خیلی فهمیده هستن، توی شرایط مختلف واقعا غیراحساسی و منطقی عمل می کنن... نمونه اش اینکه از وقتی بهشون پیشنهاد آشنایی رسمی و خواستگاری دادم ایشون گفتن دیگه نباید با هم ارتباط آنلاین داشته باشیم و حداکثر ایمیل به هم می زنیم... تلفن هم از ایشون ندارم، یا مثلا وقتی ازشون خواستم یه جلسه حضورا در حضور شخص سوم هم را ببینیم و بعد من اقدام کنم نپذیرفتن و گفتن اصولا بحث راجع به آینده زندگی فقط باید درخضور خونواده ها باشه و گفتن حداکثر اینکه یه اتاقی توی دانشگاه ایشون و رفقاشون هستن من هم برم اونجا به عنوان ارباب رجوع و ایشون را ببینم

مشکل بعدی هم اینه که نمی دونم با خانواده ها چه کنیم؟
    خانواده من روی حساب اعتمادزیادشون به من می تونن بپذیرن که ما توی اینترنت آشنا شده باشیم اما ایشون گفتن برای خانواده شون قابل قبول نیست... به نظرتون از همین اول برای دلیل آشنایی به خانواده ها دروغ بگیم ؟ یا مثلا یه راه دیگه واسه آشنایی پیدا کنیم و از اون راه توی محیط بیرون آشنا بشیم و اینطور به خانواده ها بگیم؟ ایشون گفتن به هیچ وجه آشنایی اینترنتی برای خونواده شون قابل قبول نیست...

مشکل آخرم هم اینه که علیرغم همه حرفهایی که زدم، علیرغم اینکه ایشون نشون دادن که واقعا دروغی بهم نگفتن، هنوز اعتمادم کمه،(می دونید یه ترسی ته دلمه که آخه مگه می شه کسی اینقدر خوب باشه، نکنه طرف داره من را فیلم میکنه، نکنه داره سعی میکنه طوری وانمود کنه که ساده است و من خوشم بیاد، اما هرچه می کنم دلیل منطقی برای این ترسم پیدا نکردم، نتونستم مصداقی از اینکه ایشون این کار را می کنن پیدا کنم) من گفتم یکی از رفقام از آقای معمار اصفهانی(که مرد عارفی هستن ) استخاره بگیره و آیات اول سوره مریم اومد که خیلی خیلی عالیه... بهم بگین چه کار کنم که اعتمادم صد درصد بشه ، البته به شکل منطقی نه الکی...
    (ضمنا ما از یه استان هم هستیم )

خواهش میکنم کمککم کنین ، الآن که چندماه میگذره فکر میکنم جدای از عقلم از نظر احساسی هم به ایشون وابسته شدم و ایشون هم شاید همینطور شدن، با توجه به شرایط فوق با این چندتا مشکل چه کنیم؟

اینقدر توی گوشمون خوندن که ازدواج اینترنتی فلانه، ازدواح اینترنتی آخر و عاقبت نداره، ازدواح اینترنتی آخرش جداییه...
    اینقدر از این چیزها توی گوشمون خوندن که هرچی هم میخوام خیال خودم را جمع کنم بازهم یکی پیدا میشه شروع می کنه از این حرفها بهم بزنه...دوباره اوضاعم را بهم میریزه

وقتی بهشون می گم دلیلتون واسه اینکه اردواج اینترنتی بده چیه، میگن خوب اگه خوب بود که مردم اینقدر بد نمی گفتن، یا میگن خشت اول چون نهد معمار کج...
    اینقدر توی این مدت این ضرب المثل را شنیدم که دیگه حالم ازش بهم میخوره

سوال آخر: آیا ایراد دیگه ای هم ممکنه وجود داشته باشه که از دید من مغفول مونده باشه؟ آیا اسیب یا احتمال مشکل دیگه ای هم است؟ اگه است راهنمایی کنین لطفا
    (من گشتم کسی مثل من تاپیک نداده بود و الا وقتتون را نمی گرفتم، شرمنده ام و پیشاپیش از محبتتون در قبال من و جواب هاتون ممنونم)

2. کاربر روبرو از پست مفید avaare تشکرکرده است .

avaare (پنجشنبه 04 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

RE: یه مورد خاص!!!

سلام،

اینترنت تنها یک ابزار هست برای ارتباط و آشنایی افراد با یکدیگر و صرف آشنایی از طریق اینترنت، نکته بدی نیست،

تنها مشکلی‌ که خیلی‌ از رابطه‌ها و ازدواج‌های از طریق اینترنت را منجر به شکست می‌کند عدم شناخت کافی‌ و مناسب طرفین از یکدیگر هست.

