به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا باید روابط بی قاعده جنسی بین نوجوانان . را به عنوان �

رأی دهندگان
29. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

1 3.45%
  • خیر

21 72.41%
  • جواب دیگری غیر از گزینه های فوق دارم و در یك پست می زنم

7 24.14%
صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 11 تا 20 , از مجموع 59
    عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    Veteran10000 Experience Points
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

RE: بیا..بخون و حتما نظر بده..لطفا

با تشكر از دعوت نقاب محترم

من مي توانم از نگاه برخورد يك مادر با اين مسئله نظرم را بگويم و برخوردي كه با بچه هاي خود دارم .

من در مورد بلوغ و شرايط و تغييرات فيزيكي و روحي و ازدواج و هدف از ازدواج و... با بچه ها صحبت مي كنم .نه يكبار و نه دوبار بلكه به تكرار . با هم كتاب مي خوانيم و به همديگر كتابهايي در اين مورد معرفي و در مورد آن با هم صحبت مي كنيم .مسئله ممنوعي در كار نيست .

آگاهي نقش مهمي دارد .

چيزي كه من در مورد دوره ي بعد از بلوغ تا ازدواج خود تجربه كردم و امروز هم در مورد بچه ها از آن استفاده مي كنم .

حذف نگاه جنسيتي است .

يعني نوجوان و جوان به هيچ عنوان نبايد با نگاه جنسيتي وارد اجتماع بشود . اگر اين ديدگاه در تربيت جوانان منظور شود يكي از فاكتورهاي خطر آفرين به ميزان قابل ملاحظه اي مرتفع مي شود .

نگاه هار و ( نديده و محدود) حد فاصل بلوغ و ازدواج را با خطر بيشتري رو به رو مي كند .

من به بچه هاي خود اجازه مي دهم كه دوستان دانشگاه و مدرسه را به خانه بياورند و دو ر هم بزنند و برقصند و بخندند و بطري بازي كنند و ...
    .
    و گمان مي كنم همين بازيهاي كوچك در نزد خانواده بسياري از فشارهاي اينچنيني يا افكار منحرف را ا ز فرزندانم دو ر مي كند . گمان مي كنم بسياري از مسائل نا به هنجار از آزادي و يا محدوديت بيش از اندازه به وجود مي آيد
    . اين نياز در هر فردي وجود دارد ولي بچه اي كه مي داند و آگاهي لازم را دارد و آزادي هاي تعريف شده درست هم دارد در كنترل نيازهايش به مشگل نمي خورد .
    بارها من با دخترم و دوستانش ( دختر و پسر به كوه رفته ايم - تنيس بازي كرده ايم - زير درخت لم داده ايم و با صداي بلند كتاب خوانده ايم و رقصيده ايم و در اين ميان همسرم و پسرم هم ما را همراهي كرده اند .

نقش خانواده در همراهي و درك فرزندان براي گذر از زمان پر خطر بي تاثير نيست .

اين زمان پر خطر از نظر من 15 -20 سالگي است و اگر از سن پر التهاب گذر كرديم خيلي از مشگلات حل است .

دوش آب سرد هم يكي از راه هاي كنترل است .

2. 2 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (دوشنبه 09 شهریور 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

سلام

خانم آنی ببخشید، من جسارت نمی کنم و نمی خوام به روشهای تربیتی شما مادر گرامی ایراد بگیم اما ...از اینکه گفتید به بچه هاتون اجازه میدید دوستان دانشگاه و مدرسه رو به خونه بیارن و ...، معلومه که جوان و نوجوان هستن . به این ترتیب فکر نمی کنید بیرون رفتن یه گروه مختلط از دختر و پسر جوان و مهمتر از همه رقصیدن !!! هر چند با حضور شما ، درست نیست ؟
    آزادی و محدودیت هر دو باید تا حدی باشه اما این هر دو مورد یه جاهایی اصلا" نباید باشه .مثلا" آمدن دوستان به منزل همدیگه (البته همجنس باشن نه دختر و پسر ) کار بدی نیست و اگر این دوستانی که رابطه خونوادگی دارن رو والدین تایید کنن ، خوب هم هست اما حتی توی خونه هم باید کنترل بشن ! (البته منظورم از کنترل توی خونه این نیست که مثلا" والدین هر چند دقیقه یک بار برن و سرک توی اتاق اونا بکشن و اونا رو معذب کنن)
    و اما بیرون رفتن بصورت مختلط دختر و پسر و اینکه با همدیگه برقصن نه از نظر شرعی درسته و نه از نظر ... چون بچه ها یی ( دختر و پسر هایی ) که تا این سن با هم و در کنار هم رشد کردن و بازی کردن و تفریح رفتن و آزاد بودن ، از این سن به بعد دیگه نمی تونن بدون هم باشن . به نظر من این آزادی برای جوان خییلی زیاده ! (البته منظور من دختر و پسر در کنار همه وگرنه اگه همجنس باشن که زیاد زیاد بد نیست هرچند اون هم باید تحت کنترل باشه ) پس این آزادی کجاها نباید باشه ؟ پس جای محدودیت ضروری کجاست ؟

بازهم میگم خانم آنی من قصد ندارم به شخص شما ایراد بگیرم من کلی گفتم .

