به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 39
    عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    جمعه 02 تیر 91 [ 22:31]
    سطح
    20
    Level completed: 37%, Points required for next Level: 63
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered1000 Experience Points
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 4 پست

Array

یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)

سلام دوستان
    قصه من متاسفانه شاید ناخوشایند باشد اما اینجا تنها جایی بود که می تونستم درخواست کمک کنم.
    من الان 26 سالمه و دانشجو هستم و جدیداً نامزد کردم.
    بگذارید از خودم بگویم. من از همان بچه گی متاسفانه اختیار هوای نفسم رو از دست دادم و متاسفانه از دوران دبیرستان مبتلا به خود ارضایی شدم. با وجود اینکه ظاهراً خیلی مذهبی بودم ولی در باطن به این عمل کثیف معتاد شدم. بارها توبه کردم اما نتونستم توبه ام رو حفظ کنم به طوریکه الان بیشتر از 10 ساله که این عمل رو کم و زیاد ادامه دادم. در دانشگاه بود که با فیلم های جنسی هم آشنا شدم و شدیداً معتاد به تماشای این فیلم ها شدم که طبیعتاً همراه با خودارضایی بود.
    خوشبختانه من از نظر دزسی خیلی قوی هستم و سال گذشته از یکی از دانشگاه های خوب اروپا پذیرش گرفتم . در طی مدتی که خارج بودم خوب همچنان ظاهرم کاملاً مذهبی بود و فقط همان عادات کثیفم را ادامه می دادم. مانند سابق توبه می کردم و می شکستم. تا اینکه چندی قبل به همان دلیل ظاهر مذهبی و خانواده کاملاً مذهبی ، خانواده دورادور برایم یکی از دختران فامیل را که کاملاً مذهبی است برایم انتخاب کردند و گفتند که زود به ایران بروم و او را عقد کنم..
    من به ایران رفتم و خانمم رو عقد کردم. آن موقع خیلی هم خوشحال بودم که انشالله از شر این عادات کثیف رها می شوم. مدت 2 ماه ایران بودم و بعد قرار شد همسرم بعد از اتمام درسش که سال بعد است به من ملحق شود. در مدتی که ایران بودم چند بار با خانمم رابطه عاشقانه داشتم دیگر دچار آن عادات نشدم .
    مشکل من اینجاست . این چند ماه که از ایران برگشتم متاسفانه من نتونستم و دوباره آن عادات بدم رو بعد دو ماه که انجام نداده بودم دوباره مرتکب شدم و باز دوباره به همان ها دچار شدم. متاسفانه تماشای این فیلم ها باعث شد که مدام در ذهنم همسرم را با هنرپیشه های این فیلم ها مقایسه کنم و این مقایسه هم باعث شد که احساس پشیمونی از ازدواج کنم و اینکه خانم من به اندازه کافی برایم جذابیت جنسی ندارد و در نتیجه دوباره به خود ارضایی روی آوردم. می دونم که مقصر منم ولی نمی دونم چرا نمی تونم این کار رو ترک کنم. خیلی تلاش کردم اما نمی تونم.
    یکبار که دلم شکست و خیلی دچار عذاب وجدان شدم که چقدر همسرم پاک و نجیب است ولی من در باطن نیستم که دست آخر به خانمم گفتم که من چقدر بد هستم . گفتم وجدانم ناراحته و من لایق دختر پاکی مثل تو نیستم. گفتم من نباید مطابق خواسته خانواده عمل می کردم و تا فرصت هست ازم جدا بشه. بهش گفتم خیلی تلاش می کنم ولی انگار ترک عادت دیگه واسم غیر ممکنه. به ایشون گفتم که بهتره هنوز که عروسی نکردیم با گفتن یک بهانه به خانواده از من جدا بشند و با کسی که لایاقتشو داره ازدواج کنه. ایشون ولی به جای توبیخ بهم گفتند که نه هنوز فرصت هست برو توبه کن و سعی کن با مشاوره سعی در حل این مشکلت کنی. ایشون گفت نمی تونه منو فراموش کنه و خیلی دوسم داره. با این حرفاش تصمیم جدی تری گرفتم و چند هفته اصلاً سمت آنها نرفتم اما باز دوباره مرتکب شدم. البته هنوز اینو بهش نگفتم .
    دیگه نا امید شدم . خیلی ناراحتم که خانم من تو عمرش دست یک نا محرم هم بهش نخورده و من اینقدر بی حیا هستم. واسه همین می خوام بهش بگم که توبه م باز شکسته شد و جدی به جدا شدن از من فکر کنه. فکر می کنم لیاقت من یکی مثل خودمه نه بیشتر.

