به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 11
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 01 شهریور 89 [ 12:57]
    سطح
    26
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 39
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

تردید در انتخاب

سلام من یک دختر 25 ساله هستم به تازگی پسری از من خواستگاری کرده که ظاهر اونو نمی پسندم یک بار زمانی که با هم داشتیم راه میرفتیم احساس کردم اصلا نمیتونم به ظاهرش افتخار کنم اما بعضیا میگن ظاهر بعد از مدتی عادی میشه و نیاید اونو ملاک گرفت و این منو به شک می اندازه راستش بیشتر از ظاهر بسیار مذهبی اون بدم میاد (خیلی ببخشید) البته بدم نمیاد ایشون مذهبی باشند ولی شاید ذهنیتی که من از ظاهر این افراد دارم اینطور باشه البته این آقا مشخصات ظاهری خوبی هم نداره چون از خانواده ای با طبقه ضعیف بوده بنده خدا شاید خیلی تلاش کرده و با اینکه یک سال بیشتر از من بزرگتر نیست صورت چروک داری داره (پیشانی و زیر چشم ها) البته این موارد برای من چندان مهم نیست بیشتر ظاهر مذهبی این فرد منو اذیت میکنه البته من از آدم لا مذهب هم خوشم نمیاد و خواستگارایی داشتم که به همین دلیل اونا رو رد کردم. خانواده این آقا از نظر مالی ضعیف هستند وطبقه اجتماعی ضعیفی دارند و وضع مالی خودش متوسط هست وضع مالی اون برام مهم نیست چون خودم شاغل هستم ولی طبقه اجتماعی خانواده اون ها (میزان تحصیلات و شغل ) هم اصلا به خانواده ما نمیخوره البته خود این آقا لیسانس داره و شغل مناسبی داره موندم در مورد ظاهرش چی کار کنم میترسم این مساله رو بهش بگم شاید در مورد ظاهرش تجدید نظر کنه البته به نظر خودم محاله (شاید قصد خودنمایی با این ظاهرش رو داره یا شاید هم نون ظاهرش را میخوره شاید هم این ظاهر دوست داره ) اگه هم قبولش کنم بالاخره من میخوام پس فردا اونو به فامیل و دوستان و همکارام نشون بدم اونا چی میگن.
    البته من ظاهر نسبتا خوبی دارم و از افرادی رو که به خاطر ظاهر سراغ من میان خوشم نمیاد
    خصوصیاتی از این فرد (مثل صداقت _ اینکه به خاطر ظاهر سراغ من نیومده چون ابتدا ظاهر منو ندیده بوده _ مسئولیت پذیریش_ نماز میخونه و روزه میگیره _ شغل داره _ چشم پاک هست _ تحصیلاتش _ بدنبال فخر فروشی نیست ) نظر منو جلب کرده اما میترسم در زندگی با ایشون خصوصیات بد بیشتری از خودش نشون بده اون وقت من با خودم بگم من با ظاهر این فرد تا سر خیابون نمیتونم برم مال و ثروت هم که نداشت خانواده اش هم که ای وای من چرا اومدم باهاش زندگی کنم چون میدونید که تا قبل از ازدواج همه پر از خصوصیات مثبت (مثل مهربون _ خوش صحبت و وفادار و..)هستند
    به نظرتون حالا من چی کار کنم بهتره

عضو فعال

آخرین بازدید
    یکشنبه 11 بهمن 94 [ 04:40]
    سطح
    98
    Level completed: 63%, Points required for next Level: 379
    Overall activity: 13.0%
    دستاوردها:
    VeteranSocial25000 Experience PointsTagger First Class
    تشکرها
    15,041

تشکرشده 10,678 در 2,786 پست

حالت من
    Moteajeb
    Array

RE: تردید در انتخاب

درسته که می گن ظاهر بعد یه مدت عادی می شه.این برای کساییه که ظاهر همدیگه رو پسندیدن.ولی شما ظاهر این

پسر برات قابل قبول نیست.پس نمی تونی به این امید باشی که ظاهرش برات عادی بشه.