4. 3 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (سه شنبه 10 شهریور 88)

عضو پیشرو

آخرین بازدید
    پنجشنبه 23 آذر 91 [ 09:19]
    سطح
    94
    Level completed: 29%, Points required for next Level: 710
    دستاوردها:
    تشکرها
    16,488

تشکرشده 16,567 در 3,447 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط m.mouod
    سلام

خانم آنی ببخشید، من جسارت نمی کنم و نمی خوام به روشهای تربیتی شما مادر گرامی ایراد بگیم اما ...از اینکه گفتید به بچه هاتون اجازه میدید دوستان دانشگاه و مدرسه رو به خونه بیارن و ...، معلومه که جوان و نوجوان هستن . به این ترتیب فکر نمی کنید بیرون رفتن یه گروه مختلط از دختر و پسر جوان و مهمتر از همه رقصیدن !!! هر چند با حضور شما ، درست نیست ؟
    m.mouod نازنينم

چه خوب سئوال كردي . نازنين دخترم من به هر باور و عقيده اي احترام مي گذارم . در دنيا به تعداد افراد روي كره ي زمين نوع تفكر و عملكرد وجود دارد . من گوش دادن به نواي خوش آيند را دوست دارم . من از رقص درست هم لذت مي برم و به نظرم كار بدي هم نيست . نه تنها رقصيدن را بد نمي دانم بلكه ورزشي مي دانم كه حسابي مي تواند انرژي نهفته من و بچه ها و دوستانشان را تخليه كند و بسيار هم روح نواز مي دانم .

اما رقص داريم تا رقص . اگر منظور جفتك پراندن باشد و يا در آغوش هم ولو شدن از اين كار ها خوشم نمي آيد . اما رقص سما دراويش را ديده اي يا رقص هايي كه از صوفيان الهام گرفته شده است و يا باله و ..... ؟!

در بيرون رفتن هدفمند دختر و پسر هم عزيزم اشكالي نمي بينم . چه اشكالي دارد كه به دور از نگاه جنسيتي در فعاليتهاي اجتماعي محيط سبزي و ورزشي و پروژه هاي دانشگاهي و روستايي فرزندم و دوستان اش با هم بيرون بروند و صد البته به شكل كاملا هدفمند و پويا و شما مطمئن باش كه براي من افتخاري است كه وقتي دخترم پروژه ي روستا دارد و بايد با دوستانش جهت كار عكاسي و تشخيص نوع معماري و ساختار ساختماني به فلان روستا مي رود من و همسرم و پسرم همراهي اش كنيم و از وجود اين همه جوان دانا و آگاه و فعال بياموزيم چيزهايي را كه نمي دانيم و در محدوده تحصيلي و علمي ما هم نيست . تو اشگالي در اين حضور مي بيني ؟!

چه اشگالي دارد كه دختر من دوستانش را به منزل بياورد و در حضور من و همسرم و برادرش و از سياست و ديدگاه هاي اجتماعي - اقتصادي - خانوادگي شان بگويند و از اجتماع جواني صحبت كنند كه من و همسرم به شدت نيازمند درك آن هستيم .

عزيزم چيزي كه تو در مورد آن صحبت مي كني جوان يخلي است كه در درجه اول نگاه جنسيتي دارد .( سو تفاهم نشود خيلي از جوانان نگاه جنسيتي هم دارند ولي يخلي نيستند و بچه هاي خيلي خوبي هم هستند )

يعني قبل از اينكه فكر كند طرف مقابل به چه چيزي فكر مي كند و چقدر سواد و هنر دارد و چه اندازه كتاب خوانده و شعور دارد به جنسيت آن فكر مي كند . من اين نگاه را دوست ندارم و به فرزندانم هم ياد داده ام كه با حفظ حريم هاي خود اين نگاه را از خود دور كنند .

من به دخترم از بچگي گفته ام اجازه ندارد آويزان گردن كسي شود حال چه دختر باشد و چه پسر . كاري را كه نبايد انجام بدهد ، نبايد انجام بدهد و نمي دهد ديگر دختر و پسر چه معنايي دارد ؟!

او مي خواهد از سواد و شعو ر طرف مقابل بهره ببرد و دو زار به سوادش اضافه كند . چرا بايد من با نگاه جنسيتي او را از اين نعمت منع كنم . بهترين استاتيد دانشگاه دختر من يك دكتر مرد است . دختر من شاگرد اوست . من او را از ارتباط با استادش منع نمي كنم اما همين آقاي دكتر را به منزلم دعوت مي كنم و به دخترم فرصت بيشتري مي دهم تا از محضر استادش استفاده كند و بهره ببرد به نوعي كه استادش در جمع دانشگاهيان او را همطراز فلان معمار بنام ايران معرفي كند و وي را تشويق به ممارست و كار و دقت بيشتر كند .