می دونم همه دوستان منو سرزنش خواهند کرد. ناراحت نمیشم. خودم بیشتر از اینها خودم رو سرزنش کرده ام. فقط می خوام از دوستان مشورت بگیرم که آیا به همسرم بگم که نمی تونم ترک کنم یا اینکه صبر کنم تا اون بیاد و امیدوار باشم که با اومدنش درست میشم؟ آیا امیدی هست؟
    هرچند اون منو خیلی دوست داره و منم واقعاٌ به پاکی و مهربونی این دختر ندیدم تا حالا و دوسش دارم اما نمی تونم پاکی اونو فدا کنم. اون احساسی هست و متوجه نیست اما من خودم که متوجه باطن زشت خودم هستم. اون واقعاً به پاکی و نجابت شهرت داره تو فامیل.
    حال چه کنم؟؟ آیا امیدی هست که صبر کنم؟
    ( ضمناً من کلی مطلب برای ترک این عادات خوندم و خیلی سعی کردم ترک کنم ولی نشد. تنها راهی که مونده همون ازدواجه که البته این یکی بحث آینده یه دختره. اگه بازم نتونم ترک کنم یک نفر به این پاکی رو بدبخت کرده ام)

یک نکته یادم رفت بگویم و آن اینکه من به خانمم نگفتم که دچار خود ارضایی هستم و معتاد این فیلم ها هستم. ترسیدم که اگر بگویم کنجکاو شود که اینها چی هستند و بعد از کسی راجع به اینها سوال کنه!! من مطمئن هستم که خانمم اونقدر پاکه که فکر نکنم اصلاً بدونه همچین فیلم هایی هم هست یا اصلاً خودارضایی چیه. فقط بهش گفتم که از نظر جنسی مریض هستم و مدام به خانم ها نگاه می کنم و از این جور چیزها. بهش گفتم که من از بچگی دچار مشکلات جنسی شدم و مخفیانه مرتکب گناه می شدم. حتی بهش گفتم که اینها باعث شده که در اثر همین گناه ها در مدتی که از ایران آمدم احساس کنم تو دیگر برایم جذاب نیستی.
    باز هم می گویم من لیاقت سرزنش همه دوستان رو دارم. فقط لطفاً نظرات خود رو بنویسید. اینجا اولین جایی بود که من تونستم اعتراف کنم به بد بودنم. آیا به این ازدواج ادامه بدم یا اینکه تا عروسی نشده اصرار کنم که همسرم ازم جدا بشه؟؟؟. اون چون احساسیه فکر کنم متوجه نباشه و واسه همین هم ندونه که مشکل من چقدر خطرناک و جدیه. البته چندین جا هم خوندم که بعد عروسی این عادت ها از بین میره. ولی باز من مخصوصاً از اعتیادم به تماشای فیلم های جنسی می ترسم.
    البته ایون بگم که من به همه مسائل شرعی مقید هستم اما این عادات مثل اعتیاد شده واسم .

2. کاربر روبرو از پست مفید khaste2000 تشکرکرده است .

khaste2000 (جمعه 04 شهریور 90)

عضو کوشا

آخرین بازدید
    چهارشنبه 07 آبان 99 [ 01:26]
    سطح
    69
    Level completed: 15%, Points required for next Level: 342
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    1,477

تشکرشده 1,571 در 419 پست

Array

RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی

سلام دوست عزيز
    همونطوري كه خودت گفتي،تا الان مقالات و مطالب زيادي درباره اين مسئله خوندي،پس معرفي كردن مقاله و لينك سايتهاي مختلف چندان به كار شما نخواهد اومد.

خودتون هم ميدونيد كه مشكل عدم رضايت جنسي شما از همسرتون هم به خاطر تماشاي بيش از حد اين فيلم هاست،شايد با خودت فكر كني كه اگه با زني ازدواج كني كه تمام ويژگي هاي جنسي رو اونجور كه خودت دوست داري،داشته باشه،ديگه مشكل اصلي حل ميشه،..ولي متاسفانه اينطور نيست...
    پس نتيجه اينه كه همسر شما كاملا طبيعي هست و با جدا شدن از ايشون و رفتن سراغ يكي ديگه، مشكلي از شما حل نميشه...

ترك كردن اين عمل سخت هست ولي غير ممكن نيست
    افزايش ايمان،ورزش،ازدواج،مشاوره، ترس..هيچكدوم از اينا نميتونه از شر اين مسئله خلاصت كنه

تنها چيزي كه ميتونه نجاتت بده،تقويت حس غرور و عزت نفسه

به طوري كه اين عمل در نظرت چنان پست و مزخرف و آشغال بياد،كه حتي فكر كردن بهش غرورت رو جريحه دار كنه!!

