به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 28
    عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

جواب مثبت بدم یا نه؟ به دلم ننشسته!!

سلام دوستای عزیزم ...
    راستش من جدیدا یه خواستگاری داشتم که از نظر خانواده ام مورد پسند هستش ، خوب یعنی 8 سال از من بزرگتره ، فوق دیپلمه ، کار ثابت داره ، خونه داره ، ماشین داره ، پسری هستش که همه از خوبی هاش تعریف میکنن !!!!
    ولی خوب نمیدونم که چرا نپسندیدمش ، از نظر تیپ و قیافه !!!خوب به نظرم اون تپل بود و خب من اصلا از مردهای چاق و تپل خوشم نمیاد !!!
    خوب دلیل دیگه اینه که من چند وقت دیگه میخوام فوق لیسانس بخونم ولی اون فوق دیپلمه !!!
    دلیل دیگه هم اینه که خوب به نظر من کسی که سنش از 30 رد کنه دیگه دنبال خوشی های زندگی و گردش و .... نیست و خوب انگار که خیلی پخته هستش و در ضمن به نظرم میخواد زود بچه دار بشه ولی خوب من دوست ندارم زود بچه دار بشم

و یه دلیل دیگه هم اینه که شاید به نظر شما خنده دار باشه ولی در عین اینکه به نظرم آمادگی ازدواج رو داشتم ، بعد از خواستگاری نظرم عوض شد ، انگار یه جورایی دلم برای مامان و بابام و خانواده ام و کلا دوران مجردی تنگ شد !!! حس میکنم شاید برای من زود باشه که ازدواج کنم !!!!

نمیدونم !!!! میترسم توی انتخابم اشتباه کنم ! از یه طرفی به قول مامانم هیچ موقع نمیتونی کسی رو پیدا کنی که همه ی شرایطش جور باشه !!!! یکی ممکنه خوشگل و خوش تیپ باشه ولی کم پول باشه ، یکی پولدار و زشت ، یکی هم خوشگل هم پولدار ولی خیانتکار !!! بلاخره هرکی یه عیبی داره دیگه !!!
    به نظر مادرم این پسر شرایطش خیلی خوبه ولی خوب شوهر خواهرم الان همسن این خواستگارم هستش ، وقتی با هم میسنجمشون میبینم تقریبا شرایطشون مشابه همدیگه هستش ، یعنی هردوشون هم سن هستن با این تفاوت که شوهر خواهرم متاهله و ایشون مجرد !!!!!!!!!!هردوشون یک مدل ماشین دارن ، هردوشون خونشون رو از پدرشون گرفتن ، هردوشون حقوقشون یکی هستش !!!! خوب به نظر من شوهر خواهرم هم چیزی از این خواستگار من کم نداره !!! خوب وقتی هردوشون همسن هستن ، چیزهایی هم که دارن باهم یکی هستش !!! دیگه برتری ای وجود نداره ، تازه به نظرم اونی که مجرده باید بیشتر هم داشته باشه چون خرج زن و زندگیش که نکرده !!!!!ولی نمیدونم چرا مامانم اصرار داره که قبولش کنم !!!!!!

راستش دوستان ازتون میخوام که کمکم کنین ....
    من یک جلسه بیشتر باهاش صحبت نکردم و توی این یک جلسه فهمیدم که خوب ایشون خیلی آدم خنده رو و خوش برخوردی هستن ولی خوب به نظرم شاید دیدش با من فرق داشته باشه نسبت به مسائل زندگی !!!
    نمیدونم در یک کلام به دلم ننشست !!!
    به نظرتون چیکار کنم ؟ بهشون بگم میخوام بیشتر آشنا بشم ؟ ولی از طرفی میگم چون من در نگاه اول خیلی از ظاهر ایشون خوشم نیومده ممکنه بعدا هم این احساس تغییر نکنه و خوب دلم نمیخواد ایشون رو به بازی بگیرم و ایشون فکر کنه که جواب من مثبته و آخر سرم جواب منفی بهش بدم !!!!