من زير بناي شخصيتي بچه ام را درست كرده ام . او دختر باورمندي است . معني خط قرمز را خوب مي فهمد . اما خط قرمزهايش محدود يت و حشتناك اجتماعي براي وي تعريف نمي كند .

ا و باورهاي شخصي دارد .دختر من مي تواند احساسي را در درون خود تجربه كند و مثلا از فلان آدم بيشتر از فلان آدم خوشش بيايد و يا احساس خاصي را در درون خود تجربه كند .من به وي اجازه مي دهم در مورد احساس خود با من حتي در حضور همسر و برادرش صحبت كند . اما اين بال و پر دادن به معناي آن نيست كه با وي به لجن پارتي برود و با وي جفتك بپراند و من هم حاضر باشم و شاهد و خوشم هم بيايد و كاپي هم به وي بدهم .

من حرف درست را مي شنوم . براي حرف درست ارزش زيادي هم قائل هستم . شايد در مواردي خيلي زمان برده تا حرف درست را درك كنم . اما سعي كرده ام درك كنم .

چه كسي گفته كه همجنس خطر كمتري دارد و يا اساسا بي خطر است . باور مي كني دختر من كلاس 5 دبستان بود و يكي از دوستان مدرسه اش دست خطهايي از برادرش براي دختر من مي آورد ؟! برادري كه اهل شعر بود و اهل خطاطي و روحش هم از كاري كه خواهرش مي كرد خبر نداشت ؟!! اين هوشياري و درايت دخترم و من بود كه اين بازي را خاتمه داديم و ...

باور مي كني اگر بگويم اولين بار يك دختر در دبيرستان به دختر م مواد مخدر تعارف كرده بود ( قرص )
    باور مي كني اولين نخ سيگار را يك دختر به دخترم تعارف كرده بود ؟!
    باور مي كني اولين شماره ي تلفن يك پسر را يك دختر به دخترم داده بود ؟!

قصد ندارم انگشت اتهام به سمت جنسيت خاصي بگيرم ولي با نگاهي قاطع به جنسيت نگاه كردن را دوست ندارم . من اگر به فرزندم آموزشهاي درست را نداده بودم و آن حس اطمينان در وي نسبت به من وجود نداشت من از هيچ يك از اين مسائل آگاه نمي شدم و معلوم نبود بچه ي من با نا آگاهي به كدام راه مي رفت كه امروز به جاي اينكه به وجود نازنين اش به جهت حضور در المپياد جهاني رياضي و گرفتن مدرك مهندسي در 21 سالگي و تك نوازي سه تار در تالار وحدت و .....افتخار كنم بايد شرمنده و خجل مي بودم و .....

و از آن سو مي داني پسرم پارسال در مدرسه راهنمايي يكي از هم مدرسه اي هايش به وي هروئين تعارف كرده ؟!‌

مي داني براي پسرم يك همجنس ( پسر) كادو چاقو ضامن دار به مدرسه آورده ؟!

از اين موارد خيلي زياد است كه اگر بخواهم بنويسم يك تومار مي شود .

گمان نكن در جنوب شهر زندگي مي كنم من در يكي از مناطق خوب تهران ساكن هستم . اما بچه هايم بايد در درجه اول بلد باشند از خود مراقبت كنند . دختر و پسر يعني چه ؟! آنها اگر به من مادر اعتماد نداشتند و با من دوست نبودند معلوم نبود در يكي از اين دامها اسير شوند .

فكر مي كني دختري كه كارش به رابطه جنسي مي كشد و .... كار از كجا شروع شده ؟! از دوستي . از محيط خالي . از اعتماد به غريبه . از گير كردن احساسي و....

عزيزم تو ريشه ي درختت را كه درست در خاك بگذاري مطمئن باش خطر تا حد زيادي از درخت دور خواهد شد. مي ماند آبياري و سم پاشي و هرس به موقع و ... من اين كارها را مي كنم و حواسم هم بيست و چهار ساعته نه به مدل فضولي بلكه با روش دوستي و صميميت به بچه ها هست . دختر و پسر ندارد . خطر هميشه در كمين است و كافي است كه بچه هاي من اين را بدانند و راه مقابله با خطر و حفاظت از خود را هم ياد بگيرند . دختر و پسر من اساسا دوست ندارند به منزل دوستانشان بروند و بيشتر دوست دارند پذيراي آنها در محيط خانه ي خودمان باشند . فكر مي كني چرا ؟!‌ فكر مي كني چرا در هر برنامه اي من و همسرم با آنها همگام مي شويم ؟! دوستان دانشگاه دخترم ، " دختر و يا پسر" بدون حضور دخترم به خانه ي ما مي آيند و ساعتها اينجا مي مانند و درد دل مي كنند و .... يعني چيزي كه در محيط خانه ي خودشان نيست اينجا پيدا مي كنند . صميميت و دوستي با يك بزرگتر . حال از آن طرف به ماجرا نگاه كن . آيا همه ي بزرگترها مي توانند دوستان خوبي براي بچه ي من باشند ؟! من به خودم و عملكرد درست خودم ايمان دارم و لي به هر بزرگتري هم ايمان ندارم .
    به ياد دارم پسرم كوچك بود براي يك تولد به منزل دوستي كه خيال و فكر مي كردم واقعا مي شناسم فرستادم در آن جمع همه مست كردند و ....
    بچه ام وحشت زده به من زنگ زد و از من خواست سريع به دنبالش بروم و از آن محيط دورش كنم و...

