به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 31 مرداد 89 [ 09:08]
    سطح
    26
    Level completed: 25%, Points required for next Level: 75
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

+مشکل در مورد رابطه با یک خانم

سلام
    من 31 سال دارم و حدود 6 سال است برای کار به بوشهر آمده و ساکن شدم و تنها زندگی می کنم و به دلیل اینکه در طول این مدت هیچ دوستی پیدا نکردم کمی دچار افسردگی شدم. اخیراً با یک خانم 33 ساله آشنا شدم که ایشون هم جدیداً از شهرش آمده بود. به ایشان کاملاً بی تفاوت بودم ولی به تدریج ایشان به انحای مختلف با من ارتباط برقرار کرد و بیش از حد به من محبت می کرد.
    چون به دلایلی با ازدواج مخالفم (البته سن بالای ایشون هم مطرحه)، بار ها سعی کردم به نحوی که ایشون ناراحت نشن در گفتگو با دیگر افراد بگم اهل ازدواج نیستم و قصد چنین کاری رو ندارم تا این خانم از همون اول طرف من نیان ولی ایشان که فکر می کردند من به دلیل تفاوت سنی این حرف رو زدم ناگهان حرف رو عوض کردند و به من می گن ازدواج تو این دور و زمونه درست نیست و خودشون هم اصلاً قصد ازدواج ندارند (در حالی که قطعاً می دونم ایشون قصد ازدواج داره) و دایماً به من توصیه می کردند اصلاً ازدواج نکنم! ایشون رابطه با من رو بیشتر کردند تا جایی که رابطه عاطفی بین ما برقرار شد و شرایط تنهایی من هم مزید بر علت شد در حال حاضر تحت شرایطی گیر کردم که من و ایشون هر روز همدیگه رو می بینیم و گاهی شوخی و خنده و گاهی دعوا و قهر و ناز کشیدن و دقیقاً رابطه دوست دختر و پسر رو داریم با این تفاوت که من جرات نمی کنم در باره این مسایل حرف بزنم یا حتی بهش زنگ بزنم(به دلیل اینکه می دونم ایشون هدفش ازدواجه و ادامه رابطه ما بهش لطمه خواهد زد) و ایشون هم به دلیل تفاوت سنی چنین کاری نمی کنه هر چند مدام به این تفاوت اشاره می کنه و ظاهراً دنبال تایید منه که این تفاوت هیچ ایرادی نداره.
    من نه از ایشون می تونم دل بکنم (مخصوصاً به دلیل شرایط زندگی و غربت اگه رابطه رو قطع کنم صد در صد آسیب روحی می بینم و احتمالاً ایشون هم آسیب روحی ببینه) و نه این رابطه آخر و عاقبتی داره.
    ضمناً چند بار سعی کردم قطع رابطه بکنم ولی ایشون مدام حسادت منو تحریک می کنه و اگه به هر دلیلی کوچکترین بی تفاوتی بهش کنم با آقایان جلوی من شوخی و خنده می کنه و حتی جلوی من به اونا زنگ می زنه و احوالپرسی می کنه و بعد از تماس هم با من در باره اونا حرف می زنه و از اونا تعریف و تمجید می کنه و حسادت منو آنچنان تحریک می کنه که دست خودم نیست و مجبور می شم دوباره باهاش گرم بگیرم. دقیقاً هم به این حساسیت من پی برده و اگر فقط یک روز کوچکترین بی اعتنایی به ایشون بکنم این بلا رو سر من میاره.
    با این اوصاف اصلاً نمی دونم ایشون علاقه ای به من داره یا فقط به خاطر سن بالا سریع می خواد یک شوهر پیدا کنه.
    خواهش می کنم به من بگید از این وضعیت اسفبار مسخره ای که توش گیر کردم چطور بیرون بیام.