احتمالا اين شعر رو شنيدي شعر عقاب از پرويز ناتل خانلري شايد مستقيما به اين موضوع مربوط نباشه ولي بي ربط هم نيست!
    اين ابياتش خيلي محشره:

بال بر هم زد و برجست از جا
    گفت : کاي يار ببخشاي مرا
    سال‌ها باش و بدين عيش بناز
    تو و مردار تو عمر دراز
    من نيم در خور اين مهمانی
    گند و مردار ترا ارزاني
    گر بر اوج فلکم بايد مرد
    عمر در گند به سر نتوان برد

از امروز غرور و قوي بودن رو تمرين كن! موفق باشي

4. 5 کاربر از پست مفید mehrdad_m تشکرکرده اند .

mehrdad_m (جمعه 04 شهریور 90)

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

سلام خسته
    به همدردی خوش اومدی

من از حرفاتون سه نکته برداشت کردم:
    1- خودارضایی می کنید.
    2- فیلمهای پرنو نگاه می کنید.
    3- باوجوداینکه در یک کشور اروپایی هستید ولی سراغ ایجاد رابطه با فرد نرفته اید.

اونوقت برادر من شما رفته اید به نامزد بیچاره تان گفته اید:
    فقط بهش گفتم که از نظر جنسی مریض هستم و مدام به خانم ها نگاه می کنم و از این جور چیزها. بهش گفتم که من از بچگی دچار مشکلات جنسی شدم و مخفیانه مرتکب گناه می شدم. حتی بهش گفتم که اینها باعث شده که در اثر همین گناه ها در مدتی که از ایران آمدم احساس کنم تو دیگر برایم جذاب نیستی.
    بیچاره نامزدتون! خیلی دلم براش می سوزه!
    من اگه این حرفتون رو می شنیدم، فکر می کردم شما پای ثابت اماکن ... در اروپا هستید و هرگونه روابط آزادی دارید!!!
    نمی دونم اون دختر با شنیدن این حرف چی کشیده!
    بهتون توصیه می کنم اول از همه براش توضیح بدین که گناهتون "خودارضایی" بوده است. حتما اینکار رو بکنید.
    یعنی چی که اون اصلا نمی دونه خودارضایی چیه؟ مگه تو غار زندگی کرده؟ خیلی خیلی هم که مذهبی باشه، سراغ رساله مرجع تقلیدش رفته و اسم این کلمه به گوشش خورده و در موردش کنجکاو شده!
    بازم میگم براش رفع سوء تفاهم کنید.

ببین برادرم من هم یه زن هستم و از دید خودم می گم؛
    برای من خود ارضایی کردن شوهرم هیچ اهمیتی نداره و ناراحتم نمی کنه!
    دیدن فیلمهای پرنو از سمت اون آزارم میده. مخصوصا که من رو بخواد با بازیگران اون فیلمها مقایسه کنه.
    داشتن رابطه واقعی با کسی غیر از خودم رو اصلا نمی تونم تحمل کنم و شاید حکم مرگ برام داشته باشه!
    ببینید اینا از دید من بعنوان یه زن باهم فرق داره.

خودارضایی از نظر دین ما گناهه ولی بنظر من در حد کم اونقدرها هم بد نیست. خیلی بهتره از اینکه واقعا با کسی ارتباط برقرار کنی. اگه به حدش باشه و برای تخلیه فشار جنسی و یا حتی خروج مایع منی، شاید به لحاظ فیریولوژیکی هم بد نباشه.

اما دیدن فیلمهای پرنو باید ترک بشه، چون هم میل جنسی رو زیاد می کنه و نتیجه اش همینه که تحریک بشی و به سمت خودارضایی بیشتر بری و همسرت رو با هنرپیشه های که صرفا کارشون همینه و تحت جراحی های مختلف بدنشون به این منظور تغییر پیدا کرده، مقایسه کنی و اصلا خوب نیست.
    اون صحنه ها و حتی اندامها خیلی هم واقعی نیستند و در نتیجه نورپردازی و ... سینما قرارگرفته اند. به قول شوهرم این فیلمها مثل فیلمهای ورزش رزمی هستند که یک نفر صدها و هزاران نفر را یک تنه از پا درمیاره و به همه فنون آشناست. خوب واقعیت نداره، کارهای هنرپیشه های پرنو هم واقعیت ندارند.

افرین برشما که هرگز خودت رو آلوده به داشتن روابط آزاد و ناسالم نکردی. به همسرت بگو و دلش رو شاد کن.

به حرفای خودت دقت کن:
    در مدتی که ایران بودم چند بار با خانمم رابطه عاشقانه داشتم دیگر دچار آن عادات نشدم .
    متاسفانه تماشای این فیلم ها باعث شد که مدام در ذهنم همسرم را با هنرپیشه های این فیلم ها مقایسه کنم و این مقایسه هم باعث شد که احساس پشیمونی از ازدواج کنم و اینکه خانم من به اندازه کافی برایم جذابیت جنسی ندارد
    مطمئنا خانمت برات جاذبه جنسی داشته که در این مدتی که کنارش بودی سراغ خودارضایی نرفتی.
    با فکر و خیال بیخود زندگیت رو خراب نکن.
    اون جمله اول رو هم به خانمت بگو و دلش رو شاد کن.

