من که گفتم.
از اولشم این ماجرا مشکوک مینمود.:cool:
هنوزم من باورم نشده که آریکس برگشته باشه
آریکس این روزا درگیر کلاسای فوقش هست و نشسته داره درس میخونه
(حالا این همه میگیم از تالار خداحافظی نکنید، یکیمون هم که برگشته، میخوایم بیرونش کنیم)
تشکرشده 7,657 در 1,487 پست
من که گفتم.
از اولشم این ماجرا مشکوک مینمود.:cool:
هنوزم من باورم نشده که آریکس برگشته باشه
آریکس این روزا درگیر کلاسای فوقش هست و نشسته داره درس میخونه
(حالا این همه میگیم از تالار خداحافظی نکنید، یکیمون هم که برگشته، میخوایم بیرونش کنیم)
دختر مهربون (پنجشنبه 21 مهر 90)
تشکرشده 3,519 در 509 پست
نوشته اصلی توسط hamed65
ایول حامد اینجاشو خوب اومدی.
خوش اومدی arix عزیز
امیدوارم دیگه هوس رفتن نکنی.
وامیدوارم این آخرین باری باشه بعد کلی غیبت سلام می کنی.
حامد خان یه کاری بکن.من همینجوری معلق موندما....
انقدر برات خندیدم (موقعی که مشکل ورود داشتی)حالا سرم اومده.
دلم برای خودم تنگ شده ...!:(
گاهي لازمه بشينيم و فقط به يه تيكه از دريا نگاه كنيم.... نه براي دريا... نه براي خستگي... نه براي تحسين مرغها... حتي نه براي اينكه بگيم خدايا شكرت... فقط براي اينكه يه خورده آروم بشيم...
تشکرشده 9,108 در 2,116 پست
سلام اقای اریکس چند وقت تالار نبودی دلم خیلی تنگ شده بود به تالار خوش امدید امیدوارم مثل قبل به فعا لیت در تا لار ادامه دهید براتون ارزوی موفقیت و سلامتی می کنم![]()
محمدابراهیمی (پنجشنبه 21 مهر 90)
سلام من عضو جدید هستم بار دومی که وارد سایت شدم رمز ورودم به اشکال بر خورد نا چار طی ایمیلی از جناب مدیر یک رمز تازه گرفتم اما پس از ورود به سایت به قسمت کنترل پنل رفتم تا رمزم را تغیر دهم دیدم اولا صندوق پستی ام با اینکه فقط یک پیام داشت با خط قرمز نوشته شده ظرفبت صندوق پیام هایتان پر است و بعد در قسمت تغیر رمز هم هر چه کلیک می کنم صفحه ای باز می شود و می گوید اشتباه است این یعنی چی چکار باید کرد ؟ لطفا راهنمائی کنید در ضمن من در ایران نیستم می خواهم حق عضویت پرداخت کنم تا در همه قسمت ها بتوانم بروم و از مطالب استفاده کنم و در صورت امکان نظر بدهم .
تشکرشده 37,298 در 7,136 پست
با سلام reha
بهره برداری از انجمن های مشاوره در تالار همدردی رایگان هست.
برای مشکلات احتمالی از طریق لینک ارتبا باما مسائلتون را ارسال فرمایید و از زدن پست در تاپیک های غیر مرتبط و انجمن های غیر مرتبط جدا پرهیز فرمایید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندی ها (Bookmarks)