2. 2 کاربر از پست مفید siavash_ba تشکرکرده اند .

siavash_ba (شنبه 09 مرداد 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 12 دی 89 [ 23:18]
    سطح
    27
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 131
    دستاوردها:
    تشکرها
    135

تشکرشده 139 در 59 پست

Array

RE: مشکل در مورد رابطه با یک خانم

مسائلی که در توصیف شخصیت این خانم مطرح کردید و حس و عقیده ای که شخصا در مورد عدم تمایل به ازدواج بیان داشتید این دیدگاه رو به وجود میاره که برای اینکه وقت خودتون و ایشون بیش از این تلف نشه در اسرع وقت به طور کامل و با صرافت و صراحت تمام ایشون رو از مواضع و اهداف خودتون مطلع کنید...
    اگه هیچ ویژگیه برجسته و شاخصه ی مهمی در این خانم نظر شمارو جلب نکرده که شمارو برای ازدواج مصمم کنه حتما از ایشون کناره گیری کنید...چراکه طبق اظهارات شما ایشون تمایل به ازدواج دارن و ظاهرا شما انتخاب اصلح ایشون هستید حالا اینکه ایشون انتخابشون رو با دید باز انجام دادن یا صرفا به این دلیل که به علت بالا رفتن سن کیس مناسب دیگه ای ندارن و به حفظ شما دامن زدن اینها بماند...
    اما اینکه به راحتی در مقابل شما با افراد دیگه بدون هیچ ابایی تماس برقرار میکنه چه به نیت تحریک حس حسادت شما چه به هر دلیل دیگه ای غیر از مسئله کاری به هیچ وجه قابل قبول نیست و ایشون صلاحیت این رو ندارن که با شما حتی یک رابطه عاطفی برقرار کنند چراکه اگه از شما مناسبتر سرراه ایشون قرار بگیره حتما شمارو ترک خواهد کرد...
    پس قبل از اینکه شما نگران آسیب روحی به دلیل تنها بودنتون باشید نگران این باشید که ممکنه ادامه رابطه با ایشون صدمات بیشتری رو به روح و روان شما وارد کنه...
    اگه شما تمایل به ازدواج داشتید میشد جور دیگه ای مسئله رو مورد بررسی قرار داد و به این خانم به ظاهر علاقمند فرصت بیشتری داد که چه بسا نیت ایشون خیر هم باشه اما رویه خوبی رو برای نشون دادن قابلیتهاشون انتخاب نکردن .... حسی هم که شما به ایشون پیدا کردین صرفا به دلیل فشار تنهایی بوده و یک حس واقعی نیست حسی نیست که به خاطر ویژگیهای مثبت اون خانم شکل گرفته باشه و مقطعی و گذراست ...
    از نظر من دلیلی برای ادامه رابطه وجود نداره...
    برای دور شدن از این جو اگه مقدوره براتون یه مدت از اون محیط کنار باشید و اگه بازهم مقدوره به یک سفر کوتاه مدت برید... کاش دلیلتون رو برای عدم تمایل به ازدواج مطرح میکردین تا به طریق دیگه به شما پیشنهاداتی میشد به هرحال بیشتر یا بهتره بگم تمام دخترها رابطشون رو با هدف ازدواج و به نتیجه رسیدن برقرار و حفظ میکنن البته متاسفانه.پس ارتباط با دختر دیگه اگه همچنان نسبت به ازدواج نکردن مصمم باشید برای شما منتفیه ...اگه براتون بازی نشدن با احساسات دخترها مهمه بجای دوستی با این جنس سعی کنید دوستانتون رو از جنس خودتون انتخاب کنید و یا سعی کنید ارتباط خانوادگیتون رو گسترش بدید...
    شاد باشید

4. 2 کاربر از پست مفید darya1389 تشکرکرده اند .

darya1389 (سه شنبه 05 مرداد 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