و برادرم هرگز گناهت رو نزد خانمت اعتراف نکن. اینکار اثرات نامطلوبی روی ذهن و عشق همسرت می ذاره و هیچ دردی رو دوا نمی کنه.
    به خدا بگو و ازش طلب مغفرت و توانایی برای ترک گناه کن.

شما تماشای فیلمهای پرنو رو کنار بذار و مطمئن باش وقتی همسرت کنارت اومد، عادت خودارضایی ات هم مانند چند وقتی که در ایران بودی از سرت میوفته.
    برای همسرت هم حتما اون سه موردی که برات قبلا گفتم و پررنگش کردم رو توضیح بده.

به خدا توکل کن

6. 11 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (دوشنبه 31 مرداد 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 4 پست

Array

Talking RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی

واقعاً تشکر می کنم از نظرات شما.
    اولاً ایشون خیلی مذهبیه ( اینکه می گم خیلی یعنی واقعاً خیلی. فقط اینو بگم که تا حالا نذاشته یه نامحرم حتی یه ذره از موی سرش رو ببینه. اینو خودش نمی گه ، همه میگن) واسه همچین کسی خودارضایی و تماشای فیلم جنسی خیلی خیلی گناه بزرگیه . ( خودم هم می دونم که چقدر گناه بزرگیه اما اراده لازم واسه ترکش رو ندارم)

مطمئناً با اومدن ایشون خودارضایی من احتمالاً درست میشه. اما من می ترسم از اینکه نتونم تماشای این فیلم ها رو نتونم ترک کنم. چون بارها بوده که مدت ها خودارضایی رو ترک کردم ولی نتونستم تماشای این فیلم ها رو ترک کنم.

اینکه شما گفتید با کسی رابطه ندارم دقیقاً به خاطر اون ظاهر مذهبیمه. من ظاهراً خیلی مقید هستم و این گناه ها هم کار خلوته. البته من هیچ وقت هم سعی نکردم واسه رابطه اقدام کنم و صادقانه هم بخوام بگم دوس داشتم اما همیشه می ترسیدم بابت بیماری های مقاربتی و چون هیچ وقت انجام ندادم تو ذهن من گناه بزرگیه . ( همین خودارضایی و تماشای این فیلم ها یک زمانی برام خیلی گناه بزرگی بود ولی با عادت قبح این کارها از بین رفت)

فقط یک چیزی. به نظر شما اساساً این که خانم من تا این درجه پاک و نجیبه ولی من اینهمه مدت درگیر این گناه ها بودم و فعلاً هم هستم، در آینده مشکل ساز نیست؟ اصولاً خودم حس می کنم که تماشای این فیلم ها اثرات بسیار بدی روم گذاشته ، مثلاً دچار تنوع طلبی شدم ، همین مقایسه خانمم با بقیه ، یا اینکه احساس می کنم غیرت و تعصب مردانگی من کم شده و خوب این که ذهن انسان همش سرشار از صحنه های این فیلم هاست و بد تر از همه اینکه نمی تونم ترک کنمشون و .... . خوب مطمئناً خانمم بعداً که بیاد متوجه اینها خواهد شد (حتی اگر موفق به ترک تماشای این فیلم ها بشم) آیا با توجه به میزان تدین ایشون این مشکل ساز نخواهد بود؟
    البته من بیشتر از این ناراحتم که چرا من که درونم اینگونه آلوده بود یک فرد اینچنین پاک و معصومی رو بدبخت کردم . شاید بهتر بود که اصلاً ازدواج نمی کردم !

عضو عادی

آخرین بازدید
    جمعه 06 بهمن 91 [ 19:17]
    سطح
    21
    Level completed: 70%, Points required for next Level: 30
    دستاوردها:
    تشکرها
    270

تشکرشده 270 در 103 پست

Array

اولا به نظر منم همونجور كه blue sky عزيز گفت بايد به خانمت بگي كه منظورت از مشكل جنسي اين نبوده كه قبلا با كسي رابطه داشتي چون خانم ها به شدت رو اين موضوع حساس هستند و شايد خيلي كمتر رو خود ارضايي حساس هستند
    چون رابطه از نظر اونا خيانت هست و خودارضايي صرفا يك گناه
    در مورد خود ارضايي هم بگم كه اولا شما بايد در درجه اول ديدن اينجور فيلم ها را ترك كنيد تا بتونيد خود ارضايي را هم ترك كنيد
    وقتي هم به سمت يكي از اين دوتا كار ممكنه بريد بهتره سريع ذهنتون را متوجه خانمتون كنيد و ببينيد كه داريد در حق ايشون ظلم ميكنيد

