سلام
پسری هستم 21 ساله
مدت 5 ماهه که با دختری آشنا شدم(همکلاسی خواهرم بود) و 3 ماهه که باهاش دوستم
یه دختر19 ساله،بسیار هنرمند،باچهره ای زیبا و تا جایی که من فهمیدم احساساتی،مغرور،متین و سنگین(همین آخری باعث شد کمی ابراز علاقه سخت بشه)
از همان روز اول و دوم بهش گفتم که دنبال رابطه ای نیستم که به قولی دورهمی بخوام چند روزی رو باهات سر کنم.جوابای مبهم مثله انشا الله درست میشه باعث شد همون موقع رابطه رو خراب نکنم(امیدوار به تغییر بشم)
5 روز بعد از برقراری رابطه دوستی تو صحبت هایی که با هم داشتیم متوجهش کردم که حجاب برام مهمه.اون علی رغم بی حجابیش تو محافل خصوصی برخورد سنگین و متینی داره که منو به شدت جذب کرد.علاوه بر اون بیرون از خونه لباس های با وقاری میپوشه....اما ذره ذره متوجه شدم که اختلاف عقیده مون زیاده.من کمی متعصبانه میگم تو باطنت عالیه(و واقعا هم آدم سلامتیه.بی خطا نیست اما دختر خیلی خوبیه.اینو از خانوادش میگم و از خواهرم) ولی برای من هم ظاهر مهمه هم باطن ولی اون اصرار داره که ظاهر من سنگینه و بیشتر از این نه!!!
هرچی میگذره بهش وابسته تر میشم...میگم وابسته چون پیش خودم بین علاقه و وابستگی تفاوت قائلم...من اونو دوسش دارم چون دوسش دارم...اما برقراری رابطه ی نزدیکی مثه این نیاز به هم عقیدگی داره...میخوام بگم دلم شدیدا میگه آره ولی عقلم میگه نه
چند روز پیش با این مسئله مواجهش کردم وعجولانه خواستم تا تصمیم بگیره اما میدونم اشتباه کردم....نتیجه اش البته حداقل این شد که فکر نمیکنم تغییر کنه...هرچند که میترسم تغییرش باعث بشه خودش نباشه...در واقع من نتونستم اون چیزی رو که هست بپذیرم...حالا قصد دارم رابطمو به هم بزنم
لطفا راهنماییم کنید و بگید درسته یا نه که به هم بزنم؟؟؟؟؟؟
اگر درسته چطور این کارو انجام بدم؟؟؟یادتون نره که به شدت همو دوست داریم
لطفا کمکم کنید(سعی کردم همه چیز رو تضیح بدم اما اگه چیزی لازم هست که بدونید تا کمکم کنید میگم)
علاقه مندی ها (Bookmarks)