برای اینکه وقت خودتون و ایشون بیش از این تلف نشه در اسرع وقت به طور کامل و با صرافت و صراحت تمام ایشون رو از مواضع و اهداف خودتون مطلع کنید...
    چند بار سعی کردم با ایشون جدی صحبت کنم ولی هر بار بحث جدی میشه (چه در این مورد چه مسایل دیگر) ایشون به طرز ناراحت کننده ای طفره می ره و کلاً زیر همه چیز می زنه. در مورد رابطه هم بار ها و با ها ادعا می کنه رابطه ما از نوع برادر و خواهریه و مدام تاکید می کنه «چون سن من کمتر از ایشونه و به همین دلیل اصلاً رابطه ای بین ما وجود نداره، باید کاری بکنیم دیگران هم متوجه نشوند».
    برای دور شدن از این جو اگه مقدوره براتون یه مدت از اون محیط کنار باشید و اگه بازهم مقدوره به یک سفر کوتاه مدت برید...
    امکانش متاسفانه به دلایل کاری نیستوگرنه خیلی وقت پیش اینکارو میکردم. حتی یک هزارم درصد امکان نداره مگر اینکه بخوام خونه و زندگی و کارم رو کلاً ول کنم و برم شهر دیگه.
    اما اینکه به راحتی در مقابل شما با افراد دیگه بدون هیچ ابایی تماس برقرار میکنه چه به نیت تحریک حس حسادت شما چه به هر دلیل دیگه ای غیر از مسئله کاری به هیچ وجه قابل قبول نیست و ایشون صلاحیت این رو ندارن که با شما حتی یک رابطه عاطفی برقرار کنند چراکه اگه از شما مناسبتر سرراه ایشون قرار بگیره حتما شمارو ترک خواهد کرد...
    واقعیت اینه هر انسان دیگری هم باشه می ره دنبال گزینه بهتر (با در نظر گرفتن این مساله تفاوت سنی و ...) و به نظر من این کار زیاد غیر معقول نیست. از طرف دیگر همونطور که گفتم هنوز هیچ رابطه رسمی بین ما وجود نداره. ضمناً در محیط کاری محلی که ما توش هستیم اصلاً خانم وجود نداره و تعداد بسیار زیادی بیش از 50 نفر آقا وجود داره.

ضمناً اگر یک فرد با تجربه تر لطف کنه و جواب بده ممنون می شم.

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 فروردین 91 [ 23:47]
    سطح
    37
    Level completed: 58%, Points required for next Level: 64
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 6 پست

Array

دوست عزیز شما اگه قصد ازدواج ندارید باید به این رابطه پایان بدید
    اگه شک دارید باید ایشونو بیشتر بشناسی .رسمی تر نه با دوستی و شوخی و ...
    اگه جدی قصد داری باید بهش پیشنها بدی ببینی چی میگه

شما هنوز اول کارید

عضو عادی

آخرین بازدید
    چهارشنبه 13 مرداد 89 [ 10:42]
    سطح
    27
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 73
    دستاوردها:
    تشکرها
    1
    تشکرشده 1 در 1 پست
    Array

سلام آقای سیاوش ممنون از جوابی که به سوال من دادید
    و اما سوال شما البته من باتجربه نیستم اما فکر نمیکنم سن اهمیتی داشته باشه مشکل شما از عدم علاقه به ایشون شکل میگیره چون من افراد زیادی رو دیدم که با وجود تفاوت سنی عاشقانه در کنار هم زندگی میکنند احتمالا شما به ایشون عادت کردید بهتر اینه که اگه علاقه ای به ایشون ندارید و قصد ازدواج هم ندارید ارتباطتون رو قطع کنید ایشون هم که بچه نیستند اگه جدی صحبت کنید حتما قبول میکنند که این رابطه به صلاح هیچ کدومتون نیست وبعداز یه مدت که از هم بخواهید جدا بشید هر دو ضربه میخورید مگر اینکه برای همیشه بخواهید رابطه خواهر برادریتونو حفظ کنید!

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    26
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 2 پست

Array

با تشكر از راهنمايي شما.
    من امروز رابطه رو قطع كردم.

9. 2 کاربر از پست مفید siavash_ba تشکرکرده اند .

siavash_ba (چهارشنبه 06 مرداد 89)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)