9. 6 کاربر از پست مفید mohsenn تشکرکرده اند .

mohsenn (دوشنبه 31 مرداد 90)

((( مشاور خانواده )))

آخرین بازدید
    امروز [ 09:32]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    Overall activity: 99.4%
    دستاوردها:
    VeteranCreated Blog entryTagger First ClassSocial50000 Experience Points
    نوشته های وبلاگ
    7
    تشکرها
    23,754

تشکرشده 37,299 در 7,137 پست

حالت من
    Sepasgozar
    Array

با سلام و احترام khaste2000
    به تالار همدردی خوش آمدید.
    از اینکه به تالار همدردی اعتماد کردید و مسئله خصوصی خود را طرح کردید بسیار سپاسگزارم.
    خواهش می کنم با دقت به نکات ذیل توجه فرمایید. مطالعه کافی نیست. نیازی هم به پاسخ سریع شما نیست. اما تامل و تفکر در مورد همه آنها بسیار ضرروری هست و بعد هم به کار گیری.
    یکم:
    برای حل یک مشکل باید شناخت دقیقی نسبت به گستردگی، عمق ، ابعاد، شدت، اهمیت و مدت آن ، همچنین درمان داشته باشیم. در مورد خود ارضایی هم این نکات مهم هست.
    برای حل این مشکل باید واقع بین بود. نه باید مشکل را بزرگتر دید، نه کوچکتر

دوم:
    لطفا با «احساس گناه » بیشتر آشنا شوید. احساس گناه کارکردهای بسیار مهمی دارد اما باید محدودیت ها و مشکلات احساس گناه را هم بشناسید.
    احساس گناه یک قدرتی هست که باید هدایت شود. و کارکردش تا جایی هست که به عنوان یک نیروی مفید و موثر برای جلوگیری از گناه و جبران نتایجش ، استفاده شود. اما اگر به صورت افراطی پیش برود به ضد خود تبدیل می شود. یعنی فرد می برد و کم می آورد و خود را رها می کند. و از طرفی همین احساس گناه گاهی افراد را به کارهایی وا می دارد که از اصل آن گناه عظیم تر هست.
    مثلا در مورد شما احساس گناه برای اینست که شما کارکردجنسی خود را متمرکز بر همسرت انجام دهی. ولی گاهی آنقدر شدید می شود که خواهان کنار گذاشتن همسرت می شوی. گاهی آنقدر شدید می شود که حوزه های تحصیلی، شغلی، ارتباطی و مذهبی شما را هم داغون می کند. در واقع این احساس گناه به صورت افراطی موجب شده که کارکردهایش را از دست بدهد و از آن بدتر موجب عملکرد منفی آن می شود. و می تواند فرد را از زندگی ساقط کند.
    این به خاطر اینست که ابعاد خودارضایی و راهکارهای حل آن را نمی دانید.

سوم:
    خودارضایی یک نوع اعتیاد جنسی هست. لذا درمان آن را ساده نگیرید. صرفا قصد ترک آن کافی نیست.

چهارم:
    درمان خودارضایی مانند اعتیاد های دیگر بسیار زمانبر هست. و از همه مهمتر مانند همه اعتیادهای دیگر همیشه احتمال عود و وسوسه روانی بازگشت وجود دارد. حالا اگر شمااین مهم را ندانید هر بار که دوباره عود می کند همه امیدتان را از دست می دهید و خودتان را با ناامیدی رها می کنید. در این مورد باید به این ضرب المثل توجه کنید:
    افتادن در چاله ای شاید گناه باشد، اما ماندن در آن گناهی عظیم تر هست.
    یعنی اینکه حتی اگر عود کرد و دوباره دست به این عمل زدید، به این معنا نیست که از آن پس مانند گذشته تکرار کنید.

