به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 13

موضوع: جدایی

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    یکشنبه 22 فروردین 89 [ 19:28]
    سطح
    36
    Level completed: 44%, Points required for next Level: 85
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

جدایی

با سلام و خسته نباشید به همه ی دوستان خوب تالار...............سال نو رو به همه تبریک میگم............
    نمیدونم از کجا شروع کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/خیلی دلم گرفته........
    اگه یادتون باشه بعد از مشکلاتی که توی poste قبلیم گفتم شوهرم بیکار شد.وحالا اصرار داره که دیگه توی ایران نمیتونه زندگی کنه و باید بریم خارج از کشور.......من همیشه با زندگی در خارج مخالف بودم.و وقتی به شوهرم گفتم نمیام خیلی ناراحت شدو گفت من برای کار نمیخوام بریم که میخوام اونجا ادامه تحصیل بدیم دو تایی.....اونجا فقط آدم میتونه ترقی کنه و .......................دلایل مخالفت من هم زیاد بودن که البته به شوهرم نگفتم همشو .فقط بهش گفتم من دلم برای خانوادم تنگ میشه و طاقت دوریشونو ندارم............
    یکی از اون دلایلی که گفتم اینه که چون سن من و همسرم کم بود موقع ازدواج(من19 ساله و همسرم 21و الان هم 3 سال از ازدواجمون میگذره)هنوز درست از هم شناخت ÷یدا نکردیم و نمیتونم بهش اعتماد کنم که در خارج از کشور با مسایلی که اونجا هست زندگی کنیم دلیل دیگه ام هم اینه که همسرم هنوز از لحاظ مالی خودشو اثبات نکرده و به استقلال کامل نرسیده و دلایل دیگه....................2 روز قبل همسرم با عموش که خارج هست تماس گرفت و مثلا میخواست باهاش مشورت کنه......عموش مخالف رفتنمون بود ولی شوهرم میگفت :عمو ما حتما میخوایم بیایم زنم راضی نیست بیاد نهایتش هم اگه نیومد جاش خونه ی باباشه خودم میام.........(یادم رفت بگم که شوهرم عشق خارجه و همیشه میگفت بیا بریم ولی تا جواب منو میشنید دیگه هیچی نمیگفت ولی اینبار خیلی جدیه.................)
    اگه بدونید وقتی اینا رو شنیدم چقدر ناراحت شدم .اول میخواستم برم خونه ی بابام ولی برای حفظ زندگیم خودمو کنترل کردم و نرفتم......موندم ولی تا الان با هم قهریم تا حالا قهرمون اینقدر طولانی نشده بود..........نمیدونم چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟خیلی خیلی ناراحتم.توی این 2 روز شوهرم همش با ذوستاش میره بیرون و من تنها توی خونه اشک میریزم...........همش به من میگه تو منو درک نمیکنی....آخه اگه درکش نمیکرم که توی این همه سختی که توی زندگی داشتیم باهاش نمیموندم.......دوستش دارم و میدونم مردی مثل اون وقتی بیکاره چقدر داره زجر میکشه .......میترسم واقعا خارج رو به من ترجیح بده و منو ترک کنه و بره......................کمکم کنید...........مثل همیشه........

2. 2 کاربر از پست مفید niloofare abi تشکرکرده اند .

niloofare abi (سه شنبه 17 فروردین 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 اسفند 96 [ 15:33]
    سطح
    93
    Level completed: 34%, Points required for next Level: 666
    Overall activity: 3.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience PointsTagger Second Class
    تشکرها
    4,250

تشکرشده 4,202 در 1,430 پست

Array

RE: جدایی

چرا همه دلايلت رو بهش توضيح ندادي؟

شايد اگه باهاش منطقي حرف بزني قبول بكنه بلاخره اونم پيشرفت و ترقيه زندگيتونو ميخواد ديگه....

4. کاربر روبرو از پست مفید parnian1 تشکرکرده است .

parnian1 (پنجشنبه 19 فروردین 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 شهریور 99 [ 16:54]
    سطح
    77
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array

چند تا سوال دارم:
    1. آيا شوهرتون از خانواده ي ثروتمندي هست؟ تا حالا سفر رفته؟ توي غربت (مثلا سربازي) سزندگي كرده؟
    2. تحصيلاتش چقدره؟
    3. كشور خاصي رو در نظر داره يا همينجوري فقط مي خواد بره خارج؟
    .
    من انگيزه شوهرتون رو از خارج رفتن نمي دونم اما:
    1. ادامه تحصيل توي خارج كه رايگان نيست، پول زيادي مي خواد.
    2. كسي كه نتونه توي كشور خودش يه كار مناسب پيدا كنه (احتمالا تخصصي نداره)، اونجا هم احتمالا مجبوره به كارهاي ساده مشغول بشه. خوب اين كارها درآمد خوبي هم ندارند.

