RE: با این همه مسائل و اختلافات بین زن و شوهر، با چه انگیزه ای ازدواج
سلام خانم MAMC
من کسی رو توی فامیل می شناسم که مشکلات خیلی زیادی با خانمش داره. شاید تو فامیل همه می دونن که اینا چقدر با هم مشکل دارن. من اصلا نمی تونم تصور کنم که اینا یه لحظه با محبت با هم رفتار کنن ولی یه بار که صحبت ازدواج بود به من گفت که واقعاً باعث آرامش می شه و خوبه که ازدواج کنی و ادامه داد که فقط تو اشتباه منو تکرار نکن و با دقت همسرتو انتخاب کن.
می خوام بگم که علی رغم مشکلاتی که داره آرامشی هم به دست میاد که شاید هیچ جور دیگه غیر از ازدواج قابل دسترسی نباشه.
هر چیزی تو این دنیا هم مزایایی داره و هم معایبی. ما آدما معمولا وقتی خوشحال و راضی هستیم احساس بی نیازی می کنیم. اینه که نمیایم به یه نفر دیگه بگیم که الان چقدر دارم از زندگیم لذت می برم. ولی همین که به مشکلی برخوردیم احساس نیاز می کنیم، می ریم با کسی درد دل می کنیم و از کسی کمک می گیریم. به همین دلیلم هست که بیشتر جوانب منفیشو می بینید. که البته این خصوصیت در مورد دخترها قوی تره و بیشتر احتیاج به صحبت کردن دارن و طبیعتا هم شما بیشتر می شنوید.
من یه سوالی ازتون دارم که نمی خوامم به من جواب بدین، فقط می خوام دقیقتر در موردش فکر کنید. این که می گید تمام دوستاتون که ازدواج کردن ناراضین، تعدادشون چند نفره؟ واقعاً اون قدر زیاد هست که شما بخواید به تمام جامعه نسبت بدید؟ و مطمئنید که وقتی این حرفو زدن از سر ناراحتی مقطعی نبوده؟ یا نه، مثلاً از چییزی ناراحت بودن و اومدن با شما درددل کردن و آخرشم گفتن که خوش به حالت که مجردی؟
[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)