میترسم قبولش کنم و بعدا پشیمون بشم .... از یه طرفی هم میترسم که ردش کنم و پشیمون بشم !!!!!

در کل مادرم میگه که ممکنه توی جلسه ی اول به دلت نشینه ولی در جلسه های دیگه شاید نظرت عوض بشه ، شما نظرتون چیه ؟؟

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 10 آبان 00 [ 00:10]
    سطح
    80
    Level completed: 94%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience PointsSocial
    تشکرها
    2,510

تشکرشده 2,960 در 521 پست

حالت من
    Khonsard
    Array

RE: جواب مثبت بدم یا نه؟ به دلم ننشسته!!

سلام،

پاسخ سوال شما: خیر!

جواب منفی‌ بدهید...

فرد مقابلتون باید حداقل جذابیت جنسی‌ رو براتون داشته باشه و اصطلاحا به دلتون بشینه...

این ربطی‌ به معیار‌هاتون نداره...و برای هر ازدواجی ضروری و لازمه که از سمت ۲ طرف ازدواج در نظر گرفته بشه...

بدون در نظر گرفتن این موضوع، شما اگر هم با کسی‌ ازدواج کنین، بدون شک مشکل پیدا خواهید کرد....

حنان گرامی‌، اگر این آقا به دلتون ننشسته، هم این لطف را به خودتون بکنین هم به ایشون و پاسخ منفی‌ بدین...

پاسخ منفی‌ الان شما بدون شک، بهتر از کشمکش‌های آینده هست برای خدایی نکرده جدایی‌...

حق هر کسی‌ هست که دوست داشته بشه، اگر پتانسیل دوست داشتن رو در این فرد نمیبینین، یعنی‌ اگر در آینده نمیتونین این عشق رو بهش بدین و این فرد رو همینطور که هست دوست داشته باشین، با پاسخ مثبتتون این حق رو ازش نگیرین که این عشق رو بتونه از کس دیگری بگیره...

موفق باشین

کامران

3. 7 کاربر از پست مفید kamran2007 تشکرکرده اند .

anisa (یکشنبه 04 آبان 93), kamran2007 (پنجشنبه 30 اردیبهشت 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

به هیچ وجه جواب مثبت ندید .

درسته هر کس یکسری خصوصیات خوب داره و یکسری نقاط ضعف . ولی شما اگر قصد ازدواج دارید باید معیارهاتون رو دسته بندی کنید و یکسری از اونها رو به عنوان اولویتهای اصلی قرار بدید ( بدون تعارف اینکار و کنید ، اگر ظاهر و یا پول برای شما مهمه حتما و بطور جدی به این موضوع توجه کنید ) و اگر کسی این معیارهای اصلی رو نداشت در همون مرحله اول جواب رد بدید .

شما که خیلی وقت هست توی تالار هستید نمیدونم چرا دارید همچین اشتباه فاحشی رو مرتکب میشید .

5. 3 کاربر از پست مفید digitalman تشکرکرده اند .

digitalman (جمعه 02 مهر 89)

عضو کوشا آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 09 آبان 91 [ 18:30]
    سطح
    63
    Level completed: 91%, Points required for next Level: 27
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    450

تشکرشده 476 در 164 پست

Array

دوستان گرامی دیجیتال من و کامران عزیز خیلی ممنون
    راستش دیجیتال من عزیز من که هنوز جوابی ندادم که بخوام اشتباه فاحشی بکنم یا نکنم ، علت زدن تاپیکمم همین بود که یک موقع اشتباه نکنم و خودم و ایشون رو توی دردسر نندازم !!!!
    راستش خوب معیار های من دسته بندی داره ولی مسئله ی اصلی اینه که بلاخره من فکر میکنم که نمیتونم کسی رو پیدا کنم که همه ی معیار های من رو داشته باشه !!! بلاخره هرکسی یه چیزیش کمه !!! من انتظار ندارم که همسر آینده ام زیبا باشه ولی میخوام حد اقل به دلم بشینه !!!

