من 2 موزیک به ایمیل فرستا دم دوباره موزیک جدید ارشیو کامییوترامشب یا فردا به ایمیل ریخته شود در تالار موزیک استفاده شود
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
من 2 موزیک به ایمیل فرستا دم دوباره موزیک جدید ارشیو کامییوترامشب یا فردا به ایمیل ریخته شود در تالار موزیک استفاده شود
تشکرشده 210 در 101 پست
این عکس هم هست
تشکرشده 2,462 در 461 پست
سلام
از دوستان عزيزي كه عكس و مطلب ارسال كردند ممنون وسپاسگزارم باز هم منتظر تصاوير و مطالب زيباتون هستم .
*خدمت جناب محمد ابراهيمي هم عرض كنم كه موزيك شما حجمش خيلي زياده و متاسفانه من هنوز نتونستم دانلود كنم چون واقعا سرعت اينترنتم پايينه
سرفرصت اينكارو واستون انجام مي دم ايشا الله .كمي صبور باشيد محمد جان .البته اگه بتوني حجمش رو كمتر و ارسال كني بهتره !!
بازم از همه دوستان تشكر ميكنم .
سلام دوست خوب مهربان دلسوز اقای ارمان خسته نباشید موزیک به ایمیل ارسال کردم موزیک خوب بود در تالار استفا ده می شود اقای ارمان امیدوارم در کارتان موفق باشید
تشکرشده 2,462 در 461 پست
نوشته اصلی توسط محمدابراهیمی
عليك سلام دوست مهربانم محمد ابراهيمي عزيز، سلامت باشيد ، محمد جان خيلي وقته كه موزيكهات رسيدن به ايميلم اما متاسفانه چون حجمشون زياده و سرعت اينترنت نفتي من 56 كيلوبايت بيشتر نيست نتونستم دانلود كنم ! شرمندت شدم اما اگه اسم آهنگها رو بگي با خوانندش و بگي مال كدوم آلبومشه من تو آرشيو كامپيوترم مي گردم شايد خودم اين آهنگها رو داشته باشم و حجمشون رو كم مي كنمو سعي مي كنم باهاشون كليپ واسه شما و ساير دوستان طراحي كنم .منم اميدوارم كه شما در زندگيتون موفق و شاد باشيد![]()
موزیک سلام اخر البوم سلام اخر خواننده احسان خواجه امیری موزیک از گروه اریان البوم 4 بی تو با تو موزیک قا صد ک است موزیک ما در البوم اول گروه اریان است دوست خوب مهربان دلسوز امیدوارم در تالار موفق باشید
موزیک دربا ره ما در پدر باشد خواننده مهم نیست موزیک سال نو در تالار بگذارید سال جدید در تالار اهنگهای در خواستی بگذارید سال نو مبارک با د امیدوارم سال جدید سال خوبی داشته باشید امیدوارم همیشه سلامت باشید امیدوارم در تالار موفق باشید
تشکرشده 2,462 در 461 پست
قربون شكل ماهت برم محمد جان ، تو رو خدا امشب واسم دعا كن فردا يه مشكلي دارم كه بايد برم حلش كنم دعا كن كه تا قبل از عيد حل بشه تا خاطرات تلخ سال 87 رو براي هميشه از ذهنم خارج كنم ، انشاءالله به خواست خدا مشكلم كه حل شد با روحيه بهتر در خدمت شما و دوستان عزيز هستم
من برای شما زیا د دعا می کنم دعا می کنم هر چه زودترمشکل حل شود من به شما رتبه شهرت دادم نگاه کنید
تشکرشده 2,462 در 461 پست
ممنونم محمد جان لطف كردي دوست من ، اما چه رتبه شهرتي بالاتر و بهتر از وجود نازنين شما دوست عزيز و پاك طينت من .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)