به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 6 , از مجموع 6
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    پنجشنبه 01 تیر 91 [ 08:22]
    سطح
    10
    Level completed: 38%, Points required for next Level: 31
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    3 months registered500 Experience Points
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

Question آيا اين رابطه پنهاني به رابطه بعد از ازدواج ضربه مي زند؟

سلام
    من تازه عضو شدم
    یه مشکلی داشتم میخاست باهاتون در میون بذارم خاهش میکنم راهنماییم کنید....
    من حدود 2 ساله با آقا پسری که همسن خودمه (24سالمونه) آشناشدم، خیلی دوسم داشت، کم کم بهش علاقه پیدا کردم بعدشم خونوادها در جریان کامل قرار گرفتن، اومدن جلو واسه آشنایی تقریبا هردو خونواده موافق بودن... اما مشکل از اونجا شورع شد که ایشون سرباز بودو بیکار.... شرط اصلی هم کارپیداکردن ایشون بود...
    اوایل رابطه ما یک دوستی ساده و عادی بود اما بعدش بواسطه علاقمون زیادمون و بخاطراینکه دچار گناه نشیم پیشنهاد داد محرم بشیم (بدون اطلاع خونوادها البته بگم باتوجه به اینکه من قبلا ازدواج کرده بودم میتونستم بدون اطلاع خونوادم با این آقا محرم بشم) محرم شدیم. الان هم حدود 8 ماهه که با هم رابطه داریم ... خیلی مقاله خوندم دراین باره که پسری که قبل ازدواج باطرفش رابطه داشته باشه ازش سرد میشه یا بعده یه مدت ولش میکنه یا تو زندگی آیندشون به مشکل بر میخورن... میترسم به خودشم گفتم اما میگه بهت نیاز دارم ما نامزدیم و محرمیم توزنمی باید کنارم باشی بعدشم دوست نیستیم که بخام ازت سرد بشم یا ازت جدا بشم و....
    نمیدونم چیکار کنم
    ادامه بدم؟ ازش دور شم؟ این رابطمون قبل ازدواج به رابطمون بعد ازواج لطمه نمیزنه؟؟؟؟؟؟؟؟
    تورور خدا از سردرگمی درم بیارید...

روانشناس تربیتی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 تیر 95 [ 12:21]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    404

تشکرشده 451 در 101 پست

Array

RE: نمیدونم رابطمون درسته یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

[align=justify]سلام

محرم شدن شما تصمیمی بوده که به لحاظ شرعی ایرادی نداره، اما به لحاظ عرفی مورد پسند جامعه نیست

حداقل حسن این محرمیت اینه که مرتکب گناهی نشدید. ولی احتمالا دو عامل اصلی سبب آشفتگی خاطر شماست:

1. پنهان کاری از خانواده ها

2. نگرانی از بابت از دست دادن ایشون

در مورد شماره یک، آیا خانواده ها هیچ شک و شبهه ای ایجاد نشده؟ مثلا اینکه خواستگارتون برن و حداقل 8 ماه ازشون خبری نباشه و بعد از هشت ماه بیان برای خانواده پذیرفتنی هست؟ یا اینکه قراری گذاشتید که وقتی ایشون رفتند سر کار مجددا به خواستگاری شما بیان؟

مساله بعدی اینکه با خواستگارهای احتمالی فعلی چه می کنید؟ اگر مورد مناسبی بیاد و خانواده هم موافق باشند، شما می تونید با آسودگی خاطر این موارد رو رد کنید؟

در مورد مساله شماره 2، نمی دونم این رابطه تا چه حد پیش رفته، اما به هر صورت، اگر می خواهید که در ایشون تلنگر ایجاد بشه برای فعالیت و تلاش برای پیدا کردن کار، سعی کنید از کیفیت رابطه مقداری کم کنید. یعنی اینکه در عین اینکه محرم هستید، حدودی رو برای رابطه تعیین کنید. صیغه ای که خواندید برای چند مدت هست؟[/align]

3. 5 کاربر از پست مفید mohsenazizi تشکرکرده اند .

mohsenazizi (یکشنبه 28 خرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    10
    دستاوردها:
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