من منظورم این بود که خوب خیلی ها میگن که جذابیت ظاهری و زیبایی و اینا همش واسه آدم عادی میشه و حتی اگه طرفت خیلی هم خوشگل و خوشتیپ باشه بازم بعد از چند وقت برات عادی میشه!!!!
    من میخواستم سوال کنم از اونهایی که تجربه شون رو داشتن (از اونهایی که متاهلن یا کسایی که همچین اشتباهی رو کردن یا .....)که آیا میشه با کسی که زشت نیست ولی برای شما جذابیت هم نداره ازدواج کنی؟؟؟
    خوب این خواستگار من نمیگم زشته ، اصلا زشت نیست ، مسئله اینجاست که برای من جذاب نیست و حرف آقای کامران خیلی درسته ......
    ولی خوب از طرفی هم میگن که این زیبایی ها بعد از گذشت یه مدت زمانی براتون عادی میشه و دیگه مهم نیست ، میخواستم بدونم آیا اینطوره ؟
    یا آیا ممکنه که مثلا روز اول آشنایی از خواستگارتون خوشتون نیاد و براتون جذاب نباشه ولی قرار های بعدی کم کم به دلتون بشینه ؟( منظورم جلسات آشنایی بعدی هستش قبل از نامزدی و عقد و ......)
    اینا فقط یه سواله دوستان عزیز ، من به مادرم هم گفتم که جوابم احتمالا منفیه و مطمئن باشین با زندگی کسی دیگه بازی نمیکنم ولی خوب میخواستم مطمئن باشم که یه موقع بعدا خودم پشیمون نشم !!!!!!!!
    پیشاپیش ممنون از کمکهاتون

عضو عادی

آخرین بازدید
    یکشنبه 21 آذر 89 [ 09:45]
    سطح
    28
    Level completed: 80%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    137

تشکرشده 139 در 78 پست

Array

به نظر من فرصتبدهيد و زود تصميم نگيريد و زماني پاسخ منفي دهيد كه به قاطعيت رسيده باشيد

8. 2 کاربر از پست مفید نعمت يعني ما تشکرکرده اند .

نعمت يعني ما (جمعه 31 اردیبهشت 89)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

سلام،
    از نحوه نوشتن شما مشخص است كه چقدر اضطراب داريد ؛ همه ما اين را خوب ميدانيم كه در آرامش ميتوان بهتر تصميم گرفت، پس سعي كنيد در اين شرايط و در اين تصميم گيري مهم آرامش داشته باشيد و عجله نكنيد

نقل قول نوشته اصلی توسط حنان

به نظر مادرم این پسر شرایطش خیلی خوبه ولی خوب شوهر خواهرم الان همسن این خواستگارم هستش ، وقتی با هم میسنجمشون میبینم تقریبا شرایطشون مشابه همدیگه هستش ، یعنی هردوشون هم سن هستن با این تفاوت که شوهر خواهرم متاهله و ایشون مجرد !!!!!!!!!!هردوشون یک مدل ماشین دارن ، هردوشون خونشون رو از پدرشون گرفتن ، هردوشون حقوقشون یکی هستش !!!! خوب به نظر من شوهر خواهرم هم چیزی از این خواستگار من کم نداره !!! خوب وقتی هردوشون همسن هستن ، چیزهایی هم که دارن باهم یکی هستش !!! دیگه برتری ای وجود نداره ، تازه به نظرم اونی که مجرده باید بیشتر هم داشته باشه چون خرج زن و زندگیش که نکرده !!!!!ولی نمیدونم چرا مامانم اصرار داره که قبولش کنم !!!!!!
    لطفا" در مرحله اول از مقايسه كردن دست بكشيد،نه تنها در اين مورد بلكه در موارد ديگر و مراحل ديگر

دوستان عزیز اگر همه اطرافیان دختری یا پسری را بعنوان فرشته تعریف کردند ولی در نظر شما خوب جلوه نمیکند و با معیارها و فاکتورهای شما همخوانی ندارد هرگز با آن فرشته ازدواج نکنید
    این را هم در نظر بگیرید با گذشتن از یک مورد که برای شما مهم است امکان دارد دائما" حسرت آن را بخورید..