و البته، عدم شناخت کافی‌ طرفین از یکدیگر، صرفنظر از محل آشنایی هر رابطه‌ای را میتواند با مشکل روبرو کند، چه آشنایی از طریقه اینترنت و محیط مجازی صورت گرفته باشد، چه دنیای واقعی‌...

تنها تفاوت آشنایی از طریق اینترنت و دنیای واقعی‌ در این است که شناخت از طریق اینترنت به مراتب دشوار تر هست، چرا که عدم صداقت و تظاهر به داشتن صداقت بسیار ساده تر هست،

بنابرین، اگر شما قادر باشین با در جریان گذاشتن خانواده‌ها و تحقیقات درست، شناخت درست و کافی‌ از فرد مورد نظرتون پیدا کنین، محل آشنایی شما تاثیر و اهمیّتی در شکست یا موفقیت ازدواج شما نخواهد داشت...

ضمنا فراموش نکنین که در حال حاضر نباید وارد فاز احساسات بشین، چرا که احساسات فرصت تفکر و شناخت منطقی‌ را از شما میگیرند...

موفق باشین،

کامران

4. 13 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

kamran2007 (چهارشنبه 24 شهریور 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

سلام دوست عزیز

به همدردی خوش آمدید .

واقعیت میگه به شناخت مجازی هر چند افراد هر کدام نزد خودشون صداقت به خرج داده باشند نباید اعتماد کرد . و شناخت از نزدیک و زیر نظر خانواده ها نیازه .

شما و ایشون باید با خانواده ها صحبت کنید و با نظر و مشورت اونها و با در نظر گرفتن حدود وارد فاز شناخت شوید و اکنون هم هیچ قولی به هم نداده و تعهدی در قبال هم ندارید و از احساسات دروی کنید که راه شناخت درست رو می بنده. و صرفاً روی شناخت دقیق زیر نظر خانواده ها و حتی به کمک یک مشاور مطمئن توجه کنید .

آنچه شما بین خودتون مشترک دیدید فعلاً در حد حرفه ، مشکل اساسی ما آدمها اینه که اغلب بین اونچه می گوییم و اونچه عمل می کنیم فاصله است ، پس هم شما نیاز دارید رفتار ایشان را بررسی کنید و هم ایشان شما را تا ببینید چقدر بین قول و فعلتون هماهنگی هست .

فضای نت را با شرایط کنونی مطمئن و کافی برای شناخت نبینید .

.

پست من و کامران هم زمان شد

6. 8 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (چهارشنبه 03 شهریور 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

با سلام

ضمن عرض خوش آمدگويي به شما دوست عزيز

طبق قوانين تالار كاربران بايد براي تاپيكهاي خود عنوان مناسبي انتخاب كنند

avaare گرامي

لطفا" عنوان مناسب را انتخاب نموده و در ارسال بعدي خود قرار دهيد تا تغييرات لازم صورت گيرد
    ممنون از توجه شما

8. 5 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (چهارشنبه 03 شهریور 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

آقای keyvan
    متاسفانه من امکانی برای ویراش در این پست نمی بینم که عنوان را عوض کنم
    درصورتی که مقدور است اینطور اصلاح کنید
    :::یه مورد خاص در ازدواج اینترنتی:::
    ممنونم از توجه نظرتون
    از سایر دوستان هم بابت نظراتشون خیلی خیلی سپاسگذارم برام دعا کنید

10. کاربر روبرو از پست مفید avaare تشکرکرده است .

avaare (پنجشنبه 04 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 94 [ 14:42]
    سطح
    56
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    467

تشکرشده 462 در 208 پست

Array

دوستان اصل مطلب رو ادا کردن ، علاوه بر اون
    دلیلی برای نگرانی وجود نداره اگر این خانم عکسشون رو برای شما ارسال کردن و ارتباطی به ساده بودنشون
    نداره. عکس ها با تمام محافظت گاهی ممکنه از پروفایل برداشته بشن و یا با هک کردن از سیستمی سرقت برن.
    این موضوع رو بزرگ نکنید. فقط با خانواده ها پیش برید .

عکسشون با توجه به اینکه فرمودن معتقدن با حجاب بوده یا بی حجاب؟

12. 2 کاربر از پست مفید *nadia* تشکرکرده اند .

*nadia* (پنجشنبه 04 شهریور 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    2

تشکرشده 2 در 2 پست

Array

RE: :::یه مورد خاص در ازدواج اینترنتی:::

سلام
    ممنون از جوابهاتون
    عکس ایشون کاملا باحجاب بوده
    اگه دوستان لطف کنن هم در مورد اینترنتی بودن این ازدواج و هم در مورد چند تا سوالی که مطرح کردم پاسخ بدهند ممنون می شوم

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 06 خرداد 04 [ 02:44]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    6,023

تشکرشده 6,300 در 1,292 پست

Array

سوال هاتون ، شک ها و تردید هاتون

جواب همه این ها رو در شناخت حضوری میگیرید نه مجازی . ما نمی تونیم بهتون بگیم نه اینطور نیست یا هست .