پنجم:
    به نظر می رسد نوع شخصیت شما طوری باشد که «قانون همه یا هیج بر رفتارتون حاکم هست» در این صورت شما یا باید صد درصد پاک باشید یا آلوده. اما درمان این مشکل ظرافت خاصی دارد و همانطور که وقتی می خواهید دست به این عمل بزنید به نوعی قبلش با وسوسه خود را می فریبید، باید برای درمان هم، با ظرافت با این وسوسه مقابله کنید.
    الف ) یکی از این روشها استمهال هست. یعنی در برابر این وسوسه بدون اینکه مستقیما بخواهید ترک کنید آن را به یک زمان بعد موکول کنید. هر وقت وسوسه می شوید آنرا به چند دقیقه یا چند ساعت یا چند روز دیگر موکول کنید.
    ب) بستر زدایی مهم تر از مقابله و جنگ رو در رو با هر گونه اعتیادی هست. یعنی شما قبل از ا ینکه به حالت غیر قابل برگشت برانگیختگی برسید یعنی زمانی که دیگر کنترل خود را از دست می دهید. باید زمینه ساز ها و بستر سازها را شناسایی و آنها را مهار کنید. مثلا خلوت را شروع نکیند.( نه اینکه اجازه خلوت را به خودتان بدهید و تصمیم بگیرید که کنترل کنید.) مثلا برای پر کردن وقت در تعامل با دیگران برنامه داشته باشید. تصور سازی های جایگزین را باید با برنامه انجام دهید. مجموعه خاطرات، موفقیتها و شرایط غیر جنسی که در زندگی شما مایه افتخار هست را باید انتخاب کنید و هنگامی که تمایل کنترل ناپذیر جنسی در شما در حال جرقه زدن هست. خاطرت و موفقیت ها و برنامه هایی که قبلا در ذهن داشتید فعال کنید.
    ج) پریود خود ارضایی خود را به عنوان رکوردی در یک دفتر ثبت کنید.
    یعنی این مهم هست که زمان بین آنها افزایش یابد.
    مثلا اگر هفته ای یکبار هست، همه انرژی خود را بگذارید که دو هفته یکبار باشد. و هرروز سعی کنید ، آنروز را پاک بگذرانید. در واقع اگر ثانیه ها، دقیقه ها ، ساعت ها ، روزها ، هفته ها و ماهها را بشناسی و رویش کار کنید آن وقت می توانید به خودتان اعتماد بیشتری کنید.
    شما از ثانیه و دقیقه شروع کنید و زمان دو عمل را افزایش دهید بعد به ساعت و روز برسید و بعد هفته.
    د) با توجه به جنبه مذهبی خود باید زمانهای خاصی به اعمال مذهبی (نه تفکرات مذهبی )دست بزنید. یک خطای رایج اینست که وقتی فردی یک گناه می کند دست از یک ثواب هم می کشد. در حالیکه باید به عکس باشد.
    شما برای خود مقرر کنید احساس گناه خود را با یک کارصحیح و ثواب جبران کنید. مثلا خواندن نماز، یا روزه ، یا ارتباط بهتر و مهربان تر با همسرتان ، صدقه ، قرآن خواندن به عنوان مجازات و جبران گناه خود قلمداد کنید. تا امیدتان از دست نرود.
    اگر احساس گناه با ناامیدی از درمان و خود و خدا ترکیب شود، معجون مخربی خواهد شد که زندگی شما را از بین خواهد بود.
    هـ) در مورد مشکلت اصلا سعی نکن منتشر کنی یا در مورد آن و جزئیاتش برای کسی حتی همسرت توضیح دهید. به نظر تا همین جا هم که سربسته با همسرت صحبت کردی اشتباه بوده است. او را نباید درگیر مشکلات فردی خود بکنید. چون این مسئله دیر یا زود درمان می شود، اما اعتماد و ذهنیت های همسرت ممکن است هرگز بهبود یابد.
    ز) البته راهکارهای بی شمار دیگری هم برای برطرف شدن خود ارضایی هست که همه آنها در بستر زمان طولانی جواب می دهد. همچنین بیشتر از اینکه بخواهید در مورد آن بدانید و آگاهی کسب کنید نیاز به عمل دارد.

ششم:
    احساس گناهت الان خطرناکتر و مخرب تر از خود گناهت هست. چرا که این احساس گناه ممکن است همه وجودت را منهدم کند. احساس گناهت علاوه بر اینکه کارایی اش را برای شما از دست داده هست بلکه هم اکنون خساراتی بیشتر از خودارضایی به شما می زند. سعی کنید احساس گناه خود را کنتزل و هدایت کنید. به این منظور دقت کنید ببیند بعد از احساس گناه چه تصمیمی می گیرید و چه رفتاری انجام می دهید.
    مثلا خود ارضایی موجب از هم پاشیدگی یک خانواده نمی شود. اما احساس گناه شما سعی می کند زندگی شما را ویران کند.
    خودارضایی موجب ناامیدی از خدا و درمان نمی شود. اما احساس گناه شما موجب این عمل شده است.
    خود ارضایی موجب افسردگی ، تنهایی، اشتغال فکری و ... نمی شود اما احساس گناه شما چنین فشارهایی را به شما وارد می سازد.
    پس از این به بعد توجه کن احساس گناهت را تا آنجا حفظ کرده و پرورش دهی که شما را انجام بازداری و جبران سوق دهد و از طرف دیگر موجب تقویت جنبه های دیگر زندگیت بشود.