حرف مردم و دوست و خانواده و فامیل همه اینها را کنار بگذارید؛ به ندای درون خود گوش کنید, به خاطر نظر اطرافيان ازدواج نکنید؛نظر خود شما مهم است

نكته:
    هیچ فردی ؛کل خصوصیات ظاهری و باطنی اش ,طبق خواسته ما نیست, همیشه در قبال یک نقطه مثبت یک منفی هم وجود دارد..

با وجود تضادها و اختلافاتي كه در ميان معيارهاي شما و فرد مورد نظر ديده ميشود؛ بنده توصيه ميكنم كه به يك جلسه اكتفا نكنيد و تصميم نگيريد؛ در يك شرايط زماني و مكاني مناسب بار ديگر معيارها و آنچه كه در ازدواج براي شما در اولويت قرار دارد را مرور كنيد ؛ و دو يا سه جلسه ديگر نيز با هم صحبت كنيد.
    آن وقت ميتوان گفت كه اگر جواب منفي بدهيد پشيمان نميشويد و اگر جواب مثبت بدهيد از انتخابتان مطمئن هستيد
    موفق باشيد

10. 7 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

anisa (یکشنبه 04 آبان 93), keyvan (جمعه 31 اردیبهشت 89)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 19 بهمن 91 [ 00:06]
    سطح
    35
    Level completed: 65%, Points required for next Level: 53
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    121

تشکرشده 125 در 66 پست

Array

سلام ...
    فقط یه جمله می نویسم ... نه خیلی زود بگین بله و نه خیلی زود بگین نه

12. 3 کاربر از پست مفید آگرین تشکرکرده اند .

anisa (یکشنبه 04 آبان 93), آگرین (پنجشنبه 20 خرداد 89)

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

حنان عزیز

آنچه در این ماجرا روشنه ، اینه که معیارهای شما اولویت بندی نشده ، و عمیق نیست و مهمتر این که برنامه ی شناختی برای سنجش خواستگارت بر اساس معیارهات تنظیم نکرده ای ، در یک کلام شما نیاز به واکاوی خود و معیارهایت داری .

همینجا در میان کلامت خطاهای شناختی دیده میشه . ( به مقایسه ای که بین این خواستگار و شوهر خواهرت داشته دقت کن .)

به عبارتی شما در موقعیت های قبلی شاید در پس خطای هاله ای در رابطه با خواستگارانت این وضعیت خودت را درک نکرده بودی . یا بهتره بگم با این وضعیت خودت مواجه نشده بودی . در این شرایط و در رابطه با این خواستگار چون ظاهرش از همان ابتدا مورد پسندت واقع نشده ، و اما شرایط دیگه ای داره که در نگاه اول مثبت به نظر می رسد و همین شما را در برزخ نگه داشته ، باید متوجه این بشوی که شما در مورد خودت و نیازهایت و خواسته هایت (بطور واقع بینانه ) هنوز نگرشی بدور از خطاهای شناختی نداری ، و معیارهایت اولویت بندی نشده ، و لذا همین ها زمینه را برای خطای هاله ای برای شما فراهم می کند .
    مثلاً اگر با این وضعیتی که داری کسی به خواستگاری شما بیاد که ظاهرش مقبول باشه و به اصطلاح به دلت بشینه ، و اما شرایط دیگه اون مثل این آقا نباشه باز شما در تردید قرار می گیرید . چون طرف به دلتان نشسته ، و... ممکنه بخاطر همین بپذیرید ، اما بعد از انتخاب ظاهرش از اولویت خارج شود و توجهت جلب شرایط دیگرش شود و بعد ببینی با اونها نمی تونی کنار بیایی .
    و در مورد این آقا هم همینطور یعنی ظاهر او شما را در خطای هاله ای ممکن است قرار دهد و به دل ننشستن از این جهت باشد ، اما درتداوم ببینی این ظاهر از اولویت که در آمد شرایط دیگرش را مناسب ببینی .

