RE: دو دلی در انتخاب
سلام
آره بهتون حق می دم، در وضعیت مشکلی قرار گرفتید.
من هیچ حرفی بیشتر از "نعمت یعنی ما" ندارم و کاملاً با حرفهای ایشون موافقم. اما برای تاکید بیشتر منم می گم. اگه پسر اولی تو دلتونه به هیچ عنوان نباید به کس دیگه ای جواب بدید و با این کار زندگی رو بر خودتون و نفر بعدی سخت کنید.
خیلی راحت به خانوادتون می تونید بگید که این خواستگار توی دلم نیست، و به اون خواستگار هم بدون تعارف بگید که علاقه ای بهش ندارید یا هر جور دیگه که صلاح می دونید.
اما در مورد پسر اولی: با خودتون بدون رودربایستی بشینید فکر کنید و ببینید که مشکلی که سر اون از هم جدا شدین چی بود؟ آیا واقعا می تونید یک بار دیگه اون وضعیت رو ادامه بدید؟ یا نه مشکل چندان مهمی نبوده؟ (البته اگه مهم هم نبوده پس چرا جدا شدین؟)
اگه احساس کردید که مشکل مهمی نبوده و می تونید باهاش ادامه بدید در صورتی که پسر همین الان قصد ازدواج داره که خوب به خدا توکل کنید و مراحل رسمیشو دنبال کنید.
اما اگه پسر الان قصد ازدواج نداره و همونجوری که گفتید می شه برا 2 سال دیگه، به نظر من که خودتونو معطلش نکنید و اصلاً رابطه تون را باهاش ادامه ندید.
فکرشو کنید تو این 2 سال دوباره وضعیت همین جوریه، دلتون پیش اون پسرست و وقتی خواستگاری میاد نه می تونید به خواستگار فکر کنید و نه معلومه که اون آقا پسر می خواد چه کار کنه. و عملا شما بلا تکلیف هستید.
بهتره که رابطتون رو باهاش قطع کنید و مدتی هم به خودتون فرصت بدید تا وابستگیتون بهش از بین بره و بتونید با فکر آزاد برای خوشبختی آیندتون تصمیم درستو بگیرید.
موفق و خوشبخت باشید
[size=medium]فراغ و وصل چه باشد، رضای دوست طلب *** که حیف باشد از او غیر از او تمنایی[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)