هفتم:
    قانون همه یا هیچ را از خود دور کنید. سعی کنید مانند یک تومور خوش خیم با خودارضایی خود برخورد کنید.
    یعنی سعی کنید این تومور به جنبه های دیگر زندگیتان سرک نکشد. و شما در محدوده خودش درمانش کنید اگر درمان هم به تاخیر افتاد یا انجام نشد به عنوان یک انسان همه جنبه های زندگیت از این تومور پاک باشد.
    اکنون ترس من از متاستاز(انتشار به دیگر بافتهای زندگیت )هست، همسرت، خانواده ات، تحصیلاتت ، شغلت ، سلامتی روانی ات در معرض متاستاز هستند. یعنی ممکن است قبل از اینکه خودراضای موجب انهدامت شود، تاثیر آن در سایر بخشهای زندگیت تو را از پا در می آورد.
    خلاصه: (درمان با سعه صدر و تدریجی و باقوت خود ارضایی در محدوده خودش، و استفاده از احساس گناه جهت صعود نه سقوط)

11. 20 کاربر از پست مفید مدیرهمدردی تشکرکرده اند .

مدیرهمدردی (سه شنبه 01 شهریور 90)

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,256 در 2,217 پست

Array

RE: یک مشکل اخلاقی خیلی جدی(مشکل و درمان خود ارضایی)

سلام آقای خسته،

قبل تر ها یک کاربر دیگری هم با نام "خسته" وارد تالار همدردی شد و وقتی از اینجا رفت دیگر خسته نبود.
    ان شا الله که شما هم مشکلت هر چه زودتر حل بشود.

پاسخ مدیر همدردی بهترین پاسخ بود و حرفی برای گفتن نمی ماند.

فقط خواستم که کمی با شما همدردی کنم و بگویم که اینقدر ناامید نباش.
    خداوند خیلی مهربان تر از این حرفهاست.

کسی که کار بدی انجام دهد یا به خود ستم کند، سپس از خداوند طلب آمرزش نماید، خدا را آمرزنده و مهربان خواهد یافت. (سوره نساء ۱۱۰)

بهت توصیه می کنم که به گفته های مدیر همدردی خوب فکر کنی.
    همینطور بهت توصیه می کنم که حتماً نماز و قرآن بخوانی.

ان شا الله دیر دیرش بعد از ازدواج این مشکل کاملاً حل می شود.

البته خب از آنجایی که سالها یک عمل اشتباه رو انجام دادی، تاثیرات بدی هم داشته که خودت اشاره کردی. ولی با کمک از مشاور و روانشناس و همینطور همسرت که اینقدر دوستت دارد، مطمئنم که موفق می شوی.

مطمئن باش کسی که اینقدر از عمل اشتباهش پشیمان است و اینقدر خدا برایش مهم هست، حتماً خدا هم به او توجه زیادی دارد.

بیشتر از این همسرت را نگران نکن.
    البته به قول خانم بلواسکای شاید با این حرفهایی که زدی همسرت فکرهای بدتری راجع به شما بکند. پس بدون اینکه بیشتر نگرانش کنی، سربسته بگو که گناهت در چه حد بوده تا فکر نکند با کسی رابطه داشتی.

در این شبها برای خودت دعا کن.

همیشه هم در تلاش باش. حتی اگر کاملاً موفق نشوی، همین تلاشت با ارزش است. ان شا الله خداوند کمکت می کند.

راستی این هم آخرین توصیه من:

و هرگاه وسوسه‌ای از شیطان به تو رسد، به خدا پناه بر؛ که او شنونده و داناست! (سوره اعراف ۲۰۰)

از (غضب) خدا جز به (لطف) او ملجأ و پناهی نیست (قسمتی از آیه 118 از سوره توبه)

موفق باشی!

13. 5 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (جمعه 04 شهریور 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 15 شهریور 90 [ 07:55]
    سطح
    18
    Level completed: 72%, Points required for next Level: 28
    دستاوردها:
    تشکرها
    4

تشکرشده 4 در 3 پست

Array

سلام خدمت برادرخسته! ببینیدیه چیزوخواهرانه بهتون میگم خداوکیلی خودتون کلاهتونو قاضی کنید! اگه ما بچه مذهبیا که به قول شما معتقد به دین و مقید هستیم ، نتونیم عزم و اراده کنیم واسه ترک گناه اونم گناه کبیره ای چون استمناء؛پس بی دین و ایماناش که فقط اسم مسلمونی دارن چکار کنن؟!
    عرض بنده اینانبود. میخوام بگم آخه برادر مومن ما یاد گرفتیم وقتی از همه جابریدیم و مثل شما خسته شدیم، فقط توبه نکنیم که !! این جور مواقع لذت گناه چشم آدمورو همه چی می بنده! رو اینکه بالاخره یه جا باید پاسخگو باشه هم واسه حق خدا هم حق خودش که به نفسش ظلم کرده هم حق یکی دیگه! نمیخوام برم رو منبر! ببینید جناب؛ شما اصل اراده رو فراموش کردید!اصل دینو! که همون ائمه و توسل به اوناست! چقدر جوونا زمان پیامبر میرفتن ومیگفتن ما هر گناهی که فکرشو کنید کردیم.پیامبر واسشون دعا میکردو میدیدی بعضیاشون یهو میشدن فرشته! هموطن محترم این شبا یه توسل و یه دل شکسته و یه اراده و تصمیم فولادین می خواد که از گناهت دست برداری. شما اراده تو درست کن به عاقبت کاری که میکنی فکر کن ببین چقدر ارزش داره لذتی که یه لحظه ست درمقابل صبری که بر انجام ندادن گناهت میکنی . این دنیاهمش فرصته مواظب باشید فرصتهارو ازدست ندید!به جای فیلمای غیراخلاقی فیلم دورران دفاع مقدس بذار یا آهنگ مذهبی بذارید.خیلی به یاد مرگ باش....اگه همون لحظه که در حال ..........مرگ اومد جلوی چشمات بازم حاضری ادامه بدی؟ به خدا فکرکن،خیلی ارحم الراحمینه هیچوقت در به روی کسی نبسته هیچوقت.............موفق باشی مومن