در هر دوی این موارد با این وضعیت فعلیت ممکن است اصلاً توجه عمیق به ویژگیهای فردی و اخلاقی خواستگارانت و راه کسب شناخت در مورد آنها نشان ندهی .

برای نمونه از شما سئوال می کنم ، برنامه و روشها و روند شما برای شناخت خواستگاری که می خواهی با او وارد دوره شناخت شوی چیه ؟

در هر حال ، خلاصه کلام من اینه که :

حنان عزیز ، بیشتر خودت را واکاوی کن و بشناس ، و بهتر معیارهایت را ببین و تنظیم کن و حتماً اولویت بندی کن با تعیین نمره برای هر مورد از معیارهایت ، تا بهتر بتوانی انتخاب کنی .

14. 6 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (پنجشنبه 20 خرداد 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 30 مرداد 94 [ 18:18]
    سطح
    81
    Level completed: 69%, Points required for next Level: 156
    Overall activity: 4.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    1,211

تشکرشده 1,247 در 437 پست

Array

راستش خوب معیار های من دسته بندی داره ولی مسئله ی اصلی اینه که بلاخره من فکر میکنم که نمیتونم کسی رو پیدا کنم که همه ی معیار های من رو داشته باشه !!! بلاخره هرکسی یه چیزیش کمه !!! من انتظار ندارم که همسر آینده ام زیبا باشه ولی میخوام حد اقل به دلم بشینه !!!
    حنان گرامی شما با دقت پاسخ من رو نخوندید . من نگفتم به کسی جواب مثبت بده که همه معیار هاتو داشته باشه . بلکه گفتم به کسی برای ازدواج فکر کن که حداقل چند معیار اصلیتو داشته باشه .

قدم اول برای اینکه ببینی کسی واسه ازدواج مناسب هست اینه که ببینی به دلت نشسته یا نه . حالا این فرد زیاد به دل شما ننشسته ، دیگه بقیه مراحل اهمیتی نداره حالا پول و ماشین داره که داره . شما میخوای با خودش زندگی کنی یا پول و ماشینش ؟

به نظر من شما اگر به این آقا جواب مثبت بدی ، در واقع به شرایطش جواب مثبت دادی و این یعنی ظلم در حق این آقا .

16. 2 کاربر از پست مفید digitalman تشکرکرده اند .

digitalman (جمعه 31 اردیبهشت 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 05 تیر 03 [ 04:02]
    سطح
    100
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second ClassSocial25000 Experience Points
    تشکرها
    5,746

تشکرشده 6,060 در 1,481 پست

حالت من
    Mehrabon
    Array

سلام حنان جان

خیلی ها هستند که در برخورد اول به دل ما نمیشینند ولی بعد از مدتی که به شناخت نسبی میرسیم ممکنه حتی ظاهر اون فرد هم در نظر ما تغییر کنه .

پس شتابزده تصمیم نگیرید یک جلسه حتی زمان کافی برای بررسی ظاهر یه نفر رو در اختیارمون قرار نمیده چه برسه به باطنش.

اگه زمانی به صورت معقول به این نتیجه رسیدی که می خوای به ایشون مثبت بدی به همه آنچه از ایشون میدونی جواب مثبت بده نه صرفا به ظاهرش یا شرایط مالیش یا خوش اخلاقی و خنده روییش . همه این چیزایی که گفتی و چیزایی که بعدا بهش میرسی یه فرد رو تشکیل میدن نه فقط وزن فیزیکی و مالیش.

پس تعصب رو بگذار کنار و مثل یه مساله ریاضی به قضیه نگاه کن از همه داده هایی که ایشون بهت میده و همه دانشی که خودت داری واسه حل مساله ت استفاده کن.

اینجا هم به اندازه کافی استاد راهنما هست که بتونی ازشون کمک بگیری .

موفق باشی

18. 2 کاربر از پست مفید صبا_2009 تشکرکرده اند .

صبا_2009 (شنبه 08 خرداد 89)

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)