نوشته اصلی توسط
yalda1993
من خوشبختانه اینقد دختر خدا ترسیم که هیچ وقت هم اینکارو نمیکنم....خدا میدونه زنشو زنداداش خودم میدونم.خودشو هم مثل داداشم دوسش دارم.نه بیشتر .نه کمتر....بعدشم اینقد غرور دارم که حاضر نباشم زن دوم بشم.
تازه به خودشم.گفتم مثل برادرم!!!! دوستت دارم.پسرات مثل برادرزاده هام !!!!!!!هستن.من خودمو عمه ی اونا میدونم....اگه قرار باشه روزی زنش بشم خدا منو برداره از رو زمین که همچین روز نحسی رو نبینم....
من فقط میخوام کمکم کنید محبتم نسبت بهش کم بشه.بیشتر نکرانشم.آخه شغلش خطرناکه.رو دریا کار میکنه...خدا میدونه هیج وقت فکر بد درموردش نکردم......ولی قسم میخوره میگه هیچ وقت دنبال هوس نرفتم.تازه منم یه قیافه ی خیلی متوسطی دارم..اگه نیتش بد بود که بخاطر من بلند نمیشد 10ساعت تو جاده باشه که فقط منو ببینه و بره....
من فقط میخوام کمکم کنید مهر و علاقش تو دلم کمتر بشه همین.
تازه انگار بابا و مامان من میذارن من برم زن دوم بشم.تازه اگه هم بذارن و حتی خانومش هم اجازه بده من هیچ وقت قبول نمیکنم زنش بشم و شوهرمو با یکی دیگه تقسیم کنم...
سلام
خواهر من یه سوال شما چطور میتونید درباره برادرتون این جمله رو بگید اگه روزی زنش بشم - شوهرمو تقسیم کنم -.... مگه میشه راجع به برادر همچین فکری کرد؟ اگه برادرته و رابطتون اسیب زا نیست چرا از صدمه زدن به زندگیش میترسی؟پس قضیه برادر منتفیه
اینکه برادرته و خانمش هم زنداداشت خیلی برام جالب بود قشنگ نوشتی!!!
خواهشا خودتو گول نزن شاید واقعا تو نا خوداگاهت هم داری اینو به خودت تلقین میکنی که اون داداشمه من خاهرشم فقط برای اینکه عذاب وجدان نداشته باشی
برای اینکه گناه رو کار اشتباهت رو توجیه کنی تا راحت پاسخگوی احساسات طوفانیت بشی با خیال راحت
هرچند اون مرد بدنبال توجیه نیست اون برای گول زدن شما داره ازین کلمات برادری حرف میزنه و شما برا توجیه و گول زدن خودت .
هیچ چیز به جز هوس مرد نمیتونه اونو اواره جاده ها کنه تا بعد از 10 ساعت بیاد یه زن رو ببینه
هیچ حس برادرانه هم فک نکنم انقدر شدید باشه و برادرو انقدر بیقرار کنه که بخاطر خاهرش 10 ساعت تو جاده باشه .
حرف ها میزنیا.
مسلما اون مرد این کاره است که شمارش رو تو اتوبوس پخش میکنه یعنی میتونم بگم زیر خط فقر فرهنگیه پس بخاطر خانواده اون نمیگم
اگر هم قصد داری روی مواضعت پافشاری کنی که برادرمه به نفعت نیست که این تاپیک رو ادامه بدی .بخاطر خودت خودتو گول نزن همین
خواهر گلم میدونم مجردی و احساساتت شدیدن نیاز داری ازدواج کنی به مردی محبت کنی ازش محبت ببینی
ولی این راهش نیست راهش متانت و خانمیه رفتن تو کانالای مجازه نه انحرافی.
گاهی ادم اسیر یه ماجرا میشه و چنان خودشو گول میزنه که شاید تا چند سال متوجه نشه داره چه کار افتضاحی انجام میده و بعدا شدیدا شرمنده میشه.
در ضمن اگه بخایی خودتو بخاب بزنی کسی نمیتونه بیدارت کنه
موفق باشی
صبا به لطف بگو آن غزال رعنا را که سر به کوه و بیابان تو داده ای ما را
علاقه مندی ها (Bookmarks)