<bgsound src="http://www.khatereh.net/weblogimages/monshizadeh.mid" loop="-1">
سلام به بهترين دوست و بهانه ام براي زندگي !
چه لحظه ها كه تو زندگيم گمت كردم اما تو هميشه كنارم بودي، چه ساعت ها كه غرق در شادي و غرور، تورو كه پشت همه ي موفقيت هاي من قايم شده بودي، از ياد بردم، اما تو هميشه به يادم بودي. چه روزهايي كه سرم رو توي لاكم كردم و توي غصه هايي كه فكر مي كردم تو براي تلافي كارهاي بدم برام فرستادي دست و پازدم، اما تو هميشه كاري رو كردي كه به صلاح منه، چه ماه هايي رو كه باهات قهر كردم و فكر مي كردم منو دوست نداري اما تو با توفيق يك كار خوب به من ثابت كردي كه دوسم داري. تو هميشه با من بودي، وقتي زمين خوردم تو با نور اميد نيرويي به من بخشيدي كه بتونم دوباره ادامه بدم.وقتي خسته از همه جا و همه كس نااميدانه به تو پناه اوردم تو پناهم دادي، وقتي از ادماي دوروبرم دلم گرفت و دنيا غم هاشو بهم ارزوني كرد تو به قلب من ارامش دادي، تو با حضورت به خنده هام هدف دادي به گريه هام دليل دادي به زندگيم و به نفس كشيدنم رنگ دادي.وقتي ازت سوال كردم جواب سوال هام رو دادي.وقتي من مي سوختم تو لذت پختن روحم رو به من چشوندي،وقتي قلبم تپيد تو همه عظمت و بزرگيتو تو قلب كوچيك من جا دادي.وقتي براي اولين بار از ديگران حرف ناحق شنيدم راه تازه اي برام بازكردي تا گذشت و بخشش رو ياد بگيرم.وقتي بهم بخشيدي وازم گرفتي فهميدم معادله زندگي نه غصه خوردن واسه نداشته هاس نه شادبودن واسه داشته ها و وقتي به ازاي نداشته هام بهم چيزاي ديگه اي دادي اونوقت به بزرگي و مهربونيت بيشتر پي بردم و فهميدم بيشترازاون چيزي كه هست بايد مهربون باشم.
وقتي بعضي دعاهامو زود اجابت كردي،بعضي هارو ديرتر وبعضي هارو اصلا،فهميدم براي رسيدن بايد كمي عجله كرد،گاهي صبر كردو گاهي انتظار كشيد.وقتي ديگران دردو دلاشونو برام گفتن ومن خالصانه روبه درگاهت براشون دعا كردم فهميدم كه غم وغصه هاي ديگران بارش سنگينتراز غصه هاي خودمه،اونوقت توي وجودم شيريني به يادديگران بودن رو چشيدم.وقتي ديگران فقط با گفتن يه جمله همه ارزش و اعتبارم رو زير سوال بردن اونوقت فهميدم بعضي ادمامعناي واقعي خيلي چيزارو درك نمي كنن،پس يادگرفتم بيشتر به ادما براي پيدا كردن راه درست فرصت بدم.
تو توي پستي و بلندي هاي زندگي خيلي چيزا بهم ياددادي و من هرچي بيشتر يادگرفتم بيشتر فهميدم كه نميدونم و چيزاي زيادي براي يادگرفتن باقي مونده ومن مطمئنم تو همه ي اون چيزارو بهم ياد ميدي،قصه هاي زيادي پيش رومه،تا منو مدتي به شناخت خودم وقدمي به سوي تو و شايد به لقاي تو نزديكتر كنه، زندگي براي من وقتي معناي زنده بودن ميده كه تو كنارم باشي چون ميدونم تو همه ي اون چيزايي كه لازمه من بدونم بهم ميگي.
"زندگي بهانه مي خواد چه بهانه اي قشنگ تر از تو"
علاقه مندی ها (Bookmarks)