سلام
    باتشکر از جوابتون
    واماجواب سوالات مطرح شده:
    قرار بر این شد که در این مدت تا ایشون کار مناسبی پیدا کنه خونوادها با هم رفت و آمد داشته باشن تا شناخت کاملتری بدست بیاد
    بعنوان مثال باهم برای مسافرت و گردش بیرون میریم(خونوادگی)
    چون دوسش دارم و از نظر هر دو خونواده قضیه یجورایی تموم شده است اجازهورود خاستگار داده نمیشه
    الان هم ایشون کار پیدامرده اما چون بعنوان یه کارمند ساده استخدام شده و حقوقش پایینه ترجیح میدیم تا پیدا شدن کار بهتر بیشتر منتظر بمونیم..
    مدت محرمیتمون هم تا آخر شهریور ماهه...
    خواهش میکنم راهنماییم کنید....

عضو همراه

آخرین بازدید
    جمعه 19 تیر 94 [ 19:52]
    سطح
    83
    Level completed: 49%, Points required for next Level: 255
    Overall activity: 61.0%
    دستاوردها:
    Tagger Second ClassSocial1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    9,194

تشکرشده 9,663 در 1,930 پست

Array

اوا جان سلام.به همدردی خوش اومدی

این کارشما معایبی داره که ما نمیتونیم بگیم صد در صد اتفاق میفته یا نه؟اما احتمال رخ دادنشون هست.

با توجه به اینکه قبلا هم ازدواج کردی ممکنه بعدا این اقا تو ذهنش بیاد نکنه قبل ازمن هم به این کار با کسی دیگه تن داده؟

و اینکه خوب مشخصه که بعد ازدواج رابطتون تازگی رابطه اول رو نخواهد داشت..

و ایا این اقا بعد از مدتی واقعا بر سرحرف ازدواجشون میمونه...؟

اگه این وصلت سر نگیره بخاطر رابطه جنسی و وابستگی که بینتون ایجاد شده جدایی براتون سختتر خواهد بود.

اما میگه بهت نیاز دارم ما نامزدیم
    مسلمه وقتی لذت رابطه جنسی رو چشیده به این راحتیا بیخیالش نمیشه.

و اینکه گفته میشه قبل ازعقد رسمی حتی وارد ابرازاحساسات هم نشید چون باعث میشه نتونید کامل همدیگه رو بشناسید و درسته کارتون از نظرشرعی ایرادی نداره اما تضمینی نیست که حتما باهات ازدواج کنه..خودم به عینه دیدم کسایی که این مدلی بودن و بعد از مدتی پسر دیگه مثل اول انگیزه نداشت و تلاش نمیکرد باهم ازدواج کنند و شرایطشون هم جور نشد و با هم ازدواج نکردن و دختر ضربه بدی خورد.

و فقط نیاز جنسی نیست مردها غالبا دوست دارن برای بدست اوردن طرفشون خیلی تلاش کنن.
    به نظر من بهتره رابطه جنسی رو قطع کنی و ازش بخوای هر چه زودتر کار پیدا کنه و رسما عقد بشید.

موفق باشی

6. 6 کاربر از پست مفید بهار.زندگی تشکرکرده اند .

بهار.زندگی (یکشنبه 28 خرداد 91)

روانشناس تربیتی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 17 تیر 95 [ 12:21]
    سطح
    46
    Level completed: 36%, Points required for next Level: 129
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    404

تشکرشده 451 در 101 پست

Array

[align=justify][align=justify]
    نقل قول نوشته اصلی توسط ava.4444
    سلام
    باتشکر از جوابتون
    واماجواب سوالات مطرح شده:
    قرار بر این شد که در این مدت تا ایشون کار مناسبی پیدا کنه خونوادها با هم رفت و آمد داشته باشن تا شناخت کاملتری بدست بیاد
    بعنوان مثال باهم برای مسافرت و گردش بیرون میریم(خونوادگی)
    چون دوسش دارم و از نظر هر دو خونواده قضیه یجورایی تموم شده است اجازهورود خاستگار داده نمیشه
    الان هم ایشون کار پیدامرده اما چون بعنوان یه کارمند ساده استخدام شده و حقوقش پایینه ترجیح میدیم تا پیدا شدن کار بهتر بیشتر منتظر بمونیم..
    مدت محرمیتمون هم تا آخر شهریور ماهه...
    خواهش میکنم راهنماییم کنید....
    سلام