عزيزم من بر حسب تجربه فهميده ام كه اين روش جواب درست مي دهد و راه مراقبت از فرزندانم همين حد از آزادي است كه من و همسرم و خودشان براي خانواده تعريف كرده ايم .

قطعا خانواده اي كه براي بچه اش محدوديت قائل مي شود مديريت اين محدوديتها را هم بلد است . من بلد نيستم از محدوديت چيز درستي تحويل جامعه بدهم . اما وقتي كه فرصت مي دهم تا بچه هايم در محيطي آزاد رشد كنند قطعا بلد هستم كه بر مبناي همان آزادي تعريف شده مديريت اوضاع و بحران كنم .

يك خاطره اي هم يادم آمد كه بد نيست برايت تعريف كنم چون خيلي هم خنده دار است و هم گريه دار .

يكي از بچه هاي دانشگاه دخترم مدت 5 سال است كه با پسري دوست است اين خانم به اتفاق مادرش براي گرفتن جزوه به منزل ما آمدند . دختر خانم درنزد من و دخترم به مادرش گفت : مامان آخر هفته با فلاني ( دوست پسرش ) به شمال مي روم !!!! ( توجه داشته باش كه جمله خبري است ) مادر دختر دست دراز كرد و يك سيب از روي ميز برداشت و گفت : عزيزم اگر قول بدهي اين سيب را تا به آخر بخوري و شب هم ليوان شيرات را تا ته بخوري مي تواني به شمال بروي !!!!!

گمان مي كنم شاخي را كه روي سر من و دخترم سبز شد كاملا مي توانيد تجسم كنيد . تا مدتها دخترم به شوخي به من مي گفت مامان چرا اينقدر روشنفكر نيستي كه من با يك جمله خبري به تو اطلاع بدهم كه آخر هفته كدام گوري مي روم و آن هم با چه كسي !!!!!

عزيزم اين نوع از آزادي را من هم نمي فهمم . گفتم كه به اندازه آدمهاي روي كره ي زمين نوع تفكر و عملكرد وجود دارد و من هم خيلي از آنها را نمي فهمم .

نقاب جان از اينكه قدري از موضوع تاپيك ات منحرف شديم . معذرت مي خواهم . اما ادب حكم مي كرد كه پاسخ دختر گلم m.mouod را خيلي ساده و گويا و از زبان و نوع نگاه خانواده و خودم بدهم .هر چند كه رابطه دوستانه ي خانواده و جوان و ميزان آزادي را در جهت گذر از بحران دوران بلوغ تا ازدواج بي تاثير نمي دانم .

6. 5 کاربر از پست مفید ani تشکرکرده اند .

ani (جمعه 13 شهریور 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 17 شهریور 88 [ 22:29]
    سطح
    32
    Level completed: 12%, Points required for next Level: 133
    دستاوردها:
    Veteran1000 Experience Points
    تشکرها
    26

تشکرشده 29 در 16 پست

Array

من وارد مقوله های تربیتی نمیشم اما ناسلامتی قرار بود اینجا راهکار بدید تا حالا فقط این جملات رو دیدم که "البته واضح و مبرهن است که غریزه جنسی ..." همه آدم ها می دونن غریزه جنسی چیه مبحث راهکاری سالم برای کنترل اون در فاصله بین بلوغ تا ازدواج بود
    راهکار بدید لطفا

8. 2 کاربر از پست مفید familyman تشکرکرده اند .

familyman (چهارشنبه 11 شهریور 88)

عضو همراه

آخرین بازدید
    یکشنبه 06 آذر 90 [ 09:03]
    سطح
    73
    Level completed: 31%, Points required for next Level: 277
    دستاوردها:
    تشکرها
    3,481

تشکرشده 3,465 در 1,036 پست

Array

سلام

با عرض پوزش از دوستان خصوصا" آقای نقاب از اینکه بنده باعث شدم تاپیک یه خورده به حاشیه کشیده بشه .

خانم آنی از توضیحاتتون ممنونم و شما راو به خاطر ارتباط نزدیک ودوستانه با فرزندان تون تحسین میکنم و از این بابت بهتون تبریک میگم .انشاء الله همیشه در کنار خونواده محترم تون خوش و سلامت باشید .و از بایت داشتم فرزندان موفق در کشور عزیزمون ایران هم به شما و هم به خود ایشون تبریک میگم امیدوارم بیش از پیش موفق باشند و باعث سربلندی هر ایرانی !