6. 4 کاربر از پست مفید mostafun تشکرکرده اند .

mostafun (دوشنبه 04 مهر 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    شنبه 02 اردیبهشت 91 [ 11:29]
    سطح
    46
    Level completed: 39%, Points required for next Level: 123
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    420

تشکرشده 402 در 153 پست

Array

این جور بحث ها ریشه در فرهنگ و محیط و... داره شما و همسرتون چون تجربه کافی ندارید دارید احساسی عمل میکنید.بحث اول و آخر شما خود زندگیه این رو باید به همسر خودتون منتقل کنید چند پیشنهاد:
    1-از کسانی وچیز هایی که باعث تحریک او برای رفتن به خارج میشوند هم خودتان و هم همسرتان را دور نگه دارید چون حتما" از جایی منشا دارد (دوست و فامیل و حتی ماهواره و ...)2-کسی که مورد اعتماد اوست و مخالف رفتن اوست خواهش کن صحبت کند (به طوری که متوجه نشود )البته نه هرکسی پدر ومادر و برادر و...3-اول خودت را با اطلاعات کامل در مورد مزایا و مضرات خارج تجهیز کن بعد با او بحث کن صرف مخالفت فایده ندارد.4-در مورد کار در محیط خودتان تحقیق کن و سعی کن کمکش کنی معمولا" ما کار را فقط اداری تعریف میکنیم در حالی که بسیاری از شغلها در دل شغل دیگری هست راننده اژانسی میشناسم که ماشینش هم لیزینگ بود با مدیری اشنا شد و الان حقوق و مزایای عالی دارد5- از همه مهمتر به خدا توکل کن و بدان اوست که حلال همه مشگلات است.

8. 3 کاربر از پست مفید omed تشکرکرده اند .

omed (چهارشنبه 18 فروردین 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    دوشنبه 03 شهریور 99 [ 16:54]
    سطح
    77
    Level completed: 77%, Points required for next Level: 95
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    655

تشکرشده 679 در 210 پست

Array

من يه بار مشكلات و مطالبي را كه تا به حال توي تالار عنوان كرده بودي مرور كردم. بروز يك سلسله از مشكلات، كه تقربيا همه آنها هم هميشه شما رو نگران كرده، حتما ريشه اي داره و بايد به فكر حل كردن ريشه اي اون مشكل بود.
    آيا تا حالا به هيچ مشاوري مراجعه كردي؟

10. کاربر روبرو از پست مفید mostafun تشکرکرده است .

mostafun (پنجشنبه 19 فروردین 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

با تشکر از شما.ممنون.
    بله همسرم خدمت سربازی رفته/دیبلمه هست/میگه باید بریم کانادا یا آمریکا/وضع مالی ÷در همسرم خوبه/تا حالا مشاوره نرفتیم چون همسرم نمیاد.در جواب gh sana:آخه یکبار دلایلم رو مطرح کردم میگه تو به من اعتماد نداری و بهش بر می خوره.

12. 2 کاربر از پست مفید niloofare abi تشکرکرده اند .

niloofare abi (چهارشنبه 18 فروردین 89)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    36
    دستاوردها:
    تشکرها
    18

تشکرشده 18 در 8 پست

Array

باز هم ممنونم...........................
    امروز با همسرم صحبت کردیم قرار شد 1 نفر رو که هر دومون قبول داریم بیاریم و اون به صحبت هر دومون گوش بده و بگه که حق با کدوممونه؟به نظر شما کار درستیه؟
    mostafun:به نظر شما ریشه ی مشکلات ما چیه؟چیکار کنم؟همسرم مشاوره نمیاد.خیلی کلافه هستم.

سرپرست سایت

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    SocialRecommendation Second ClassCreated Blog entryVeteranOverdrive
    نوشته های وبلاگ
    4
    تشکرها
    27,706

تشکرشده 36,065 در 7,430 پست

Array

نیلوفر آبی عزیز

شما اول نیازه که سنگهاتون رو منطقی با خودتون وا بکنید .

دلیل شما صرفاً برای ترس از خیانت شوهرتون در اثر شرایط محیطی دلیلی قانع کننده و کافی نیست . چرا به دلایل دیگه در درونتون توجه نمی کنید . همه ابعاد خارج رفتنون و مشکلاتی که با اون مواجه خواهید بود و نیازهایی که لازمه تأمین بشه رو با هم نزد یک مشاور یا یک فرد آگاه بررسی کنید ، و بی طرف به موضوع بپردازید تا همسرتون با مزایا و مضرات و نیازها و امکانات و مسئولیتهاش برای خارج رفتن مواجه بشه و شما فقط تشویقش کنید که واقع بینانه تصمیم بگیرید .
    به جای این که خود را در جبهه مقابل شوهرت قرار دهی که باعث اصرار بیشتر اون میشه ، خودت را در کنارش قرار بده و بگو باشه به شرطی که با افراد آگاه و با تجربه وارد مشورت بشیم ، همه جوانب را واقع بینانه بسنجیم و با هم به یک تصمیم منطقی برسیم .