3. 3 کاربر از پست مفید فرهنگ 27 تشکرکرده اند .

فرهنگ 27 (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    دوشنبه 12 اردیبهشت 90 [ 20:13]
    سطح
    28
    Level completed: 75%, Points required for next Level: 38
    دستاوردها:
    تشکرها
    9

تشکرشده 9 در 7 پست

Array

من فقط یک چیز بگم

هیچ وقت به فکر تغییر دادن کسی نباش چون نه الان نه بعد از ازدواج نمیتونی این کار رو بکنی

5. 2 کاربر از پست مفید bahar6688 تشکرکرده اند .

bahar6688 (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 19 فروردین 90 [ 20:01]
    سطح
    32
    Level completed: 98%, Points required for next Level: 4
    دستاوردها:
    تشکرها
    119

تشکرشده 119 در 54 پست

Array

راستش حس می کنم طرف چندان به دلتون ننشسته، یه کم حس ترحم هم بهش دارید، می گید تا سر خیابون هم با این ظاهرش نمی تونید باهاش برید، اون ویژگی های مثبتی هم که می گید به نظرم حداقل هایی هستند که اگه کسی نداشته باشه باید حساس بشید وگرنه داشتنشون خیلی هم امتیازی محسوب نمی شه، یادتون باشه یه عمر باید با این آدم زندگی کنین، زورکی نمی شه دوستش داشته باشین...

7. کاربر روبرو از پست مفید omidvar تشکرکرده است .

omidvar (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

امیدوارم از رک بودنم ناراحت نشی . ولی بنظرم با این توصیفاتی که کردی بهش جواب منفی بده و از بی خواستگار موندن و بی شوهر موندن هم نترس بذار یکی پیداش بشه که حداقل اینهمه از ظاهرش بدت نیاد . امیدوارم یک پسر کاکل زری گیرت بیاد .
    موفق باشی

9. 2 کاربر از پست مفید digitalman تشکرکرده اند .

digitalman (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 25 خرداد 94 [ 14:42]
    سطح
    56
    Level completed: 83%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 50.0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    467

تشکرشده 462 در 208 پست

Array

سلام و خوش آمدی

گویا اولویت اول شما ظاهر فرد هست و این شخص از این بابت نمره قبولی رو نیاورده و به دل شما
    ننشسته ، شما می گید " نمی تونید با ایشون تا سر کوچه برید و به بقیه نشونشون بدید" پس بهتره جواب منفی بدید.
    زمان برای عادت کردن به چهره افراد برای کسانی صدق می کنه که چهره فرد براشون در حد متوسط بوده و اینجاست که گذر زمان ، تفاهم و سایر نکات مثبت کمک می کنه تا چهره جذاب تره بشه و یا عادت کنیم . این مورد شامل شما نمی شه .

موفق باشی

11. 2 کاربر از پست مفید *nadia* تشکرکرده اند .

*nadia* (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

خانم mohabatt خوش آمدید

خواهر گلم اینطور که پیداست ظاهر برات خیلی مهمه طوری که با حرف مردم راحت نظرت عوض میشه و به انتخاب خودت شک میکنی ! اگه اینطوره دقت کن و هم خودت و هم اون بنده خدا رو اذیت نکن.
    خواهر گلم خودت بهتر از هر کسی میتونی ببینی این آقا به درت میخوره یا نه ؟ معیارهاتو اولویت بندی کن و ببین جایگاه ظاهر و زیبایی کجای این لیست قرار داره اونوقت میتونی بهتر تصمیم بگیری.

1- در مورد ایشون و خانواده اش تحقیق کردید که ببینید جدیدا این ظاهر رو داره یا اینکه همیشه اینطور بوده ؟(منظورم اینه که شاید الان داره ریاکاری میکنه و ممکنهن بعدا تیپش عوض بشه اما اگه همیشه اینطور بوده پس شما نمکیتونید تغییرش بدید!)