خواهر گرامی من باز هم تاکید می کنم که من قصد جسارت نداشتم و منظور من از اشکال در کنار هم بودن دختر و پسر نامحرم و غریبه و خصوصا" رقصیدن آنها با هم از منظر دین و مذهب بود نه چیز دیگه !
    از دیگاه دین و مذهب ما اسلام رقصیدن حتی زن در مجلس زنانه یا مرد در مجلس مردانه حرام هست و تنها رقصی که مجاز شمرده شده ، رقص زن برای شوهرش و بالعکسه و غیر از این هیچ نوع رقصی مجاز نیست منظور من این بود.
    اما از نظر ورزشی و حتی پزشکی چون رقص با حرکات موزون بدن و جسم همراه هست و در واقع چیزی جز این نیست ، یک نوع ورزش میشه حسابش کرد .اما حتی بعضی از ورزشهای تازه تاسیس و مد شده مثل ایروبیک هم از نظر شرعی درست نیست!

در مورد باورها دقیقا" و کاملا" حق با شماست و من از بچگی این موارد رو قبول داشته و دارم و بحث همجنس رو کلی گفتم و اینکه در شرایط کلی از غیر همجنس بودن بهتره نه اینکه همجنس هیچ خطری نداره !

10. 2 کاربر از پست مفید m.mouod تشکرکرده اند .

m.mouod (چهارشنبه 11 شهریور 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 26 بهمن 89 [ 15:28]
    سطح
    38
    Level completed: 2%, Points required for next Level: 148
    دستاوردها:
    تشکرها
    158

تشکرشده 159 در 70 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط familyman
    من وارد مقوله های تربیتی نمیشم اما ناسلامتی قرار بود اینجا راهکار بدید تا حالا فقط این جملات رو دیدم که "البته واضح و مبرهن است که غریزه جنسی ..." همه آدم ها می دونن غریزه جنسی چیه مبحث راهکاری سالم برای کنترل اون در فاصله بین بلوغ تا ازدواج بود
    راهکار بدید لطفا
    فکر نمی کنم بتوان راهکار عملی و کاربردی قابل استفاده برای همه ارائه داد .شاید بتوان با وارد شدن به مقوله تربیتی و تاثیر آن به نتایجی برسیم اون هم نه به عنوان راهکار. مثلا بررسی تفاوت بین جوانی که دارای آگاهی و شناخت کامل از غریزه جنسی و توانایی کنترل این غریزه و زمانبندی مناسب برای پاسخگویی به این نیاز و همچنین نقش پررنگ والدین از( نوجوانی تا جوانی ) نسبت به نوجوانی که با پدیده بلوغ و تحولات اون مرحله از رشد ناآگاه هست و از هر طریق ممکن فقط سعی در پاسخگویی به این نیاز دارد و گاه آنچنان درگیر این نیاز میشود که از کار و فعالیت در سایر زمینه ها غافل می ماند .

12. 2 کاربر از پست مفید sogand66 تشکرکرده اند .

sogand66 (چهارشنبه 11 شهریور 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 29 در 16 پست

Array

خوب به نظر شما چطور در جامعه های دیگه راهکارهایی ارائه و کاملا هم جواب داده ولی داخل ایران نه من یه مثال از جامعه ای با اعتقادات مشابه دادم کسی نظرش رو ابراز نکرد از این نمونه ها زیاده فقط مشکل اینجاست که غرورمون نمیزاره منطقی برخورد کنیم با این حرف که جوونها باید خودشون رو حفظ کنن تکلیف رو از سرخودمون باز می کنیم و حالا هر اتفاقی بیافته مقصر اون جوونه
    حقیقت اینه که برنامه سازان تربیتی ما چشمشون رو بر روی این مسائل بستن سازمان ملی جوانان چیزی شده در حد انجام همایش های مختلف بدون نتیجه و تلف کردن بودجه کشور
    این وضع ادامه هم پیدا می کنه تا وقتی که ما بخوایم تغییر کنیم تا وقتی به مهریه به عنوان سلاح نگاه میشه تا وقتی به تحصیلات به عنوان الزام ازدواج نگاه میشه تا وقتی همه اینجوری منفی به مسئله شرعی مثل ازدواج موقت نگاه می کنن فاصله جوونا با بزرگتر ها بیشتر و بیشتر میشه بی بندباری و بد حجابی مجالس لهو لعب رابطه های نامشروع و خیلی مسائلی که چشمامون رو روشون بستیم خیلی راحت ندیده میگیریم تا آزارمون ندن تا لازم نباشه وقت با ارزشمون رو برای حل اونا تلف کنیم و ببینید این جوون ها که در این چنین محیطی رشد می کنند چه مردان و زنانی خواهند شد آیا آینده جامعه ما به دست افرادی خواهد بود که حتی طرز درست لباس پوشیدن در جامعه رو بلد نیستن؟

