نوشته اصلی توسط
سارا25
سلام
25 سالمه و دانشجوی روانشناسی و شوهرم استاد دانشگاه 36 ساله.
من تو زندگیم شوهر بدی ندارم اما دنباله رابطه هایی میرم که
خودمم نمیدونم چرا؟
وقتی این کارو میکنم کلی
روحیه ام عوض میشه .تازه احساس هیجان هم میکنم.
اما نمیدونم اصلا چرا انجامش میدم؟دلمم میسوزه دنبال طلاقو رفتن هم نیستم .اما اصلا احساس عذاب وجدان ندارم.ولی ناراحتم .
اصلا نمیدونم چرا اینکارا رو میکنم؟تازه اگر کمبودیم داشته باشم توجیهش نمیکنه.
آیا اینکه توو بچگی از خیانت یکی از والدین خبر داشته باشی تاثیر داره؟؟؟؟چون من شاهدش بودم.....
من که دنبال این رابطه ها میرم احساس هیجانو نوجوونی میکنم .و احساس میکنم که آهان الان یه عشق دارم ....... اما کاذبه...... چون بعد که تموم میشه سر خورده و افسرده میشم تا مدتی ............اصلا هم به بچه فکر نمکنم ...
کمبود عشق دارم انگار.....شایدم من زیاده خواهم .......
شایدم واقعا کمبود عشق هست.....

خلاصه کمکم کنید اصلا معلوم نیست چمه؟یه وقتایی که یکی هست تا باهاشم خوبم حتی با شوهرم مهربون تر میشم حتی بهتر درس میخونم اما اگر بره فرداش تا مدتها افسرده و داغونم راه میرمو گریه میکنمو با خودم حرف میزنم یا آهنگای غمگین گوش میدم...اسمش خیانته اما همیشه میگم کاش این حس نبود توو من که یه معشوقه بخوام و داشته باشم و وقتی بهش فکر میکنم دلم بلرزه!
آخه دیوونگی تا کجا؟
سارا،
همونطور که خودتون هم اشاره کردید... یه جای داستان درست نیست! همه احساس و هیجان و ... سرجاش! اما یه جای کار می لنگه... شما چند دلیل عمده برای این کار دارید که عنوان کردید:
1. کمبود عشق در زندگی
2. شاهد خیانت یکی از والدین بودن
3. احساس هیجان
4. تعویض روحیه
و شاید دلائل دیگه ای که بتونید لیست کنید... اما من متاسفانه با شما موافق نیستم!
هر چند از میان مسائلی که در بالا لیست کردم مورد اول و دوم واقعا قابل تامله و باید بیشتر توضیح بدید...
اما من معتقدم شما :
1. کمبود عشق دارید... اما نه از طرف شوهرتون! نه از طرف کسی یا خانواده و یا ...فقط از طرف خودتون! شما می تونید عاشق خودتون باشید... برای خودتون و انتخابتون و زندگیتون ارزش و احترام قائل باشید! شما باید خودتون رو کشف کنید و عواطف و علائق خودتون رو شناسایی کنید.. شما بی شک از اون افراد چیزهایی می شنوید که شاید مدتی هست که از همسرتون نمی شنوید... شاید خیلی از اون افراد به شما می گن بسیار جذابید! خیلی خوشگل هستید و بسیار خوش اندام و زیبا به نظر می رسید... اما اینها واقعی نیستند...اینها حاصل خیال پردازی، اسطوره سازی و توهمات شما از عشق و هیجان است... اونها واقعا از شما تعریف نمی کنند و شما بواسطه اون افراد دائم به خودتون توهین می کنید! برای همین اون حس ناراحتی و افسردگی بعد از اینکه از روی احساسات شما رد می شوند به شما دست می ده... فکر نمی کنی باید یه مقداری به خودت احترام بیشتری بذاری و عاشق خودت باشی! این رو بدونید! تا زمانیکه به خودتون عشق نورزید کسی به شما عشق نخواهد ورزید! پس شما کمبود عشق دارید! منبع این کمبود رو در خودت پیدا کن! وقت زیاد نداریم!!!!
2. شما به دلیل مشکلاتی که در خانواده داشتید، از عزت نفس کمی برخوردارید... برای همین هم خیلی زود جذب این افراد می شید!
عدم عزت نفس شما بسیار ریشه در کودکی شما داره... و مشکلاتی تربیتی است... اگر بخواهید و تصمیم بگیرید به صورتی کامل حل خواهد شد.
این عدم عزت نفس و طبیعتا نداشتن رفتار جرات مندانه، موجب شده:
- شما خودتون رو نمی شناسید!!! به توانایی هایی که دارید واقف نیستید! جذابیتهاتون رو نمی دونید و به اونها اعتقادی ندارید... دوست دارید توسط دیگران مورد تحسین قرار بگیرید!
- شما به شدت خودتون رو سرزنش می کنید
- هنوز زندگی رو به عنوان یک اصل برای خودتون نپذیرفتید و قبولش نکردید! برای همین تاکید می کنید که به بچه فکر نمی کنم!
- سر در گم شدید!
- غمگین هستید و گاها احساس افسردگی شدید دارید! البته این که افسردگی دارید یا خیر... من تا حدی در شما می بینم.. اما نه مزمن... اختلالاتی سطحی که با کمی کمک حل می شوند
- گاهی تنوع طلب هستید.
3. خطاهای شناختی که کم نیستند...
سارا! باید ، باید، باید امروز که این پست رو می خونید برای همیشه تکلیف خودت رو با خودت روشن کنی!!! چی می خوای از زندگیت؟؟ فکر نمی کنی وقت تغییر رسیده؟
مراقب خودتون باشید...
چند سوال:
1. چقدر با خودتون صادق هستید؟
2. چه مشکلاتی تو خونه شما رو ازرده می کنه؟
3. چقدر با شوهرتون صمیمی هستید؟
4. چقدر از سکستون با شوهرتون راضی هستید؟ آخرین بار ارضا شدید؟ قبل از این کی حس خوبی داشتید؟
5. آیا با اون افراد سکس هم داشتید؟
6. روابط شما با اون افراد چقدر گسترده بوده؟
7. این روابط از کی شروع شده؟
8. آیا دوست دارید با خانواده خودتون زندگی کنید؟
9. چرا ازدواج کردید؟
10. قبل از ازدواج روابطی از این قبیل داشتید؟
11. چه جذابیتهایی رو در اون افراد دنبال می کنید؟
12. آیا فکر می کنید فرد گرمی هستید؟ شوهرتون چی؟
لطف کنید پست رو با دقت بخونید... بعد اگر خواستید، چیزی بنویسید! اما قبلش قلبا تصمیم بگیرید که تغییر کنید!
علاقه مندی ها (Bookmarks)