سلام
اول از همه یه توضیح درباره خودم:
پسری هستم قد بلند 198.5 ، از همه لحاظ سالم ، تناسب اندام ، درس خوان ، مقرراتی و بچه مثبتو مشغول به کار موقت و پاره وقت در بخشی از رشته مربوط به خودم فعلا سیم کشی ساختمان ، دوربین مدار بسته ، سیستم امنیتی ، اعلام حریق ، اتوماسیون و ... بجز آسانسور و پله برقی و بالابر همه کاره هستم.
به شدت از معروف شدن و ... متنفرم دوست دارم بی سر و صدا و چراغ خاموش پیش برم.
با هیچ خانومی هیچ ارتباطی دوستی و ... نداشتم و دوست ندارم داشته باشم ، گناه دارن.
سربازی رو سال بعد میرم و یا بعد ارشد البته فقط اگر ملی بود.
این بخش نقل قول مطالب اضافه هستش :
خوب بریم سر اصل مطلب :خیلی درس خون هستم و نفر سوم کارشناسی رشته برق دانشگاهمون هستم البته نفر اول و دوم هم دوستان صمیمی من هستند.با بیشتر استادهایی که درس پاس کردم به شدت رفیق شدم یعنی به طوری که هرکسی ندونه فکر می کنه فامیل هستیم.
در طول ترم های اول دانشگاه می خواستم برم کارشناسی افسری نیروی انتظامی تهران که یکی از فامیلها گفتن حیف میشیبعد از قبولی از کلی آزمون پزشکی و مصاحبه و ورزش و ... نرفتم در این مدت دانشگاه هم میرفتم که باعث شد تو اون ترم بین هم رشته ای ها خیلی معروف بشم که به شدت متنفرم از مشهور شدن همه می گفتن بابا ایول چجوری پاس کردی آزمونها رو و ... و که استادها هم میگفتن تو نیروی ويژه خوبی میشدی و خیلی اتفاقهای مسخره دیگه !!
موقع امتحانات هم اکثرا بنده رو به اسم میشناسن و می دونن هرگز تقلب نمی کنم و هیچ وقت کسی سراغ من نمیاد
از ترم اول تا الان که یک ترم مونده به آخر هستم (ترم پنج) حدود سه سال یکی از دخترا هستش که
- تقریبا قدش 185-190 هستش و متولد نیمه دوم 71 (21ساله)
- بنده گرایش قدرت هستم و ایشون گرایش مهندسی پزشکی و تقریبا تا ترم قبل از هر هفتا کلاس توی سه تا همکلاس بودیم.
- تا اونجایی که بنده شناختم اهل شهری هستن که 50 کیلومتر با ما فاصله دارن و در خونه برادرشون که استاد دانشگاه ماست زندگی می کنن به صورت موقت
- خیلی خیلی کم آرایش می کنن حدود 5 تا 10 درصد
- دانشجوی درس خونی هستن
- تا حالا هیچ وقت در کلاسها تاخیر نداشتن
- با هیچ کسی هیچ ارتباطی غیر عرفی ندارن منظورم دوستی هستش ولی خیلی در مورد ارتباطات فقط درسی گشاده رو هستن.
- هیچ پسری بجز بنده از ایشون قد بلندتر نیست البته هست ولی یه جوری چندش آور هستن یعنی خیلی لاغرن و کمر خمیده یا اراذل هستن البته به جز چند مورد
با این شناختی که بنده از ایشون پیدا کردم سعی کردم به نوعی به ایشون بفهمانم که علاقه مند هستم و تا حدودی موفق شدم البته ایشون خودشون توجهشون بیش از حد معمول به بنده هستش به طوری که چند نفر از دوستانم هم متوجه شدن و به خودم گفتن که ایشون زیاد نگاه می کنه و در این اواخر لبخند هم تبادل می شد وقتی چشم تو چشم می شدیم ، چند روز پیش ایشون خونه ی ما رو شناختن و سرشون رو انداختن پایین و با لبخند رد شدن
کوچه ما دو کوچه پایینتر از کوچه برادرشون هست و از کوچه ما رد میشن و میرن و میان خونه برادرشون
خوب الان بنده از طریق دختر خاله یکی از دوستان سعی کردم از ایشون آدرس خانواده و شماره خانواده رو بگیرم که فعلا در دست اقدام هستش.
دوستانم به شدت بنده رو سرزنش می کنند و انتظار دارند با ایشون رابطه مخفیانه دوستی برقرار کنم ولی از اونجایی که دوست دارم ایشون خوشبخت بشن و خدایی نکرده اسمشون بد در نره به هیچ وجه دوست ندارم مزاحمشون بشم و با احساساتشون بازی کنم و نتونم خوشبختون کنم .
خواستم بدونم نظر شما در این باره چیه ارتباط تلفنی برقرار کنم و تا حداکثر سه یا چهار سال دیگه دائما در ارتباط باشم خوبه یا همین کاری که دارم می کنم یعنی شماره خانواده و آدرس ؟
کلا نظرتون چیه؟
واقعا عذر می خوام به خاطر طولانی شدن ارسالم خواستم شرایط روشن تر باشه.
امیدوارم جریمه یا سرزنش نشم.
- - - Updated - - -
ببخشید از ارسال مجدد چون امکان ویرایش نداشتم مجبور شدم :
بنده متولد71 (21ساله ) هستم نه ایشون.
منظورم از گناه دارن این هستش که فکر می کنم نباید با احساسات دختر مردم بازی کرد و به روحشون آسیب زد.
می خواستم بعضی قسمتها رو حذف کنم ولی خوب نشد.
به بزرگی خودتون ببخشید
- - - Updated - - -
بنده و ایشون هر دو ساده پوش هستیم.
ضمنا تا حالا در چندین موقعیت بدون اینکه ایشون از حضور بنده اطلاعی داشته باشه نوبت رو رعایت کرده با اینکه می تونسته خیلی راحت رعایت نکنه و ... در کل از لحاظ فرهنگی مثل خود بنده هستن
- - - Updated - - -
یعنی به شدت به قانون و حق دیگران احترام می ذارن
علاقه مندی ها (Bookmarks)