خواهش می کنم

با در نظرگرفتن این مساله که خانواده ها هم در انتظار پیدا شدن کار برای ایشون هستند و با هم رفت و آمد خانوادگی دارید، مساله ای اندکی راحت تر شد

به نظر من حالا که ایشون کار پیدا کردند، بهترین تصمیم اینه که ایشون به خانواده شون بگن تا مجددا به خواستگاری شما بیان و با دائمی کردن عقد خیال همه راحت بشه

منتظر موندن برای اینکه ایشون کار مناسبتری پیدا کنه یا ارتقا شغلی پیدا بکنه از چند جهت کار درستی نیست:

1. معلوم نیست این ارتقای شغلی چه مدت به طول بیانجامد. ممکنه یکی دو سال وقت لازم باشه

2. هر چه بیشتر از این روند بگذره، احتمال کمتر شدن شور و اشتیاق مرد برای رسیدن به زن بیشتر میشه

3. شور و اشتیاق جنسی یکی از انگیزه های مردها برای تلاش و کار هست. اگر نیاز جنسی قرار باشه به طور کامل ارضا بشه، این اشتیاق میتونه فروکش کنه و ایشون کمتر برای رسیدن به شما تقلا بکنه. البته این مورد بستگی به ویژگیهای فردی و خانوادگی ایشون داره

4. با گذشت زمان و نزدیکی عاطفی، جدایی احتمالی سخت تر خواهد شد. البته امیدواریم کار اصلا به اونجا کشیده نشه

5. مهمتر از همه اینکه مساله مالی رو خداوند متعال در قرآن کریم تضمین کرده. «ان یکونوا فقراء یغنهم الله من فضله». به نظر میرسه شما و ایشون افراد معتقدی هستید که برای نیفتادن در گناه خطبه محرمیت جاری کردید. پس به وعده خدا هم شک نکنید. اگر سایر شرایط برای ازدواج مهیاست(بلوغ جسمی و فکری و عاطفی طرفین، هم کفو بودن خانواده ها و طرفین و ...) و تنها مشکل شما مساله مالی هست، نباید معطل کنید. با اعتقاد و باور به اینکه مساله مالی رو خداوند حل خواهد کرد زندگی رو شروع کنید.

پس شما خودتون به ایشون پیشنهاد بدید که با خانواده شون مجددا به خواستگاری شما بیان. به ایشون بگید که با همین شغل ساده فعلی هم مشکلی ندارید و میشه زندگی رو شروع کرد. به جای اینکه مخفیانه با هم محرم باشید، علنا با هم محرم باشید. با ورود خانواده ها به فرآیند ازدواج و علنی شدن آن، بسیاری از نگرانی ها برطرف خواهد شد.

به ایشون بگید که دوسشون دارید. نشون به این نشون که حاضر شدید به عقد ایشون در بیاید و نیازهای روانی و عاطفی و جنسی ایشون رو برآورده کنید. حالا نوبت ایشونه که نشون بده چقدر شما رو دوست داره. بهش بگید اگر شما رو دوست داره پا پیش بگذاره و مجددا بیاد خواستگاری و با عقد رسمی کار رو تموم کنه. در این مدت باقی مانده از محرمیت هم سعی کنید روابط رو مدیریت کنید و به گونه ای رفتار کنید که بین این دوران و دوران پس از ازدواج دائم تفاوتی وجود داشته باشه

بهش بگید تنها چیزی که در شرایط فعلی به شما اثبات میکنه که اون دوستتون داره، اینه که پا پیش بگذاره و رسما کار رو تموم کنه

[/align][/align]

8. 7 کاربر از پست مفید mohsenazizi تشکرکرده اند .

mohsenazizi (یکشنبه 28 خرداد 91)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    10
    دستاوردها:
    تشکرها
    2
    تشکرشده 2 در 1 پست
    Array

با سلام وتشکر
    ببخشید عوض کردن عنوان تاپیک دیر شد
    نمیدونم چه اسمی بذارم
    این اسم رو پیشنهاد میدم اگه بازم خوب نبود خودتون یه اسمی پیشنهاد بدین
    "ارتباط پنهانی مونو ادامه بدیم؟؟؟؟؟؟"
    بازم میگم اگه خوب نبود عوضش کنید
    باتشکر ویژه از mohsenazizi

10. 2 کاربر از پست مفید ava.4444 تشکرکرده اند .

ava.4444 (پنجشنبه 01 تیر 91)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)