خوب به نظر شما چطور در جامعه های دیگه راهکارهایی ارائه و کاملا هم جواب داده ولی داخل ایران نه من یه مثال از جامعه ای با اعتقادات مشابه دادم کسی نظرش رو ابراز نکرد از این نمونه ها زیاده فقط مشکل اینجاست که غرورمون نمیزاره منطقی برخورد کنیم با این حرف که جوونها باید خودشون رو حفظ کنن تکلیف رو از سرخودمون باز می کنیم و حالا هر اتفاقی بیافته مقصر اون جوونه
    حقیقت اینه که برنامه سازان تربیتی ما چشمشون رو بر روی این مسائل بستن سازمان ملی جوانان چیزی شده در حد انجام همایش های مختلف بدون نتیجه و تلف کردن بودجه کشور
    این وضع ادامه هم پیدا می کنه تا وقتی که ما بخوایم تغییر کنیم تا وقتی به مهریه به عنوان سلاح نگاه میشه تا وقتی به تحصیلات به عنوان الزام ازدواج نگاه میشه تا وقتی همه اینجوری منفی به مسئله شرعی مثل ازدواج موقت نگاه می کنن فاصله جوونا با بزرگتر ها بیشتر و بیشتر میشه بی بندباری و بد حجابی مجالس لهو لعب رابطه های نامشروع و خیلی مسائلی که چشمامون رو روشون بستیم خیلی راحت ندیده میگیریم تا آزارمون ندن تا لازم نباشه وقت با ارزشمون رو برای حل اونا تلف کنیم و ببینید این جوون ها که در این چنین محیطی رشد می کنند چه مردان و زنانی خواهند شد آیا آینده جامعه ما به دست افرادی خواهد بود که حتی طرز درست لباس پوشیدن در جامعه رو بلد نیستن؟
    می گید باید روی تربیت کار کرد اما نمی گید چیکار این حرفها رو بارها شنیدیم بله باید کار کرد روی تربیت نسل جوون اما چیکار نمی دونیم
    واقعا دوست ندارم مثال بزنم اما یکی از کاربرها نوشته من اجازه میدم بچه هام با دوستان راحت بزنن و برقص خام عزیز هیچ جوونی صوفی مسلک نیست که حتی اگه این سماعی که می فرمایید نقش مفیدی در اعتقادات داشته باشه قصدش اون باشه وقتی شما این مقدار آزادی می دید زمینه برای باقی کارها پیش میاد این رو بدونید من خودم جوون هستم و میدونم به همین قدر که شما اجازه میدید ختم نمیشه کی می تونه وقتی جاذبه جنسی جنس مخالف رو در کنار خودش حس کرد در مقابل اون مقاومت کنه؟؟
    شما می خواید بگید تربیت اسلام غیر مفید و ناکارآمده و تربیت مبتنی بر سیستم غربی که نتیجه اش رو هم تو جامعه اونا داریم می بینیم (پدر 13 ساله در انگلستان یه نمونه اشه) خوبه؟ واقعا مشکل ما اینه که پدر و مادر ها به خودشون اجازه میدن هر تئوری تربیتی رو روی بچه هاشون امتحان کنن مگه ما نمونه آزمایشی هستیم باید یه قوانینی باشه که همه با اون سیستم رشد کنن تا ناهنجاری پیش نیاد تو جامعه اگه تربیت اسلامی باشه و نه این تربیتی که به عنوان اسلام بخوردمون دادن اون وفت میشه امیدوار باشیم
    اصلا مشکل صیغه چیه؟ من ترجیح میدم اگه فرزندی داشتم و فرزندم منطقی از یک نفر خوشش اومده بجای مراوده های پوچ و آسیب زای خارج از چهارچوب صیغه باشن و شرعی باشه

14. کاربر روبرو از پست مفید familyman تشکرکرده است .

عضو همراه آغازکننده

آخرین بازدید
    سه شنبه 04 اسفند 94 [ 11:19]
    سطح
    93
    Level completed: 45%, Points required for next Level: 551
    Overall activity: 6.0%
    دستاوردها:
    تشکرها
    4,205

تشکرشده 4,459 در 1,179 پست

Array

[color=#800080]سلام بر دوستان عزیز...بسیار سپاسگزارم که در این بحث ما را یاری می دهید.....
    تعجب کردم در این مدتی که بنده در استراحت ذهنی بودم تاپیک بسیار با سرعت جلو رفت. خسته نباشید

اما برویم سر مقوله اصلی....دوستان به موارد خوبی اشاره نمودند...اما چون بحث کمی به طرف حاشیه موضوع کشانده شد ابتدا بگذارید نظرم را در مورد شیوه تربیتی که یکی از کاربران""آنی"" اشاره نمودند بیان کنم..چون اکثر اعضا روی این مسئله تاکید کردند یعنی روی ""کلمات"" نه اصل موضوع..