شما بدانید که خارج رفتن با انگیزه و نیت مسلم تحصیل فی نفسه بد نیست . این موضوع وقتی غیر مفید میشه که تحصیل بهانه باشه و فقط نوعی شیفتگی برای رفتن به اون محیط و..... بدون منطق در کار باشه اشکال داره .
    پس بهتره به جای مخالفت مطلق ، با کمک آگاهان و با تجربه های این امر از جمله همون عمو موضوع و انگیزه همسرتون آنالیز بشه تا خودش به نقطه ای برسه که ببینه شرایط و امکان این کار رو نداره و در اون صورت اگه باز پافشاری کرد می توانید به او بگویی پس تحصیل دلیل اصلیت برای رفتنمون نیست حالا بیا بررسی کنیم ببینیم علت اصلی تمایل تو به رفتنمون به خارج چیه و پیشنهاد بررسی نزد یک مشاور را بده .

ضمناً سعی کنید جویا شوید چرا عموی همسرتون مخالف رفتن شماست ، این اطلاعات به شما کمک می کنه .

امیدوارم این موضوع را به خوبی مدیریت کنید .

15. 8 کاربر از پست مفید فرشته مهربان تشکرکرده اند .

فرشته مهربان (شنبه 21 فروردین 89)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    جمعه 04 آذر 90 [ 02:02]
    سطح
    45
    Level completed: 40%, Points required for next Level: 121
    دستاوردها:
    Veteran5000 Experience Points
    تشکرها
    325

تشکرشده 334 در 122 پست

Array

مثل اينكه اينجا همه مخالف خارج رفتن هستند.. دوست عزيز بهتر بود اين مسائل را قبل از ازدواج حل مي كرديد. من خارج از ايران تحصيل مي كنم و فعلاً بنا به شرايطي برگشته ام.. زندگي در خارج از ايران براي من كه خيلي بهتر و خوشايند تر از ايران است..اگر چه دوري از خانواده و دوستان هم هست. من حق را به همسر شما مي دهم كه بخواهد جايي زندگي كند كه آنجا احساس بهتري دارد. من دليل اصلي مشكل شما را ازدواج در سن كم مي دانم..شوهر شما مي بايست از ابتدا راجع به اين مسائل با شما صحبت مي كرد... من هم اگر اين مسائل نبود شايد زودتر براي ازدواج اقدام مي كردم اما مي دانم تا وقتي مجردم اختيار زندگي ام و محل آن با خودم است.

17. 3 کاربر از پست مفید wintersun77 تشکرکرده اند .

wintersun77 (پنجشنبه 25 شهریور 89)

عضو همراه

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

سلام niloofare abi.

دوری از همسر و قهر به مدت طولانی مسئله ای را حل نمی کند....بلکه تمایل و شوق همسرتان را برای رفتن و جدا شدن از شما را بیشتر خواهد کرد.

در این راه شما باید جایگزین دوستان او شوید... به نظرت دوستانش چه حرف هایی می زنند یا چه ویژگی هایی دارند که شما نداری و چرا همسرت جذب آنان شده؟؟!

دوستان همسرت او تایید می کنند زیرا برای آنان مسئولیتی ندارد ولی چون شما برای آینده خود و همسرتان تلاش می کنید با او مخالفت کرده و نظرش را رد می کنید.... این یعنی عدم درک

همسرتان هم به این جهت می گوید مرا درک نمی کنی...البته به واقع صبوری و تلاش های شما برای حفظ زندگی ستودنی است.

اما هرگز نباید برای شوهر خود نقش معلم یا خواهر و مادر را بازی کنید...... بلکه همانند دوستانش باشید یعنی ابتدا نظرش را گوش کرده و بدون هیچ قضاوتی نظرش را بپذیرید..(توجه کنید پذیرش نظر به معنای تایید آن نیست)... سپس که همسرتان دید شما با کمال میل به حرف هایش گوش فرا می دهید و ایراد نمی گیرید جرقه اعتماد و اطمینانش به شما شکل می گیرد.

در واقع ما برای اینکه به کسی کمک کنیم نباید ابتدا او را طرد کنیم بلکه اول او با ترفندهایی به خود جذب کرده و بصورت غیرمستقیم نظر خود را مورد پذیرشش قرار می دهیم.

توصیه>>هر چه زودتر به همسرتان نزدیک شوید و در اولین گام با آرامش و خونسردی او را پذیرفته و سپس نظر خود را بگویید....

در این مدت نزدیک عاطفی و جنسی بسیار راه گشاست ..پس تا دیر نشده اقدام نمایید.

..................

حاشیه>>قابل توجه اعضاء محترم>> لطفا از هر گونه موضوع حاشیه ای و یا تکذیب نظر دیگری اجتناب کرده و با آرامش نظرات خود را ارائه دهید..
    مراجعان تالار همدردی به امید راهنمایی در اینجا حضور دارند و وقت خواندن نظرات حاشیه ای را ندارند.

هرگونه نظرحاشیه ای بنا به قوانین تالار حذف خواهد شد...

متشکر از صبوری شما

19. 8 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (پنجشنبه 25 شهریور 89)

صفحه 1 از 2 12 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)