سلام
این ها یی که گفتید به خیلی چیزای دیگه بستگی داره.
این مسائل برای بعضی ها عادیه . اگه شما بهش بگید که مثلا با من دست نده ممکنه بگه "چرا؟مگه چی می شه؟یعنی واقعا با این دست دادن حسی به تو دست می ده؟"بعضی ها این مسائل رو گناه نمی دونن.در ضمن اگه خودش با حجاب شد تو جمع خانوادت بقیه اعضای خانوادش رو هم می تونید به این کار تشویق کنید یا نه؟به هر حال اگه فامیل شید با خانوادش هم برخورد خواهید داشت.
ممکن هم هست که از اونایی باشه که بتونه با این قضیه کنار بیاد و بتونید باهاش در این مورد راحت صحبت کنید.می تونید از اعتقاداتون براش بگید و بگید مثلا"من از خانواده ای مذهبی هستم و این طور بزرگ شدم.دوست دارم بعد از اینکه رابطمون جدی شد و رسمی به عنوان مثال دست همو بگیریم و...و این ها اصلا دلیل بر این نمیشه که تو رو دوست نداشته باشم..."
همه ی اینا به طرفتون بر میگرده.شما با شناخت از ایشون می تونید مسائل رو حل کنید..فقط خیلی مراقب باشید .خیلی ها بر این باورن که اگه دوسش داری و دوست داره کافیه اما این مسائل بعدها تو زندگی مهم میشن.اول با هم در این مورد کنار بیاید و بعد اقدام به ازدواج کنید.
کسی رو می شناسم که شرایط شما رو داشتن. خانواده پسر کاملا مذهبی بودن و دختر نه.اول می گفتن این چیزا زیاد مهم نیست اما بعد از ازدواج مشکلاتشون شروع شد.
خانواده پسر از مادر دختره می خواستن که حجاب داشته باشه و اون هم می گفت این یک مسائله شخصیه که خودم باید در موردش تصمیم بگیرم و انقدر این حرفا ادامه پیدا کرد که اون دو از هم جدا شدن.
کسانی رو هم می شناسم که با هم راه اومدن
امیدوارم این دختر از اونایی باشه که کنار بیاد و شما هم با ایشون و مشکلتون حل شه
ببخشید من فکر کردم شکما آقا هستید. اما خوب زیاد فرق نمی کنه

علاقه مندی ها (Bookmarks)