""ببینید هر کس در زندگی روزمره شیوه ای دارد پس متقابلا در هر نوع خانواده با توجه به سبک رفتاری...کشش والدین....اعتماد متقابل فرزند و والد....نوع فرهنگ حاکم بر خانواده.... شیوه تربیتی نیز متفاوت خواهد بود نه اینکه کلا با رسم و رسوم و عرف جامعه منطبق نباشد بلکه شیوه ایست در این باب."""
    ""فکر کنم دوستان قدری دچار سو.ء برداشت از جملات ""انی"" گرامی شده اند...اگر آنی می گوید با دخترم می رقصم....شما چه برداشتی می کنید؟؟؟
    ببینید دوستان شما روی کلمه ""رقص"" پافشاری دارید اما به نوع کیفیت رابطه توجهی نمی کنید. رقص(نه از نوع غربی و مخرب)(ما رقص هایی داریم که بسیار کلایسک و مورد تایید جامعه است)....رقص در رابطه انی با فرزندش اولین جرقه برای شروع نزدیکیست و همچنین بررسی عواقب این نزدیکی و متقابلا تخیله مادر و فرزند از لحاظ احساسی..که شاید در روابط ساده و در گفت و گوی عادی امکان پذیر نباشد.....
    حال دوستان شما تاکید خود را از روی جملات بردارید تا علاوه بر اینکه ذهنمان منحرف نشود بلکه بتوانیم به کیفیت و نوع رابطه و نتایج آن بیاندیشیم...
    """"حال تقاضا دارم دیگر به حاشیه مطلب نپردازید"""".
    .................................................. ................................
    نتایج حاصله تا کنون>>>>بنده با بررسی تاپیک و نظرات ارزشمند دوستان به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربران معتقدند::::نباید نیاز جنسی را قبل از ازدواج پاسخگو بود!!! و سعی داشت در فاصله بین بلوغ و ازدواج با شیوه های مختلف و سرگرمی های خاص این نیاز را خنثی کرد.
    در ضمن عده ای از شما عزیزان نیز فرمودید نوع تربیت خانواده در این خصوص و فضای زندگی فرد بسیار مهم تلقی می شود.
    دوست دیگری اشاره داشتند ::>>اگر ما هدفی برای آینده در ذهن داشته باشیم مانند هدف ازدواج و برطرف ساختن این نیاز در آینده.....عموما نظر ما به آینده منعطف می شود و انگیزه ای می یابیم تا علاوه بر اینکه با تلاش خود هر جه زودتر ازدواج نمایم و در ضمن نیاز ما نیز در گرو این انگیزه قرار می گیرد
    دوست دیگری نیز فرمودند::>> ایمان فرد نقش مهمی را در این مقوله ایفا می نماید و اگر ایمان فردی قوی باشد و از صحنه ها و عوامل تحریک کننده جنسی بدور باشد قطعا مشکلی برایش پیش نخواهد آمد....
    .................................................. .................................
    >>>پس اکثر دوستان با ارضای نیاز جنسی قبل از ازدواج مخالفن..
    و راهکار ها در چند بعد خلاصه شد:::
    1>منحرف ساختن ذهن از نیاز جنسی و سوق دادن به سمت فعالیت های دیگر
    نکته منفی مورد یک:::::این مورد موقتی و مقطعی می باشد و در درازمدت اثر مطلوبی نخواهد داشت.

2>پیشنهاد رفع این مشکل از طریق ""صیغه کردن"" است..که دوست عزیز با توجه به نظرشان موافق ارضا این نیاز قبل از ازدواج هستند
    نکته منفی:: این راه به توجه عرف جامعه برای همه مقدور نمی باشد اگر هم باشد به نظر بسیاری آن انگیزه لازم را برای "ازدواج" کردن از فرد می گیرد.. و عده ای نیز معتقدن این راه حل تنها کلاه شرعی گذاشتن بر روی فساد رایج در کشور است.

3>ایمان و پرهیزکاری..
    نکته منفی>> همان گونه که ابتدای تاپیک عنوان شد بیشتر افراد این را به عنوان شعار می دانستند و اینکه نمی شود تنها با اتکا به این مورد مسئله را حل نمود..زیرا عده ای معتقدن همین عوامل خود یعنی سرکوب نیاز و به جا گذاشتن عقده ای در دراز مدت..که حال شاهد تخیله عقده سال های قبل نیز هستیم.

4>آینده نگری و مشخص ساختن و آگاه ساختن جوان نسبت به این موضوع که اگر شکیبایی نماید به نیازش در آینده به نحواحسنت پاسخ داده خواهد شد که همانا ازدواج است.
    نکته منفی:::>>>>>>>>><<<<<<<<

5>نقش خانواده و والد و نحوی ارتباط با فرزند خویش.
    نکته منفی>تنها با تکیه به این مورد نمی شود به احتمال قوی مشکل را حل شده حساب کرد زیرا موفقیت در این مقوله محتاج داشتن خانواده پویا..والد اگاه...و همچنین شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم بر خانواده است....و نکته اصلی در این جریان """اعتماد متقابل"" والد و فرزند است.