2-ظاهر و پوشش شما چطوره ؟

3- ایشون در مورد نوع پوشش شما چیزی نگفته ؟

13. کاربر روبرو از پست مفید m.mouod تشکرکرده است .

m.mouod (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    دوشنبه 01 شهریور 89 [ 12:57]
    سطح
    26
    Level completed: 61%, Points required for next Level: 39
    دستاوردها:
    تشکرها
    0

تشکرشده 0 در 0 پست

Array

جناب m.mouod
    1.میدونید من نمیخوام اونو خیلی تغییر بدم چون اصلا فکر نمیکنم روم بشه که اینو ازش بخوام میخوام بدونم اگه با همین وضعیت بهش جواب مثبت بدم ظاهرش برام عادی میشه در ثانی اولویت اول من چهره و کلاس فرد نیست خواستگارایی داشتم که خداییش خیلی چهره خوب داشتند ولی مشکلات دیگه داشتن مثلا یکیشون میگفت تا حالا روزه نگرفته یکی دیگه بیشتر ظاهر منو میخواست یکی دیگه بخاطر شغلم منو میخواست و .. در حالی که بیشتر این آدما شاید چهره خوبی داشتن یا با کلاس بودن و اگه چهره خوب برای من خیلی مهمه پس چطوری من به اونا جواب منفی دادم میدونید ظاهر این فرد از تمامی خواستگارایی که تا بحال داشتم نمره کمتری میاره و من میترسم پس فردا ظاهرش برام بدتر هم به نظر بیاد چون مسلما اول زندگی آدما جاذبه های بیشتری دارند دلم میخواست تو یک آیینه جادو میدیدم که اگه باهاش زندگی کنم سه چهار سال دیگه چهرش برام چطوری به نظر میرسه
    2و3من ظاهر مذهبی ندارم مانتو میپوشم آرایشم در حد معموله سعی نمی کنم زیاد تو چشم بیاد
    این آقای خواستگار اولش خانوم چادری دوست داشته اما منو که دید گفت اینجوری هم به نظرشون ایرادی نداره از طرفی هم میترسم بعدا زیرش بزنه (البته فکر نکنم) شاید هم الان برای جلب نظر من ظاهرم رو قبول کرده

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 18 فروردین 91 [ 23:38]
    سطح
    31
    Level completed: 67%, Points required for next Level: 50
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    71

تشکرشده 73 در 20 پست

Array

mohabatt سلام

از صحبتهای شما بر میاد که در کنار خصوصیات مثبتی که ازش دیدی حس دافعه بهش داری که اگر هم در طول زمان همه چیز در رابطتون فراهم بشه ولی این حس رو داشته باشی از چیزی لذت نمیبری حتی از همون خصوصیات مثبت شوهرت
    به نظر من اگر احساس اولیه به خواستگار خنثی باشه ،یعنی نه جاذبه و نه دافعه (بهترین حالت برای شناخت) میشه با شناخت بیشتر ، نسبت به آینده و محبتی که بوجود میاد امیدوار بود ولی با احساس دافعه (همون چیزی که در شما هم هست)نمیشه هیچ کاری کرد، واقعا جایگزینی نداره
    حالا هزاری هم این آقا خوب باشه
    ما تو ازدواج باید ریسک رو به حداقل برسونیم ،
    به احتمال زیاد معیار اولیه شما برای ازدواج ظاهر فرد نیست ،به دلیل توضیحی که دادید
    یعنی این درسته که شما کسی رو فقط به خاطر ظاهرش خوبش نپذیرفتی ولی عکسش صادق نیست،یعنی اگر کسی رو به خاطر داشتن شرایط و خصوصیات خوب ولی با ظاهری ناپسند از نظر شما بپذیرید احتمال شکست و نارضایتیت بالا میره.واگر این کار رو بکنی ریسک بالایی کردید و احتیاج به آینه جادویی نداری
    موفق باشی

16. 2 کاربر از پست مفید آسمان ابری تشکرکرده اند .