15. 2 کاربر از پست مفید سفیر تشکرکرده اند .

سفیر (جمعه 04 شهریور 90)

عضو عادی

آخرین بازدید
    پنجشنبه 05 آبان 90 [ 15:39]
    سطح
    19
    Level completed: 30%, Points required for next Level: 70
    دستاوردها:
    تشکرها
    51

تشکرشده 52 در 29 پست

Array

با سلام خدمت دوست گرامی
    پیشنهاد میکنم به سایت زیر یه سر بزنید.مطمئنم اطلاعات خوبی در ارتباط با مسئله شما وجود داره.من خودم از وقتی عضو این سایت شدم از مطالبش خیلی استفاده کردم.امیدتون به یاری و کمک خدا رو هیچ وقت از دست ندید.تنها کسی که همیشه همراه و یاورته تو روزای سخت زندگی خداست.
    wedlock.blogfa.com

17. کاربر روبرو از پست مفید مهشید25 تشکرکرده است .

مهشید25 (جمعه 04 شهریور 90)

عضو عادی آغازکننده

آخرین بازدید
    سطح
    20
    دستاوردها:
    تشکرها
    14

تشکرشده 14 در 4 پست

Array

با سلام و تشکر از همه دوستان
    خیلی خوشحال شدم که اینهمه لطف شما ها رو دیدم .
    راستش من هم می خوام اراده کنم . همین امروز ، دیروز چندین بار حتی سایت های جنسی رو باز کردم اما چون فیلتر گذاشتم اول بهم هشدار میده که مجاز نیست و تونستم اراده کنم و ببندمشون. اما فکر نکنم بتونم ادامه بدم. اینجا هم که همه دخترا با وضعیتی زننده تو خیابون هستند و کلاً اندام شون رو در معرض دید میذارن ، خوب طبیعتاً با این تحریکات خیلی سخته. الان چند روزه که تونستم کنترل کنم و حتی چند بار که دستم رفت و خواستم بازشون کنم اونا رو ببندم. اما باور کنید مثل اعتیاده ، بعد یه مدت اگه آدم انجام نده دیوونه میشه و باز میره دوباره انجام میده. مخصوصاً که وقتی تحریک میشم همش لذت و شیرینی این گناه ها تو ذهن منه و کمتر به عاقبت اخرویش فکر می کنم. بارها شده که اینی که دوستان گفتند که فکر کن داری به خانمت ظلم می کنی رو تجسم کردم اما اون لحطه دیگه نمی تونم. یکی از دوستان گفت فکر کن اون لحظه اگه بمیری . باور کن فکر کردم اما اون لحظه نمی تونم خودمو متوقف کنم .
    جالبه که خیلی از پزشک های غربی می گن اینا ضرر نداره اما باور کنید خیلی ضرر داره. مهمترینش اینه که آدم نمی تونه ترکشون کنه.
    درباره اونیکه گفتید هم به خانمم گفتم که من گناه هایی که می کنم مربوط به خودمه و این طور نیست که با یه دختر رابطه داشته باشم. البته اون کلاً با گناه مشکل داره و میگه به هر حال باید خودتو اصلاح کنی .
    حالا باز صبر می کنم چند روز بگذره . اگه نتونم خودمو کنترل کنم دیگه واقعاً نا امید میشم. من خیلی تلاش کردم . هر راهی که شنیدم رو امتحان کردم. باور کنید یه بار حتی 3 ماه سراغش نرفتم ولی باز دوباره معتاد شدم.
    من کاملاً مطمئن هستم که تماشای این فیلم ها بعداً زندگی زناشویی منو هم شدیداً تحت تاثیر میذاره و مخرب هست اما بازم نمی تونم ترکشون کنم.

صفحه 1 از 4 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)