6>نکته مهم دیگر ..."نقش جامعه و شیوه و عرف حاکم بر جامعه"" است.....
    نکته متفی>متاسفانه بررسی این مورد در این تاپیک نمی کنجد زیرا نه مسئولی بر این تالار و تاپیک نظارت دارد و نه می توان از این رسانه آگاهی کافی را داد.
    .................................................. ...............................
    خب دوستان راه حل های مطرح شده توسط شما عزیزان بسیار ارزشمند است اما نمی توان تنها با تکیه بر آن مسئله را حل کرد....اگر هم بگویم تمام راه حل ها با یکدیگر ادغام شوند هم که نمی شود چون کسی نمی توان تمام موارد را رعایت نماید..(البته استثنا نیز وجود دارد)
    .................................................. ...............

اما دوستان مشکل اصلی این جاست..........
    آیا عدم پاسخ به این نیاز قبل از ازدواج مشکلات روحی و جسمی بعدی را بدنبال نخواهد داشت؟؟؟؟

با تشکر از تمامی دوستان..مشتاق شنیدن نظرات هستم

16. 5 کاربر از پست مفید حسین پور تشکرکرده اند .

حسین پور (شنبه 14 شهریور 88)

عضو فعال

آخرین بازدید
    دوشنبه 24 خرداد 00 [ 00:30]
    سطح
    100
    Level completed: 0%, Points required for next Level: 0
    دستاوردها:
    Veteran50000 Experience PointsSocialTagger First Class
    تشکرها
    9,001

تشکرشده 10,163 در 2,191 پست

Array

نقل قول نوشته اصلی توسط نقاب

بنده با بررسی تاپیک و نظرات ارزشمند دوستان به این نتیجه رسیدم که اکثر کاربران معتقدند::::نباید نیاز جنسی را قبل از ازدواج پاسخگو بود!!! و سعی داشت در فاصله بین بلوغ و ازدواج با شیوه های مختلف و سرگرمی های خاص این نیاز را خنثی کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط keyvan

بنده هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیده ام , جز اینکه سرکوب این حس و میل, هم به لحاظ جسمی و هم به لحاظ روحی مشکل ساز است؛ یکی از دوستان بنده به تازگی ازدواج کرد؛ (با عرض پوزش) بعد از اولین رابطه با همسرشان؛ ایشان متوجه شدند که واریکوسل دارند,!! عدم توجه به ارضاء شدن و تخلیه به لحاظ جسمی باعث این مشکل شد؛
    دوستانی که بر این باور هستند که نباید نیاز جنسی را قبل از ازدواج پاسخگو بود!!!
    لطفا" بفرمایند که با این نیاز چه باید کرد؟

این را هم در نظر بگیرید, که انواع تفریحات و مطالعه و ورزش و هر چیزی که شما در ذهن خود برای دوری از این میل دارید کارساز نمی باشد, و فقط به صورت موقت ان میل را در ذهن گم میکند؛

خوب اگر هم میگوید نباید اصلا" پاسخ گو بود ؛همانطور که بنده در نقل قول و نقاب در پست قبلی نوشته ببا توجه به مثال دوست من؛با مشکلات روحی و جسمی چه باید کرد,
    دوستان ممنون میشوم اگر کوتاه بیان کنید؛

بنده غیر از این تالار در دنیای حقیقی نیز پیگیر همین مورد هستم ,و نظرات سایر جوانان را در این خصوص کم تا بیش به اطلاع شما میرسانم.

18. 2 کاربر از پست مفید keyvan تشکرکرده اند .

keyvan (شنبه 14 شهریور 88)

عضو عادی

آخرین بازدید
    سطح
    32
    دستاوردها:
    تشکرها
    26

تشکرشده 29 در 16 پست

Array

من برای دفاع از راهکارم میگم که برداشت جامعه از ازدواج موقت اصلا و ابدا درست نیست یعنی کلاه شرعی فساد اصلا رک بگم طبق حکم همه مراجع صیغه کردن کسی که از راه ارتباط جنسی درآمد کسب می کنه حرام است و این عقد باطل پس توروخدا باورهای غلطی رو کنار بزاریم
    منظوزم از صیغه هم بیشتر آشنایی جوانان و تمرین زندگی مشترکه اونم در سایه شرع مثلا دونفر به مدت 5 سال صیغه میشن در این مدت مخارج هر کدوم مثل سابق برعهده خانواده هاست اینها راحت باهم مراوده می کنن بعد از این 5 سال اگه خواستن ازدواج دائم می کنن مهم اینه که اکثر این افراد چون شناخت کافی نسبت به هم پبدا کردن فقط در صورتی که مشکل حادی پیش بیاد از هم جدا میشن

20. کاربر روبرو از پست مفید familyman تشکرکرده است .

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123456 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)