فقط خودتون و طی شناخت می تونین بهش برسید . هر چی شناخت تا به حال از طریق نت داشتید رو نادیده بگیرید از اول و رسمی و زیر نظر خانواده ها بشناسید و جلو برید قطعا در این مسیر شناخت به جواب سوالات و تردیدهاتون میرسید و در نهایت یا ایشون رو مناسب می بینید یا خیر .

فقط نگذارید این پیش زمینه ذهنی در دنیای مجازی مانع دیدن واقعیات بشه .

15. 4 کاربر از پست مفید baran.68 تشکرکرده اند .

baran.68 (پنجشنبه 04 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 06 مهر 90 [ 10:04]
    سطح
    38
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 83
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    890

تشکرشده 902 در 220 پست

Array

سلام دوست عزیز

شما شرایط ازدواج رو دارید؟؟؟ چیزهایی که من می گم با این فرض هست که شما شرایط ازدواج رو دارید، در غیر این صورت...

خوشحالم که کسی رو پیدا کردید که می گید تفکراتتون تا اینجا مثل هم بوده. اما نباید به شناخت اینترنتی اکتفا کنید. تو این ارتباطات شما به شخصیتی علاقه مند می شید که تو ذهن خودتون ساختید و ممکنه اصلاً وجود خارجی نداشته باشه.

اینکه این خانم به شما عکس دادن ارتباطی به ساده بودن ایشون نداره، شما هم کلی عکس دادید بهش با این مورد می شه نتیجه گرفت که شما آدم ساده ای هستید؟

به نظر من که خانواده ها به دنبال عروس یا داماد خوب هستن و طریقه آشنایی براشون مهمه، بهتره که راستشو بگید و لی اگه هم نتونید فکر می کنم می تونید بگید که مثلاً توی محل کار یا تحصیل آشنا شدین. همونجوری که گفتید برا دیدنشون می گید که ارباب رجوع هستید. یا می تونید بگید از طریق واسطه ای آشنا شدید.

اعتماد کمتون می تونه به دلیل شناخت ناکافیتون باشه، اگه به این دلیل باشه ان شالله با شناخت بیشتر حل می شه. ولی اینکه می گید با یه آی دی دیگه باهاشون چت کردید که امتحان کنید جالب نیست.

در مورد استخاره هم باید بگم که اینجا جای استخاره نیست، استخاره برای وقتی هست که عقل نتونه جواب بده. وقتی که شما هنوز مراحل شناختو طی نکردید استخاره کردن شما کاملاً اشتباه و بی جا هست.

جواب سوال آخر: نگران نباشید وقتی از طریق خانواده ها و به طور رسمی اقدام کنید اگه مشکلی وجود داشته باشه می بینید.

موفق باشید
    [size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]

17. 3 کاربر از پست مفید green تشکرکرده اند .

green (پنجشنبه 04 شهریور 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 94 [ 14:42]
    سطح
    56
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    467

تشکرشده 462 در 208 پست

Array

با توجه به اینکه خانواده ایشون زیاد با این مدل آشنایی موافق نیستن فکر می کنم بهتر باشه نگید
    شروع از این محیط بوده . با دروغ موافق نیستم اما مشکل اینجاست که با وضع فرهنگ مردم و شرایط
    به خصوصی که در کشور ما وجود داره و محدودیت روابط صحیح بین دو جنس ، وقتی دو نفر قصد ازدواج دارن
    پیدا کردن فردی مناسب براشون سخت هست . اینترنت فقط به نوعی نقش معرف داره و دو نفر رو به هم معرفی
    می کنه و در صورتی که مراحل شناخت خارج از محیط و با کمک خانواده ها طی بشه می تونه روشی مثبت و سازنده باشه .

بسیار بودن ازدواج هایی که حتی زیر نظر والدین و رسمی بودن اما به دلیل شناخت نادرست به جدایی
    منجر شده ، پس نمی شه در مورد روش های آشناییت احکام کلی صادر کرد ، مسئله
    اینه که مـــــا ، از این راه کارها چطور استفاده کنیم !!

میتونید به عنوان ارباب رجوع ایشون رو از نزدیک ببینید تا هم مطابقت با عکس رو دیده باشید و هم ایشون بتونن به خانوادشون عرض کنن که در محیط کاری با شما آشنا شدن تا برای خانوادشون دید منفی
    به وجود نیاد .

احساسات رو هم کنار بگذارید و ایشون رو از اول بشناسید

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)