آسمان ابری (دوشنبه 28 تیر 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    سه شنبه 23 دی 93 [ 13:21]
    سطح
    53
    Level completed: 28%, Points required for next Level: 144
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    396

تشکرشده 407 در 170 پست

Array

سلام عزيزم،خوش اومدي
    عزيزم دوستان گفتني ها رو گفتن،اگه اجازه بديد منهم چند خطي براتون بنويسم
    ببين عزيزم اول اينکه سعي کن تو جواب دادن به خواستگارات هميشه همه جوانب رو بسنجي و کمتر درگير احساسات بشي و يک عمر زندگي با اون رو ببيني نه يک روز و دو روز رو،اگه از ظاهر اين فرد خوشت نمياد و نميتوني اينو قبول کني که باهاش بيرون بري و کنارش باشي چرا اميد داري بعدا برات عادي بشه؟بله ظاهر برات عادي ميشه مثل خود من که ظاهر همسرم داره برام عادي ميشه و براي من هم يکي از ابعاد انتخاب همسرم همين بوده و به نظرم هم مهم بود،چون بالاخره فردا پس فردا ما بيرون کنار هم قدم ميزنيم يا نه اصلا تو روابط جنسي هم بالاخره موثره،البته تاکيد نداشتم ظاهرش ايده آل باشه و يا براي خودم ايده آل ساخته باشم چون اون موقع هيچوقت راضي نخواهم بود و در عذاب بودم ولي تا حدي در نظر گرفته بودم که برام ظاهرش دلنشين باشه،اين رو هم بگم اول خودت و نظر خودت مهمه و باز هم خودت و درصد خيلي کمي ديگران،چون مطمئن باش هر کسي چيزي خواهد گفت و تو رو دچار ترديد خواهند کرد با خودت سر اين موضوع کلنجار نرو چون مجبور ميشي خدايي ناکرده اشتباه تصميم بگيري،اين رو هم بگم سعي کن در کنار فکر کردن به ظاهر فرد کاملا موشکافانه ازش نظر بگيري نه از اين سوالات احساسي که آي شما نظرتون راجع به فلان چيز چيه يا فلان چيز رو دوست داريد يا نه که جواب نخواهي گرفت،سعي کن با ديدگاه خواستگارات در مورد مسائل مهم زندگي آشنا بشي و بخصوص اخلاقش،مثلا ميگي شما مانتويي هستي و اون ابتدا ميگفت زنش دوست داره چادري باشه ولي بعد گفت اگه شما مانتويي هستيد اشکالي نداره،خوب چرا نبايد رو حرفش ثبات داشته باشه بايد کنکاش کنيد تا متوجه دليل تغيير دادن اين موضع بشيد،يادمه همچين اتفاقي براي من هم سر انتخاب همسرم افتاد و اون ميدونست من مانتويي ام و بهش هم گفته بودم البته اون نگفت يکي از معيارهام اينه که زنم چادري باشه ولي گفت مسئله اي نداره اما بعد از ازدواج متوجه ناراحتي هاش ميشدم که خجالت ميکشه و سعي ميکنه از بيرون رفتن با من طفره بره ولي من دوستش داشتم و قبول کردم چادر سرم کنم البته خدا رو شکر از روي تعصب اينو ازم نميخواست بلکه بخاطر کارش بود و از طرفي ديگه من با مانتو خيلي جونتر به نظر ميومدم چون با همسرم خيلي اختلاف قد و هيکل داريم و خودم هم متوجه ميشدم که اينجوري جاي بچه اون به نظر ميام تا زنش و الان البته اين حل شده و پشيمون هم نيستم ولي ممکن بود هر کس ديگه اي اينو قبول نکنه،بخصوص شما که از ظاهر طرف هم خوشتون نمياد، از من ميشنويد براي هر چيز که براتون مهمه درصد تعيين کنيد و ببينيد اگه خواستگاري از يه چيزي نمره کمتري آورد مي ارزه چون در مورد اولويت ديگتون که جلوتر از اون قبليه بوده نمره بالاتري گرفته و بعد جمع ببنديد و نمره به طرف بديد براي انتخاب و تنها به يه حسن طرف يا فرق نميکنه به يه ايراد طرف زوم نکنيد،اميدوارم تونسته باشم کمکتون کنم

18. 3 کاربر از پست مفید مي مي تشکرکرده اند .

مي مي (دوشنبه 28 تیر 89)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)